torsdag 4. juni 2009

Kløne med stor K!! ;)

Hei alle sammen!!
Mine 2 ukers ferie er nå over! Det var herlig å møte vennene våre igjen og med de skjønne ungene deres, jeg har kosa meg stort! ;) Det er trist når ens beste venner flytter 200mil fra en selv, og det er absolutt herlig å tilbringe 14 dager sammen med de igjen!
Vel, ferien min ble en smule amputert, da jeg tredje dagen klarer å falle ned en trapp. Ikke en lang trapp, men med 3 trinn... Det værste av alt, var at jeg hadde en liten unge på armen. For å beskytte ungen, ble kanskje fallet værre, jeg forsøkte å gjøre alt for å beskytte han. Han fikk ikke en skramme, og det er jeg utrolig glad for! Det har aldri hendt meg tidligere, og det er skremmende å tenke over hvor fort slike ting kan hende!
Vel, benet klarte jeg å vri på en snodig måte og falle oppe på. Det var så fryktelig vondt at jeg følte at jeg både måtte kaste opp og besvime der og da. Jeg klarte liksom ikke å hyle heller, for jeg hadde tross alt 3 små unger som stod og så på.. Vel, la meg presentere mine "beste" venner akkurat nå... :




Og slik ser benet ut etter 13 dager. Godt jeg viser dere dette bildet, for nå begynner det faktisk å se ganske så fint ut.. haha..





Vel, så nå sitter jeg her, med benet hevet og aner egentlig ikke hva som har skjedd inni benet mitt.. Legen jeg var hos sendte meg ikke på røntgen, men mente kanskje at jeg hadde brist på et leddbånd. Slike skader kan visst ta lang tid, og i noen tilfeller må det også opptrening til med fysioterapaut. Jeg har gått på betennelsesdempende midler og smertelindring. Når jeg kom hjem, ble jeg sendt direkte til både røntgen og ct, så nå får vi se hva det blir for noe svar.. Benet er hovent, og jeg klarer ikke å belaste det fordi det er smertefullt. Så før jeg får noe svar, har jeg fått beskjed om å ikke belaste det, men sitte i ro med benet hevet.. Så her sitter jeg ;) Det blir vel så som så med innlegg, for å løpe rundt med kameraet blir en vanskelig nøtt å knekke ;) hihi.. Tok disse bildene med mobilen! ;) Men jeg er ved godt mot, dette går over som alle andre ting ;) For som ikke dette er nok, så våknet jeg opp med øyekatarr så det ser ut som om jeg har fått et slag mitt i øyet.. haha.. Og nå er det en kraftig forskjølelse på gang også.. haha.. jeg sier bare;
Godt at sola skinner og at jeg har VERDENS beste mann!! hihi.. Ønsker dere alle sammen noen herlige sommer dager!!!