mandag 21. januar 2008

A little love for pink!

Hei!
Ja så var denne helgen over og vi tar fatt på en ny uke. Håper dere alle sammen har hatt en nydelig helg med mye kos! Selv har jeg vært en sann livsnyter i helgen, med god mat, hyggelige besøk og litt hobby. Jeg har også storkoset meg med bloggingen, og jeg vil takke alle sammen for koselig kommentarer og mail hos meg i helgen! Dere er jo så gode ;) I dag tenkte jeg å vise dere litt fra min lille kjærlighet til rosa. For vi har vel kanskje alle en farge som vi er spesielt glad i? Foruten om at jeg har mye hvitt rundt meg, liker jeg å ha et lite innslag av rosa. Jeg liker helst den lyse rosa, både i klær og interiør.Bilde 1: Dette er et sjal jeg kjøpte for en god stund siden. Jeg liker å bruke det en del, og mikse det sammen med ulike klesplagg.
Bilde 2: Over inngangen til stuen min, henger det noen søte små rosa hjerter.

Bilde 3: Når det gjelder rosa, så er vel stearinslys noe som er gjenngangeren av rosa. Jeg har ofte ett rosa lys sammen med to andre med lyse farger.


Bilde 4: Disse hånklene har jeg gått til storinnkjøp av, jeg tror det var på Kid. Synes broderiene er så nydelige.


Bilde 5: Dette fatet kjøpte jeg på det "berømte" loppemarkedet "mitt", jeg betalte 5kr for det og kjøpte to stk.Bilde 6: når jeg lager kort(scrapping) er det sjeldent det ikke er et innsalg av rosa!
Vi har vel alle en farge vi er spesielt glad i, hva er din?
Ønsker dere alle sammen noen fine dager denne uken! Jeg kjenner at jeg begynner å lengte etter våren, og jeg begynner å allerede å planlegge hva jeg skal gjøre utenfor husveggen her. Får lyst til å begynne med en gang, spesielt denne helgen som det har vært godt med plussgrader, blå himmel og solen har skint nydelig!
Med varme hilsninger ønskes fra Beth

Eng: Hi everyone! How was your weekend? My weekend was lovely, with some fantastic food, some good friends and family on visit, with some sewing and blogging. I want to thank you all for your lovely comments on my blog and e-mail this weekend! I appresiate it a lot! Today i want to show you some of my love for pink that i have in my home. I like the light pink, and i have it in my interior and some of my clothes is also pink. I think many of us have a favourite colour, what is your favourite? I wish you all some lovely days for this week! Now i am looking forward to the spring! This weekend we had a nice temperature, a blue sky and sunny weather, it was so lovely! Hugs from Beth

31 kommentarer:

Tonje sa...

så masse flotte rosa ting du viser i dag...jeg får ikke lest teksten din for bokstavene er så små,sorry!

My little footprints sa...

ER DET FLER SOM OPPLEVER TEKSTEN ALT FOR LITEN I DAG? kjempefint om dere sier i fra! Klem fra Beth

Mita`s hjørne sa...

Så koselige bilder du viser... sjalet ditt er jo kjempeflott...
Rosa er jo en fantastisk flott fagre da... har kjøpt en del rosa klær etter hvert ja...he,he...
Hjemme har jeg også litt rosa, og snart kommer også dus grønt, litt turkis, mintgrønt - eller alle pastellfarger da - det er jo snart vår...
Er nok et menneske som trives best med farger rundt meg ja, kan ikke ha alt hvitt...
Skriften var litt liten ja - men med brillene på nesen går det bra...he,he...

Ha en koselig dag...

Annettenett sa...

Rosa er en nydelig farge, har ganske masse rosa selv her i leiligheten jeg:) Ellers er jeg glad i rødt...men alle farger er i grunn fine til sitt bruk.
Ang. teksten din: jo, den er litt liten, men jeg myser bare, så får jeg lest:)

Lisbeth sa...

Skriften er helt passe for meg! Nydelig med rosa,- glad i den fargen selv, men elsker egentlig alle pudderfarver!Sjalet ditt var nydelig!Ha en skjønn uke!
Klem fra Lisbeth

Lena sa...

Så koselig...rosa er jo en yndig farge, selv bruker jeg ikke så mye av det, men da jeg skulle fikse rommet til lille jenta var det veldig gøy å bruke rosa!
På badet mitt har jeg mest innslag av turkis, det er vel egentlig min yndling...
Ellers går det mest i sort og hvitt og brunt i stua mi:)
Kjedelig kanskje, men det dukker jo opp innslag med f.eks blomster!
Ha en flott uke!
Klem fra Lena

Lovise sa...

