fredag 6. november 2009

Velkommen til Loppis!

Hei alle sammen og VELKOMMEN til loppis!!
Dette innlegget har jeg lovt dere lenge, og nå husket jeg endelig kameraet når jeg var oppe på loppisen! Dette er altså loppisen som jeg har funnet de fleste skattene mine!!

Bilde 1: Loppisen ligger i Dals-Eds kommune på grensen mellom Norge og Sverige!(Grenser ved Kornsjø(Halden/Østfold) og Ed) En koselig loppis som er åpen hver eneste uke mellom kl. 11.00 og 17.00! Om du vil ha mer informasjon og kart kan du trykke HER


Bilde 2: Disse trivelige menneskene er Nils og Eleonor som driver denne loppisen! De slår gjerne av en liten prat, eller hjelper deg om det er noe du lurer på!

Bilde 3: Bilene av loppisen taler for seg selv! Hylle på hylle, rad på rad. Jeg anbefaller deg å klikke på bildene!Bilde 4: Mye ulike glassboller og fat i alle størrelser og fassonger!Bilde 5: Jeg elsker å gå her oppe, og går her gjerne i over 2 timer om gangen :) Og må gjerne også være ganske systematisk om jeg ikke skal gå glipp av noe! Det er så mange gjenstander at man lett kan gå glipp av noen.
Bilde 6: Et kjøkkenhjørne med blandt annet Gamle kjeler, vaffeljern, kanner, bokser, kaffekanner, pepperkverner, gamle brødformer/kakeformer i alle varianter og vekter!

Bilde 7: Jeg trives på denne loppisen, den er heller ikke så langt fra der jeg bor så det er lett å bare ta seg en brå-tur opp! I helgen hender det at disse to er på besøk og spiller gitar og trekkspill på gamle svenske visesanger og synger; lille vakcra Anna... ;) Og en gang innimellom er det fakstisk en liten kaffetår på lur også :) I tillegg har de også møbler, det varierer hvor mye og hva de har, men her har jeg blandt annet kjøpt meg en stor kiste, mange stoler, hyller, bord, barnestol, en stor sjenk, nattbord, ja egentlig det meste :)
Kanskje noen av dere har mulighet til å ta dere en liten tur en helg? Trenger dere bedre vei beskrivelse er det bare å kontakte meg!
Må også få takke dere alle sammen for så mange koselige tilbakemeldinger i forige innlegg og gode ord til meg om at jeg er tilbake! Dere er en herlig gjeng alle sammen :)


Ønsker dere alle sammen en kjempefin helg, med eller uten loppis-turer! :)

22 kommentarer:

Ingrid sa...

Hei!
Takk for den hyggelige hilsenen hos meg! Koselig at du stakk innom! :)
Den loppis så virkelig innholdsrik ut, skjønner at du har funnet skatter der!
Det vinduet med bilder inni, i forrige innlegg, var dekorativt! :)
Ha ei nydelig helg!
Klem

liven sa...

Heisann!!
Heldige dere som har loppis hver uke!!
Her er nok sesongen over for i år!!
Hadde nok stukket innom her støtt og stadig jeg også!!

ha en fin helg Beth

Mitt hvite hus sa...

For et sted... skikkelig stort loppis med andre ord... skulle gjerne hatt denne litt nærmere ja...

Skjønner godt du trives der..

Ønsker deg en fin helg..'klem Kerstin

Lilla kullan sa...

Gulliga du.

Jo om du går in på bloglovin och tittar längst ner på sidan. Där står det "knappar och ikoner" tror jag. Så kan du välja där.
Puss och kram goa Beth.//Stina

Lilla kullan sa...

När man är så go som du så är det bara trevligt att få hjälpa till. Kram gumman.:-)

Englagård sa...

Bra då kan du donera en bit om det behövs;) Vilken härlig loppis bara lite långt bort från mig bara.

kram Karina

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Tusen takk for koselig hilsen... Dette så jo ut som å være i drømmeland jo, skulle gjerne tatt turen innom her - men akk så langt borte... men jeg og ei venninde har planlagt en loppistur til sommeren, blir vel i nordlige delen av sverige - men noe må jo finnes her også... vi har begge nye spikertelt som skal fylles opp he,he...som du skjønner har vi mange drømmer...
i dag skal vi utover til spikerteltet med noen vinduer...

Ha ei super helg...

Lavendel & Romantik sa...

Hej på dig...
Klart du hittar massa smått och gott där. Såg väldigt trevlig ut.
Önskar dig en trevlig helg
Kram/Majsan

Thea sa...

Så gøy å kunne dra på loppis hver uke da:) Ligger nok på feil side av fjellet for oss dessverre... Kan tenkte meg du finner masse bra der ja. Opg så gøy å se at du er tilbake i bloggeland:) Ønsker deg en flott helg:)!!!!

Lovise sa...

Takk for at du var med på konkurransen min:)

Pia sa...

Oh, vilken fin blogg du har! Sängen (himmelsängen) var, elle ÄR helt OTROLIG!!! Hur kom du på att använda leca kulor? Vilken idé!
Kram

Bette sa...

