onsdag 9. januar 2008

En ny tur til loppermarkedet

Hei alle sammen!

Før jeg skriver noe som helst om mitt neste innlegg vil jeg gjerne takke dere for responsen på mitt forige innlegg! Utrolig koselig å få så mange hyggelige kommentarer, dere er jo så snille alle sammen! Jeg lå i går kveld før jeg sovna og tenkte på mulige forbedringer på serviett-ringen, tenkte mulig jeg skulle prøve med en rund versjon og se hvordan det blir. Det får jeg komme tilbake til ved et senere innlegg.

Så i dag kjære bloggvenner, skal jeg vise dere mine siste loppemarked funn! Ja nå har jeg igjen vært på det loppemarkedet "mitt" på grensa og funnet flere skatter. Dagens skatter kostet totalt for alt sammen 180,-! Jeg tenkte at siden jeg hele tiden snakker om denne loppisen, tenkte jeg å lage et innlegg om den snart og ta noen bilder derifra, så er det jo fler som kan stikke innom om dere er på den kanten ;)
Bilde 1: Dette er funnene mine; Et stort trau, en gammel ramme, et vaskebrett, et gammelt overlaken, og en flaske med holder.
Bilde 2: Kappelakenet er av den samme typen som jeg har kjøpt der før. Disse betaler jeg nesten ingen ting for, rundt 10,-. Vi var faktisk på en loppis nærmere Ed denne dagen for å se hva de hadde der. Det var utrolig lite utvalg der, og vi kjøpte ingen ting. Hun hadde disse kappelakene der også, hun tok 100,- for 1stk laken og 50,- for 1 stk putevar. Snakk om stor forskjell! Jeg har jo betalt 10,- for 10 putevar på "min" loppis! Dere ser også rammen her, av den gamle typen som jeg samler på.Bilde 3: Flasken er fra Eriksbergs bryggeri, det kan dere også se på den gamle kassen den ligger i. På flasken står det Julbrygd. Jeg kan dessverre ikke finne noe årstall.Bilde 4: Den største skatten av alle, en gammel monogram bok! Ja denne boken er så fin at jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om bare denne boken senere! Flotte, og utolig mange, ulike monogrammer! Det sto 50,- for den, men jeg fikk den for 10,- ;)

Ja dette var mine skatter fra loppemarkedet denne gangen. Det gamle trauet tenkte jeg at jeg skulle pusse litt og male hvitt. Jeg har fått litt inspirasjon av en av bloggerene og tenkte jeg kanskje skulle prøve ut det. Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin uke, så må dere kose dere masse!

Klemmer fra Beth

Eng: Some days ago, i went to the fleamarked. It is a fleamarked just 10 min away from where i live. This fleamarked have so much wonderful things! I went to this fleamarket almost every second week. This time i found some lovely things that you can see at my pictures. The most wonderfull thing i got this time, was that lovely book with a lot of old monograms! The book its so lovely, that i will later show it to you. I wish you all a lovely week, enjoy!

Hugs from Beth

44 kommentarer:

EVA AGNES sa...

Det må jag säga var fina fynd för en billig penning.
Jag gläds med dig.
Precis som du tänkte jag när jag sågKremmerhusen med blommor i. Jag kan göra några trots att julen är slut.
Kramar Eva Agnes

Anita sa...

Såå heldig du er som har ett sånn skattekammer i nærheten! Jeg får vel fortsette å glede meg til loppesesongen begynner her jeg da! HAdde tenkt meg en tur på en brukthandel som er i nærheten, men den er visst lagt ned!! Typisk!!
Ha en flott kveld!

Grip dagen sa...

Du verden! Den som hadde vært der!
Heldige deg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg er skikkelig tilhenger av loppemarked og blir helt ør når jeg ser alt det fine du har kjøpt! Og til slik en billig penge!
Da har du vært skikkelig heldig! Jeg betalte 180,- bare for vaskebrettet mitt, jeg!
Ha en fin kveld.
Marit

Annettenett sa...

