søndag 25. november 2007

Perfect home - En fryd for mitt kjøkken


Hei igjen jenter! Iveren min er stor om dagen, og jeg koser meg med det jeg har igjen av oppussing her i huset. Det er ikke så mye som gjenstår, og det er jeg så inderlig glad for! Det har vært mye arbeid, og det er jo litt igjen, men nå får jeg snart gleden av å henge opp ting på vegger og pynte opp med gardiner og gjøre det hjemmekoslig. Perfect home er en leverandør og homeparty av ting til hjemmet. Jeg har akkurat vært på et homeparty hvor jeg har fått kjøpt meg nye ting. Og det er jeg så utrolig glad for, det blir jo rene julaften når varene kommer! Tenkte jeg skulle dele disse nye gjenstandene jeg har kjøpt med dere. Det er en kjøkkenserie som jeg har blitt så glad i.Bilde 1 og 2: Hos min gamle huseier som jeg bodde i 5 år ble jeg inspirert til å ha et slikt stativ. Har alltid synes det er så koselig med en kokebok stående på kjøkkenbenken. Stativet kan også brukes til å ha store pytefat i. Kanskje jeg blir også mer inpirert til å bruke kokeboka mi? :)Bilde 3 og 4: Denne synes jeg er så koselig! Gleder meg til å ha dette brettet med pottene i med nydelige urter i. Det lille merket med "urter" på gjør jo kronen på verket.


Bilde 5 og 6: Dette er en knaggrekke i samme serie som jeg skal henge opp på kjøkkenet og ha kjøkkenhånklærne mine på.

Bilde 7: Dette er en kjøkkenkrukke med etiketten "kjøkkenredskaper på i samme stil som urtebrettet.


Bilde 8: Disse krukkene er i samme serien som alt det andre. Krukkene er vel mest ment på som syltetøykrukker. Men i disse juletider går det jo like fint å bruke de til f.eks sursild?
Bilde 9 og 10: Er den ikke nydelig? Denne kurven/bollen falt jeg helt pladask for. Kan tro jeg gleder meg til å fylle den med de skjønneste frukter; epler og mandariner. Den kommer til å pynte
kjempefint opp og kommer nok aldri til å bli bortgjemt i et skap.


Beklager at bildene mine har blitt litt mørke, men jeg fikk det dessverre ikke bedre til denne gangen. Kanskje jeg får få meg et fotoredigeringsprogram :)
Håper dere får glede av bildene mine. Takk til alle som er innom og er så snille å legge igjen en kommentar, jeg synes det er så utrolig koselig!

Ønsker dere alle en kjempefin søndag!
Varm klem ønskes til dere alle fra Beth

torsdag 22. november 2007

En pakke til meg!

Jeg har vært så heldig å få en pakke i posten i dag! Etter at jeg begynte å blogge har jo en av hovedingrediensene vært å besøke andre bloggere. Jeg har blandt annet besøkt Anitas blogg. Der fikk jeg øye på noen vakre god-natt engler jeg falt pladask for. Jeg har ved en tidligere annledning sett englene i en bok som jeg kjøpte til min kjære søster, og jeg synes de er bare helt nydelige! Anita var så snill og lage en til meg, og jeg var virkelig spent på denne engelen!


Bilde1: Pakken var nydelig pakken inn, og skal si jeg var spent :)


Bilde 2: Inni pakke lå det en nydelig god-natt engel! Anita lurte på hva slags farger jeg likte, og selvfølgelig er det hvitt, men også rosa er jeg veldig glad i! så da ble det en engel i hvitt og rosa. Det passa jo kjempefint å få den i postkassa i dag, jeg som hadde bursdag i går og alle greier! Tusen takk for at du var så snill og lage den til meg!

Bilde 3: Ønsker til slutt å dele dette bilde med dere. Det var så unik form som ble til av stearinet som dryppet ned, så jeg måtte bare ta bilde av det. Det ser nesten ut som en hårlokk :)

Ønsker å benytte annledningen til å ønske dere alle sammen en flott Novemberhelg med masse kos og varme. Takk for alle hyggelige kommentarer!

Med varme klemmer fra Beth

søndag 11. november 2007

Mine skatter fra loppemarked i dag

I dag hr jeg vært en tur på loppemarked på svenskegrensen. Jeg har blitt "stamkunde" der, siden det bare ligger 10 min kjøretur fra der jeg bor. Hver uke får de inn nye ting, og det er mye skatter for alle og enhver. Jeg dro dit for å kjøpe en kaffekvern jeg visste de hadde, men jeg var visst for sent ute. jeg lette hylle opp og hylle ned, men kaffekverna mi var dessverre solgt. Men ingen sure mine fra min side, for jeg fant så utrolig mye fint!


