onsdag 30. januar 2008

Endelig er hyllen ferdig!

Hei alle sammen!
Ja denne helgen gikk fort, og jammen er vi ikke godt inn i denne uken også. Jeg skulle jo egentlig ha kommet med et nytt innlegg i helgen som var, men dessverre fikk jeg sykdom kastet over meg, og jeg tilbragte mesteparten av tiden sovende. Heldigvis gikk det like fort over som det kom, så nå er jeg igjen frisk som en fisk ;)
Nå har jeg jo gått en god stund og snakket om den hyllen min som jeg skulle ordne med. Så NÅ har jeg endelig fått gjort det. Hyllen kjøpte jeg over nett i høst, den er håndlaget fra Gudbrandsdalen.Bilde 1: Slik så hyllen ut når jeg kjøpte den. Den er faktisk veldig stor 1x1m.


Bilde 2: Slike ser hyllen ut nå. Jeg har malt den hvit, og den har fått en list helt nederst hvor jeg har festet fire kroker.Bilde 3: Et nærbilde av hvordan midtpartiet ser ut øverst på hyllen.


Bilde 4: Ja, de aller fleste av dere vet jo nå at loppemarked har jeg blitt veldig glad i å snoke i. Jeg har ikke fått kjøpt så mange gjenstander enda, som jeg ønsker å ha i denne hyllen, så mange av gjenstandene jeg viser i dag, kommer nok til å bli byttet ut så fort jeg finner noen fine ting å ha der. Denne vin-karaffelen har jeg kjøpt på loppemarked.


Bilde 5: Ønsket å vise dere litt mer av detaljer fra sideknektene. Synes det er nydelig håndarbeid!Bilde 6: Hengende på knaggene har jeg en liten stekepanne og et gammelt vaffeljern som jeg har kjøpt på loppemarked for en stund siden og bare har lagt i skapet og ventet på at jeg skulle få opp hyllen ;)Bilde 7: Et lite nærbilde av knaggene jeg har hengt opp.
Ja dette var altså hyllen som jeg nå har hengt opp på kjøkkenet mitt. Jeg tenkte jeg muligens skulle pusse litt på den så den så litt slitt ut i kantene, jeg får tenke litt på det ;) Ellers så tenkte jeg at jeg skulle fortelle at jeg nå har lastet ned over 300 bilder av oppussingen som har foregått her hjemme, så nå blir det snart også før og-etter bilder!
Så over til en annen koselig ting ;) Mona fra Bestefars verksted har vært så snill å sende meg dette nydelige skiltet! Jeg ble jo så glad! Skilt er virkelig en mangelvare her hos meg. Mona har også vært en av de som har fått monogrammer tilsendt i posten. Ja så nå mangler det bare den hvite fine døra mi da, istedenfor døra fra 1969 hihi ;) For akkurat nå er døra både rød og brun og har gule smale glass, og med en bred gullfarget metall-plåt helt nederst, ja du kan vel kanskje se den for deg? Man kan jo ikke få ordnet alt på en gang ;)
Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin uke! Nå gleder jeg meg til å titte på blogger og se hva dere har funnet på!!!
Klemmer fra BethEng: Hello everyone! How was your weekend? Well, i can tell you that this weekend i was a little bit ill, i had a little gastric catarrh, but now its over and i am feeling fine again! Today i am finaly showing you a shelf i find on internett. It is a shelf who is handmade in a place called Gudbrandsdalen, here in Norway. The shelf is on my kitchen-wall. I have done some adjusting on this shelf, i have painted it, and i have also made a strip of wood with some pegs. Some of the items i have bought at the flea-marked. I want to have a lots of ting on this shelf, who i have bought on flea-markeds, but i havent that much yet. My collection will be bigger ;) I am also showing you a lovely signboard(word:be seeing you) i had from Mona from the blog Bestefars verksted. She send this to me because i send her some monograms in the post, and i think it so nice of her! I wish you all a good week! Soon a will show you some post of my house. Hugs from Beth
Ønsker dere alle sammen en NYDELIG helg!
Wish you all a lovely weekend!

