mandag 4. februar 2008

Litt kreativitet!

Hei alle sammen!

Jeg håper dere har hatt en fin helg? Selv har jeg hatt en nydelig helg sammen med samboeren min! Vi har kost oss masse! I går var vi hos både min mor og svigemor, ja tenk, jeg trodde det faktisk var morsdag i går! Så vi dro og kjøpte blomster til dem begge og tok oss en tur. Lyset gikk opp for meg da jeg var på Plantasjen, og de hadde ikke en eneste blomsteroppsats hvor det sto; -Til mor. Jaja, da har vi feiret den en uke på forskudd, og blomster fikk de iallefall! :) Ellers så har jeg sydd litt i helgen, og viser i dag noe jeg lagde. Det er en pose jeg hadde tenkt å ha på kjøkkenet. Jeg tenkte jeg måtte forsøke å sy noe av all stoffet som jeg har fått meg på loppisen. Inspirasjonen min om å lage nettopp en pose har kommet fra veldig mange av dere! Dere er jo så flinke til å lage ulike poser, i ulike farger, med ulike mønster og ulik størrelse, alle helt unike!
Bilde 1: Dette er et nærbilde av broderiet mitt på posen. Det er skrevet på fransk, og betyr "Kjærlighet overvinner alt".
Bilde 2: Jeg har laget en ramme rundt broderiet, og inni denne rammen har jeg flettet en hamptråd som jeg har tredd inn.Bilde 3: Slik ser min første pose ut, og jeg har allerede hengt den på hyllen min på kjøkkenet ;)
I helgen har jeg også vært en tur på loppisen, hvor jeg fant meg noe fint for en billig penge! Tenkte jeg skulle vise dere når jeg har pusset litt på det! Jeg er også i gang med å lage en liten ting, som jeg fikk en liten idè om i helgen, jeg har til og med satt i gang Roy med denne idèen, og han er like entusiastisk som meg. Gleder meg til å vise det fram når vi er ferdige!

Ønsker dere alle sammen en herlig uke, med mye kreativitet, inspirasjon og glede!


Klemmer fra Beth Til slutt ønsker jeg å vise dere denne skjønne Bade-Tildaen som Helene i Gleder i livet var så snill å sende til meg fordi hun har fått noen monogrammer av meg! Tusen takk Helene!
Eng: Hello everyone! This weekend was lovely, and I was spending some lovely times with Roy and our family. Yesterday I thouht it was mothers-day, so we bought some flower to my mother, and my mother-in-law. But it was not mothers-day yesterday, it is this sunday! ;) But they were very glad for the flowers! This weekend I have made a little bag for my kitchen. The embroidery is letters I have taken from my monogram-books, and it means "Love conquers all". I wish you all a lovely week with lots of creativity, inspiration and joy! Hugs from Beth

28 kommentarer:

Ida sa...

Nydelig og vakkert sitat! :)))
Får bare opp en kryss der posen "er".....
Kommer innom igjen senere for å se.
Fin fin uke til deg. :)

MiaMaria sa...

Vilken vacker påse!
Ska bli kul att se vad du hittat på....och vad du köpt på loppis!

HA´det så gott!
Miamaria

Anita sa...

Hei min venn!
Så flink du er! Virkelig kreativ!!
Dårlig gjort å bare nevne at du driver med noe spennende og holde oss på nysgjerrig benken!!!!!
Hmmmm! Vet ikke om jeg liker det, nei! FÅr følge med da!
Lykke til i morgen!! Det går kjempebra skal du se! Skriv ned punkter, hvis du er redd du ikke får sagt det du vil!! Og si det du tenker og føler!! For det er det ingen som kan vite, vet du!!
Ha en strålende dag videre! Jeg skal på sein vakt idag jeg da, også får jeg ny symaskin!

Sea Angels sa...

Hello Beth, your work is so very pretty, and so neat, it must take you ages to make. I do like that shade of pink it looks so pretty with the white, very feminine.
How is the snow are you still in winter?
Oh your lucky mothers, will they have flowers for two Sundays, don't you just adore fresh flowers, they just lift your whole mood, with their colour and perfume....wonderful.
I hope you have a super week, lots of sewing xxx
Hugs my friend
Lynn xx

elin1976 sa...

Hallo
Ja her har man vært kreativ ser jeg. Så flotte broderier. Liker slike så godt. Badedama til helene er fin. Det ligger i familien å sy tildaer. Å det verste er at oldemora vårs heter visst tilda også:O)

christinasinteriør sa...

