onsdag 2. januar 2008

Et nytt år er på vei!


Ja da var året 2007 over, og vi ser framover mot et nytt år fyllt med inspirasjon, nye ideer, med mye glede og av å skape nye og gode minner. I jula har jeg kost meg som bare det og har hatt som formål og tilbringe masse tid sammen med familien og gode venner. I tillegg har selvfølgelig mat stått på planen, og enkelte dager har jeg følt jeg ikke har gjort annet enn å spise. Man kan jo sjeldent kose seg uten at mat er inkludert ;)
Ønsker å takke dere alle for de nydelige kommentarene jeg har fått i året som har gått. Det er ikke lenge jeg har blogget, men skal si jeg har følt meg virkelig velkommen og jeg setter virkelig stor pris på bloggverdenen ;)
I dag ønsker jeg å vise noe jeg nylig har kjøpt. Jeg har fått sånn dilla på rammer, så jeg vet nesten ikke lenger hvor jeg skal få plass til de nye rammene mine ;)


Bilde 1: Disse to rammene kjøpte jeg for noen dager siden. Jeg er mest glad i hvitt, sølv og glass.Bilde 2: I tillegg kjøpte jeg denne klokken som i likhet med rammene er kjøpt på Sia. Jeg har lenge vært på utkikk etter en klokke jeg virkelig synes var fin, og denne klokken passet best inn i stilen min. Jeg har faktisk hengt den i spisestua.
Bilde 3: Jeg er jo bare nødt til å vise fram en av julegavene jeg fikk av samboeren min da, og gjett om jeg ble glad! Jeg har jo ikke symaskin fra før, og ettersom jeg har lyst til å utforske litt og har fått masse inspirasjon, har jeg veldig lyst til å forsøke å være litt produktiv. Jeg har faktisk ikke fått prøvd den enda, men jeg gleder meg veldig til det!


Eng: Then an other year is over, and i am looking forward to a new year. I am looking forward to make new memories, have some wonderful times and a year with new inspiration. I have used the christmas to spending a lot of time with my family and good friends. I think that is important in christmas time. Most of the time we have eat good food together :) Today a want to show you the last item i have bought. I love the frames from Sia, and i like white, glas and silver best. I have also bought a clock to my diningroom. My husband bought the sewingmaskin for me to christmas. I wish yoa all the best for 2008! Thank you so much for your lovely comments!

Ønsker dere alle alt godt for det nye året 2008!

Varme klemmer fra Beth


27 kommentarer:

Anita sa...

Der var du ja;o) har savnet deg masse nå!! Er noen som jeg føler at jeg kjenner litt ekstra, ett par stykker og du er en av de!! Koselig at du tenker på meg!! Syns det er så kuult det her, vi kjenner jo ikke hverandre, men jeg har bilder inni hodet mitt om hvordan alle ser ut. kan jo også være at vi absolutt ikke hadde hatt sansen for hverandre i den "virkelige" verden!! Men her i blogglandia er alt så uforpliktende og greit! Glemte visst å lese innlegget ditt jeg, var bare så opptatt av at du var tilbake!! Nå skal jeg lese!! Og hekle!
Ha en god natt!!

Aina sa...

Hei, måtte jo innom og ønske deg godt nyttår(litt sånn på etterskudd..)
Det ser ut til at du fikk mye fint til jul, symaskin er jo topp gave. Var faktisk med venninnen min som kjøpte seg en ny symaskin i gave fra mannen sin hun også, blir spennende å se hva du lager etter hvert;0)
Håper det nye året startet bra!
Klem fra Aina.
Ps. legger deg til i listen jeg;0)

Marie sa...

Hei, hei!

Fine ramer, klokke og symaskin! Kos deg med syprosjekter i året som kjem! GODT nytt år :)

KLEM :)

Hulda sa...

Fine rammer og flott klokke, den passa nok godt i stua. Så fint at du har fått symaskin i julegave. Den blir nok flittig brukt. Er veldig glad for min.. :)

Lena sa...

Takk for koselig hilsen! Du liker rammer du også ja:) Rammer og lysestaker blir veldig ofte med meg hjem... rart det der.. Dine var kjempefine1 Ønsker deg alt godt for det nye året! Klem fra meg

MiaMaria sa...

God fortsättning....

Vilka inköp och julklappar du fått...
Symaskin är ju toppen. Och klockan var ju så fin.....

Ha´det så gott!
Miamaria

Anniche sa...

Hei Beth

Innom og ønsker deg Godt Nyttår .
Heldig du som fikk symaskin , det skal blir fint å følge deg !

Nydelige rammer !

kos deg med dine kjøp

Annettenett sa...

Godt nytt år!!!
Så fint med symaskin, da kan det bli et kreativt 2008 ja:)
Flotte rammer og klokke fra Sia.

Sea Angels sa...

Thankyou Beth, how wonderful to have all of that beauty around you, and accessable, especially when the lighter nights begin to arrive. I can just imagine the wonderful days and evenings you may have. Although I live in an old crumbly house in the middle of a city, we are blessed with huge parks that lead into the countryside, so within minutes I am by the river with no houses to spoil the veiws, it is the only reason we stay in this place. It's the river really I feel I like it's cleansing, bubbly energy, as it chases to the sea.
Your sewing machine is exciting and full of potential, I wonder what you will be making?
Have a lovely week Beth
Hugs Lynnxx

Ida sa...

