torsdag 4. juni 2009

Kløne med stor K!! ;)

Hei alle sammen!!
Mine 2 ukers ferie er nå over! Det var herlig å møte vennene våre igjen og med de skjønne ungene deres, jeg har kosa meg stort! ;) Det er trist når ens beste venner flytter 200mil fra en selv, og det er absolutt herlig å tilbringe 14 dager sammen med de igjen!
Vel, ferien min ble en smule amputert, da jeg tredje dagen klarer å falle ned en trapp. Ikke en lang trapp, men med 3 trinn... Det værste av alt, var at jeg hadde en liten unge på armen. For å beskytte ungen, ble kanskje fallet værre, jeg forsøkte å gjøre alt for å beskytte han. Han fikk ikke en skramme, og det er jeg utrolig glad for! Det har aldri hendt meg tidligere, og det er skremmende å tenke over hvor fort slike ting kan hende!
Vel, benet klarte jeg å vri på en snodig måte og falle oppe på. Det var så fryktelig vondt at jeg følte at jeg både måtte kaste opp og besvime der og da. Jeg klarte liksom ikke å hyle heller, for jeg hadde tross alt 3 små unger som stod og så på.. Vel, la meg presentere mine "beste" venner akkurat nå... :
Og slik ser benet ut etter 13 dager. Godt jeg viser dere dette bildet, for nå begynner det faktisk å se ganske så fint ut.. haha..

Vel, så nå sitter jeg her, med benet hevet og aner egentlig ikke hva som har skjedd inni benet mitt.. Legen jeg var hos sendte meg ikke på røntgen, men mente kanskje at jeg hadde brist på et leddbånd. Slike skader kan visst ta lang tid, og i noen tilfeller må det også opptrening til med fysioterapaut. Jeg har gått på betennelsesdempende midler og smertelindring. Når jeg kom hjem, ble jeg sendt direkte til både røntgen og ct, så nå får vi se hva det blir for noe svar.. Benet er hovent, og jeg klarer ikke å belaste det fordi det er smertefullt. Så før jeg får noe svar, har jeg fått beskjed om å ikke belaste det, men sitte i ro med benet hevet.. Så her sitter jeg ;) Det blir vel så som så med innlegg, for å løpe rundt med kameraet blir en vanskelig nøtt å knekke ;) hihi.. Tok disse bildene med mobilen! ;) Men jeg er ved godt mot, dette går over som alle andre ting ;) For som ikke dette er nok, så våknet jeg opp med øyekatarr så det ser ut som om jeg har fått et slag mitt i øyet.. haha.. Og nå er det en kraftig forskjølelse på gang også.. haha.. jeg sier bare;
Godt at sola skinner og at jeg har VERDENS beste mann!! hihi.. Ønsker dere alle sammen noen herlige sommer dager!!!

39 kommentarer:

ingmarie sa...

Hej där i grannlandet!

Härlig blogg!Jag älskar också gamla saker,och loppisar.Har nyss fyndat en norsk matgrupp 12 stolar o bord från KROGENÄS(tror jag det står)Funderar på att måla den vit,vad tycker du?

Anita sa...

Gooood bedring! DET så ikke godt ut!
Har selv en vond fot om dagen, men det hr ingen årsak så det går nok snart over av seg selv også! Håper jeg! Gode klemmer fra Anita

Maja sa...

Oj så uheldig du har vært da!!!
Godt at det ikke endte værre!
Du må ha masse god bedring;)
Klem fra Maja

Aina sa...

Au au, den foten så ikke god ut nei.
Du får holde den høyt og ta livet med ro;0)
Rart det der med å ramle med unger, har aldri hørt om at ungene har fått en skramme, men jeg vet om flere som har slått seg selv halvt fordervet.
Selv dinglet jeg godt i bukseselene i en søsters strake arm, mens søsteren min var svartflekket både på armer, bein og rygg etter trappefall:0)
3 av mine 4 bestevenninner som jeg har holdt sammen med har flyttet aaaalt for langt unna, slikt er så trist. Men når en møtes er det som om det var i går;-D
God bedring til foten.
Klem fra skravle-Aina.

Elisabeth sa...

Det beinet så ikke særlig godt ut nei, uff håper hvertfall du ikke har knekt noe inni der. Masse lykke til, og ikke minst riktig god bedring. Du får prøve å nyte junidagene fra stolen, det kan jo være deilig innimellom det også ;)

Kerstin sa...

Aj aj aj..dette så ikke godt ut...uff a meg...men kan skje du skulle gått å fått røntget foten din?

Håper smertene ikke er for voldsomme...god bedring=)
Klem =)

Anonym sa...

Stakkar deg søss... så ikke bra ut...
synd du måtte gå så lenge med beinet slik før dem fikk tatt rønken.. men håper på det beste svaret fra legen din da... glad i deg... klem sara

Berit T sa...

