torsdag 10. april 2008

En gammel kiste

Hei alle sammen!
Ja, nå har jeg fått litt tid til overs for å si hei iallfall ;) Vi har snart kommet oss igjennom alle oppussings-punktene våre, og er snart i mål! Endelig sier jeg bare, synes det er utrolig godt! Vi holder fortsatt på med vaskerommet, men det tar jo tid når man skal legge fliser og slikt! Men, jeg tror iallefall det kommer til å bli veldig bra! I dag tenkte jeg å vise dere en gammel kiste som jeg kjøpte på loppisen for en stund tilbake. Jeg kjøpte den i høst, og har nå malt den. Den var opprinnelig rød, men jeg er ikke så glad i rød farge i min innredning, derfor bestemte jeg meg for å male den.Bilde 1: Slik så den ut før. Bildet er litt dårlig, fordi jeg glemte å ta bilde av den før jeg malte. Dette bildet er nemlig tatt med mobilen min ;)Bilde 2: Og slik ser den ut nå ;) Kisten er veldig stor, tror den er over en meter lang.


Bilde 3: Jeg har beholdt de gamle, rustene beslagene, synes det er slik sjarm over de!


Bilde 4: Slik ser den ut oppi kisten, med en liten hylle på høyre side.Bilde 5: Jeg er ikke helt fornøyd med malingen, og kommer til å ta et strøk til utvendig ;)

Ellers så håper jeg at alt står bra til med dere alle sammen! Nå er det mest rydding, vasking, sying og dekorering som gjenstår for meg, så da håper jeg å få litt tid til overs for å besøke dere alle sammen! Ønsker dere en kjempefin førstkommende helg! Ukene bare raser av gårde, og snart er det tid for hagearbeid! ;)
Klemmer fra Beth

Hello! My work here at home is soon finished! And I am so happy for it! Today I am showing you an old chest I bought on the flea-marked in september. It is a big chest, over a metre long and I have painted it white. I hope you will have some lovely days rest of this week! I will now decorating my home, sew some curtains and do the washing of my home ;) Hugs from Beth


43 kommentarer:

Mona. sa...

Hei på deg ;O) Det må jeg si.....du maler og maler,og står på ! Virkelig fin kiste,hadde nok malt den,jeg også....fint var det at du beholdt det gamle beslaget ! Den så skikkelig stor ut,plass til mye oppi her..kansje du satser på og fylle den med selv-broderte monogrammer.....?? Hihiii.....tulla bare :O) Nå må jeg vel lage litt middag,har vært på sykehuset på besøk idag,så jeg er passe surrete i hodet....Kos deg,så høres vi ;O) Klem fra et solfyllt Bodø !!

Anita sa...

Så flott den ble!! Masse koselig som kan få plass oppi der!!
I kveld skal jeg på hobbykveld/symøte! Skal montere noen kaniner og hekle! Er sååååå koselig å kunne sitte sammen og drive med hobbies!! Mannen er ute og vasker terassekanten! Jeg skal male, bare det blir litt mere vår! Syns selv det var så kaldt ute at jeg har funnet på noe fornuftig inne istede;o)
Ha en koselig kveld! Klem!

Ida sa...

Hei på deg.
Kjekt at du er innom en tur.
Og når du viser frem ei så fin kiste, ja da kan man jo bli enda gladere.
Den er virkelig flott.
Kos deg videre med malingskosten osv. og GOD HELG! :)
Klem.

Nina sa...

Hei. Så koselig blogg du har! Hit skal jeg fortsette å komme innom. Fin kiste stilig at den var så lang, jeg har en ganske lik i mindre som jeg også har malt. Fine er de rommer masse gjør de også. God klem!

rita sa...

hei!
koslig blogg du har..får mange gode tips av deg....(noe samboeren min ikke setter like mye pris på..hehe)...likte veldig godt kisten din..ble flott nå som du malte den..og siden du beholt beslagene så beholt den sjarmen:)
lrs gleder jeg meg til å se hvordan vaskerommet ditt blir;)
Lykke til, du er kjempe flink!!

borghild sa...

