tirsdag 1. april 2008

A beautiful gift for me!

Hei alle sammen!
Håper alt står bra til med dere! ;) Her har ENDELIG våren dukket opp! Det er bare så utrolig nydelig ute! Solen skinner, himmelen er blå og det er også mange plussgrader! Rett og slett herlig er det! Så nå krysser jeg fingrene for at det ikke vil komme mer snø og surt vær ;) I dag ønsker jeg å vise dere noe som jeg har fått i gave, og noe som jeg har kjøpt selv.
Da jeg begynte å blogge, var det en blogger jeg straks fikk god kontakt med. Bloggeren er Lynn fra bloggen Sea Angel. Hun har vært så vennlig å sende meg en gave i posten, noe som er utrolig snillt gjort! Ønsker å vise dere hva jeg fikk!

Bilde 1: Denne nydelige puten har hun sydd til meg, en virkelig vakker pute! Nå har jeg plasert den i gyngestolen min, synes den passet fint der ;)Bilde 2: Dette monogrammet har hun sydd selv, og stammer fra monogrammene jeg sendte henne i posten for en stund siden.


Bilde 3: I tillegg har hun sydd denne. Noe hun selv kaller en gryteklut. For min del er den alt for fin til å bruke som det, og jeg hadde mest lyst til å henge den til pynt på veggen. Roy har allerede vært så "lur" at han har brukt den *kremt*..Bilde 4: Disse fikk jeg også. Påskeharene kan henges i litt bjørkeris i en vase sammen med påskeegg. Og de tre sjokoladene har jeg vært flink og ikke spist enda! *Stolt* hihi... Synes papiret på dem var så nydelig ;)Bilde 5: Denne har jeg nylig kjøpt på Anna`s rom. Synes den var så fin! Så nå pryder den veggen i inngangen mellom stuen og entreen.Bilde 6: I tillegg måtte jeg nesten bare vise dere denne, som jeg kjøpte på interiørbutikken her i byen. Synes det var en så utrolig sjarmerende paraply ;) Paraplyen er av merket Lisbeth Dahl.

Ønsker dere alle sammen en herlig uke! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det gjør meg så utrolig glad! Og jeg setter stor pris på dere alle som titter innom meg! Klemmer fra Beth

Eng: Hello everyone! How are you? I hope you all ar fine! I have to tell you, that the spring is FINALLY here! It is so lovely! The sun is shining, the sky is blue, and it is some degrees above zero! I just hope that the weather is here to stay! I do not hope it will become eny more snow now! Today I will show you some beutifull things that I have got, and something that I have bought.

When I started this blogg, I immediately come in contact with a lovely person. This is Lynn who has the blogg Sea Angel. She have send me some lovely gifts! The gifts is on picture 1-4. The pillow is so fantastic beautiful! The embroidery is from some monograms that I send her in the post for a while ago. Now, the pillow is in my new rocking chair on my bedroom. I think it fits very nicely there. In the picture n. 3 you can see she have sewed a ovencloth, but I think it is too lovely to use as a ovencloth. ( But I see Roy have done that hmmm.. ;( ) Thank you so much for your lovely gift Lynn ;)

I also want to show you two thing that I bought. A lovely picture, and a umbrella who looks so old. I think this umbrella had a touch of charm! Wish you all a lovely week! And I hope I can say this for the very last time; I hope the spring has come to you all! Hugs from Beth

22 kommentarer:

Naturegirl sa...

Absolutely charming! I just came by way of Lynn's..she is a gifted lady! sunkissed in Arizona NG

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så kjekt å få en gøy pakke i posten, da!
Ha en fin uke!
:O)

Sea Angels sa...

Hello Beth (you have mail) I am so glad you are pleased..thankyou so much for putting them on your posts, that is so very nice of you x.

I like the umbrella, the shape is just quirky and unusual, I really like the old chair and the vintage picture, they all look so pretty together.
How is the weather with you , I hope it is being kinder and is a little more like spring.
Hugs dear friend
Lynn xx

christinasinteriør sa...

Så masse fint du har fått Beth!
Ha ei fin uke videre!!

Anne-Berit sa...

Det var fine ting du fikk fra din bloggvenninne,stilig pute.Flott paraply,sånne var veldig populære på slutten av 60-tallet,husker jeg var såå misunnelig på et par venninner som hadde slike,hehe.Pussig hvordan alt kommer igjen.Ha det kos:o)

Anita sa...

Wow! SÅ heldig du er som har fått så masse flott!! Her går det i ett om dagen, men alle er friske og har det bra!! Går det bra med deg også?? Håper det går greit på jobben din!! Ha en strålende uke videre!

Lovise sa...

Hei Beth.
Så nydelige ting du viser oss som vanlig. Snille venninner har du nok mange av skjønner jeg, du er nok flink til å ta vare på dem.
Kos deg i kveld, og vit at vår og sommer er rett rundt hjørnet:)

Mona. sa...