Uff stakkars deg, noe så utgjort når du var reist så langt for å treffe dine venner og så skjer dette. Håper du ikke har ødelagt noe inni der, men det såg slett ikke bra ut.

God bedring og trøsteklem til deg.

Landliv sa...

Ånei... riktig god bedring til deg!!

Mona. sa...

Nei og nei Beth,dette så ikke godt ut i det hele tatt....utrolig at du ikke fikk komme i røntgen med en gang !! Håper det beste for deg... :) Godt du har verdens snilleste Roy.....som din personlige assistent :) God-bedring-klem fra nord...

Akkurat passe Frø sa...

Ååååå... Ønske deg GOD BEDRING!
Håper det ikkje kjem noko meir alvorlig diagnose ut av røntgen...
:O) FrueFrøet

Anonym sa...

Heia.
Uff og uff dette så ikke bra ut. Håper det ordner seg snart....Du får sitte godt i godstolen med foten høyt oppe og se tv og lese gode bøker.
God bedring.
Hilsen Rosa

Anonym sa...

Heia.
Uff og uff dette så ikke bra ut. Håper det ordner seg snart....Du får sitte godt i godstolen med foten høyt oppe og se tv og lese gode bøker.
God bedring.
Hilsen Rosa

Berit T sa...

He Beth, godt du tenker positivt, da går alt så mye bedre.

Du spurte hva som bar på bilde nr.3, jo det er den i miten av en tulipan!

Ha god bedring fortsatt,og en trøsteklem i dag også.

M sa...

Stakkars deg!!
Godt at det gikk bra med barnet.
Kjedelig med krykker, bra at mannen din er til hjelp.
Tusen takk for kompliment på innlegget mitt, jeg blir så utrolig glad for det!!!
Klem fra meg
Ps. ha en fin fredag!

Anonym sa...

Uffda, syns liksom mitt innlegg ble ganske sutrete i forhold til dette som har skjedd med deg, men tusen takk alikevel for støttende ord!! Har klart å male ett strøk i kveld.. tar litt mere tid, men nå er jeg innstilt på det!

Må si benet ditt så skikkelig vondt ut.. Klarer du å være din egen sykepleier da!? Du må prøve å gi deg selv litt egenpleie ihvertfall... Blir spennende å se hva bildene av foten forteller. Jeg krysser fingrene for at du blir fortere bra enn du forventer!

Ha en god helg!

borghild sa...

Uffameg, den foten så ikke mye god ut!:-(
Du får ha riktig god bedring iallfall, og det høres heldigvis ut som om mannen steller godt med deg:-) God helg! Klem B:-)

Camilla at home sa...

Huff så trasig, det ser ganske ille ut selv etter så lenge så du må ha slått deg ganske mye ja.. Ønsker deg god bedring:)

chatrine sa...

Heihei!
Nå er jeg litt sånn småstressa, men jeg måtte bare innom for å takke for alle koselig hilsninger, så i morra skal jeg komme innom deg og lese bloggen din:)

Finfin dag til deg, og STOR klem!!!

Chatrine

liven sa...

Neimen...stakkars deg som du ser ut!!
Ser ikke noe godt ut det der!!!
Og jammen godt at du ser på det positive i tilværelsen da....fantastisk!!!
Denne tønnen min er fra et sted vi har....men jeg tenkte den kunne gjøre nytte hjemme i min hage!!
Så må få plantet i den!
Blir vel gjerne ikke før vi kommer hjem fra syden...må jo passe på vet du:o)

Ønsker deg en fortsatt fin helg og riktig god bedring til deg!!!!

krinkelkroken sa...

Uffda , det der hverken hørtes eller så godt ut...god bedring håper du snart er på beina igjen:)
Når det gjelder shabby maling så gjør jeg følgende: Pusser møbelet, maler med vannbasert grunning ( så mange strøk som trengs), pusser på naturlige slitte steder, laserer med enten grå eller brun lasur, dersom det er et bruksmøbel, som feks et bord, vokser jeg det tilslutt slik at det tåler mer;)
ha en fin søndag!

Ida sa...

Kjære, kjære Beth.
Tusen takk for alle kommentarer og for alle fine ord du legger igjen hos meg.
Du er god du! :)))

Den foten din ser ikke så bra ut nei. Stakkar! Uff og uff.
Så uheldig du er.
Du får smøre deg med tålmodighet og ta noen tabletter for smertene.
Så, håper jeg at svaret på bildene ikke er så ille som det ser ut som...
Jeg håper på det beste for deg.

Jeg skadet selv kneet i begynnelsen av desember, og VET at det er kjedelig å ikke kunne bevege seg skikkelig, og at smerter er noe herk å leve med.
Jeg skal opereres den 17. i denne måneden. Snart, altså.
Endelig!
Ting tar tid!
Sukk og stønn......

