onsdag 20. mai 2009

Et lite stykke Norge...

Hei alle sammen!
Er bare innom for å si at jeg er på ferie i 2 uker på denne fortryllende plassen et lite stykke unna Tromsø. Her koser jeg meg sammen med verdens beste venner med 4 herlige unger! Så det blir lite/ingen blogging på meg i 14 dagers tid! Ønsker dere noen flotte vårdager!!



Bilde lånt fra nettet fra kommunens side

onsdag 13. mai 2009

En himmelsk inspirasjon...

Hei alle bloggevenner!
Aller først må jeg takke for alle de hyggelige kommentarene jeg fikk i mitt forrige innlegg! Jeg ble utrolig glad og takknemlig for all ros og gode ord! Dere er bare så herligge og gir meg bare masse inspirasjon til å fortsette!! En ekstra klem til dere alle sammen i dag ;)
Himmelsengen min er ikke helt uten inspirasjon, og inspirasjonen min startet på min faste loppis som jeg besøker nesten hver uke...


Bilde 1: Det startet med en bunke blader ;) Jeg var på loppis sammen med søsteren min og ho hadde tatt fatt i en bunke blader.. Ho finner alltid det jeg vil ha.. hihi.. Vel, om hun ombestemte seg eller om hun så blikket mitt som sier mer enn tusen ord, det husker jeg ikke, men bladene fulgte iallefall meg med hjem ;) OVer 20 blader av svenske "Antik & Auktion" til 25 kr!




Bilde 2: Inne i en av bladene som er fra 2007, fant jeg denne repotasjen om Gustavianske møbler. Jeg har selv en Gustaviansk spisestue!


Bilde 3: På neste side fant jeg dette! Kan du se rommet øverst til høyre? At jeg i det hele tatt så dette lille bilde, forundrer meg litt ;)



Bilde 4: Klikk på bildet så får du det forstørret! Her er altså himmelsengen som var min inspirasjon til min egen, er den ikke fin? Hele rommet er jo HIMMELSK! Legg merke til kakkelovnen i hjørnet! Helt nydelig!

Ønsker dere alle sammen noen herlige vår dager!


søndag 10. mai 2009

Vinneren er...

Egentlig ingen.. haha.. For ingen hadde rett! Jeg vet at det kanskje ikke ville være den alt for lette konkurransen, så derfor hadde jeg uansett tenkt til å trekke mellom alle som deltok i konkurransen! ;) Men jeg må si at jeg synes dere var utrolig kreative og flinke til å gjette!
Det jeg har laget er en liten drøm, jeg har laget en himmelseng! Det var et veldig nøysommelig arbeid, det er sikkert ikke vanskelig å forstå siden jeg limte på en og en leca kule! Ikke bare det, men jeg var nødt til å male flere strøk, fordi leca kulen trakk til seg maling! Her kommer det bilder fra soverrommet mitt(trykk gjerne på bildene, så får du dem forstørret):


Bilde 1: Det er bare en helt herlig følelse å ligge her..


Bilde 2: Rammen har kun tre sider og er hengt opp med vakre knekter, med nydelige detaljer.. Hensikten med leca kulene var å skape en illusjon om en perlerand! Fikk jeg det til? :)



Bilde 3: Fremme på rammen er det også to knekter. I midten av disse er det utskjært et treverk, på denne er det blitt malt monogrammer med min og roy sin forbokstav. Gardinen er et lett stoff med knyting øverst, et vakkert stoff!



Bilde 4: Jeg er i tillegg blitt veldig glad i tapeten på soverrommet mitt. Et nydelig mønster med en lys og vakker farge.


Bilde 5: Putetrekkene mine er kjøpt på loppemarked. Dette er gamle putetrekk med knyting og broderi!




Gratulerer så mye til Aina med bloggen Fagerheim som ble den heldige vinneren av konkurransen! ;) Roy ble med på å brette 31 lapper og trekke vinneren ;)
Ønsker dere alle sammen en kjempe fin kommende uke! Må dagene bli fyllt med inspirasjon, glede og fine sol dager!! Håper at denne selvlagede himmelsengen har gitt litt inspirasjon til mange av dere ;)


lørdag 2. mai 2009

Konkurranse forts... :)

Hei igjen jenter!
Ingen har gjettet riktig i konkurransen min om hva dette kan være! ;) Så om jeg skal trekke ut en som skal få en liten ting i posten, så får jeg vel kanskje vise litt flere bilder og forklare litt mer? ;)


Bilde 1: Rammen har kun 3 sider, og er satt sammen av tre planker.


Bilde 2: På utsiden har vi(Roy) ;) festet en profilert list.



Bilde 3: Deretter er alle kanter pusset


Bilde 4: Deretter er alle sprekker tettet igjen med akrylmasse. Så har jeg festet en og en leckule langs hele listen. Hver kule er festet med superlim.

Bilde 5: Deretter er det hele malt med 2 strøk hvitmaling. Også selve listen.



Til slutt er den hengt opp på soverrommet, og den kan kun brukes på et soverrom(Det er iallefall mest vanlig). Vet du nå hva det kan være? :) Legg igjen et svar, og om det er rett er du med i trekningen om å få en liten overraskelse i posten ;)
Ønsker dere alle sammen en fantstisk helg! Jeg skal storkose meg i den nydelige vår sola sammen med Roy!
Må også takke dere alle sammen for den varme velkomsten dere alle har gitt meg for å være tilbake med bloggingen! Den har allerede gitt meg mye inspirasjon og jeg storkoser meg med bloggene deres!