søndag 6. januar 2008

Litt kreativitet i fra meg!Hei alle sammen!

Jeg har nå forsøkt å være litt kreativ! Jeg har lenge hatt noen tanker om å lage dette, og når jeg fikk symaskinen til jul, var det en enda bedre grunn til å sette tankene mine ut i realitet. Tankene mine gikk ut på å lage serviett-ringer av stoff. Jeg har ikke sett noen har lagd slike før, men det er det jo stor mulighet for at noen har gjort. Jeg håper dere legger igjen noen kommentarer til meg, kanskje dere har noen idèer til noe som kan forbedres? Alle kommentarer blir jeg veldig glad for, jeg er jo spent på om dette er noe som faller i smak!
Bilde 1: Som mange av dere vet har jeg fått tak i en del stoffer på et loppermarked som jeg ofte besøker. Det er dette stoffet jeg har brukt. Her har jeg sydd med rosa tråd, intianalene til meg og samboeren min E (hjerte) R. Bokstavene har jeg funnet fram fra heftet som dere kan se på øverste bilde, heftet har jeg også funnet på loppemarkedet.


Bilde 2: Jeg kan vel bare pent innrømme at jeg kløna noe veldig den første kvelden, delvis fordi det var vanskelig å sette ut tankene til virkelighet og delvis fordi symaskinen ikke fungerte ordentlig. Siden symaskinen er helt ny, så har den blitt satt inn med smøringer og oljer, og det resulterte i at den hvite tråden ble helt grå når jeg sydde. Samboeren min måtte til for å skru den opp litt og tørke vekk litt overskuddsolje, så ble den helt fin. Her ser dere jeg har tråklet for hånd.
Bilde 3:Og her er det endelige resultatet! Det var ikke helt enkelt, og noen justeringer kommer jeg nok til å gjøre neste gang, men i det store og det hele er det slik jeg ønsker at den skal se ut. På hver side av firkanten har jeg sydd på blondebånd som jeg har knytt bak i et kryss og fram i en sløyfe. Over og under bokstavene er det sydd på en kant med linstoff.Bilde 4:En ferdig, 11 igjen ;) Men på en annen side har jeg jo 11 muligheter til å forbedre den!


Ja dette var en liten kreativitet i fra meg. Jeg er spent på kommentarene jeg får av dere. Ønsker dere en fortsatt fin dag! Jeg skal kose meg med en tur på loppemarked i dag! Får håpe jeg finner meg noen skatter!


Klemmer fra Beth

Eng: Some creativity from me! I have made some napkins-holders. I have thinking of it some time now, and when i got my sewingmaskin, i began to try to do something about it. I have used some fabrics that i have bought at the fleamarked. I have sewed the letter E (heart) R. It is mine and my husbands letter. I dont know enybody who has make napkin-holders like this before. I am looking forward to hear what your comments are. Maby you have some ideas for me to do it in a better way? Wishing you all a good day! I am going to the fleamarked today, maby i find some treasures? Hugs from Beth

30 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Disse var jo helt skjønne da... Har ikke sett noe lignede tidligere... Knallflink og kreativ er du...

Ha en flott søndagskveld...

Anita sa...

Såå fine!! Du er jo skikkelig flink du da! Jeg kan gjerne lage ting, men må ha sett noe lignende først! Aldri uten mønster!! Kjempefint!!
Skulle ønske at vi hadde et sånt loppemarkaed her i nærheten jeg!! Er det så at det er på Svinesund eller??
Hender jo vi er på "harrytur" og da kan jeg jo ha behov for å shoppe litt annet en flesk!!
Nå har vi vært på juletrefest og det var kjempehyggelig!! I morgen er det virkelig hverdag da begynner jeg og jobbe igjen; 55%, spennende å se hvordan det går med alle barna og turnusen og mannens jobb og reising!! Har tenkt at jeg skal prøve en liten periode å gå i fast turnus og hvis ikke det går får jeg gå tilbake til ekstra vakter igjen!
Ha en flott uke!
Klem Anita

Moderncountry sa...

