lørdag 16. august 2008

En fortryllende sommer..

Hei alle sammen!
Hvordan har sommeren vært? Jeg har hatt en kjempefin sommer, og var utrolig heldig med været! Pent vær betyr jo en del, og siden jeg i min 3 ukers lange ferie i fjor hadde en time sol totalt, er solen hjertelig velkommen til meg ;) Vel, nok om været.. hihi ;)
Jeg har vært en tur i Danmark i sommer, og har hatt mye nydelige opplevelser der! Vi var der i 5 dager, og bodde den meste tiden i Silkeborg by. Dette er en by som ligger ca. midt i Danmark. Hensikten med turen, var å kose seg og få mange minnerike opplevelser. Vi hadde mange fantastiske opplevelser, vi var på mye serverdigheter, og var ekte turister ;) Noe som kommer til å sitte som ett frisk minne, var besøket på Egeskov Slott(trykk på linken og du vil komme til hovedsiden for Egeskov slott) Slottet ligger i Kværndrup og er Europas best bevarte borg med vanngrav. Slottet er datert til helt fra 1400-tallet, og inneholder blandt annet 66 værelser, 200 vinduer og 6 bad. Deler av slottet er åpent for publikum, og her har jeg tatt noen bilder. De av dere som ikke har vært der, anbefaller jeg sterkt en tur! Området er svært familievennlig, og det er mye å se og gjøre for både små og store!
Bilde 1: Inni slottet var det et soverom som var åpent for publikum. Et fantastisk stort soverom med mange vakre detaljer. Det inneholdt blandt annet dette skapet med utrolig gammelt og flott lintøy. De hadde de vakreste monogrammer og kroner brodert på.Bilde 2: Noen av detaljene i det ene rommet på slottet. Legg merke til vaskefatet og muggen. På et stativ henger det noen hånkler med monogrammer.

Bilde 3: Vakkert service til utstilling med nydelige monogrammer.

Bilde 4: På området til Egeskov slott, fantes det også ulike museumer; Veteranmuseum, motorsykkelmuseum, Falckmuseum, landbruksmuseum, hestevognmuseum og dukkemuseum. Dette er et bilde tatt i landbruksmuseumet, som var fylt opp med mange gamle flotte gjenstander. Fikk mest lyst til å ta med meg alt hjem.. hihi ;)

Vi hadde en kjempefin tur hit og var der hele dagen. Jeg anbefaler dere, å ta dere en tur dit. Er dere noe dere lurer på, er det bare å klikke på hjemmesiden deres!

Jeg håper at jeg nå er tilbake med bloggingen. Det har ikke vært så lett å å til noe blogging i sommer, men skal nå forsøke å plante beina litt mer foran pc`en ;) Jeg har mye å ta igjen, ikke minst besøk hos dere, har mye nytt å vise, utfordringer jeg skulle ha vært med i, og pay it forward ;) Men jeg har IKKE glemt det! ;) Neida, såååå påvirket blir jeg da ikke av jobben min som sykepleier på et gamlehjem;) Varme klemmer fra Beth

Eng; Hello everyone! It has bin a long time since I was here now. The summer has bin fantastic, an we have visit Denmark. Here I show you some pictures from a castle we went to. A fantastic castle with many lovely things to see. I hope you all had a lovely summer! I am now back with my blogging ;) Hugs from Beth