33 kommentarer:

mona sa...

Hei på deg,i natten....jeg klarte ikke og legge meg,likevel.....måtte se hva du har gjort,vettu...! Den hylla ble jo super,som hvit,med nydelige detaljer og søte små kroker på ;) Hadde jeg bodd litt nærmere, skulle jeg jammen hjulpet deg med denne døra,hørtes ut som et haste-prosjekt....hihii ! Og tenk på alle loppisene vi hadde BODD på....hahahaa...hadde vært supert,spør du meg :) Syns du hadde mye fint i hylla,men det er jo utrolig hva man får plass til,i en sånn hylle,etterhvert....tro meg....som har vært loppegjenger hele mitt liv !! Nå er jeg kommet så langt at jeg må ta bort noe,og bytte,for så og sette litt tilbake....allt etter som...! Men fullt er det,uansett :) Nei,nå er det natta for alvor her......ser jo tredobbelt her jeg sitter. Du får kose deg,og ha en fin onsdag imorgen.

MiaMaria sa...

Hejsan!

Hyllan blev så fin!
Ovh vilket härligt krön det var på hyllan.....


Ha´det så gott!
MIamaria

Marie sa...

Hylla er blitt nydeleg! Masse fine detaljar på henne.
Den vekta du har der er lik den mor hadde før...kor mon tru den er blitt av...er vel kanskje kasta...

Godt at du er frisk og rask igjen. Ha ein finfin dag :)

Helene S sa...

Hylla ble så fin. Ser jo ut som en nyinvestering den. Ta en titt i postkassa di i dag. Tror der er en pakke til deg. Håper det faller i smak.

Lene sa...

Hehe, ja, jeg hadde en aldri så liten mistanke om at du også var glad i engler ;)

Den hylla di ble utrolig fin - vil ha, vil ha :) Den kunne faktisk vært et alternativ over den lille skjenken min hvor jeg planlegger å henge hylla jeg vant ho Mollys heaven (kjempespent på om den passer når den kommer i løpet av februar).

gleder meg stort til innleggene dine fremover - med over 300 bilder har du litt å ta av :) Det er alltid sååå gøy å se hva andre får til - stjele litt ideer, eller lage litt egne varianter av andres tips :)

Ha en deilig solskinnsdag :)
Klem fra meg :)

Lovise sa...

Hei Beth. Enda godt at du er på beina igjen, og ikke ligger syk lenge. Du har malt og kost deg ser jeg. Hylla ble kjempefin, og det skal bli spennende å se hva du finner å putte i den etter hvert.
Skiltet var nydelig. Det gjør nok gjestene dine glade...

Mita`s hjørne sa...

Jammen ble hyllen flott, og flott pyntet er den jo også... Ja hva skulle vi gjort uten litt maling...

Loppemarkeder, det skulle jeg gjerne vært på også - men her er det ingen, her er folk litt sånn, det kan vi jo ikke sende - for å si det med andre ord - det er vanskelig å få ordnet et ordentlig loppemarked, var med og skulle prøve det for en tid tilbake, men det kom ikke inn noe annet en søppel, som egentlig kunne vært kastet...grr... så det som gikk ant å bruke ga vi til en gjenbruksbutikk her i byen...

Godt at du er frisk igjen nå, er jo så kjedelig å være syk...

Knallfint skult du har fått tak i, har jo sett alle de flotte skiltene hun maler...

Ha en koselig dag og uke...

Hulda sa...

Så flott den hylla ble, ja den kan du være fornøyd med. :) Veldig søtt skilt du fikk fra mona også. Jeg skal få sendt noe tilbake til deg som takk, jeg også, men er ikke kommet så langt enda. :)

liven sa...