En God begynnelse Beth!
Har sett lignendes før, men da bare uten knyting, men ellers er de jo unike i sin design. Artig å se mer kreativitet med egne verk i stedet for bare kjøpt. Stå på!

mona sa...

Så dyktig du er !! Og ekstra morsomt er det jo når man finner på en ide,helt selv !! Skulle gjerne besøkt dette loppemarkedet ditt,ser ut som en bra plass for supre funn...har planer om å brodere monogram,men finner ingen mønster. Skikkelig søte,disse arkene du har funnet :) Kos deg ;)

Lene sa...

Kjære deg - den der tror jeg jammen jeg kopierer, når jeg bare er ferdig med en deleksamen på torsdag :) For jeg "skal bare", jeg og - hehe :)

Ja, Beth - jeg vet, det er søren meg vanskeligst i verden å si nei. Ikke bare å sin nei - men også det å LA VÆRE å tilby seg. Hadde nok aldri kommet dit, jeg heller - var det ikke for tre ryggprolapser. Vel, jeg lærte ikke av den første - kanskje litt mer av den andre. Men når den tredje kom og legen min sa: "Værsogod, fortsett hardkjøret - det hjelper jo ikke hva jeg sier til deg likevel..." Daaaa.... Uff, jeg ville ikke vært lykkelig om jeg ikke hadde noe å gi - og man risikrer jo faktisk å komme dit altfor tidlig om man sliter seg helt ut.

Hihi... Klok av skade - men fortsatt ikke klok nok ;)

Kos deg masse med symaskinen - inspirasjon til å ta fram min om ikke så altfor lenge :)

Lene sa...

Jeg mente - kopiere serviettene dine. Nyyydelige - vil ha, vil ha :)Skal bare først... ;)

Lene sa...

Hahaha... Serviettringene. Sånn - fikk jeg med meg alt nå????? Alle gode ting er tre :)

Tuddeluuu :)

Aina sa...

Unike og kjempefine, jeg har ikke sett noen lignende. Artig å komme på noe selv da, jeg er en stor copy cat hehe... Kommer på mye men får det liksom ikke ut, da er det lettere å lage personlig vri på noe jeg har sett andre lage;0)
Jeg er veldig heldig ja, som har ei som kan vise meg hvordan jeg skal strikke osv. Hadde nok ikke fått det til hvis jeg skulle kun fulgt oppskrift.
Loppemarkeder er jo knallgøy, er dersverre alt for sjelden her omkring, håper du fant mye kjekt.
Ha en fin ukestart!

Emmeline sa...

Du verden; skjønner at dette er den kreative søsteren til en annen kreativ søster.
Flotte serviettringer, tenk så mye arbeid du har lagt ned i denne ene ringen, veldig veldig fint var det!
Liker så godt broderingen, da blir det liksom et godt grunnarbeid,
Jeg har jo helt glemt at jeg har to broderielskende døtre...hmmm--kanskje vi skal begynne med litt barnearbeid her i hjemmet, da kunne vi jo klart å produsert iallefall tre sånne serviettringer med monogram:)
Ønsker deg en fortsatt super søndagskveld, takk for titten og inspirasjonen:)

Nostalgia sa...

Jøye! De blir kjempefine. Slik tålmodighet du har da!
Godt nytt år! Har ikke rukket å ønske deg det før nå, men året er langt;)

Klem

Annettenett sa...

Nydelig serviettring ja! Så deilig med loppismuligheter...det er et stort savn her jeg bor:(
Men gøy å se hva du finner da:))

Ida sa...

Skjønne serviettringer.
Flott med monogram og blonder på. :)

Jeg har lagd dekorasjonen selv ja. Men, sy med maskin. Nei, det er jeg ikke flink til du.
Det er bra at vi har forskjellige talenter. ;)

Klem fra meg.

