torsdag 1. november 2007

Et lite glimt av vinduskarmen min

Jeg har fått helt dilla. Å snoke rundt på alles sider og se så mye flott inspirasjon og så mange fine bilder, får meg i humør til å ta noen også. Så i går bestemte jeg meg for å ta noen bilder av vinduskarmen min. Her står resten av huset på halv tolv, men i vinduet har jeg fått pyntet litt. Det ser jo så stusselig ut fra veien, for alle som går tur med hunden sin, om ikke jeg har noen ting i vinduet.Gardiner har jeg ikke fått opp enda, for jeg får ikke helt bestemt meg for hvordan gardiner jeg skal ha. Men jungeltelegrafen går fort, og vips så fikk jeg et tips om gardiner jeg skal kjøpe på nettet, så nå kommer de vel snart i hus tenker jeg!


Bilde 1: Jeg bare elsker lampene mine. De har jeg kjøpt i en interiørbutikk her jeg bor, som nå har blitt min favorittbutikk. På lampen så henger det et hjerte som er fra Aina`s Charm, et nydelig hjerte som lukter skjønt av Lavendel. Lysestakene fikk jeg tak i for bare 15,- stk i et glassmagasin som hadde lagersalg.


Bilde 2: Denne lille sinkkanna, synes passet fint i vinduet mitt. Har ikke alltid vært så glad i sink, men har fått sansen for det nå, og spesielt fint er det sammen med annet interiør.Bilde 3: Her vises litt mer av vinduskarmen i spisestua mi. Som dere se, har vi satt opp panel og malt det en lys farge. Her har jeg også hengt opp et hjerte fra Aina`s Charm. Vet ikke helt enda hvor jeg skal ha dem, siden ingen ting er på plass i huset mitt ennå, men i mellomtiden synes jeg at de passet fint her. Gjennom vinduet får dere et glimt av utsikten min; jorder, skog og en søt liten rød hytte i skogkanten.Bilde 4: Rammen er fra Lisbeth Dahl, som jeg har kjøpt i samme interiørbutikk som lampene. Noe bilde har jeg ikke funnet fram i pappeskene mine, men kan tenke meg at det vil passe med et fint svart/hvitt bilde i den.

10 kommentarer:

moderncountry sa...

Du er morsom du :) Ja, sitter her og ler når jeg leser. Dilla har jeg ikke brukt på lenge, rart hvordan en glemmer helt vanlige ord sånn etter noen år i utlendighet!
Synes du har gjordt en strålende jobb med å dekorere vinduskarmen din. Helt nydelige lamper! Passer jo perfekt til stilen din. Ønsker meg lamper i nesten samme stil selv, har så vanskeligheter her nede å finne noe som er "Landlig" nok. Ja, og ikke minst noen som ikke er for massive. Her har de en tendens til å lage alt i xx størrelser. Tror jeg må ta meg noen runder hjemme jeg..Og du, den utsikten din, en drøm!!
Du får ha en fin dag Beth, håper du får de fritimene du så sårt trenger, varm klem
Aina x

Anemone sa...

Så flott da, og de hjertene til søstra di er jo bare så lekre..., (et stort hjerte har hun nok selv også).

Godt å se at det er så store dype vinduskarmer hjemme hos deg. Det er som oftest helt bort, ikke eksisterende, i nye hus.
Jeg har heldigvis en mann som har hjulpet meg å utvide mine slik at endel "dill dall" kan plasseres oppi.
Lekre lamper har du også. Jeg hadde noen grønne i litt samme stil, de har nå fått en omgang med maling, venter så bare på at husfruen skal få tid til å kjøpe nye skjermer.

Takk for titten.
Klem sendes herfra.

My little footprints sa...

Ja vinduskarmer er godt å ha, kan fort bli litt kjedelig uten synes jeg. Det har mye å si å ha en vinduskarm man kan pynte opp med litt grønt, lamper og litt bilder. Blir jo litt hjemmekoslig da..
Huset mitt er bygd i 1969/70, så det har blitt total renovering! Mye jobb, med oppussing av alle rom fra gulv til tak. Det er bare utvendig vi ikke behøver å gjøre noe enda.
Vi er snart i mål, og jeg gleder meg stort!!
Varm hilsen fra Beth

ava sa...

Kjempefine vindueskarmepynt har du!
Og hjertene pyntet veldig opp da!
Det er utrolig fort å bli bitt av den blogge virusen! Jeg er det selv:o) masse inspirasjon og hente!!

Klem Anita

moderncountry sa...

Håper du har en fin dag i dag vennen min :) SItter og broderer i dag og, fikk DILLA jeg og, haha..

Suss, Aina

Sea Angels sa...

Hi Beth, I love the view from your window, how luck you are.
I also like the vintage photo 'Friends' it's so cute
Have a nice week end.
XXX

Emmeline sa...

Så kjekt å se din nydelige utsikt til naturen og ikke minst en koselig vinduskarm med pynt helt i min ånd! Lampene var utrolig skjønne og jeg kunne se at dette måtte være et hjerte fra Aina. Hun er kjempeflink med hendene, og lager SÅ mye vakkert.
Lysestakene var jo også et røverkjøp, og Lisbeth Dahl ramme er en favoritt her hos meg!
Kjekt å se mer av huset ditt, det ser så koselig ut og badet ble UTROLIG flott! Ønsker deg en fin helg:0)

Ellie sa...

Hei, og takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Synes lampene dine var flotte, og hjertene til Aina er jo bare nydelige. Har forstått at hun er søsteren din. Ønsker deg en god helg!

moderncountry sa...

Hei snuppa!
Håper du ikke har slitet deg altfor mye ut på jobben. Skikkelig synd at du måtte jobbe i dag og. Du får kose deg i kveld!
Klemmer, Aina

I. sa...

hi, the view from your window is very lovely!
have a nice day,
greetings from belgium!