søndag 21. oktober 2007

Baderomsinnredning i gammel stil

Dette er den nye baderomsinnredningen min, som for tiden står i stuen(bildet er hentet fra en katalog). Jeg falt for den gamle stilen, fargen og de fine detaljene. Dessverre er det ikke helt sikkert at jeg får plass til mer enn et av høyskapene, da badet mitt er på kun litt i overkant av 6kwm.


8 kommentarer:

Lille Trille sa...

Hei!
Så kjekt med en ny blogger da :-) Velkommen skal du være.
Badet ser ut til å bli kjempelekkert,håper du viser bilde når alt er på plass.
Ha en fin kveld!
- Lille Trille

moderncountry sa...

Hehe,bare lo litt, dette var jo moro ikke sant? Nydelig blir det Beth!! Gleder meg til å se det live! Klem og suss ;)

Villa Utsikten sa...

Kjempe fint bad!:)

Emmeline sa...

Må si meg enig med Lille Trille, alltid like spennende å komme inn på en ny blogger sin side. Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min!
Gøy å følge prosjektene i et nytt hus også.- SÅ kjekt det må være å ha kommet på plass med drømmehuset! Selv om man av og til må senke kravene litt, så er det opp til deg å skape drømmehjemmet når du endelig har fått fire vegger og skape med! Ser at dere må ha hatt litt jobb med badet, men syns du har valgt superflotte møbler og deilige duse toner på flisene! Lykke til videre med arbeidet. Jeg kommer innom igjen:0)

Anonym sa...

hei. Takk for hyggelig tilbakemelidg på badet mitt!
Det tok sin tid å finne akkurat det man var på jakt etter. Innredningen er bestilt fra USA. Produsert i Kina. Tok 7 mnd før den kom. Og når den kom var jeg ikke fornøyd med fargen, den var nesten grå, så jeg måtte levere den imm til spraymaling!!
Men nå føler jeg meg som en prinsesse når jeg ligger i badekaret. Veldig praktisk med TV også, noe som mannen trumfet gjennom. Bare tatt et hull i veggen og montert en glassplate forran.Vi har soverom med garderobeskap på andre siden av veggen så det var bare å feste det og plugge i kontakten.
Veldig fin den innredningen du hadde funnet.Lykke til. Gleder meg til å følge utviklingen.
Smil fra Merethe(alt for meg).
har ikke logget meg på.

majsan shabby chic sa...

Men va snyggt det skulle jag också vilja ha i badrummet....Ha det så gott och tack för ditt besök hos mig ;-) Kram/Majsan

Therese Hansson sa...

Hei! Sitter og ser igjennom bloggen din med fine oppussingsbilder! Har nettopp kjøpt oss oppussingsprosjekt selv, og baderomsinnredninga på bildet er NØYAKTIG det jeg har vært på utkikk etter! Kan jeg spørr hvilken katalog du fant dette i? Vært veldig hyggelig med svar!! Hilsen Therese

Anonym sa...

geotorelxz debt consolidation services
paying off credit card debt
consolidate credit cards