Skikkelige kupp du har gjort, med andre ord! Så kjekt:)

christinasinteriør sa...

hei! Tusen takk for kommentaren!! Så koselig å se nye blogger på min side! katta der har vært rar hele livet!! Stopper bussen og den og nekter å flytte seg! Ser rart på buss sjåføren bare! at den der har levd i 4 år ja da må de ha minst 9 liv! Ha ha!! Så masse finne lopper du har funnet!! Artig! Koselig å høre fra deg! Ha ei god natt! :0)

Hulda sa...

Takk for veldig koselige ord inne hos meg tidligere i dag. :) du har virkelig vært heldig med loppefunnene dine, tenker det trauet skal bli fint med blomster i til våren og sommeren. Du kan sikkert ha noe fint i det nå også. Likte veldig godt den rammen også, og broderiboka. Moren min har en som ligner, med mange monogram i.

Flotte ting du hadde lagd i innlegget under her. :)

Anniche sa...

wow!! Litt av noen funn du har gjort :)) Heldig du .

Hulda sa...

Enig med deg, man trenger å gi ros til de man jobber sammen med også, det gjør arbeidsdagen mye lettere når man får litt ros, og når man gir det til andre. :)

KJ sa...

Hello, nice to meet you! I am Karen from California. I don't speak Norwegian but my Grandmother was Danish/Norwegian and she spoke both languages. My Great Aunt used to speak to me in both Danish and Norwegian.

You have some very beautiful images on your blog! I enjoyed looking!

Blessings, KJ
(Karen June Miller)

Mita`s hjørne sa...

Jøss for noen skatter du har funnet... Må jo være hærlig å ha et slikt "skattekammer" i nærheten...
En slik ramme fant jeg foresten for en stund siden hos en brukthandler - betalt 5,- for den...

Ha en koselig dag...

Lovise sa...

Du verden så mye fint du har funnet. Det trauet skulle jeg gjerne ha nappet tak i. For ikke å snakke om den monogramboka da. Denvar virkelig et funn. Jeg har aldri vært glad i loppemarked, men det er fordi jeg aldri har sett sånne ting der. Bare gamle utslitte og stygge klær......
Heldig var du virkelig.

Ellie sa...

For noen kupp du har gjort! 180 krone for disse flotte sakene var billig! Du er sikker på at du vil male trauet, da? Synes disse er så rustikke og fine som de er. Men jeg ser jo ikke nøyaktig hvordan ditt ser ut, så det blir sikkert fint hvitt også! Nydelige serviettringer du hadde laget!

Sea Angels sa...

Hello Beth, oh what a good flea market, it's so exciting going to them, never quite knowing what is waiting for us to buy, all of that potential. I like the rustic trug and other things, they have a romantic, garden,sumerhouse look to them, and the monograms, I can hardly wait to see the book, you lucky girl. What a super post my friend.
Hugs LYnn xx

Lykke sa...

Litt av noen kupp du har gjort! Skulle gjerne vært på det loppemarkedet, ja. Til våren blir det nok noen loppemarkeder for meg også...
Tusen takk for mange hyggelige kommetarer i det siste:)
Klem

Lene sa...

Hei, Beth :)
Sååå mye fint du har funnet - og superflink til å finne de beste prisene, jo :)

Takk så mye for lykkeønskninger - eksamen gikk over all forventning - og jeg er virkelig lettet :) Har kjøpt premie som nok kommer med på bloggen etterhvert :)

Ha en kjempefin kveld :)

Klem :)

Anita sa...

Hei igjen!!
Det er en hilsen til deg i bloggen min!!
Klem fra meg!

Tonje sa...

wow for noen nydelige loppefunn du har fått tak i..og så billig som du fikk det...jeg har sett slike laken og trau på de loppe markedene jeg har vært på,men de har vært så dyre at jeg nesten har falt i bakken.

Jeg er fortsatt syk,men klarer å være litt på daten inni mellom,det er derfor jeg er "tilbake" i bloggverden.Takk for omtanken.

Mia sa...