Kista ble kjempefin, og synes du gjorde helt rett i å beholde beslagene.
Skjønner at det er travle dager, men greit når en jobber mot et mål og man begynner å se slutten... Stå på, vi får vel se resultatet? Klem B:-)

tinemor sa...

Så vakker kisten ble i hvitt!
Og sjarmen bevarte du godt med å beholde beslagene.
Skjønner du fortsatt står på. Bra du har litt tid til å blogge å da.
Ha en strålende uke!

Hulda sa...

Veldig fin kiste! Så fin den ble hvit. :)

Tove sa...

Så flott den ble! Det er litt av en jobb da, i tillegg til alt det andre dere gjør i huset...imponerende:)

Berit sa...

Virkelig flott ble den!! Og så stor da... får plass til mye.
Ha en gammel kiste jeg også som står på vent, for jeg vet ikke hva behandling den skal få enda.

Ha en fin fredag,Beth.

Lena sa...

Så flott den ble!
Godt du tok vare på beslagene, det gjorde seg veldig:)
Super til oppbevaring er de jo også disse store kistene..
Ønsker deg en flott helg!
Klem fra Lena

Oslojente i Bergen sa...

Fantastisk fin den kisten ble, kunne godt tenkt meg den selv!

Har lyst på nytt salongbord og har en idé om at jeg ønsker meg en kiste, men da bør den være noenlunde rett så det går an å sette ting på...

God helg!

Sea Angels sa...

What a fantastic chest, it's gorgeous, Beth, what will put in it ?
You have mail my friendxxthankyou so very much xx
I can't wait to see your kitchen.
Hugs Lynn xxx

Lene sa...

Så flott kista di ble, Beth :) Minner meg på at jeg har ei rosemalt stående som også skulle vært malt - en vakker dag ;)Tenkte jeg skulle ha den til sengetøy oppe på soverommet - en vakker dag :)

Godt å se livstegn fra deg, midt oppi all oppussingstria deres. Blir spennende å se resultatene til slutt :)

Ha en fin helg, Beth. Og ikke slit deg helt ut, da :)

Nattaklem fra meg :)

Anne-Berit sa...

Tusen takk for at du tok deg tid til å se innom hos meg når du(dere)har så mye å gjøre,setter veldig stor pris på det skal du vite.Kista ble kjempeflott,har alltid ønska meg en sånn gammel kiste,men har aldri kommet over en jeg syns var fin.Håper dere blir ferdig med alt dere har å gjøre før takstmannen kommer.Blir sikkert bra når dere er ferdig,gleder meg til å se mer.Ha ei riktig trivelig helg til tross for jobbinga,stooor klem fra meg:o)

christinasinteriør sa...

Hei! Så fin kisten ble!
God helg til deg og dine!

Aina sa...

Det var stor forskjell, den ble sååå flott, og så mye kjekt en kan lure unna i en så stor kiste;-)

Ønsker deg er fin helg!

prinsessa1976 sa...

Godt at du la den ut etter du hadde mala den og det ikke var noen vei tilbake...jeg fikk "mirkjeft" da jeg ymtet frempå om jeg skulle male min...he he. Akkurat det resultatet du har fått vil jeg at min også skal se ut.....tror jeg må gjøre det i det skjulte og ALDRI vise det på bloggen. ha ha ha. Go klem:O)

Moderncountry sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Moderncountry sa...

OJ, så flott den ble Beth!! Var jo mye vakrere i hvitt. Og enda godt beslaga var umalte. Jeg kjøpte et fint skap tidligere og da var beslaga malt over. Det var umulig å fjerne og veldig veldig synd. Det er jo nesten det som gjør skapet så karakterfullt.
Så stor som også kista var. Hva har du tenkt å lagre i den?

