søndag 9. mai 2010

En forandring i livet!


Hei alle sammen!

Tenkte jeg skulle skrive noen ord! Er så koselig når jeg får hilsner om at jeg er savnet og hvor det blir lurt på hvor jeg har blitt av! La meg fortelle litt om det siste halve året mitt! Jeg har et langt forhold bak meg, vi har vært sammen i over 10 år! Vi har alltid ønsket å stifte familie når tiden var inne for det! Men jeg har hatt et stort hinder i livet mitt, som har stoppet meg. Hinderet mitt har vært vekten min. Jeg ønsket ikke å bli gravid som overvektig, og dette har stoppet meg i mange år. I høst tok jeg et valg som trengte all min oppmerksomhet, nemlig å gå ned i vekt! For mennesker som sliter med vekten, kjenner de til hvor vanskelig dette kan være. Det har vært mange hindre og mye og hard jobbing for å få det til! Det er mange faktorer som har spilt inn! Vel, jeg tok meg selv i nakkeskinnet og tenkte at dette må jeg få til. Jeg ønsker meg barn for alt i verden, og dette var hinderet mitt! Jeg måtte overvinne det! Men god hjelp og inspirasjon fra en søster, la jeg ut på den tunge og vanskelige veien. Men det gav resultater. Jeg klarte å gå ned 20 kilo!! For meg er dette en fantastisk stor opplevelse, og jeg er så utrolig glad og takknemlig for at jeg klarte det! Vel, og med vektnedgang, fulgte også det største underet; Jeg ble gravid! Jeg er utrolig glad for det lille underet som vokser og gror i meg. Jeg har akkurat passert 5 fullgåtte måneder, og det er fantastisk!! Vi venter en liten jente 16 september! Dagene er fantastiske, det er så utrolig herlig å kjenne den lille som sparker og gror! Jeg er lykkelig!! Håper at alt står bra til med dere alle!! Varme hilsner med ønske om en god vår til dere alle!

14 kommentarer:

Hespe sa...

Gratulerer så masse - såååå koselig!! Så det var grunnen til at det ikke har vært noen aktivitet inne hos deg;o) Utrolig flink du har vært som har gått ned alle disse kiloene, men med dette som mål, ble det nok litt enklere! Spennende tider i vente!

Ønsker deg en super vår, og masse lykke til :o)

Stor klem fra Hildegunn

Berit sa...

Gratulerer hjerteligt.

Det var en flott nyhet. Og du skal vite at du er savnet, veldig kjekt å se deg igjen.
Så flink du har vært, imponerende. Og når barnet er kommet så blir det trilleturer med vogna så da holder du deg, garantert.
Det er stort når et lite barn er på vei, en ny tidsregning begynner da. Ønsker deg/ dere all mulig lykke til.
Varm vårklem fra meg.

Prinsesse Elin sa...

Kiss kiss vennen min:)

Randis side sa...

Hei! Ville bare si at jeg leste gjennom bloggen din for leeeenge siden og syns den va så fin! Så da la æ dæ på blogglista mi. Linken til sida din har ligget nesten nederst pga ingen aktivitet. Hyggelig at det er liv der igjen :) Gratulerer med kjempejobben med slankinga! Og ikke minst; så koselig at dere venter familieforøkelse :)) Ha en fin vår!

Marita sa...

Hjärtliga gratulationer!! Vad spännande.
Vi ska få ett barn i slutet av september.
Kommer att följa med hur du har det.
kram ~marita~

Garden Angel sa...

Heeeei!
Gratulerer så mye, både med tulla som er på vei og kiloene du har fått av. Snakker om målbevisst dame;)
Kjempeflink har du vært!!!
Og snakker om premie da:))
Kose dere masse fremover!
Stoooor klem fra meg(",)

Aina sa...

Så koselig nyhet, gratulerer med tulla i magen!
Du har mye spennende i vente, skal love deg det var verd kampen mot kiloene;-)
Lykke til!

Klem fra Aina.

Hilde S. sa...

Gratulera så masse med både det som gjekk,
og den lille som er på veg:)))
Lukke til videre!!!

Anonym sa...

Gratulerer så masse - kjempeglad på deres vegne!:-)
Og veldig riktig prioritert av deg:-)
Ha en fin, fin lang-helg,
klem Hege.

liven sa...

Heisann!!
Gratulerer så mye med graviditeten....og med vektreduksjonen!!
så fantastisk flink du har vært...virkelig en bragd!!
Og jammen fikk du en fin premie!

Kos deg og nyt tiden Beth

Crinoline sa...

Gratulerer,Beth.Dette er virkelig hyggelig.Det blir sikkert fint med en annen farge enn hvit på en vegg på syrommet.Som deg,har jeg også forskjellige nyanser av hvitt hjemme.Ønsker deg en god helg og en fin 17.mai feiring.

FruFly★Heidi sa...

Gratulerer så mye! Og gratulerer med en veldig flott jobb med vektnedgang, all respekt- det er ikke lett! Ha en fin 17.mai, tenkt neste år har du en liten!:) Klem Heidi

Sea Angels sa...

Congratulations Beth what a lovely suprise....it will be so worth loosing your weight for, she will bring you so many sleepless nights and so much joy.
Love and hugs Lynn xxxx

Bringen Blomster sa...

Gratulerer så masse med både graviditet og vektredukjson! Skal være sikkert at det sist nevnte ikke er lett!! Har 20 kg jeg og skulle vært for uten, men mangler totalt motivasjon... Tror jeg må la meg inspirere av deg og kaste meg rundt å gjøre noe med det! :))
Ha en fin dag :)) Synnøve