Det var da noen flotte funn du har gjort for lite penger. Jeg var spesielt interessert i det lakenet til 10 kr. Er det mulig...? Slike gamle laken kan man jo gjøre såååå mye fint med (og man trenger ikke å involvere symaskinen i det engang...) Bare tenk det som en duk til sommerbordet, eller rett og slett... som laken, med blondedelen prettet over et lappeteppe eller vattteppe... Såååå fint!

Trines Hus og Hage sa...

Wow, Beth, det var virkelig flotte ting du har kjøpt. Alt sammen var bare helt så jeg kunne kjøpt det selv, og så moro med monogramboka som prikken over ièn. Og tenk, så heldig at du får tingene så billig også. Vil gjerne få høre mer om den butikken. Du, jeg har gitt deg en utmerkelse. Ta en kikk på bloggen min, så får du se. Klem fra Trine

Emmeline sa...

Jeg blir altså UTROLIG inspirert av disse loppefunnene. Jeg skjønner ikke hvordan dere klarer å se alle disse skattene på loppemarked, jeg ser og ser men ser jo bare skrot...
OG det gjør tydeligvis ikke du, og så finner du liksom noe HVER GANG.
Gleder meg til å høre mer om denne loppisen som du stadig er innom!
Både kappelaken og monogrambok er jo favoritter hos meg, du har vært både heldig og knallflink... GØY!

HildeS. sa...

Åååå, så masse fint du har kjøpt deg. Så kjekt det må vere å ha loppemarked i nærleiken stadig vekk. Her er det altfor sjelden.
Ha ein fin kveld:)

Berit sa...

Du er heldig som kan finne sånne flotte ting til en rimelig penge.
Her rundt er alt blitt så dyrt at det går ikke an.
Når vi er på reiser er det det kjekkeste jeg vet å gå innom bruktbuer, antikvitetsbutikker, fretex, og det har hent vi har fått med auksjon også. Knallkjekt.
Den broderiboken var et funn.
Artig at du samler på de rammene, min mor og svigermor hadde slike på bildene av mine barn.
Ha en fin helg.

Aina sa...

Så gøy å finne slike "skatter"
Monogram boken skulle jeg likt å lånt, leter i alle hobbybøkene mine for tiden, men finner ingen jeg liker. Skal brodere noen initialer.
Ha en fin fredag-endelig helg:0)
Klem!

Ardisia sa...

Hejsan! Tack för din fin kommentar hos mig! Jag tror att jag har valt rätt, har alltid sett mig som en sjuksköterska och kan inte tänka mig att bli något annat ;) Har jobbat som undersköterska i flera år och önskat att jag skulle få en möjlighet att utbilda mig till sjuksköterska. Och nu äntligen kommer jag in i programmet! Oroar mig bara lite inför studier, men hoppas att allt kommer att gå utmärkt ;)

Jättefina, gamla saker har du hittat! Hoppas det går lika bra för mig imorrn då ska jag på loppis.

Ha en trevlig helg! Kram

Huset i Hagen sa...

Oi! så mye fint du fant deg på loppis. Nå fikk jeg veldig lyst til å gå på loppemarked igjen. Det er så lenge siden :0) Og så må jeg bare få skryte litt av de utrolig fine bokstavene du har brodert i forrige innlegg. Å sukk. Sånne skulle jeg også veldig gjerne likt å kunne sydd. :0) God helg til deg! :0)

Tussilago sa...

Spennende med loppefunn, ingen tvil om at det finnes mye fin..men jammen skal man ha fantasi og evne til å feks foarndre ting når man er slike steder;)Monogramboken så spennende ut...gleder meg til å se mer av den;) God helg til deg!

En Doft Av Danmark sa...

Vilka fynd! Det är såå roligt att gå på loppis. Orkar jag bara ska jag iväg imorgon igen.

Klem fra Dorthe

Sea Angels sa...

Hello Beth, I just wanted to say have a lovely weekend, have fun
Hugs Lynn xx

Ida sa...

Flotte og ærverdige ting dette! :)
God helg til deg.

Marie sa...

Fine skattar du har funne på loppemaeknad!

God helg til deg også :)

Lene sa...

Hei på deg i natten :)

Ja, det stemmer. Har drevet med helt andre ting opp igjennom, men havnet innen helse og omsorg for 2,5 år siden. Stortrives.

