mandag 14. februar 2011

Et lite stykke kjærlighet...

 Et lite stykke kjærlighet fra meg til mannen min i dag...

Jeg setter så uenderlig stor pris på han, og selv om jeg sier det til han hver eneste dag, er det ekstra kos å vise litt ekstra stas på han på en dag som denne. Og det er ikke så mye som skal til! Et kyss, noen gode ord, et hjerte, en kaffekopp og selvfølgelig favorittkaka! Lykke!


 
 

fredag 11. februar 2011

Flotte kontraster!

 

Ja her maler og maler vi til den store gullmedalje! Vi kjøpte nemlig bord og fire stoler på finn.no, men i furu. Furu er ikke akkurat min stil, men man kan jo alltids trylle litt med litt maling!! Bordet og stolene skal bli en del av innredningen på hobbyrommet mitt! Jeg har stor og god plass i dette rommet! Gleder meg sånn til å bli ferdig!! Så nå setter vi inn støtet og gjør oss ferdige!


 
Akkurat for øyeblikket, er vi ferdige med bordet som er malt i hvitt. Vi har også tatt første strøket på stolene i hvitt. Jeg har lenge gått med ideèn om at det kanskje hadde vært fint med stolene i en annen farge. Den fargen jeg hadde tenkt på, var lys blå! Men jeg visste liksom ikke helt hvordan det ville se ut, helt til i går. Da var jeg nemlig innom bloggen Camilla At Home og fikk se bildet under her, fint ikke sant? :


Jeg synes det var lekkert! Nå er ikke akkurat stolene mine like flotte og herskapelige som disse, men det gir iallefall en pekepinn på hvordan det kan bli! Jeg likte det kjempegodt! Så nå spørs det ikke om det blir litt farge på stolene mine også!

mandag 7. februar 2011

En nydelig hylle til hobby utstyr!


Hei! Endelig har jeg fått tid til å satt meg ned og laget et lite innlegg! 
Ja den mannen min er ganske så "handy" av seg, jeg vet jeg er kjempeheldig :) I huset vårt har vi nå pusset opp et stort rom på 17 kvadratmeter! De som bodde her før oss, hadde ikke brukt dette rommet. Det var skikkelig stygt, med nedslitte flater, dårlig malt og innrøkt! Det var også vannlekasje i dette rommet. Så nå har vi drenert, avfuktet, isolert, malt og lagt nye gulv, tak og vegger. Rommet begynner å forme seg nå! Det skal bli hobbyrommet mitt!! I den annledning trengte jeg en hylle til å ha alt hobbyutstyret mitt på, og den har min mann laget!!


Hyllen er egentlig kjempestor! Den er 1,50 meter lang og 1,20 meter høy! Han har laget den etter mål som jeg ønsket! Skal jo ha plass til en god del på denne hyllen! Har ikke fått fyllt hyllen riktig enda, venter litt til rommet er helt ferdig!

Den øverste delen er laget for at jeg skal kunne ha plass til scrappe-arkene, så hyllen er lagd på mål etter det. Det blir oversiktelig og lett og finne frem!

    Under hyllen skal jeg etterhvert ha et stort bord, som nå står til maling! På underste hylle får jeg i tillegg plass til printer/scanner. Alt på et sted, det liker jeg! Jeg får ta noen bilder når rommet er helt ferdig også, og alt er på plass! Det har tatt litt tid med dette rommet, men så blir det jo så bra til slutt også!


Dette er knappeboksen min! Fyllt til randen med knapper! Både boksen og alle knappene har jeg selvfølgelig fått tak i på loppis, hva ellers? :) Håper hyllen var til inspirasjon for noen av dere! Ønsker dere alle som titter innom bloggen min, en fortsatt god uke!