Bilde 1: Det første jeg fant var en liten pose med litt stoff i. Det var bare flaks at jeg fant den, siden den lå i en pappeske under noen bøker, det nytter å være litt ekstra nysjerrig innimellom. Nydelige ulike stoffer for bare 10,-!Bilde 2: Jeg hadde egentlig gitt litt opp med leting etter noen flere varer, da butikkeieren kommer ut fra lageret med noen stoffer. Kan tro jeg satte store øyne! Hun hadde tre ruller med stoffer, og den ene var nydelig!! Den hadde et flott monogram og med nydelige broderinger. Den tok jeg med en gang, og hun lurte på hva jeg skulle bruke det til; sy litt tenkte jeg, svarte jeg. Hun taslet ut på lageret og kom til meg med en pose med fem stoffruller. Og vet du hva hun sa? ; disse kan du få av meg! Gjett om jeg ble glad!!Bilde 3: Monogrammet er med bokstavene BG og har broderier rundt og på hver sin side. Alle stoffene er gamle overlaken og et putevar.Bilde 4: De fleste av stoffene har også blondekanter.

Bilde 5: Den som leter, den finner! Innimellom kopper og kar lå det et gammelt, utslitt hefte i fra 1947. I heftet vises det hvordan man kan sy monogrammer med ulike typer bokstaver. Alt i alt synes jeg at jeg har gjort et godt kjøp i dag! Fant også andre ting jeg tenkte å vise litt senere. Jeg betalte 80kr totalt, for en skatt!!!

Siden jeg ikke syr noe stort selv, skal jeg gi bort en god del av stoffene. Jeg kan godt tenke meg det er en som vil bli veldig glad!

Mange varme hilsener fra Beth

tirsdag 6. november 2007

You are a marvel

Filmen taler for seg selv. Jeg synes den er så herlig. Anne Geddes har alltid inspirert meg helt siden jeg var en liten jente. Da fikk jeg alltid varme ord fra min mor på et nydelig kort fra Anne Geddes. Det var ord som varmet, ord som viste at hun satt pris på meg og var stolt av meg.

lørdag 3. november 2007

Jeg ønsker deg og dine en god helg!

Ja nå er det endelig helg og en lang jobbuke er lagt bak meg. Været er nydelig, hos meg skinner sola, himmelen er blå og det er slettes ikke værst temperatur ute heller. I går fikk jeg dette nydelig bladet hjem i posten, gleder meg til å sette meg under pleddet foran vedovnen, med en varm kopp te og kjenne inspirasjonen treffe meg.


Ute er lyngen enda fin. Må si det er en fantastisk følelse å bare gå rett utenfor døren og plukke litt lyng, den pynter alltid så fint opp.

Ønsker dere alle en nydelig helg!

I wish you all a lovely weekend!

torsdag 1. november 2007

Et lite glimt av vinduskarmen min

Jeg har fått helt dilla. Å snoke rundt på alles sider og se så mye flott inspirasjon og så mange fine bilder, får meg i humør til å ta noen også. Så i går bestemte jeg meg for å ta noen bilder av vinduskarmen min. Her står resten av huset på halv tolv, men i vinduet har jeg fått pyntet litt. Det ser jo så stusselig ut fra veien, for alle som går tur med hunden sin, om ikke jeg har noen ting i vinduet.Gardiner har jeg ikke fått opp enda, for jeg får ikke helt bestemt meg for hvordan gardiner jeg skal ha. Men jungeltelegrafen går fort, og vips så fikk jeg et tips om gardiner jeg skal kjøpe på nettet, så nå kommer de vel snart i hus tenker jeg!


Bilde 1: Jeg bare elsker lampene mine. De har jeg kjøpt i en interiørbutikk her jeg bor, som nå har blitt min favorittbutikk. På lampen så henger det et hjerte som er fra Aina`s Charm, et nydelig hjerte som lukter skjønt av Lavendel. Lysestakene fikk jeg tak i for bare 15,- stk i et glassmagasin som hadde lagersalg.


Bilde 2: Denne lille sinkkanna, synes passet fint i vinduet mitt. Har ikke alltid vært så glad i sink, men har fått sansen for det nå, og spesielt fint er det sammen med annet interiør.Bilde 3: Her vises litt mer av vinduskarmen i spisestua mi. Som dere se, har vi satt opp panel og malt det en lys farge. Her har jeg også hengt opp et hjerte fra Aina`s Charm. Vet ikke helt enda hvor jeg skal ha dem, siden ingen ting er på plass i huset mitt ennå, men i mellomtiden synes jeg at de passet fint her. Gjennom vinduet får dere et glimt av utsikten min; jorder, skog og en søt liten rød hytte i skogkanten.Bilde 4: Rammen er fra Lisbeth Dahl, som jeg har kjøpt i samme interiørbutikk som lampene. Noe bilde har jeg ikke funnet fram i pappeskene mine, men kan tenke meg at det vil passe med et fint svart/hvitt bilde i den.