Hei:) Tusen takk for koselig kommentar!! Så fin hyllen din ble da! Er det et loppemarkedfunn? Jeg og vil på loppemarked....skal visst være noe her i nærheten neste helg!! Håper det er bra!! Jeg har et sånt vaffeljern i kjelleren. Men det er så blytungt at jeg har ikke turd å henge det opp!! Får finne en kraftig knagg gjerne!! Ha en fin kveld:)

Helene S sa...

Hei igjen.
Klart du får lov til det.
Fint at du likte den. Du måtte jo ha en "takk" for arbeidet og kostnadene da, må du skjønne :0)
Ha vært og kjøpt meg noe hvitt stoff i dag, så jeg skal prøve om jeg får til å sy ett eller annet med monogram på. Gleder meg!

En Doft Av Danmark sa...

Ååhh Beth....du är sååå duktig, och hyllan är underbar!

Klem fra Dorthe

Sea Angels sa...

Hi Beth I am so sorry you have been poorly, and I am glad you are better.
I hope you have my email. xx
Your shelf is very pretty, it is amazing the difference painting can make, I like all your nice bit's on it too.
Hugs Lynn xx

Lena sa...

Åå den hylla var fin!
Jammen har du vært heldig:)
Skiltet fra Mona var jo bare kjempekoselig:) Flink den dama!
Takker for koselig kommentar hos meg, kjekt at du stikker innom!
Selv er jeg ofte på rundtur i Blogglandia, men ikke alltid flink å legge spor etter meg, men prøver da:)
Blir litt liten tid ofte!
Ha en flott kveld!
Klem fra Lena

Anita sa...

Så masse fint, og så kjekt med klikkbare bilder;o)!! Kan jo studere alle tingene inngående!! Ser du at jeg fikk til noen denne gange også!!!?? Flink ja, men vet ikke helt hva jeg gjør for å få alle klikkbare!!! Men, men......
Likte veldig godt de to tallerkene dine! Og vaffeljernet ditt må du bare teste ut på bål!! Har noen venner som steker vafler på bålet med et sånt jern og deter toppers godt! Ønsker meg det selv faktisk! Øynene kommer seg litt nå syns jeg, heldigvis! Har vært på en dagvakt i dag og skal på aftenvakt i morgen, bla, bla, bla... *ler*
tror kanskje jeg sender deg en e-post en dag jeg!! Moro å "prate" litt!
Ha en flott kveld! Klem fra ANita

Annettenett sa...

Hylla ble knallfin, så søtt med de krokene nederst da:)
Heldig som fikk så fint dørskilt også!

Gunhild, NO sa...

Hei,hei! Så gøy at du likte kransene. Det var jo en overdrivelse at trærne er helt ribba. Egentlig er det bare nederst, der jeg kan rekke. Nå håper jeg at mannen min kan hogge ned et tre som skygger for utsikten. Da blir det litt å ta av. Bor i skogen jeg og. Men vi eier jo ikke annet enn tomta vår.
Binder sammen med vikletråd, som jeg kjøper på blomsterbutikker. Det er en sort tynn ståltråd. Kanskje jeg skal vise litt detaljert i bloggen en gang, hvordan jeg gjør det.
Så fin hylla di ble!!Det gjør seg så godt med litt maling.

Berit sa...

Godt at du ble frisk fort!
Det var en nydelig hylle, og masse fint du hadde i den også.
Kjekt med opp-pussing! Har pusset og sparklet i dag igjen, ble ikke godt nok med en omgang.
Så koselig skilt du hadde fått av Mona, hun hadde malt så mye fint nå igjen.
Gleder meg å se før og nå bilder av opp-pussingen din.
Liker også å farte på brukt marked o.l. Var så heldig å fann noe fint i går. Viser det i morgon tror jeg.
Ha en fin kveld:o)

NinaS sa...

Hyllen ble kjempefin, og det gjor seg utrolig godt med den nederste listen med kroker! Ble ikke så spinkel da.
300 bilder, ja!
Trenger ikke spørre hvor du har funnet de hen, for det er helt utrolig hvor mye flott det er i disse bloggene!!
Fint skilt også. Koselig med skilt! Flere skilt står også på min ønskliste...

