fredag 18. januar 2008

GOD HELG!

Kjære alle bloggevenner!
I går var jeg inne og tittet på ulike blogger som jeg alltid gjør. Det var spesielt en blogg som opptok meg, og som virkelig berørte meg. Jeg ble gående og tenke på dette hele dagen, og fikk liksom ikke fred før jeg forstod at alt var i orden. Nå skal det også sies at jeg er en liten tenker. Men det slo med at jeg bryr meg om mennesker som jeg slettes ikke kjenner! Dette fikk jeg også bekreftet via e-mailer senere på dagen. Jeg har jo blitt så glad i denne bloggingen, dere er hver og en inspirerende og unike på deres måte! Et fjernt eller nært vennskap, er mye glede for meg! Og et vennskap er noe man slettes ikke skal ta for gitt! I dag ønsker jeg å dele et lite dikt med dere som jeg har blitt så glad i;
Det beste ved et vennskap
er ikke en utstrakt hånd,
heller ikke et vennlig smil
eller gleden av å være sammen;
Det er den inspirasjonen
som kommer til deg når du oppdager
at en annen har tro på deg
og er villig til å gi deg sitt vennskap

På slutten av innlegget mitt i dag, ønsker jeg å vise dere en lite video som pleier å få meg i et knakende godt humør!

Skru opp Volumet og -feel the moves!

Jeg ønsker dere alle sammen en strålende helg!

klemmer fra Beth

Eng; Yesterday i went into a blogg who thouch my feelings. I was thinking on this all the day, and i couldn`t let it go before i found out that everything was ok. i think a lot. I had alsom some mails yesterday; and I found out that i care about people i dont even know. Friendship is means a lot to me, a close friendship, or far away. We dont have to take this for granted. I have a little poem today; The best thing with friendship, isnt a hand in your hand, or a smile, or the joy of beeing together. Its the ispiration who comes to you, when you discover that somebody belives in you and want to give you a friendship. The video its to give you some happiness! I wish you all the best for this weekend! Hugs from Beth

45 kommentarer:

Emmeline sa...

Ja det er merkelig med denne bloggingen, den setter igang tankene noen ganger...
En dag føler man sterkt med noen som man ikke engang har møtt, andre ganger ler av ting man ikke selv har opplevd. Jeg leste også en tankevekkende blogg her forleden.. Det gjorde meg litt ydmyk fordi jeg selv ofte kan være både overfladisk og tullete på bloggen, og det er jo ikke alltid at andre har det på denne måten..
Ikke minst dette med å føle seg ensom og kanskje bruke blogg som et vindu mot verden, det høres trist ut dersom noen har det sånn...men samtidig syns jeg at det er bra at man gjør det likevel. Finner sitt vindu i livet på en måte! Dette ble høytidelig men det er jo et viktig tema. Jeg ville egentlig bare ønske deg en riktig God helg:)

MiaMaria sa...

Ja tänk att tankar värme glädje sorg kan spridas genon dataskärmen man blir berörd...skrattar gråter..

Så visst kan människor via en apparat väcka känslor.....

Önskar dig en härlig helg!

Lycka till i tävlingen!
Miamaria

mona sa...

Haisann ,og god helg til deg også :) Må si meg helt enig med Emmeline,det er så sant som det er sagt,det hun skriver...!

Inatt satt jeg oppe og lagde noe av kopiene...var så morsomt atte,men jeg hadde ikke stoff,så jeg brukte penslene....bilder kommer snart !! Kos deg da,og nyt helgen :)

mona sa...

Uuups,var litt rask...HEISANN,heter det... :)

Hemma på Landet sa...

Stor kram till dig, vännen.:-) Stina

mona sa...

Hei igjen,nå kan du gå inn og se hva jeg gjorde inatt.....kos deg videre !!!

skogbryne sa...

Hei! Så fine mønster til brodering du har! Fin blogg også. Ha en fin dag!

Sea Angels sa...

Hello Beth....gosh how funny is that u tube, it really made me laugh out loud...thankyou.
I was thinking about your words on your post, and thought them beautiful and I agree with all you said about friendship.
Thankyou so much Beth taking the time and trouble to write in English. I love being able to read your posts as well as look at your pretty posts, I am so glad I found your blog.
Have a wonderful weekend
Hugs Lynn xx

Anita sa...

Helt utrolig rart det her med en skjerm og noen ord!! Kjenner jo ikke personene i det hele tatt, men alikevel har man så god kjemi med noen mens andre bare er noen man er så vidt innom! Uten at de gjør noe med en!!
Har visst ønsket deg god helg før idag, men det gjelder fortsatt *ler*!!
Klem fra meg!!
Ps! Har "sykemeldt" meg for imorgen også!! Får komme sterkere tilbake til søndag!!

