torsdag 22. november 2007

En pakke til meg!

Jeg har vært så heldig å få en pakke i posten i dag! Etter at jeg begynte å blogge har jo en av hovedingrediensene vært å besøke andre bloggere. Jeg har blandt annet besøkt Anitas blogg. Der fikk jeg øye på noen vakre god-natt engler jeg falt pladask for. Jeg har ved en tidligere annledning sett englene i en bok som jeg kjøpte til min kjære søster, og jeg synes de er bare helt nydelige! Anita var så snill og lage en til meg, og jeg var virkelig spent på denne engelen!


Bilde1: Pakken var nydelig pakken inn, og skal si jeg var spent :)


Bilde 2: Inni pakke lå det en nydelig god-natt engel! Anita lurte på hva slags farger jeg likte, og selvfølgelig er det hvitt, men også rosa er jeg veldig glad i! så da ble det en engel i hvitt og rosa. Det passa jo kjempefint å få den i postkassa i dag, jeg som hadde bursdag i går og alle greier! Tusen takk for at du var så snill og lage den til meg!

Bilde 3: Ønsker til slutt å dele dette bilde med dere. Det var så unik form som ble til av stearinet som dryppet ned, så jeg måtte bare ta bilde av det. Det ser nesten ut som en hårlokk :)

Ønsker å benytte annledningen til å ønske dere alle sammen en flott Novemberhelg med masse kos og varme. Takk for alle hyggelige kommentarer!

Med varme klemmer fra Beth

13 kommentarer:

Marie sa...

Så koseleg med pakke! Spesielt med så fint innhold! Du har fine koselege bilete du også! Alltid kjekt å kikke inn til deg :o)

Naturegirl sa...

What a beautiful peaceful blog this is! I come fom Marie's blog and I am from Canada..I post about my garden my love of animals and nature and roses! Nice meeting you. :) NG

Hemma på Landet sa...

Så fina saker.:-) Kramis

Moderncountry sa...

God Morgen Beth!

Så heldig du var som fikk en pakke akkurat i går. Nydelig Godnattengel!
Ja, hvordan var det forresten? Kom det noen? Ja, og fikk du spist kake? Håper du koste deg.
Pakken fra meg kommer om en liten stund, håper du blir like glad for den :)) Ha en hyggelig helg du og snuppa! Godklem fra søs

Emmeline sa...

Ja jeg er helt enig med det i at du var heldig med denne skjønne engelen. Veldig søt og lekre farger, Anita er virkelig flink til å sy...Kjekt at hun tør å selge også, tror det er første engelen hun har solgt nemlig!
Gratulerer med overstått bursdag--håper feiringen ble bra og at du får en deilig helg også! :=)

Anita sa...

Blir nesten litt rørt jeg med så mange goe ord!! Glad du likte engelen også i virkligheten!!!!
Gratulere så mye med dagen som var!!

Stor klem fra Anita

MiaMaria sa...

Hejsan Beth!
Kul med nytt besök.

Vilken söt ängel...

Och vilka härliga skatter du köpt på loppis
.
Du får ha en skön fredag!
miamaria

Anemone sa...

Gratulerer med vel overstått bursdagsfeiring.Håper du har hett en fin fin dag, og fått kost deg skikkelig. Nesten litt av et sammentreff at slike ting skjer på samme tid, at pakken skulle komme akkurat i går. utrolig, får frysninger av sånnt jeg.

En fin fin helg ønskes deg. og lukke til med videre listemaling. Når du kommer så langt at du skal begynne å henge opp bilder og pynt, blir det bare morsomt !!! Stasen på et vis det, og krever slettes ikke så mye energi.

Klem herfra til deg ---->

daisy sa...

Så koselig det er med pakke! Engelen var kjempeflott!

Gratulerer med vel overstått, forresten! :)

Og alle skattene du fant på loppis.. Litt av et varp!

Ønsker deg en god helg! :)

Ellie sa...

Gonattengelen din var kjempesøt. Jeg har selv to av disse, og de er nok mine favoritter når det gjelder Tildafigurer. Håper du får en fin lørdagskveld!

Mia sa...

Hei Beth! Det var da en herlig god natt-engel du har fått deg. De Tilda-englene og andre Tilda-figurer er jo bare så søte. Takk for kjempekoselig hilsen i bloggen min. Og velkommen til bloggverden (tror ikke jeg har vært innom deg før). Blogging er kjempekoselig, og man blir "kjent" med mange utrolig hyggelige mennesker. Ønsker deg en fortsatt koselig helg.

Sol sa...

Hei hei. Ja, det er virkelig koselig med slike godnatt engler. Sarah fra Sahra`s verden sdde en sånn til meg i fjor, og den sitter her på en hylle i stuen.Den er for fin til å gjemmes bort på soverommet.Heldig er du. Gratulerer med vel overstått! Ser på de flotte bildene av badet ditt, det har blitt skikkelig lekkert. Kunne tenkt meg å oppholde meg der i tmevis ;-} Ha en fin fin dag.

Beathe sa...

heisann:)
Takk for koselig kommentar på min blogg, tror ikke jeg har vært på "besøk" her før, kjempefin blogg du har , natta engelen var skikkelig søt:)
Nydelige stoffer du har fått tak i i! Gleder meg til å se mange bilder av det oppussede huset ditt, og JA det er morro å pusse opp:)