Nei, nåå sniker John Blund seg på her. Kjempesent, og vi skal på farten i morgen. Så jeg sier god natt - og smyger eg i seng :)

Anemone sa...

God morgen til deg ! sier denne damen som ønsker seg til Sverige. Jøss sås mye fint du finner der, go noe så billig da gitt. Kjempespennende å gå sånn og snoke for å prøve å finne noen skatter.
Dette er nok en lidenskap jeg deler med deg da :-)

Jeg fant meg en slik fins stor blå te-kopp her om dagen. Den var bare helt mega-stor og helt super super. BNetaølte 150,-kriner da, men det tror jeg ikke er så mye faktisk. Jeg er i alle fall alt for dårlig til å prute på prisen, synes dette er skammelig på en måte. Men sikkert bare tull av meg.

Høytalere ja, tror du ikke jeg har lirket og lurt !!!! Lett som en gal etter gamle skap eller lignende.
Men aldri at du finner noe når du skal ha det :-( Så her i imidlertidig husets første ikea møbel kommet i hus. En stereo benk !! Antikke, gamle stereobenker er ikke lett å finnne skjønner du :-))) Men jeg har for tiden en mann som smiler fra øre til øre da, og det er jo ikke så værst det heller. han bod jo her han også stakkar.

En fin fin lørdag ønskes deg min venn.

Metteflette sa...

Åh, så heldig du har vært!!!!!! Her er det nesten aldri loppemarkeder og hvis det er så er alle på samme dag og man må kjøre rundt som en maniac for å rekke alt!!! Helt nydelige ting! Ser du stadig finner monogrammønster. Det er det jo ingen som selger lenger her men da var det jo tydeligvis vanlig før. Ha en fortsatt flott helg! Klem fra Mette

Lindas Hus.. sa...

Hei!Flotte loppefun.Fine priser.
Men jeg kan ikke helt forstå at dere vil male trauene deres hvite.
Det mister jo den fine gamle patinaen.Men smaken er som baken foskjellig.God helg.Hilsen Linda :)

Ingrid sa...

Fine ting du har fått tak i! Ikke verst utbytte! God helg!

MiaMaria sa...

Vilka fynd....
Och monogram boken kommer du säkerligen använda flitigt.

Miamaria

Malinken sa...

For noen funn du har gjort! Heldig du som har et sånt skattkammer like i nærheten :-) Begynner å glede meg veldig til loppemarked-sesongen når jeg ser disse bildene...

Ønsker deg en flott søndag!
Klem:-)

Elaine sa...

Vilka sköna fynd du har fått med dig. Jag vill också på loppis. Har inte helt fått tiden att räcka till den senaste tiden, men vad sugen man blir.....
Vill gärna kika lite extra i den momogramboken.
Det är kul med fynd, nya som gamla, men visst är det lite speciellt med saker som har patina, en historia och "själ".
Ha en fortsatt skön söndagskväll!
Klem!

etthusivitt sa...

Åh vilka vackra fynd!!! Ha en trevlig kväll! Kram, Anette

Lindas Hus.. sa...

Hei!Takk for hilsen.Lykke til med serviettringene.Øvelse gjør mester.
Det går bedre når en lærer maskinen å kjenne.Har du lyst å lære lappeteknikk så anbefaler jeg et nybegyner kurs.Kos deg med ny maskin.Ha en fin uke.Hilsen Linda.

Landliv sa...

Så herlige skatter du har funnet!! Den flasken var bare snadder...

Anine sa...

Det er herlig med loppisfunn ja!
Gamle ting med sjel som man ikke får kjøpt i hvilken som helst butikk. Og hva man finner er jo så ulikt, derfor er det så spennende også.
Ønsker deg en fin uke!

elin1976 sa...

Føler meg som et lite barn når jeg ser hva du har funnet. Gleder meg til sesongen begynner.:O)

Lisbeth sa...

Kjempe mye fint du har fått deg! Løper litt på bruktmesser selv,men kanskje litt for sjeldent,det er knall gøy synes jeg, takk for at du viser!
Klem fra lisbeth