Anne-Berit sa...

Tankevekkende innlegg,og søt video.Ønsker deg ei fin helg:o)

Anemone sa...

Ja vet du... tekte de samme tanker i går jeg også. Helt sant.

Og en finner også ut at en er utrolig mer sårbar enn hva men tror. Jeg lærte faktisk noe om meg selv jeg, og det er fint på en måte det også.

Føltes faktisk mye tryggere når besøkstallene var mindre og en visste at det nesten bare var gode venner som kikket inn. Nå er det mange som ser, men ikke alle legger jo igjen kommentarer. DET gjør meg faktisk litt sjelven i knærne til tider, men pytt pytt...

En prøver jo så godt en kan i grunn, ingen kan forlange noe mer vel ?

Veldig godt da, og gleder min sjel en masse, at noen synes ens ord kan være leselig innimellom.
Dine besøk inne hos meg i går ble derfor ekstra satt pris på skal du vite. Derfor legges ikke bloggen min brakk, fordi en treffes så mye trivelige folk her...

Stor varm klem og takk til deg for din støtte og tilstedeværelse.

liven sa...

Hei. Den videoen var skjønn....Jeg har nettopp sovet i to timer og er så trøøøøtt...... Den der fikk meg til å våkne ;) Skal på jentekveld og trenger litt energi!!!
Og bloggingen ja.....den forandrer livet:o) Ha en fin kveld

Lisbeth sa...

Det er godt at det finne slike som deg, som bryr seg om noen ikke har det så godt, hmm, har nok mye å lære av deg,er nok ikke så flink der som jeg burde vært, er så lett for å haste avgårde i sin egen verden.
Ha en nydelig helg!
Klem fra Lisbeth

christinasinteriør sa...

Hei! Så fint dikt og jeg er så enig med deg! Føler det har åpnet seg en helt ny verden for meg! Og så utrolig gøy at så mange med samme interesse møtes her på bloggen! Må si at hver ledig tid går hit! Hi hi! Det gir meg sååå masse! Ha ei alle tiders god helg!!:0)

Lykke sa...

Så fine ord! Det er jo helt utrolig at gjennom bloggen får man faktisk venner selv om man kanskje aldri kommer til å møtes, eller egentlig kjenner hverandre.
Holder på å lage en liten ting til deg som en liten takk for de flotte kopiene fra broderiboken din.
Og så vil jeg ønske deg en strålende helg:)
Klem

Lena sa...

Ville bare ønske deg en god helg:)
Klemmer fra Lena...

Albertines verden sa...

Heisan! Heldig med loppekjøpet! Ønsker deg en knallfin helg! Klem.

Sea Angels sa...

Hello again my friend... thankyou so much for your lovely words.
I sent to you an email a few days ago, but I dont think you received it so I have resent it just...hope you get it this time
Hugs Lynn x

Anita sa...

KAstet du de!!!!??? Jeg har faktisk eui venninne som hadde et flott vitrine skap som hun har beiset hvitt, men som hun ikke ble fornøyd med, skulle kaste det, men jeg fikk henne iallefall til å sette det i kjelleren!! Må jo selge sånne ting!!! Eller male de da! Skulle idag lage bilder med forstørrelses mulighet, men så jo når jeg hadde lastet opp bildene 3 gg at jeg måtte forberede dette før jeg hadde lastet opp bilder!!! Gadd jo ikke mere da skjønner du!!
Er så utålmodig når det gjelder pc fikkel!! Skal få mannen til å lære det, og så kan han vise meg!! Gjør det på den enkle måten for meg vet du!! Kjekt med sånne greie menn!!
Får jo lese bloggen min da *ler*!
Tror faktisk jeg skal legge meg nå, kjenner på kroppen at det ville vært lurt!
De knottene kommer jo også fra Ikea! De rosene kostet bare 85,- også, for 20 langstikede roser!!! Måtte spørre når jeg skule betale om det virkelig stemte:o)
HA en god kveld!

En Doft Av Danmark sa...

Du är ju bara sååå himla go...en alldeles underbar människa är du!!!

Klem fra Dorthe

MiaMaria sa...

Japp, det kom i lådan idag och man får TACKA så många ark jag trodde det bara var ett...Jag betalar gärna för frakt och kostnader för kopiering...hör av dig!

Tack snälla du!
Miamaria

Karoline sa...

takk for koselig hilsen.
så fint innlegg du hadde i dag, og så sant, så sant.
enig at en føler et spesielt vennskalp med mange bloggere også, særlig de en skriver ofte med.
jeg er glad jeg er med på dette her:)
og jeg håper og tror du får lage nydelige barnerom en dag du også.
ha en fantstisk helg, så blogges vi snart igjen:)
klem fra Karoline

Gunhild, NO sa...