Hei på deg. Det er nok flere som liker rosa her ute...i bloggen min er det visst rikelig av den fargen, gjerne kombinert med lin.
Sarte rosatoner i lys og servietter er nydelig, og det kjøper jeg hele tiden.
Det med størrelsen på skrifta di...ja, jeg må jo myse litt da.
Men vi leser det vi har lyst til vet du. Slipper brillene litt lenger ned, kniper litt, og DA ser vi alt!!
Klem.

RedRobin sa...

Så masse rosa og søtt :o)
Og ja, teksten var litt liten her - men jeg har tatt brillene på. Haha!!

Ha en super dag!

Anita sa...

Såå masse flott!! De tallerkene var helskjønne!! Vil ha!!
Sjekk bloggen min!! Jeg har fått til å lage iallefall noen klikkbare bilder!! Rart at ikke alle ble klikk bare!!!???
Ha en flott dag videre!
Nå skal jeg på seinvakt!
KLem Anita! KLukk! Klukk!

My little footprints sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lovise sa...

Hei igjen. Jeg tror kanskje at teksten hos deg er generelt litt mindre enn hos andre. Men det er kanskje fargen som gjør det litt vanskelig å lese. Ser at den blå teksten er lettere å se mot den rosa bakgrunnen. Men det er mulig at det er skjermen min som ikke er førsteklasses... Den er litt gammel..
Klem.

Karoline sa...

kjemefint!!!favoritten er råååsa!!! fikk rosa goretex til jul, rosa hunter støvler, rosa nespresso maskin( fantastisk dings!!!) veske med rosa broderi på....ja RÅÅÅSA!!!! datteren min er helt ROSA, må snart gi henen noe annet, men det vil hun ikke ha, gutten vår er ihvertfall helt BLÅ!!!
flott sjal!!!
du- jeg beklager kjempemasse at jeg ikke har svart ang smykket. har i dag laget to stykker, dvs ikke ferdig pusset. Klar for valgfri tekst. Brukt lik form som det som er avbildet på bloggen. bare noe lettere, men det synes liksom ikke, mitt er for nesten tusenlappen i rent sølv...ville liksom få prisen ned fra det. disse vil ligge på fire hundre pluss minus. Kan du ikke gi meg en lyd?? lager hjerter i denen omgang, evt rektangler ol kan lages, så har vi andre planer ettervert alt ettsom vi liksom blir motatt.
ønsker deg en helig kveld. jeg har nedtelling til greys anatomy i kveld med mc.dream....sukk...
klem

liven sa...

Hei . Ja den teksten din er litt vanskelig og lese..... her er det nok alderen som viser seg!! Går bra med lesebriller da:) Nydelige ting du viser i dag. Begge jentene mine elsker rosa mens blått er min farge!!Heldig med loppisene du da..... Håper det blir noe i nærheten her snart!! Ha en fin kveld:)

mona sa...

Heisann !! Så bra at det er flere enn meg som er litt på rosa skyer....hihi...! Er nok ikke kjent for å like rosa så godt,men merker jo at denne fargen sniker seg innpå meg,stadig vekk....og det må være den lyse,sarte rosa...ikke knall ! Likte både sjalet ditt,og de søte små hjertene...og faktisk sto jeg på Kid å beundret motivet på de håndklærne....men så ventet jeg med å kjøpe dem...og da var det tomt,som vanlig,nei man må slå til med en gang,det har jeg omsider lært ! Her lakker jeg enda,og ommøblerer....kastet ut kjøkkenbordet fra IKEA,og loppis-bordet kom på plass,med gusjefargen i behold ! Klarer ikke og stå ute og pusse i minusgrader.......og inne starter jeg ikke pussemaskinen,nei ! Så jeg får nok vente litt,men det går greit...har nok av prosjekter som tar tid...ligger ca 30 trehvite skilt her,og venter på maling ! Har ikke såååå mange bestillinger,altså...men det er jo så morsomt å holde på . Helt enig med deg ang. møbler,Sverige er nok plassen.....blir helt satt ut jeg,når jeg ramler borti sånne lekre butikker ! Du får kose deg,og ha en super kveld :)

Trønderpia sa...

Så mange flotte rosa ting du har. Liker fatene dine ekstra godt, syns de er nydelige!
Og sjalet var rett og slett vakkert!

Ha en fortsatt fin kveld! Klem

Marie sa...

Så mykje fint du viser! Rosa er ein lekker farge, lysrosa er ekstra sart og fin.

Takk for kommentaren på bloggen min! Ha ein fin kveld :)

Lene sa...

Å, jaa.... Jeg er også veldig glad i rosa. Gjerne gammelrosa... og rosa med teint av brunt. Gleder meg noe vanvittig nå når klesbutikkene igjen fylles opp med farger. Tror ikke jeg eier et eneste sort plagg, jo - et par sorte støveletter, som jeg sjeldent bruker.