God bedring!
Sender deg mange gode tanker og klemmer.

P.S.
Koselig å se at du har fått være sammen med dine gode venninne og familie igjen da.
Husker at du var litt "nede" da hun flyttet.
Håper dere har mange gode minner som dere kan leve på fremover etter besøket.
Ikke bare skaden din....

Ta vare på deg selv!
Kommer innom deg igjen.

Anonym sa...

Hei søster !! Ønsker deg god bedring med benet ditt,håper du blir fort frisk og kan gjøre mere av det du har lyst til :)
Klem fra Thorvald :)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Neiiiiiiiiiiii, gud så innmari kjedelig Beth! Akk og ve, ødelagt fot på sommeren er jo regelrett kjipt. Håper det leges fort. Du får prise deg lykkelig over internett, mye selskap der. Kan fort bli kjedelig å bare sitte i ro.
Go`trøsteklem

Ninas Interiør sa...

Hei på deg, Elisabeth! Håper det går bedre med deg, nå! Har du hørt noe mer etter at du tok bilde? Håper du snart er frisk og rask nok til å komme tilbake på jobb! Selv om det kanskje ikke gjør no med en liten hvilepause innimellom?...:)

Ønsker deg en fin dag! Klem Nina

Lunalu sa...

Hei! Jeg er ute på bloggvandring - og kom over bloggen din - så nå legger jeg igjen et lite spor!!!
Uff, den foten din så ikke bra ut, håper ikke det er noe brudd!
Det er kjedelig å være så langt unna gode venner, mën da blir man i allfall flink til å sette pris på de stundene en får sammen!!!
God bedring!
Vennlig hilsen Lunalu

Sea Angels sa...

Ouch Beth I am so sorry, I hope you get some sunshine to keep you company...sending you hugs and chocolate waves.
Lynn xxxxx

Balke gård sa...

Huff, stakkars deg!!! Godt det gikk bra med ungen, synd det skjedde og spesielt i ferien din!! God bedring og sommer fra Marianne

Anonym sa...

Hello man!

It is my first time here. I just wanted to say hi!

Anonym sa...

Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I' ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon.

Anonym sa...

I am not so brainy to be clever to give words to wonderful stuff like you do but I am trying to pay it back so hoepfully this will pass you a grin or make you chortle or at the very least give you a thought for the day? :

Pentiums melt in your PC, not in your hand.Source: [url=http://vaane.imangascans.com/?p=24]article post[/url]

Anonym sa...

[url=http://www.freewebs.com/trazodone-buy]purchase trazodone online
[/url]

Anonym sa...

We [url=http://www.onlineblackjack.gd]blackjack[/url] be subjected to a rotund library of totally freed casino games for you to challenge sensibly here in your browser. Whether you call for to unaccustomed a provender game plan or scarcely sample exposed a few new slots before playing in the direction of genuine filthy lucre, we possess you covered. These are the rigid still and all games that you can play at real online casinos and you can part of them all for free.

Anonym sa...

[url=http://cyclosporine.webs.com]sandimmun neoral yan etkileri
[/url] sandimmune manufacturer
cyclosporine price
ciclosporina ficha tecnica

Anonym sa...

t With the ever changing fashion trends, people are becoming more and more cautious when it comes to decorating their home or their dressing sense. In order to be the best and win the appreciation of their friends and colleagues they hire the best interior designers to design their house in a unique and elegant manner. They try to get the best of the attires and add the most exquisite and charming accessories to their wardrobe.i answered her without hesitation Un nudo para el delantal de la dirndl se considera emblemtica de Poincar como el femal est casado. La pantalones de cuero natural, en particular implica la holgura en la LEATHE Languag alemn. Son pantalones-le-a lo largo de ingenio u termin utilizado por los hombres germnicos con las zonas de los Alpes y otras playas que rodean al mismo tiempo. [url=http://www.uggclearancetang.com]ugg boots clearance[/url] You might have probably found or maybe observed this impact how the uggs sheep skin tone shoe produces in the realm of style not lengthy ago. It's truly the 1 issue with all the kick out to be stylish, nevertheless how about valuable? When folks take into account footwear, they do not generally take into account all of them concerning the gains which the shoes give. Lots of people require shoes or boots for any excellent, consequently practically any boot that could possibly be at the same time as frequently is going to be appropriate.gently rub the areas you want cleaned There are instances where you may find boots that appear genuine in all other aspects but are being sold at a much lower price that normal. These are seconds, essentially. Check the label if they have one, this should be torn as a way of indicating that they are not perfect. [url=http://www.uggbootclearance.net]Ugg Boots Outlet[/url] fact any a bit more a good cooler insulated jeans will attractive force magically a and be suitable for ok in addition to a few of of matching-color Uggs. for a number of people, ugg boots public sale is about a alternate choice to being able to exchange ugg boots without reason. The ugg buck worthiness scores has prospered to be found in unusual mo large UGGs uk ld chain. Then, dip that same applicator into a small amount of diluted cleaner and rub gently. (Do not drip it directly from the bottle onto the boot.) Remember that any roughness or abrasion may harm the boot surface. The best product to use for the actual cleaning is Ugg Australia Sheepskin Cleaner and Conditioner, which contains natural jojoba and coconut oils.or if you just want to give them an overall cleaning

Anonym sa...