Blir så glad når noen vil linke til meg. Du har en veldig koselig blogg og jeg setter gjerne opp linken din hos meg også. Så får vi se mer til hverandre :)

Ida sa...

Herlig video! :)))
Takker for en fiiiin start på lørdagen! :)
Alle har sin spesielle plass i verden, og alle betyr vi noe for hverandre. Du kan tilføre andre mye, også gjennom bloggen.
Ønsker deg ei god helg!
Klem.

Mita`s hjørne sa...

Ja... det er jo merkelig egentlig hvordan en bryr seg om sine bloggvenner... Blir jo bekymra om de ikke "viser" seg på en stund, en tenker jo på de, har de det bra...
En får jo et innblikk i livene til så mange rundt omkring... tar del i deres glede og sorg...
Men jammen har jeg fått masse innspirasjon gjennom denne bloggingen også, jeg for min del trives utrolig godt i dette "landet" vi deler på nettet...
Må jo si jeg har det topp ellers og jeg da - har en utrolig flott famile, gode venner, og ny jogg (ikke i pleien lengre - men skal fortsatt jobbe med mennesker - få de over i "normal/fungerende" hverdag... gleder meg masse til det)...
Den vidiosnutten var jo koselig da, jeg har brukt Hamsterdansen jeg da...he,he... har den som ringelyd på mobilen også - å da blir jeg jo i godt hummør uansettt...

Ha fortsatt en god helg...

Mita`s hjørne sa...

Det er nok ikke bare du som har problem med ordene nei... for jogg hva er det - jeg skal da ikke ut å jogge...ikke i dette været vi har i dag iallefall - nei jeg skal besøke min mormor i dag (tippoldemora til mine barnebarn - en utrolig sprek dame som klarer seg selv)...
Nei jeg skal begynne i ny JOBB...

Huset i Hagen sa...

Dette var et fint innlegg! Jeg synes du har så fin tittel på bloggen din også. :0) Det er jo litt av dine fotavtrykk på en måte du setter fra deg her i bloggen. :0) Jeg synes du har en fin blogg med mange fine tanker. Herlig video! Ja jeg kom i godt humør jeg også ;0) Ha en god helg!

Lovise sa...

Hei på deg. Sitter og leser litt i kommentarene du har fått, og det som slår meg er at det finnes så mange kjekke hyggelige mennesker som man aldri har møtt. Likevel føles de kjent på en måte, etter å ha sendt noen kommentarer hit og dit, lest litt i blogger... Det er litt rart. Men det er jo så utrolig hyggelig med denne spesielle kontakten da!
En liten pakke er på tur til deg...
Ha en flott helg!!

Landliv sa...

Så flott å kunne få slike følelser og at det noen har skrevet virkelig kan bety noe... Har nok ikke de dypere tema akkurat selv da, men flott at noen kan ta seg tid og omtanke til noe MER. Stor klem!

Anna Lisa sa...

Fann bloggen din gjennom en annen blogg eg besøkte. Den er kjempe koselig. Ville bare legge igjen spor etter meg og ønske ei god helg. Klem

Mia sa...

Ja, denne bloggverden er en spesiell, herlig verden, full av gode, omtenksomme mennesker som bryr seg. Og tenk, egentlig kjenner vi jo ikke hverandre i det hele tatt... og alikevel føler vi at vi kjenner hverandre. Og så må jeg si at jeg får jo virkelig troen på det gode i menneskene når jeg leser kommentarer, hilsner og e-mailer fra bloggere overalt i verden, og alle er bare så positive, oppmuntrende og herlige.

Lene sa...

Hei, du unge, vakre vene :) Først blir jeg rørt av å lese det du først skriver - så går det over i gapskratt i det jeg ser videoen din. Hahaha - den er en av dem som har gått på repeat her en knapp uke mens barnebarnet har vært på besøk :) Ååååå, du skulle bare sett henne når hun setter gang!! Med en gang hun hører balndt annet denne, vrikker hun på rompa og danser rundt i stua og ler. Hun er heeeeelt fantastisk - og sjarmerer oss totalt i senk :)

Stille her nå - vi har akkurat kommet tilbake etter å ha kjørt henne hjem..

Så koselig at du tok deg tid til å lunche litt med meg i dag :) Jeg eeelsker å ha gjester på mat :)

Ha en finfin kveld :)

God klem fra en av dine mange bloggvenner :)

Jorunn sa...

Så fint du skriver i bloggen din Beth! Jeg har møtt så mange herlige jenter gjennom bloggingen, det er helt fantastisk! Hva gjorde jeg uten der før feks? Venner kan man aldri få for mange av....
Du, de gardinene har jeg bestilt på www.laredoute.no. Sjekk der under interiør, så håper jeg du finner noe du liker. Det er salg også nå :)

Ha en fin søndag i morgen og drøm søtt i natt.