Alltid et problem når vinteren kommer, og der kun er sort og grått i butikkene. Jeg vil ha creme og andre duse farger :) Rosa - ja takk :)

Ha en superfin kveld, og ei god natt etterhvert :)

Lene sa...

.....og det sjalet ditt - ja, takk :)

Tonje sa...

hei=)
Bra du ikke tok det ille opp,jeg bare har problemer med å lese når det blir så smått...det er skriftstørrelsen din som er litt liten,hvis du går opp ett eller to hakk blir det lettere å lese..i hvertfall for meg.
Det er likt på alle innleggene

Aina sa...

Heisann, så mye fint i rosa du viser, jeg er også rosa-fan;0)
Likte det jo ikke før, men da jeg ble gravid med jenta fikk jeg dilla!

Lekkert det sjalet og fatet var jo et kupp!

Skriften er en smule liten, men så burde jeg egentlig også hatt meg briller;0)
(alderdommen hehe..)

Og et slikt lekkert kort som du lager har jeg jo:0)
Her er det langt ifra vår, var 10 minus i går og mer enn nok snø-vil ha vår jeg også!

Vårlengtende klem fra meg

christinasinteriør sa...

Hei! takk for kommentaren! Rosa er jo så delikat! Sitter her med kaffekoppen 0508 og er klar for at taxien skal hente meg til flyet! Messe ja det er gøy..Håper du får det til i august da! Ha en flott dag!!!

christinasinteriør sa...

Hei! takk for kommentaren! Rosa er jo så delikat! Sitter her med kaffekoppen 0508 og er klar for at taxien skal hente meg til flyet! Messe ja det er gøy..Håper du får det til i august da! Ha en flott dag!!!

Anemone sa...

God morgen kjære venn.

I dag har denne damen fridag og skal bare være hjemme og kose seg. DET er deilig det. Ordne litt ekstra til sønnen kommer fra skolen, det er luksus for oss begge to det og hjelper litt på den "dårlig samvittigheten" en til stadighet sliter med, fordi en ikke rekker skikkelig til...

- 10 grader her i dag da, men må vel få til en tur ut allkevel. Har nå gått og tenkt på den mailen jeg, men tiden da kjære beth strekker ikke helt til, men den kommer skal du se.

Min fage ja.... hva er det mon tro?
Tror det faktisk må være grønn eller kanskje grå... vet ikke helt, men er faktisk en fargeglad persom som overhode ikke hadde trivdes i en stue med bare hvite møbler.
Det er jo for det meste en "kald" årstid her, og en har behov for litt lunhet og varme rundt seg for å lafe det litt hjemekoselig. Det er nå min mening.

En fin fin dag ønskes deg min venn, så ser jeg vel innom igjen ganske så snart :-)

EVA AGNES sa...

Hej My Little Footprints!
Tack för besöket och nu har det slagit till och blivit vinter här. Man vet varken ut eller in. Ska det bli vår först eller vinter, eller vad???
Rosa är en favoritfärg hos mig också. Den värmer upp en hel del. Vackra broderier på handdukarna.
Kramar Eva Agnes

EVA AGNES sa...

Glömde säga att du gott kan förstora texten ett snäpp, ja.
Kramar EA

Jorunn sa...

rosa er en nydelig farge ja, absolutt en av mine favoritter. flotte ting du viser :) som vanlig!! du Beth, jeg tenkte jeg skulle spørre deg om du kunne tenke deg å sende meg noen av dine fine bokstaver/monogrammer/broderimønster også jeg? hadde vært kjempeflott altså!!
ha en fin dag!
klemmer fra Jorunn

MiaMaria sa...

Hejsan!
Härligt med rosa men jag tror min favoritfärg till vitt är.....rött tror jag eller svart.

Glömde säga sist vilket läckert kort du hade gjort...tack!
Min dotter blev så förjust i det...

Miamaria

SKATAN sa...

Vilka vackra små detaljer mot det vita!

Ha en fin dag!

/Okänd Skata : )

Sea Angels sa...

Hi Beth I'm so glad you had a nice week end.
I agree that winter is definetley not over but it is nice to get some sunny warm days in between the snow and rain. I love the colour pink, I even like touches of soft cerise and fushia as long as there is not too much. Please email me your address so I can say thankyou, you have been so kind.
Have a good few days of fun making things, can't wait to see more.
Huggs
Lynn xxx

En Doft Av Danmark sa...

Jag är oxå svag för den rosa färgen..mild dov rosa är underbart.

Klem fra Dorthe

Grip dagen sa...

Fine bilder. Og jeg må si meg enig når det gjelder fargevalget!

Jeg har også mye hvitt. Men en rosa blomst kan jo gjøre at hele stua virker søt og vårlig. Deilig farge!

Monogrammene dine er nyyyydelige.
Har prata med Helene, og nå ligger noen monogramkopier i posten til meg også.
Gleder meg!

Ha det fint så lenge!
Marit