Hei og takk for kommentaren! Så gøy og få gode tilbakemeldiger på butikken! Jeg er jo så fersk vetu! De trekassene er rå fine! Nesten kule! Må si ifra da så sender jeg! He he! Ha en fin kveld videre!:0)

Ingrid sa...

Jeg fant spisestua ved å søke på "spisestue".. enkelt og greit. Du får bare prøve det du også! :) Lykke til! :)

Anemone sa...

Småprosjekter du lille venn :-)
Synes virkelig dine prosjekter er akt annet enn små jeg da. Så mye fint du lager, broderer og syr. Nesten så du snakrt må gjøre som din søster og lage deg dim egen lille butikk du også, eller en slags filial av henne. overbecvist om at du hadde fått solgt masse.
men det er nå noe med det å kvitte seg med ting en har lagt ned litt sjela si i også da kan jeg tenke meg.

Er du i bedre form, eller fortsatt sykmeldt ? Uansett må du bare ta dagene med ro og kose deg mest mulig. Snart kommer våren og ALT blir mye lysere.
Vært kaldt her de siste dagene, men snø har vi, og sønnen er mye utendørs, og det gleder jo et morshjerte.

Jeg skal ha noen dager ferie jeg nå. Mannen og jeg reiser noen dager til Praha helt for oss selv.
Arveprinsen skal være til mine foreldre, så dette blir en tur bare for oss to voksne. vi gleder oss som unger for det er nok en stund siden bare jeg og mennen har vært alene på tur. :-)

klem herfra i kvelden

Annettenett sa...

Nydelig pose du har laget og ikke minst broderiet! Kjekt med den fine bade-Tildaen også, søt:)))

mona sa...

Så kreativ du har vært,ja det må jeg si !! Har aldri sett noe som har lignet på ideen om denne posen,virkelig søt !! Og nå ble jeg jo supernysgjerrig på hva du pusser på ???? Her gjelder det å følge med,skjønner jeg.....! Så snill du er som feirer morsdag to søndager....hihihiii,sikkert kjempefornøyde de som får dobbelt opp med blomster... !! ;) Det gjorde nok ingenting at du tok det litt på forskudd,hadde jo vært myyyye verre om du hadde glemt dem ???! Kjempefin badedame du fikk,forresten :) Nå skal jeg male litt,holder på med en ny ide :) Kos deg da,og ha en fin dag imorgen :)

Aina sa...

Posen din var kjempefin, helt unik, og gjett om jeg ble nyskjerrig på hva du pusser på-spennende!

Artig du, kjekt å ligge litt frampå,alt en får unna liksom, fått unna morsdagsfeiringen hehe

Det er slik på sykehjemmet her også, de pusset opp litt for noen år tilbake, men det er mye rom for forbedring.
Så da tar vi malekosten og slår oss løs, og da går jo natten fort.
Jeg har jo fødselspermisjon, men det er jo så sosialt og vi trives så godt i lag, så da havner jeg der på natten lell;0)

Bade-Tildaen var kjempesøt!

Ha en fin tirsdag:0)

Lovise sa...

Hei på deg Beth. du er jammen kreativ ob flink. Jeg liker sånne poser, og syns den var kjempefin.
Tenk så glade mødrene ble da de fikk blomster før tida..... Artig å få blomster uansett syns nå jeg da.
Vakker Tilda du har fått. Skal sy meg ei badedame når jeg får ånden over meg, men det kan ta sin tid.
Ha ei god natt:)

Mamma Millan sa...

hej, vilken mysig o pysslig blogg du har,,,hit vill jag komma igen...Få lite fina ideer. Jag broderar med emellan åt!! KUL!!

En Doft Av Danmark sa...

Herre Gud så vacker påsen är!!! Jag letar efter monogram att sy varje gång jag är på loppis, men än har jag inga hittat. Du är sååå himla duktig!

Klem fra Dorthe

Lena sa...

Så flott den posen din var!
Har du funnet på det selv?!
Supert påfunn i såfall:)
Nå er jeg spent på dine andre prosjekter du:)
Ha en flott dag da!

elin1976 sa...