Klem fra Jorunn

mona sa...

Ja,sant som du sier,man oppdager mye man vil (må)ha,når man fristes av alle disse bloggene....ting man strengt tatt ikke trenger,men så gjerne skulle hatt.....hihi....sånn er det,og jeg kan ikke kureres......finnes vel ingen medisin for sånne som meg...haha.! Men du,jeg vil gjerne gi deg noe for de kopiene,er det noe jeg lager som du kunne tenkt deg...? Jeg skal jo selvsagt sende noe,men gi meg et hint,for jeg er sååå redd for å sende noe du IKKE liker ! Liker du noen av skiltene,foreksempel ? Kos deg,så venter jeg på svar ;) Natta :)

mona sa...

Hmmm,du er jammen ikke lett å lure,til å gi et hint.... ;) Får ta en sjangs,jeg da....Kos deg !

Berit sa...

Så fint du har skrevet, og så godt at du hadde "følerene" ute. Til tider blir en urolig og greit å sjekke det ut...
Nydelig dikt, men det er godt med en hand, et klapp, en oppmuntring i farten, men ingenting slår det å være sammen.

Vidoen og sangen var helt topp, fikk ganske lyst å riste løs...
Ha en fin søndag.

Marie sa...

Eg er så einig i det du skriv! Lenge sidan eg oppdaga at du er eit omsorgsmenneske.

Av og til er det ting som treff i det innerst utan at me heilt veit kvifor. Eg hugsar korleis det gjekk inn på meg då ho vesle niesa di døydde, sjølv om eg ikkje hadde peiling på kven familien var.

Ein kommentar på bloggen er ein fin og god måte å støtte kvarandre på. Så godt når nokon føler med, sjølv om ingenting blir endra.

Videosnutten er berre heilt topp!

God søndagskveld til deg frå meg :)

mona sa...

Hei på deg,eller dere,du og din svigermor....så koselig å høre det hun sa !!! Da har jeg jo iallefall gjort noe rett...veldig inspirerende og bli rost for det man driver med,vettu ! Og så får man arbeidslyst til å lage mer...! Viktig å holde på med sånt man liker :) Da glemmer man seg bort fra "forskjellige ting"....som kansje plager en. Du får kose deg med kortlagingen,jeg skal nå male litt,og så skal vi ta inn møblene fra loppisen....kansje jeg kan male dem imorgen,håper på det :) ~klem~

Lille Maison sa...

Hei hei, og takk for hyggelig velkomsthilsen hos meg :) Veldig koselig blogg du har her, den skal jeg besøke igjen. Fortsatt god søndag til deg! Beste hilsener fra Synnøve

Aina sa...

Kjenner meg igjen i det du skriver, er så enig med deg.
Et vennskap kan være så mangt liksom, noen du får tonen med uten å engang ha møtt personen, og jeg synes det er utrolig berikende med slike bloggvennskap.
Få venner som en kan "møte"mens en sitter hjemme med unger, mellom vennetreff irl. Og venner som inspirerer og gir av seg selv...slik er nettet ganske unikt:0)
Føler av og til at jeg ikke gir så mye som enkelte, men det er liksom litt greit det også, vi bidrar alle på hver vår måte.

Videoen var bare så søt:-D

Håper helgen din var fin, jeg har brukt min til å strikke tøffler, hatt unger på overnatting, og brodert litt...av mønstre jeg fikk av deg..min venn:0)

Ha en super ukestart!

Stor klem fra Aina.

MiaMaria sa...

JA, visst har jag en storasyster som fyllde 40 det gäller att hänga med i skrivandet.....
Bättre lycka nästa gång...
Ha det så himla gott.

HAr inte hunnit med beskrivningarna jag fick ännu men det kommer väl. Håller på med 9 åringens rum nu.....

Miamaria

Hulda sa...

Hei Beth!

Håper at du har hatt ei fin helg, fått kosa deg masse. :) Det har vi gjort her. Godt å lade batteriene og gjøre det man vil.

Du sa at du kunne sende meg de monogrammønstrene. Hadde blitt veldig glad om du gjorde det. Jeg er spesielt interessert i de bokstavene med blomster innimellom.

Ha en fin dag!
Hulda

Ida sa...

Måtte innom for å høre den kule sangen en gang til. ;)
Har spilt den for jentene mine i helgen også. Herlig!
Fin fin uke til deg. :)

Anniche sa...

Så fine ord Beth!
Det er jo tydelig at du er en god og varm Jente :))

Ha en flott dag , klem

Lindas Hus.. sa...

Hei!Nydelig dikt du vil dele med
oss.Det er morro å ha noe en kan gå å fundere på...
Ha en fin uke.Hilsen Linda :))