søndag 11. november 2007

Mine skatter fra loppemarked i dag

I dag hr jeg vært en tur på loppemarked på svenskegrensen. Jeg har blitt "stamkunde" der, siden det bare ligger 10 min kjøretur fra der jeg bor. Hver uke får de inn nye ting, og det er mye skatter for alle og enhver. Jeg dro dit for å kjøpe en kaffekvern jeg visste de hadde, men jeg var visst for sent ute. jeg lette hylle opp og hylle ned, men kaffekverna mi var dessverre solgt. Men ingen sure mine fra min side, for jeg fant så utrolig mye fint!


Bilde 1: Det første jeg fant var en liten pose med litt stoff i. Det var bare flaks at jeg fant den, siden den lå i en pappeske under noen bøker, det nytter å være litt ekstra nysjerrig innimellom. Nydelige ulike stoffer for bare 10,-!Bilde 2: Jeg hadde egentlig gitt litt opp med leting etter noen flere varer, da butikkeieren kommer ut fra lageret med noen stoffer. Kan tro jeg satte store øyne! Hun hadde tre ruller med stoffer, og den ene var nydelig!! Den hadde et flott monogram og med nydelige broderinger. Den tok jeg med en gang, og hun lurte på hva jeg skulle bruke det til; sy litt tenkte jeg, svarte jeg. Hun taslet ut på lageret og kom til meg med en pose med fem stoffruller. Og vet du hva hun sa? ; disse kan du få av meg! Gjett om jeg ble glad!!Bilde 3: Monogrammet er med bokstavene BG og har broderier rundt og på hver sin side. Alle stoffene er gamle overlaken og et putevar.Bilde 4: De fleste av stoffene har også blondekanter.

Bilde 5: Den som leter, den finner! Innimellom kopper og kar lå det et gammelt, utslitt hefte i fra 1947. I heftet vises det hvordan man kan sy monogrammer med ulike typer bokstaver. Alt i alt synes jeg at jeg har gjort et godt kjøp i dag! Fant også andre ting jeg tenkte å vise litt senere. Jeg betalte 80kr totalt, for en skatt!!!

Siden jeg ikke syr noe stort selv, skal jeg gi bort en god del av stoffene. Jeg kan godt tenke meg det er en som vil bli veldig glad!

Mange varme hilsener fra Beth

26 kommentarer:

moderncountry sa...

Så gøy!!!!For noen vakre funn!! Kan skjønne du er i himmelen i dag :)) Hadde vel hoppet i taket jeg, haha..ja, jeg ler, fordi jeg elsker jo gamle stoffer og ikke minst monogrammer, og for en så billig penge?!! Moro å finne skatter, ja jakten er i seg selv det artigste :)) Gleder meg til å følge mer med på dine fremtidige turer til Loppisen :))
Ha en fin kveld! Klemmer

Anita sa...

Ser virkelig ut som et godt kjøp ja!! Få sånne fine stoffer da! Det er jo helt utrolig i dagens samfunn, hvor man skal tjene penger på alt! jeg vil også ha et sånt sted her som jeg kan besøke når jeg vil!!

Klem Anita

HildeS. sa...

Hei hei.
Det var nokre fantastiske skattar du har funnet.
Eg hadde blitt veldig glad hadde eg fått tak i noko slikt.
Ha ein fin kveld:o)

En Doft Av Danmark sa...

Vilka underbara fynd du har gjort!
Kram
Dorthe

EVA AGNES sa...

Nu är du allt en lyckans ost som köpt och fått så mycket fina lakan och tyger. Jag älskar sådant och känner mig aningen avundsjuk...
Sy något fint nu.
Kramar Eva Agnes

moderncountry sa...

Du bare snakket om været og glemte helt og kommentere bildene fra huset du! :))

moderncountry sa...

God du vennen, takk for ny kommentar :)) Håper du får være hjemme fra jobb og komme deg! Som sagt, en varmeflaske nederst på magen kan hjelpe mye. God Bedring vennen!
Varm klem

mimmi sa...

For en nydelig blogg du har, har aldri sett den før. Vakre dikt.
Du har forresten vært kjempe heldig med den grensebesøket ditt i dag :)

Anemone sa...