Du får ha lykke til videre med oppussingen og ha en herlig helg med en pust i bakken eller to!

Klem fra søs ;)

Anemone sa...

Brudekiste !!??

Skikkelig vakker var den, og der har du mye oppevaringsplass, så nå er det virkelig bare å få unna vinterklærne. Det er det gjør om dagen i alle fall. Vasker vinterklær, og de skal ikke takes frem igjen før til langt på høsten.
ellers er det konfirmasjonsforberedelser som vi stusler med da. Har vært på by besøk og kjøpt dress i dag, men sønnen kunne ikke forstå at det ikke var mulig å "sægge" i dressbukser.

God helg til deg min venn.

Marie sa...

Vakker kiste, fint med dei gamle beslaga.

Hylla inni kista heiter leddik.

God helg :)

Elisabeth sa...

Som vanlig har du en utsøkt smak, kisten ble bare lekker. Jeg får så masse inspirsajon ved å titte i bloggen din, masse ting som jeg noterer meg bak øret at det vil jeg også gjøre..når jeg får hodet ut av jorda og drivhuset *ler*
Ha en fortsatt fortreffelig helg.
Klem fra meg.

Lene sa...

Hahahaha.... Du, din luring!! Ler av sommergardinideen din ;) Kvinnelist, ja, hihiiii :)

Men tror både du og jeg er utrolig heldige med hver vår verdens snilleste og beste :) Så vi må bare ta godt vare på, og ikke lure så altfor mye, hihi ;)) Merkelig, det der - for jeg vet jo at jeg absolutt ikke trenger å lure min på noe som helst vis. Men så får jeg en følelse av at man skal jo det - hihiiii - som om kvinnefølelsen vokser litt på det å vise kvinnelist iblandt ;) Min mann kaller meg skrulla iblandt, og jeg er visst nettopp det :))

Bloggfri på meg i går - til tross for bare slaraffenliv. Vi droppet et storkallas pga av vond nakke og litt host og hark. Skikkelig gråvær her i dag, så slaraffenlivet fortsetter. Eller, forresten - når jeg er innom deg kommer jeg på at kanskje vi skulle prøve oss på et loppemarked??

Kose deg masse, Beth :) Dere står vel på, kan jeg tenke meg :)

Klem fra meg :)

Lene sa...

Hahahaha.... Du, din luring!! Ler av sommergardinideen din ;) Kvinnelist, ja, hihiiii :)

Men tror både du og jeg er utrolig heldige med hver vår verdens snilleste og beste :) Så vi må bare ta godt vare på, og ikke lure så altfor mye, hihi ;)) Merkelig, det der - for jeg vet jo at jeg absolutt ikke trenger å lure min på noe som helst vis. Men så får jeg en følelse av at man skal jo det - hihiiii - som om kvinnefølelsen vokser litt på det å vise kvinnelist iblandt ;) Min mann kaller meg skrulla iblandt, og jeg er visst nettopp det :))

Bloggfri på meg i går - til tross for bare slaraffenliv. Vi droppet et storkallas pga av vond nakke og litt host og hark. Skikkelig gråvær her i dag, så slaraffenlivet fortsetter. Eller, forresten - når jeg er innom deg kommer jeg på at kanskje vi skulle prøve oss på et loppemarked??

Kose deg masse, Beth :) Dere står vel på, kan jeg tenke meg :)

Klem fra meg :)

Tiril sa...

Hei, har vist ikke vært innom deg før, fant deg på bloggen til en av mine faste bloggere, syns du hadde så masse fine og gamle ting å vise, skal ta meg tid å virkelig se meg tilbake i din blogg. ha en fin søndag.

Synnøve sa...

Wow, så flott, det var virkelig et lykkefunn må jeg si..! Og så fin den ble når den ble malt... Stå på videre , snart er dere ferdige :) Ha en fin søndagskveld! Synnøve

Hespe sa...

