tirsdag 11. desember 2007

I det kreative hjørne

I noen dager nå har jeg virkelig kjent inspirasjonen på kroppen. Tankene har surret rundt i hodet mitt i tide og utide(som når jeg skal sove). Tidligere hadde jeg en sans for merket "black design". Dette er ikke noe som lenger faller i smak, men jeg har en del produkter av dette. Så for at det skal passe inn, så måtte jeg gjøre noe lurt.


Bilde 1: Jeg satte mine tanker ut i realitet, og tok meg en liten handletur for å finne det jeg trengte.


Bilde 2: Dette er opprinnelig et "balck design" produkt. En lysestake som jeg har to stk av. Denne spraylakkerte jeg i sølv, synes den ble mye finere slik.


Bilde 3: Og etter 1 time med klipping og liming og klødd seg masse i hodet, ble dette resultatet! Er det lov å si at jeg ble fornøyd?

Bilde 4: Nærbilde av hvordan lysestakene ser ut øverst. Englene i de ulike variantene på lysestakene er klippet ut av servietter.


Bilde 5: Notene mine fant jeg i et gammelt pianohefte jeg kjøpte på loppemarked i går.Bilde 6: Englene har jeg kjøpt her i byen i interiørbutikken jeg er så glad i. opprinnelig hang englene i en gulltråd, noe jeg byttet ut med en hamptråd. Bak englene har jeg laget et hjerte av hamptråd med en blondekant nederst.

Nå gleder jeg meg til å henge opp lysestakene, istedenfor å gjemme de bort på loftet til de blir glemt:) Vel, dette var nok kreativitet for meg i kveld. Nå skal jeg gå og rydde opp etter meg slik at ikke lillepus leker med alt i løpet av natten og det er et evig kaos i huset mitt i morgen tidlig :)

(klikk gjerne på bildene for å se dem større)

Varme klemmer fra Beth

17 kommentarer:

Anita sa...

Wow! De ble kjempefine!!! Det var virkelig kreativt!!
Fortsatt go advent!!

KLem Anita

mimmi sa...

Hei hei du,

Tusen takk for kommentar igjen på siden min, kjempe koselig :).
Lysestakene ble jo superfine. Er det mulig og forvandle dem så til de grader? Veldig pent. Har jo ikke noe og si for deg tydeligvis om du ikke liker div ting lenger, så lenge du kan forvandle dem så vakre :). Gøy å se.
Ha en fortsatt fin kveld.

Mita`s hjørne sa...

Disse ble jo utrolig flotte da... Tror BD har lagt litt om stilen nå, var innom de en dag - å da hadde de fått inn en del flotte ting fra Danmark - er nok ferdig med den perioden da alle skulle ha det sorte fra BD... Og det skulle hvisnok komme masse mere i den stilen (sølv, slitt, hvitt o.l)...

Ha en koselig kveld...

elin1976 sa...

Så flotte ting du har laget. Her har vi ikke kommet dit enda men det kommer det kommer. Vi har planer om et juleverksted. Klem:O)

Ida sa...

Resultatet ble nydelig! :)
Skjønne lysestaker.
Krativ og fin onsdag til deg. :)

Marie sa...

Eit ord som er dekkande er VAKKERT!!!

Hulda sa...

Så lurt! - og så FLOTT lysestakene ble! Vi må få se bilde når du tenner lys i de, blir nok veldig fint. Jeg likte også Black design før, men ikke nå lenger, passer liksom ikke inn her nå. ;)

Hemma på Landet sa...

Du kan minsann pyssla du med.:-) Kramis

EVA AGNES sa...

Underbart!!
De ljusstakarna blev superfina.
Kul idé.
Kramar Eva Agnes

Anemone sa...

Kjempesmart og kreere noe etter eget hode. og når resultatet blir som dette, er det vel verd slitet og utfordringen også.

Men kan jo ikke bytte ut all veden fordi det er gått ut av moten (som det helst skal hete...) heller...

Og når julestjerna kostet 850, - kroner, fikk den av den grunn også ligge i fred. Vært dyrt for en sykepleier det, ikke sant ?

Fin dag fortsatt til deg :-)

mona sa...

Tusen takk for besøket inne hos meg ;) Må si du er en mester med servietter og lim....de ble jo mye finere nå, enn med BD sin finish ! Nå tenker jeg etter om jeg har noen ting som kan forvandles så drastisk...takk for inspirasjonen. Kos deg videre,midt i allt som må gjøres...hihi,jeg belønner meg selv med små bloggestunder,innimellom disse MÅ-tingene,merker jeg....rart med denne bloggingen,gitt ;)

Sea Angels sa...

Hi Beth I have nominated you for a blog award, I know how busy you must be... please visit me to scan your award and name 7 random facts about yourself please. Lots of
Hugs Lynn.

MiaMaria sa...

Men vilket jobb du har gjort... super!

Du får ha en trevlig lucia!
Miamaria

Berit sa...

Virkelig flott!!!
Her har du kost deg masse seg jeg. Og tenk du er den eneste i hele verden som har slike!!!
Fint å tenke på ikke sant?

Lene sa...

Ohh.. Kjempetøffe, og one of a kind.. Eller two of a kind :)

Lene

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Ja, nå har du virkelig vært i det kreative hjørnet! Synes det var veldig kreativt og smart å klare å forvandle disse to lysestakene til å bli kjempesøte og lekre! Well done! Ønsker deg en fortsatt fin tid. Trine

Hege sa...

Hei :)
Lysestakene ble utrolig fine. Eg har masse black design og har lurt litt på om eg skal spraye de...
Var morsomt å se kjøkkenet ditt og, tror eg har valgt nøyaktig samme farge på veggene. Er nettopp blitt bitt av bloggbasillen, så no leser eg gjennom mesteparten av interiørbloggene eg kommer over. Blir så inspirert at det kribler i fingrene :)
Stikk gjerne innom siden min "hegesskrimmelskrammel.blogg.no"
Mvh Hege :)