Så utrolig mye lekkert da, nydelige stoffer. Synes du har vært riktig så heldig jeg :-)

Klem herfra til deg.

Sea Angels sa...

Gosh Beth, those are such wonderful linens.... I am coming over to raid your armoir, they are so pretty, I just love the monograms, pure eye candy.
Hugs
Lynn xx

Hulda sa...

Så mye fint stoff du har funnet, skulle vært meg. Jeg finner aldri slikt på loppemarkeder. Flott den broderiboka også.

Nostalgia sa...

Skattejakt ja! Herlige funn! Bor du sør eller nord i Norge? Kanskje vi raider de samme stedene;)?

Emmeline sa...

Enig... dette var virkelig et godt kjøp og noen vakre funn. Skikkelige Skatter!
Høres ut som om du har funnet et supert sted for oss som liker gamle vakre ting! Heldige deg.Skal bli gøy å se hva du klarer å trylle frem med de vakre stoffene også! Håper uken din blir fin. kos deg:0)

Emmeline sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Trines Hus og Hage sa...

Ja, er det ikke moro! Tenk å få tak i så nydelige stoffer for under hundrelappen! Det kaller man et godt kjøp. Gratulerer med skattene dine. Har du en spesiell forretning du pleier å jakte etter funn over grensa? Trine

My little footprints sa...

Hei!
Så herlige dere er alle sammen! Du skrev teksten din to ganger du Emmeline, så jeg slettet den ene :)
Loppemarkedet "mitt" ligger på grensen mellom Norge og Sverige, ved Kornsjø(Halden), om noen skulle være på de traktene så anbefaller jeg en tur innom :) Klem fra meg

Villa Utsikten sa...

Ja her har du virkelig gjort et kupp;) kjempe fine stoffer. Artig når en finner noe på slike plasser:)

Anita sa...

I dag erjo rene julaften! Først så vinner jeg en trekning også er det noen som vil kjøpe noe jeg har laget!! Jeg kan godt lage engel til deg!! Har sjekket litt rundt og har funnet ut at 220,- +porto er en bra pris! Er det evt en av de som jeg har laget allerede som var aktuelle eller?

Klem Anita

Berit sa...

Hei på deg!
Du har vært heldig du. Det er kjempeartig å gå på sånne markeder, enten en finner noe eller ikke.
Husker jeg stod og ventet på en pose som skulle auksjoneres bort, for jeg hadde sett at i bunnen så låg det en rull med gamle håndbroderte og heklede blonder.
Fikk tilslaget på 50 kr. og satte i et hurrabrøl. Folk trodde visst jeg var blitt gal, men de skulle bare visst.
Jeg linker deg visst det er greitt?
Ha en fin dag.

moderncountry sa...

Ville bare innom og ønske deg en God Helg snuppa!
Håper du ikke sliter deg helt ut. Og håper helsa er bra?

Her er formen bedre, og lysten igjen til å sy har kommet. Deilig!
Så i helgen blir det et lite "Juleverksted" her :)
Ha deilige fritimer når du kan!
Klemmer fra Aina

Ardisia sa...

Så fina fynd :O Blir så sugen på att gå på en loppis.. :)

Ha en trevlig helg! Kramis

Marie sa...

Så nydelege stoffrullar du har fått og kjøpt! "You are a marvel" film-snutten var så skjønn...

God helg :o)

Anne-Berit sa...

Anitas pc har krasjet,og der er adressa di,derfor blir engelen litt forsinka.

Anne-Berit sa...

Hvis du sender din adresse til Anitas e-postadresse,så kan hun sende pakken.

mona sa...

Å kjære deg for noen fine ting !!! Så snillt å hi deg de stoffrullene !! Jeg var på mange loppiser i Sverige i sommer,og det er jammen litt av en opplevelse,sammenlignet med loppemarked her nord.....skulle bodd ved siden av deg,jeg.....men da hadde vel pengeboka vært tom støtt !!! Elsker jo å gå rundt på jakt etter skatter.....samle,samle....hihi..! Kos deg,og ha en fin dag ;)

Anita sa...

Nå er den sendt!! Håper den kommer vel fram! Kom på nå i ettermidag at den ikke har fått røde kinn, men det lager du enkelt med litt lebestift, beklager det!! Og beklager at det ble forsinkelser!!

Klem Anita