Åh, så flott den kisten ble!! Det er jo tiden for loppemarked nå, og jeg er imponert over hva dere finner av skatter der....

Ønsker deg en flott uke!

Klem:O)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så flott den kisten ble i hvitt da, har maken her jeg også - men har ikke malt den...enda... foreløbig står den i gangen, som jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med... men kommer vel på noe...

Ha en koselig kveld og uke...

Annettenett sa...

Så stilig den ble i hvitt!!! Jeg har også en kiste jeg kunne tenkt meg å malt hvit, mye mindre den da men kjekt å se hvordan ditt resultat ble. Nå MÅ jeg bare gjøre det:) Ha ei fin uke!

Mona. sa...

Hei Beth......er du der....? Håper allt er bra,du har vel ikke mistet balansen.....og ramlet oppi JOTUN-bøtta......hihi...?? Nei,dere jobber vel,kan jeg tenke meg......gleder meg til å se resultatet ! Ville nå bare sende et lite livstegn......klem fra meg ;O)

Anniche ♥ sa...

Oj , oj!! Dette ble jo bare kanonlekkert :)

Mona. sa...

Tusen takk for mailen,og GRATULERER med hemmlisen......hihiiii,så utrolig morsomt !!! Det har dere virkelig fortjent !!! Skal sende deg en mail,håper og få gjort det før jeg drar til hovedstaden.....!! Rart og tenke på at vi er der samtidig !!! En eller annen plass,i by-kaoset.....kommer vel til å ha øya på stilk,jeg kunne jo få et lite glimt av deg.....hihiii :) Nattaklem fra meg :O)

Sea Angels sa...

Hello Sweet Beth I hope you are well, thinking of you.
Hugs Lynn xx

Lovise sa...

Hei Beth. Ville bare ønske deg ei flott helg. Håper alt er bra hos deg:)
Klemmer.

Transplante de Cabelo sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Transplante de Cabelo, I hope you enjoy. The address is http://transplante-de-cabelo.blogspot.com. A hug.

Tonje sa...

For en flott kiste du har funnet...og så flott den ble når den ble hvit...jeg er ikke noe fann av røde møbler jeg heller=)

Så bra at dere begynner å bli ferdig med det *store* arbeidet,slik at du kan style og kose deg med den biten=)

Håper dere får en flott helg=)

chatrine sa...

Heihei!
Den kista var bare knallfin!
Rett å slett et smykke av et møbel!:)
Her har det jo også gått i hundre i det siste. Men i dag har jeg meg en skikkelig blogger-runde:) Våren har definitivt IKKE kommet hit, men vinteren derimot! Uffuff, det snør, og snør... deprimerende... Inne på kjøkkenet derimot er det vår;) det spirer å gror i alle potter med frø. Nå håper jeg at de blir store fine uteplanter til sommeren:)
Ønsker deg en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

Albertines verden sa...

Hei. Nå var det jammen lenge siden jag har vært innom, mange nye innlegg siden sist. Så fin kiste du har, nymalt og lekker. Ville bare ønske deg en fin ny uke!

Albertines verden sa...

Hei. Nå var det jammen lenge siden jag har vært innom, mange nye innlegg siden sist. Så fin kiste du har, nymalt og lekker. Ville bare ønske deg en fin ny uke!

Albertines verden sa...

Hei. Nå var det jammen lenge siden jag har vært innom, mange nye innlegg siden sist. Så fin kiste du har, nymalt og lekker. Ville bare ønske deg en fin ny uke!

Tulip sa...

Så fin kista di ble! Vi har en stor blå kiste selv, som min mann har arvet. Jeg kunne tenkt meg å male den, men arbeidslysten har vært fraværende en stund... Får se nå som været er bedre om det kan gjøres noe da!
Ble iallefall inspirert av å se kista di!
God helg fra Tulip

Ting og tang:) sa...

Den ble kjempefin :)