Hei på deg Beth,og tusen takk for mange fine ord,både på bloggen,og i mailen du sendte,tror du må være noe av det snilleste som fins ;O) Sender deg en mail,en av de nærmeste dagene !! Så fin gave du har fått,er det ikke koselig at noen setter sånn pris på deg !!! Du har iallefall fortjent den,det er jeg ikke det minste i tvil om,snill som du er,både i ord og handlinger :O) Likte paraplyen din kjempegodt,og skiltet fra Anniche var helt herlig med de nydelige farvene,så vårlige og fine !! Ikveld har jeg vært på kurs,så øynene mine går helt i kryss,er ikke helt dagligdags at jeg sitter og lytter på et foredrag i timesvis.........så ikveld blir det nok ingen bloggerunde på meg. Men innom deg,måtte jeg jo....hihiiii,bare for og si natta ,og takke deg :O)

MiaMaria sa...

Men vilken fin gåva vilken vän....

Skönt att solenskiner hos er och att våren kommit för att stanna hoppas vi...

HA´det så gott i solskenet!
Miamaria

tinemor sa...

Så masse fint.
Å så gøy å få gave i posten! Det er liksom noe ekstra.
Den paraplyen din har jeg også vært å sett på. Ønsker meg den, så lekker!!

LISBETH---<-@ sa...

Puten var alldeles nydelig, så heldig du er og så snilt av henne.
Gøy å shoppe litt til seg selv, artig paraply og nydelig skilt.
Klem

Huset i Hagen sa...

Oi. Så mye fint! Jeg likte spesielt godt den puten. Jeg likte den kjempe. kjempe. kjempegodt! :0)

Berit sa...

Kjempeflott pute, og så artig at monogrammet er brukt etter dine mønstre!
Slik paraply har jeg aldri sett, stilig var den. Og det skiltet var "berre lekkert".
Ha en fin uke Beth.
Klem

Tonje sa...

For en nydelig gave du fikk,den puten var jo kjempe flott! Nydelige ting du har kjøpt deg også=) Det er så masse vakkert som frister rundt omkring i butikkene og nettbutikkene=)

Moderncountry sa...

Lynn er bare en såå herlig person!! Ho gir de aller beste kommentarene og det stråler varme og omtenksomhet av bloggen og alt hun gjør og sier. Så jeg skjønner godt du ble glad for denne gaven, den kommer rett fra hjertet og så er den i tillegg veldig vakker! Ho er så talentfull..

Synes paraplyen din var fabelaktig!! Likte fargen godt og..

Håper ellers alt er bra i heimen Beth!

Ha en fin helg som kommer!
Klem Aina

borghild sa...

Det var en kjempefin pute du hadde fått, nydelig 'stempel' på den, og så artig med monogrammene!!
De andre tingene var også flotte, skiltet fra Annas Rom var jo bare så nostalgisk, var selv ute der i går og kjøpte et 'knaggvindu' pluss et par andre ting... Og paraplyen må være paraplyenes Rolls Royce, den er bare såå elegant! Har sett på den i flere år, de har jo så mange fine farger også, men skal jeg klare å få med meg noen paraply, må det være av det sammenslagbare slaget... Ha en fin torsdag, klem B:-)

Dorthe sa...

Vilka underbara presenter du har fått, förstår att du är glad. Paraplyet är ljuvligt och visst har hon underbara saker danska Lisbeth Dahl....älskar hennes hemsida.

Klem fra Dorthe

Hulda sa...

Oi, oi, oi, så masse nydelig du viser Beth!! Jeg falt helt for den puta, den fuglen var jo så fin, og så flott idè å flette inn monogram også. Det må være en flink dame ja.

Nydelig emaljebilde og paraply du har kjøpt. Med den fine paraplyen kan det jo bare regne for din del. ;) Veldig fin minnramme du har laget også, så lurt!

Annettenett sa...

Vannvittig flott gave da, heldig du er! Fine ting du har kjøpt deg ellers også, den paraplyen er så skjønn!

Lille Trille sa...

Så flott gave du har fått i posten :-)
Det lille skiltet var aldeles nydelig, og paraplyen er bare sååå tøff - har sett på den jeg og, he he.
Ha en flott helg!
Klem Lille Trille

Miriam sa...

For ei nydelig pute du har fått deg. Og med den paraplyen får man jo lyst på regn :)
Har vært innom bloggen din noen ganger og synes det er så mye fint å se på her.
God helg til deg :)
Miriam

Englagård sa...

Hej Beth, jag ser att det händer en hel del på din blogg. Jag lider av "blogg-kramp", det händer inte så mycket alltså men jag har i alla fall lagt in en (suddig) bild av din spets som jag ska försöka skicka till veckan.

Kram Karina