torsdag 13. desember 2007

Award til meg!Hei alle sammen!

Jeg er bare så utrolig glad og stolt, se hva jeg har fått! Det er Sea Angel som har vært så hyggelig å gitt meg denne Awarden. Det er jo ikke lange tiden jeg har blogget, så dette gav meg virkelig et stort smil! Denne tiden jeg har blogget har gitt meg veldig mye inspirasjon og glede. Jeg har oppdaget en helt ny verden der ute, og jeg synes at det finnes så utrolig mange kreative mennesker! Jeg er helt imponert over alt hva dere gjør, alle på sin måte -helt unikt i mine øyne! Det er ofte jeg sitter med åpen munn når jeg går inn på deres blogger og kreativiteten deres gjør meg målløs! Jeg er så glad for at jeg begynte å blogge, at jeg åpnet mitt egen lille side. Deres kommentarer blir jeg så utrolig glad for og jeg leser dem ofte om og om igjen. Jeg føler at det er deres engasjement, og deres kreativitet som har gitt meg mye inspirasjon i hverdagen!
Eng: i am so glad an proud! Yesterday, i got a Award from Sea Angel, and its so nice! I havent been a blogger so long, so this brings a big smile on my mouth. My blogging have given me som much inspiration and joy. I have discovered a new world out there, It is so much creativing people! I am so impressed about all your work an creativity. everyone is unique! I am also so inspired of you comments and it bring so much joy into my day. I feel that your engagement and creativity have given me much inspiration! Than you all!

Takk til dere alle sammen!


Så nå over til hva denne Awarden krever av meg. Jeg må skrive 7 faktaopplysninger om meg selv som jeg skal dele med dere alle.  1. Jeg tok sykepleier skolen for å senere bli jordmor. Dette ønsker jeg ikke lenger, men har en drøm om å bli Helsesøster/ I become a nurse beacause i wanted to be a midwife. Now, i have a dream to become a public health nurse and working with child.


  2. Jeg er utrolig glad i barn og har vært det siden jeg selv var liten. Jeg har alltid ønsket å få barn, noe jeg tror jeg ikke har tenkt til å vente så alt for lenge til å prøve å få/I love spending time with children/babyes, and i have loved it since i was a little girl.I alway wanted to have children on my own, and i think i dont want to wait so much longer to try.


  3. Jeg er så utrolig glad i mine søsken og det går ikke en eneste dag uten at jeg snakker med dem. De er mitt liv!/ I love my sisters and brothers so much and its not a day i dont talk with them. They are my life!


  4. Jeg er veldig glad i å glede andre på alle vis! Om det er å lage mat til dem, gi dem en pressang, et kort eller en klem bare for å vise at jeg bryr meg om dem/ I love to pleasure the people i love. Sometimes i cook for them, giving them a presant, a card or a hug, just to show them how much i care.


  5. Min dårligste egenskap er at jeg innimellom avbryter når andre snakker. Det er ikke for å være uhøffelig, men fordi jeg blir så ivrig i å fortelle selv hva jeg har og si. Og når jeg forstår hva jeg har gjort, blir jeg innimellom veldig flau. Men mine nærmeste vet at det ikke er vondt ment, og ofte bare smiler eller ler på mine vegne/I have one bad quality that i know of. Sometimes when i talk i interrupt in the conversation. I dont do it with purpose, and i just do it if i eager to say what i have to tell. I get so embarrassed when i see what i have done. The people who know me, know that its not with intention, and just smile or laught of me if i do that.


  6. Jeg er litt opptatt av stjernetegn og er med i bokklubben Energica/ I have a little interest of horoscopes and i am a member of a bookclub called Energica.


  7. Jeg er glad i å holde orden, og Samboeren min får ikke lov til å brette klærne fordi jeg ikke synes at det blir pent nok *ler*/ i must have it organised in my home, and my husbond dont a law to take our clothes in the wardrobe beacause he does it in a bad way *laughing*

Så, dette er opplysninger om meg selv. Nå skal jeg gå å male ferdig en vegg på det ene soverrommet her, og da er alt malt! Tenk deg det? Alt er malt! Nei, det stemmer jo ikke, jeg hadde helt glemt vaskerommet jeg nå. Jaja, det også da :) Men det har jeg tenkt til å vente litt med, for der skal det jo legges fliser på gulvet først, så det er jo en stund til jeg får malt det! Avslutter her med litt julestemning jeg da;
">

11 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Gratulerer...
Koselig å få vite litt meere om deg også...

Ha en koselig kveld...

Anemone sa...

Gratulerer !! vel fortjent...

Spennende lesing for oss andre også dette, føler at en kjenner deg litt bedre på en liten måte.

Kjente meg faktisk igjen i to av de punktene du... den med klærne og den med å snakke så orda ryr ut av munnen :-)

Mennen minner meg til stadighet på at jeg har fått utlevert 2 ører fordi jeg skal lytte dobbelt så mye som å snakke. Vi har jo bare 1 munn ver du.

fin Luciakveld til deg.

Annettenett sa...

Gratulerer med awarden, så hyggelig:))) Morsomt å lese de 7tingene om deg, du virker som et trivelig menneske!

Sea Angels sa...

I am soooo glad you are pleased, it is so much fun, and hard work though to list all the random things. I found your list touching, and from the heart. Thankyou for writing in english, it is sooooo much appreciated, and so considerate, but if you get fed up, I love your photographs just as much.
Have a fab weekend
Lynnxx

Ingrid sa...

Oppdaga bloggen din først nå jeg.. den var jo koselig! Ser ut som dere har et trivelig hus.
Ønsker deg ei god helg!

Marie sa...

Gratulerer med awarden! Kjekt å lese det du skriv om deg sjølv!

Ha ei strålande helg :)

Mita`s hjørne sa...

Bare søk på Kremmerhuset, men synes ikke siden deres er så god, de har butikker over hele landet...

Berit sa...

Gratulerer!!
Veldig kjekt å lese.
Du høres trielig og snill ut!
Ha en fin kveld.

Anita sa...

Ja, og langt er hyggelig:O))
God helg til deg og dine også!!
Klem Anita!!

elin1976 sa...

Så flott og bli satt pris på, på denne måten. Faktaopplysningene er så artige å lese. Da blir man liksom enda mer kjent med alle andre bloggere. Ha en super lørdag og ei fin helg. Masse klemmer fra Elin:O)

Lene sa...

Gratulerer så mye med awarden. Og det er fint med awarder som også gir forpliktelser.

Jeg kjenner meg også igjen i så mye av det du skriver, og Anemones husbond sier det jo godt: Det er en årsak til at vi har to ører og bare en munn, hehe ;)

Blogging er virkelig en flott og rik inspisasjonsskilde. Og nå er du jo faktisk selv en del av denne, og gleder og inspirerer andre med dine syslerier :)

Takk for det, og takk for et fint innlegg og julestemning.

Og du og du så misunnelig for så og si ferdigmalt - vi har et hav igjen av oppussing her, men det får bli til neste år ;)

Ha en fin dag.

Lene