Heisann!
Takk for besøket på bloggen min!
Koselig blogg du har. Her kommer jeg gjerne igjen:)
Ha en herlig lørdagskveld!

-Bette-

H elle K sa...

Hei beth, og tusen takk for hilsen. Ja, der har jeg vært noen ganger også. Man kan finne mye innimellom. Koselig om du får til en tur. Ha en fin helg.
Klem Kristin

Miss Mette sa...

Hei, takk for besøk inne på siden
min, kjempekoselig :o)
Ser ut som et fantastisk loppis butikk!!!
Skulle ønske det var noe slikt her oppe.
Ønsker deg en riktig fin lørdagskveld.
Klem fra Mette

irene sa...

Hej

Den loppisen hade nok jag ochså varit på några timmar...

Fin blogg du har förresten! Den fölger jag gärna!

Irene

Anne sa...

Hei på deg!!! og glad jeg også ja!! :-) for to ting faktisk Beth.

For det første fordi du er tilbake i bloggverden, for du har vært savnet skal du vite. Du sprer en varme her inne du som går litt lenger enn til bare interiør og det som er vakkert å se på. Verden er nok litt mer enn bare vakre ting.

For det andre aner du ikke hvor mye det gleder meg at du hoppet over til min fotoblogg.
Ikke mange har gjort det skal du vite, av mine mange lesere fra Litt Av Meg(eller skal man heller si tittere )er det bare noen jeg kan regne på en hånd.

Du vet, interiørgleden er der, og vil alltid være der i denne damen, helt klart, jeg bare elsker jo slike gamle slitte ting jeg også, og kommer også fra et lite loppemarkde i dag. Men med ett fikk jeg så alt for NOK på en måte av denne interiørbloggverden.
Det føltes med ett så intetsigende, overfladisk, og bare kjøp kjøp kjøp om du forstår. Trender gikk som ild i trøt gress og jeg visste nesten ikke engang hvilken blogg jeg var inn å kommenterte i, gikk helt i surr i en verden som jeg føltes var alt for lik. Måtte bare ha en pause, stengte så bloggen for komentarer, for de ble for mange og skapte det stresset i denne kroppen, for en føler jo en må tilbake på en måte, litt sånn alt for høffelig jeg sikkert. Så nå er jeg nok på en liten pause ja.

Jeg koser meg nå stort med mitt kamera på tur, ike flink overhode, men lærer underveis. Hovedsaken er at man har det gøy i prosessen, og da spiller det i grunn ikke så mye hva de andre sier og synes. DET stadiet har jeg kommet over her i blogverden. Noen få gode venner er bedre enn mange man bare leverer intetsigende kommentarer til på en måte.

Utrolig glad jeg, for dine kommentarer skal du vite, skikkelig rørt faktisk.
Ta ordene til deg, håper de varmer litt disse litt kalde høstdagene
Hils søstersen og jeg kaster meg rundt halsen din og gir deg en varm varm klem.

Emmas Verden sa...

Hei Beth :)
Jeg har vært innom den loppisen 2 ganger..og funnet mange skatter begge gangene ;) Jeg elsker loppiser..alltid spennende ;)
Ha ei fin helg!!!
Klem Anne***

Marie sa...

Hei :)
Kjekt og sjå deg igjen :)
Skulle gjerne hatt rusla litt rundt på denne loppisen her ja, klikka på bilda og kjente nostalgien strøyme på, hehe.

Ha ei fin og god helg min venn :)

Lene sa...

Heeeeei, Beth :) Sååååå utrolig koselig med hilsen fra deg i natten. Du har vært savnet, jaaaa - så jeg ble kjempeglad over ditt besøk. Stort smil med liten tåre i øyenkroken. Og så eeeendelig røper du hvor skattekisten din ligger. Så utrolig sjarmerende det så ut til å være her. Skal jeg søren meg huske på en gang vi er i nærheten - og da håper jeg vi får med oss litt "lille vackre Anna" også ;)

Jeg blogger, ja, men ikke som før lengre. Det ble fotoblogg på meg og jeg storkoser meg med det. Men snoker litt innom interiørblogger iblant, ja, hehe - for gode tips og for å hilse på gamle, gode bloggvenner :)

Gratulerer med ny jobb, forresten. Håper du stortives og har det bra. Viktig :)

Kjeeeempekoselig gjensyn, Beth :) Gooooood klem i natten fra meg, som nå skal kravle meg i seng ;)

Prinsesse Elin sa...

Hei og god morgen.
Takk for en koselig kommentar på bloggen min tidligere i uka.
Jeg beklager at jeg ikke har vært innom noe særlig. Lest innlegget ditt å forsvunnet ut igjen. Men her er det litt travelt og det koker etter at vi la ut plakatene til løå.
Gleder meg til roen senker seg å at jeg da igjen har tid til bloggene deres og ikke bare min egen.
Ha en herlig søndag. Klem fra Elin:)

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

Roligt att se svärföräldrarna mina på din blogg...nu var det ett tag sen jag var där....får nog bli en tur snart.

Kramizz Nilla

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon