torsdag 25. oktober 2007

En bård lagt for hånd..

Her vises noen bilder av bården som vi har lagt på badet. Bården er laget av skifersten i forskjellige farger, men går i beige toner. Egentlig trodde vi at dette arbeidet skulle ta en evighet, men det gikk mye raskere enn forventet. Jeg har en bror som har hjulpet til med dette og har lagt hele bården selv.

Her sees stenene hvordan de er lagt en etter en. Jeg synes det ble en vakker og litt utradisjonell bård. Jeg ønsket ikke en bård man får ferdig kjøpt og heller ikke en bård av mange små firkantede stener, slik kan inntrykket ofte bli seende ut litt hardt. Jeg ble veldig fornøyd med det ferdige resultatet.


Her er det endelige resultatet, veggen er her også ferdig fuget.Det ble faktisk bedre enn jeg hadde sett for meg på forhånd, og det er jo bra :) Stenene har vi foreløpig ikke gjort noe med, men jeg vurderer om vi skal lakke hver sten slik at de vil komme bedre til syne.

4 kommentarer:

Sea Angels sa...

Hello Beth, thankyou for visiting me, and leaving a lovely comment.
Is the baby yours? so tiny so beautiful a blessing and joy.
I must say I think the angel in your blog photo is soooo pretty with her tiny wings.
This tiling looks great in your bathroom I like the soft warm colour it gives out, very flattering.
Hugs Lynn xx

moderncountry sa...

Hællæ snuppa!
Ja, du har helt rett, sånn ser jo borden mer personlig ut, hvis jeg kan kalle det det. Personlig er jeg ikke så glad i border, men denne var virkelig fin. Hva slags stein, keramikk har dere brukt?

Aina

Beth sa...

Hei vennen!!
Det står skifer på esken, mer vet ikke jeg... hihi..
Er enig med deg i at det er fryktelig mange bårder(eller var det border? hehe)som ikke er noe fine i det hele tatt. Faktisk så var det kun 1 bord i hele flisbutikken jeg kunne tenkt meg, men den var så dyr at den alene hadde kosta mer enn hele badet til sammen, så den droppa jeg pent(eller lettere sagt; roy fikk meg til å droppe den pent..)Gleder meg nå til å få ferdig badet, kanskje til helga, men det synes jeg at jeg har sagt en måned nå.. hehe
Klemmer fra meg

Anonym sa...

hei.
Dette blir jo kjempe bra. Og for en jobb å leggge de stenene, men sikker gøy også.
Gleder meg til å se videre.
Smil fra Merethe (Alt for meg)