RedRobin sa...

Ja, det var skikkelig flott håndverk. Skjønner godt at du er fornøyd med den fine hylla!! Ble lekker som hvit også ja...

Flott skilt du har fått i posten - den damen er skikkelig flink altså!!! :o)

Ha en super torsdag!

Ida sa...

Flott hylle med mange fine skatter i. Den vinmuggen er flott.
Fin fin torsdag til deg. :)
Klem.

Emmeline sa...

Knallfin hylle du har fått på plass. For en flott forandring det ble med litt hvitmaling. Ser at Trine har pusset på sine nymalte ting, de ble knallfine syns jeg:)
Så heldig du var med det fine skiltet fra Mona--det var skikkelig nydelig og passet jo helt supert inn med hyllen og dine søte stilleben der oppå:)
Ha en god dag Beth:)

Hemma på Landet sa...

Vad fint. Det blir ju sådan skillnad när man målar vitt.:-) Kram Stina

Anne-Berit sa...

Å,den var bare ....lekker,har ikke utrykk for mine inntrykk,men en sånn hylle er det jeg har gått og drømt om i evihheter.Noe så fint,så heldig du har vært som har funnet den,og så fint du har pyntet i den. Det gjorde seg med den lista du satte på,og flott med vaffeljern og panne av den gamle sorten til pynt.Ha en flott kveld:)

EVA AGNES sa...

Hej Beth!
Hyllan din blev väldig och jag skulle gärna vilja ha precis en sådan liten hushållsvåg du har på den.
Helt underbar.
Ha nu en gosig helg och kramar
Eva Agnes

Grip dagen sa...

Så flott hylla ble!
Det er ikke mye trehvitt igjen i denne blog-verden... Jeg ser før og nå-bilder alle steder!
Det blir flott forandring når en får på litt maling. Det er først da en ser alle fine detaljer på møbelet, synes jeg.

Vil så få ønske deg ei fin-fin helg! Mange hilsner Marit

Trønderpia sa...

Hei Beth

Tusen takk for gode ord i bloggen min.
Var trist å lese om tantebarna dine, og å oppleve at 2 tantebarn blir engler på ett og samme år, er jo helt forferdelig :(
Føler virkelig med deg/dere.
Sender deg gode klemmer fra Trøndelag, og ønsker deg en riktig god helg!

PS! Hylla ble kjempefin hvit, et smykke på veggen!

Hulda sa...

TAKK for kjempekoselig mail tidligere i dag. Har endelig rukket å svare deg. :) Klem og god helg til deg!

Anemone sa...

Ohoi så masse flott du har samlet da :-)
Og den hylla var jo litt spesiell med den fine toppen da gitt. Virkelig litt annerledes, og sikkert helt kjempe å få opp på veggen.Likte den vekten så godt jeg da, den var virkelig nostalgisk om jeg så skal si det. Kjempemorro å se i alle fall. en får da noen ideer selv også av å se hvordan andre løser ulike ting.

Inspirerende og kreativt!!!

Og alt dette i "vårt blogglandia" uten at janteloven er til stede..., ikke til å tro.
Håper formen din er stigende og at du begynner å finne igjen farten !!

Klem herfra en lørdag morgen.

For her står snø-måking for tur :-(

Home sweet home. sa...

Blei nå lekker hylla di:)
Innom for å ønske dej god helg!:)

Lisbeth sa...

Den ble kjempefin! Tenker du er fornøyd! Nyt den og helgen!
klem fra Lisbeth

Berit sa...

Hei på deg! Ønsker selvfølgelig deg også en fin helg.
Jeg er på hytta denne helgen sammen med hele familien, men måtte ha med meg pc`en også, for alle dere bloggvenner er jeg blitt avhengige av hehe. Må jo følge med på hva som skjer...
Goe lørdagskveld til deg.

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for fine ord til meg.Ønsker deg en fortsatt god helg:)

Kari & Kijsa sa...

Lovely items! Thanks for sharing!

blessings,
kari & kijsa