Anniche sa...

De var veldig flotte! Synes du har værtutrolig flink :)

Jeg har heller ikke sett noe slikt før!!

Klem

NinaS sa...

Nydelig!
Må SÅÅ irriterende at jeg ikke får opp ett større bilde! (har så dårlig en pc-skjerm, antik! )
Har heller ikke sett noe lignende før, men jeg likte også ideen veldig godt. Har selv vurdert å lage noe med initialene til meg og kjæresten (siden fremtiden ser lys ut...)
Dette var en flott ide!
Hvem er søsteren??

Anemone sa...

Trøstes min så fint da..., skikkelig helt etter min smak også.
Nydelig var det.

Og ang. bad du.... dine dekorasjonsfliser var de eneste jeg har sette som jeg kunne tenkt meg. For de var fine de. Tenkte å skrive det i innlegget i går, for mener det virkelig. men i frykt for å såre noen andre som også har...

Fin uke til deg.
Klem.

RedRobin sa...

Jeg synes også at de var kjempefine. Også så SMÅTT da, det må vel være litt pirkete...?

Ønsker deg en fin dag! :o)

Lovise sa...

Å så fine de var. Jeg liker kjempegodt sånne monogrammer, men det er ikke lett å finne mønster...hvis jeg ser nøye etter kan jeg kanskje tegne av en E hos deg......he he

Lovise sa...

Tusen takk. De var fine!!

Sea Angels sa...

Hi Beth, thanks for your lovely words, you are very kind.

I really like your new embroidery,they are really gorgeous, you could even buy vintage fabrics linens and hemps gosh, think of the stuff you could make.
I love going to fleamarkets and vintage fairs, finding stuff and remaking it, it's so much fun.
Have a smashing week
Hugs
Lynn xx

MiaMaria sa...

Vilka vackra servett hållare...
Vackert med monogram ochh spetsen är ju så vacker! Jättebra gjort!

Hoppas du får en härlig vecka!
miamaria

Trines Hus og Hage sa...

Å, de var jo kjempefine!!! Så flink du er!!! Jeg er imponert og likte det du hadde gjort veldig godt. Well done! Klem fra Trine

Lena sa...

Så flink du er! Syns de var kjempesøte...har heller ikke sett noe lignende før, men virkelig fine blir de! Personlige ting er så koselige:) Klem fra meg

liven sa...

Hei. Kjempeskjønne ting du syr da og gratulerer med ny symaskin:) Blir så imponert av sånt jeg da jeg ikke syr selv. Skikkelig kreativt:) Ellers må jeg bare opplyse om at nå er skapet mitt malt med tre strøk:) Må ha et til... så blir det bra vettu!!

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Så fint har du gjort dessa fina skatter mvh Maria Villa Nyhem

majsan shabby chic sa...

Vilka fina!!!Väldigt imponerad Ha det så gott nu!! Kram på dig /Majsan

Tonje sa...

så flink du er! Den ble jo kjempe fin=)

elin1976 sa...

Jeg synes du virkelig har vært flink. Aldri om jeg hadde begynt på et sånn prosjekt som innebærer flere en to av samme eksemplar. he he

Karoline sa...

bare en kjapp hilsen i natten- utrolig pent det ble, nydelig!!!! klem fra karoline

En Doft Av Danmark sa...

Oj oj oj så vackra! Har aldrig sett något liknande. Du är verkligen duktig!

Klem fra Dorthe

Angels sa...

Såå utrolig fiiine de var..kjempenyydelig..husker du jeg fortalte deg om bordkorta som skulle lages på damaskservietter brodert inn navn og monogram til brylluppet vårt?? at de kostet 800kr pr stk!! kanskje du kan hjelpe meg med det istedet??:)du er jo kjempeflink!!må bare skryte masse av deg..klemmer