[url=http://www.microgiving.com/profile/ribavirin]buy copegus
[/url] copegus online
virazole online
order copegus online

Anonym sa...

[url=http://buy-methylprednisolone.webspawner.com/]medrol tabs
[/url] methylprednisolone during ivf
medrol pack recall
medrol coupon

Anonym sa...

The enterprise gives one particular [url=http://cungmuahotdeal.com/thoi-trang.html]mua hang gia re tphcm[/url] for each working day in every of the marketplaces it serves. The Groupon capabilities as an assurance deal making use of ThePoint's method: if a particular quantity of people indicator up for the supply, then the offer turns into available to all if the predetermined bare bare minimum is not satisfied, no a one receives the provide that functioning day. This lowers threat for suppliers, who can deal with the low cost codes as sum discount costs as appropriately as revenue advertising resources. Groupon helps make earnings by striving to keep around fifty % the cash the buyer pays for the coupon.

For case in stage, an $eighty massage could be obtained by the consumer for $forty by indicates of Groupon, and then Groupon and the retailer would split up the $forty. That is, the retailer delivers a massage valued at $eighty and receives roughly $20 from Groupon for it (beneath a 50%/50% crack up). Or, if $240 price of residence painting providers is bought by the consumer for $50 by way of Groupon, then the company receives $twenty five and Groupon keeps $twenty five. The consumer will get the therapeutic massage, or the residence portray solutions, in these examples, from the retailer for which they at initial compensated $forty (or $fifty) to Groupon. There are specified organizations to which Groupon initially did not offer you you its options, such as shooting ranges and strip golfing tools nevertheless, taking pictures ranges have been featured on Groupon.

Not like classified advertising and marketing, the services company does not shell out out any upfront value to participate: Groupon collects personal information from prepared shoppers and then contacts only people consumers, largely by each day electronic mail, who may probably perhaps be intrigued in a unique item or services.

Groupon employs a substantial amount of copywriters who draft descriptions for the gives highlighted by e-mail and on the web site. Groupon's marketing textual content material for the 'deals' has been noticed as a contributing element to the popularity of the net site, showcasing a unique mix of comprehensive reality-inspecting and witty humor.

Owing to Groupon's marketplace becoming mainly composed of feminine consumers, the delivers are usually centered on the properly getting, health and class marketplaces.

There are possible problems with the organization product. For instance, a productive deal could swiftly swamp a modest company with also many buyers, jeopardizing a likelihood that buyers will be dissatisfied, or that there will not be enough remedy to satisfy the need to have. Gap, a massive garments retailer, was ready to get care of 445,000 price cut coupon codes in a countrywide deal (even with the reality that it well-informed server difficulties at a one stage), but a more compact business could switch out to be all of a sudden flooded with clients. One espresso keep in Portland, Oregon struggled with an improve in customers for 3 months, when it offered shut to a single,000 Groupons on the one particular day it was presented, in accordance to 1 report. In reaction to connected problems, Groupon officers condition that 'deal' subscriptions should to be capped in progress to a reasonable quantity.

Read More: [url=http://jesustravel.info/lua-chon-thiet-bi-dien-tu-gia-re-tren-thi-truong-dien-tu/]mua chung gia re[/url]

Anonym sa...


Call-центру требуются операторы (не продажа)Требования:

- правильная русская речь (речь и дикция для нас - самый важный показатель(!))

- коммуникабельность

- активность

- знание Excel, Skype, наличие гарнитуры (микрофон и наушники)Условия работы:

- удаленная работа на дому

- оплата сдельная, от 300 до 500 рублей в день, з/пл от 9 000 до 12 000 рублей в месяц

- оплата переводится на карту Сбербанка еженедельноСодержание работы:

- обзвон юридических лиц

- проведение переговоров по сценарию

- занесение информации в базу данных

- ежедневная отчетность

Пишите в скайп: askline_manager

Компания "Линия Спроса"

Сафаралиева ЕвгенияМы существуем 1,5 года. В настоящий момент операторами нашего call-центра являются, преимущественно, люди с ограниченными возможностями. Мы заинтересованы в расширении штата своих сотрудников и ищем людей, ориентированных на длительное (постоянное) сотрудничество.
[url=http://mp3lists.ru/][color=#E4F4FE] [/color][/url]