Uansett hvor fint jeg har det oppe på skrivebordet så havner maskinen på kjøkkenbordet. Dert står den nå og kommer vel til å bli stående noen dager fremover....men ikke si det til noen. Hele kjøkkenet flyter over av stoff, tråd, diverse avkutt og ikke minst mønster. Til og med mannen lurte hvor lenge vi skulle ha det slik.....ha ha ha ha kreativt rot:O)

Lene sa...

Ojojoj, Beth. Vet du HVA jeg oppdaget her, eller? Altså - jeg var innom deg tidligere i dag, og så ble jeg opptatt, så jeg rakk ikke si hei engang. Og nå tenkte jeg å ta meg en tur igjen. Men hvor i all verden er dine små fotavtrykk henne??? Jeg leter og leter gjennom linklisten min, men ingen Beth... Jeg har altså alltid vandret inn til deg via kommentarboksen min - og da blir du jo ikke engang med på rundene jeg tar iblandt!! Skal sporenteks få en ordnings på det.

Duuu vet - jeg skravler og skravler inne på disse boksene - kan godt ha kopiert opp linken, men glemmer å lime den inn igjen vel hjemme hos meg selv....

Og tusen takk - det var altså såå deilig å lese at selv unge deg er distre og tar feil av dager, hihi - ikke bare meg (som er etpar år eldre, hehe). Men så koselig å få blomster en uke i forveien, da :)

Posen du har sydd er forresten helt nydelig! Du er altså så flink og flittig! Jeg vet neimen ikke om jeg har glemt mine broderikunnskaper - det begynner å bli veeeldig lenge siden sist ;)

Og så den herlige badedamen!! Hihi, får meg til å roe helt ned i forhold til at bikinisessongen nærmer seg, og jeg vel burde ristet av meg noen kilo innen da ,)) Helene har blitt en racer ved symaskinen hun - på null tid :) Jeg er imponert :)

Ha en strålende dag, søte Beth. Nå skal jeg skynde meg inn å lime inn linken :)

Klem fra Lene :)

Hemma på Landet sa...

Men hjälp vad fint du gjort.

Synd att spetsarna inte kom hem till dig. Men de kanske finns där om du åker dit.
Hoppas...

Kram goa du.:-) // Stina

Lene sa...

Testing, testing... Jess - linken virker - du ligger under B. Og, du - forsyn deg med ei velfortjent bolle eller to. Mennesker som er glad i søtsaker er snille mennesker :)

Angelsnuppa sa...

hei snuppa!!må si du har vært flink med den posen:) kjempemorro å se!:) synes hylla ble så fin også!!du har vært utrolig flink med den..mye jobb det der:)klemmer Angelnuppa:)

Jennyshemochharmoni sa...

HAHAHAHA, ja så kan det gå! *fnissar* De måste blivit jätteglada för blommorna ändå :) Vad fint du har broderat! Såg boken du hade med monogramtips, sååå underbara! :) Ha en riktigt härlig vecka och tack snälla för din gulliga kommentar om vårt sovrum! KRAM

majsan shabby chic sa...

Så fin påse du gjort...Och klart du ska köpa olika stolar det blir så snyggt..Ha en skön vecka på dig...Kram/Majsan

Mita`s hjørne sa...

Men jammen... det er jo greit med alt som er unnagjort da...
Nydelig pose du har brodert og sydd...

Ha en koselig kveld...

borghild sa...

Så fin og nostalgisk pose!!
Jeg venter i spenning, både på det 'hemmelige' prosjektet deres, og på monogrammene... Har allerede en idé om hva jeg skal bruke dem til...
Klem fra Borghild:-)

Lille Maison sa...

Hei hei! Så morsomt om du finner lignende spisestue, jeg tittet litt på finn, er det den som er til salgs på Skjetten kanskje...? Den var i tilfelle kjempeflott! Jeg bruker skjenken og skapet bla. til bestikk og servise ja, kjempepraktisk :) Du må legge ut bilder om du slår til på den da... ;) Ha en fin uke! Synnøve :)

Gunhild, NO sa...

Fint broderi på posen din! Blir så imponert over alle som har tid til å være så kreative. Ha ei fin uke!

thea sa...

Så fint broderi! da blir jo posen enda mer forseggjort:)Nydelig var det..Likte veldig godt den Tildaen også:) Ha en flott kveld videre:)

Moderncountry sa...

Kjempeflott pose Beth! Skal si du har kommet deg med syinga, er så imponert her :)
Vakkert broderi har du laget og. Stolt av deg!