Gratulerer med nye og fine rammer og klokke.
Kjempeflott julegave fra mannen. Ønsker deg mange kreative stunder ved den og alt godt for 2008! :)
Vi blogges.
Nyttårsklem.

Naturegirl sa...

I am sure that you shall get much inspiration and create many wonderful crafts with your sewing machine!I am sure that you have been to ~Anita's~
blog because she posts so much inspiration today!
I love your frames! :)NG

majsan shabby chic sa...

Vilka fina saker du har....och en symaskin är ju så bra...God fortsättning Kram Kram/Majsan

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Godt nytt år til deg! Koselige rammer du har kjøpt deg. Rammen gjør jo ganske mye for helheten på bildet, så fine rammer er hyggelig! Så nå skal du bgynne å sy, skjønner jeg. Så spennende! Den symaskina så jo fin og fancy ut. Du får sikkert til masse lekkert på den der. Må du ha gode dager! Klem Trine

Home sweet home. sa...

Heisann!
GODT NYTT ÅR!!!:)
Takk for koslige komentara i bloggen min.
He ikkje blogga so mykje i de siste men skal sette mej ned en dag å legge ut bilde:)
Nydlige ramme du he kjøpt!
Ha en fine kveld.
Klem

Emmeline sa...

Heisann Beth. Så fine rammer du har kjøpt deg. Jeg må innrømme at jeg ikke har noen fine rammer omtrent.. Det er en mangelvare her hos meg, men når jeg ser dine ja da kjenner jeg på meg at rammer må inn på ønskelisten for meg selv.
Nydelig veggklokke du har kjøpt deg også, jeg er svak for SIA sine ting, de har MYE fint!!!
Symaskin må jo være en av de beste julegavene man kan få når man ikke har det fra før;) Så GØY! Nå kan du virkelig sette i gang med alle slags prosjekter.. Jeg har jo vært veldig negativ til å sy, men i løpet av perioden som blogger har jeg kommet meg i gang både med gardiner og hjerter og litt annet dill og dall, det er egentlig ganske gøy...Men jeg må innrømme at jeg fremdeles sliter litt når trådene blir til en snurr...Grrrr da kan man virkelig bli klinkane galen!!! Lykke til med syprosjektene dine,og godt nyttår også forresten:)

Lisbeth sa...

Tusen takk for koselig hilsen, så herlig blogg du har, her kommer jeg gjerne igjen! Morsomt at du har rammedilla, det "sliter" jeg med også..legger deg inn i blogglenken min jeg!
Glade hilsener fra Lisbeth

Mita`s hjørne sa...

Nydelige rammer du har fått tak i, og den klokka var jo bare helt fantastisk flott da... er litt sånn kokkeoman jeg da - har vel veggklokker i alle rom - noe som også blir kommentert titt og ofte her...he,he...
Gratulerer med ny symaskin, blir nok tryllet fram masse flott ved den i tiden framover...

Ha en koselig fredag og helg...

Anine sa...

Gratulerer så mye med nytt hus, ny symaskin og mange spennede prosjekter. Jeg blir gjerne med deg på veien videre, i bloggverdenen.

NinaS sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min!
Ja, jeg forhandler Perfect Home! Jeg bare MÅTTE ha bestikket, så jeg begynte på igjen som forhandler etter pause på 8 år. Forrige gang jeg solgte PH. var over halve katalogen porselensdukker, noe som ikke helt var min stil. Resten av produktene har jeg alltid likt, god kvalitet har de også.
Fine rammer du har kjøpt deg. Sia har virkelig mye fint de også! Kjøpte dekketallerkener derfra før jul. Klarte ikke motså. Har bare ett dillemma.... Jeg har ikke plass i skapet mitt! *oppgitt*! Tør nesten ikke fortelle hvor de står akkurat nå... -under sofaen!

En Doft Av Danmark sa...

Önskar dig en underbar fortsättning på det nya året!

Klem fra Dorthe

Grip dagen sa...

Det var fine ting du hadde handla deg.
Flott at du fikk deg symaskin også da! Du må bare komme igang å sy. Og ikke glem å vise oss hva du lager da...?!
Ha ei riktig god helg!
Marit

Tonje sa...

Hei og riktig godt nytt år!

Tusen takk for hilsenen på bloggen min,det er alltid så koslig når folk bryr seg om enn=)

Så nydelige bilder du har i dagens innlegg=)

Anne-Berit sa...

Gratulere med ny symaskin,det er det kjekt å ha.Så fine ting du har kjøpt deg,artig med noe nytt.Ønsker deg en god helg:-)

Sandra Evertson sa...

Lovely blog!
Sandra Evertson

Lovise sa...

Gratulerermed nu symaskin. Kos deg masse med den, så får du mange gleder i det nye året.

etthusivitt sa...

Vilka fina saker du har köpt! Den silvriga ramen har jag med! Och klockan är ju underbar. Och vad roligt att du fick en symaskin av sambon! Kram, kram från Anette

Landliv sa...

De beste ønsker til deg for det nye året! Blir spennende å se hva du tryller frem med julegaven din! ;-)