mandag 21. april 2008

Mitt nye vaskerom

Hei igjen alle sammen!
Nå er det jaggu lenge siden, og det har sine grunner! Her har det gått i hundre de siste ukene for å bli ferdig til ny verdivurdering. Vi har holdt på hele dagen og til langt på natt i flere dager nå, men nå er vi endelig i MÅL!!
Dessuten holder jeg på å boble over av hvor mye jeg har lyst å fortelle hihi ;) Har så mye nytt å si, og nå har jeg endelig tid til litt blogging igjen! og det har jeg lengta lenge etter!!
I dag skal jeg vise dere det ferdige vaskerommet vårt!

Bilde 1: Har laget en liten tegning så dere skulle få et inntrykk av hva vi har gjort. Vaskerommet var nesten like stort som kjøkkenet, og så stort vaskerom trengte jeg ikke i det hele tatt. Derfor valgte vi å sette opp en vegg, få litt mindre vaskerom, men større kjøkken. Jeg skulle ha vist dere kjøkkenkroken for en stund siden, men jeg venter på møbler til det først ;) Jeg har ikke så mange før-bilder, men for å friske opp minnet deres, kan dere jo ta en titt i et innlegg lenger ned ;) (klikk på bildene for større utgave)



Bilde 2: Og slik har det blitt ;) Jeg har valgt kun lyse farger, siden rommet ikke er så stort og det er heller ingen vinduer der.


Bilde 3: Jeg har satt opp to store hyller, det er godt å ha. I de hvite "bøttene" har jeg vaskepulver ;)


Bilde 4: En stor og god benk er deilig å ha! Den har min kjære laget ;) Forhenget har jeg sydd av et gamelt pyntelaken jeg har kjøpt på loppis.



Bilde 5: Jeg har kjøpt en liten krakk som jeg synes var så kos. Kjekk å ha om jeg ikke rekker opp på hyllene ;)


Bilde 6: Roy har støpt en forhøyning som vaskemaskin og tørketrommelen står på. Slik unngår man at hele huset rister når sentrifuga går.. hihi ;) Flisene vi har brukt, er de samme som vi har på kjøkkengulvet.



Bilde 7: Jeg ble ikke så fornøyd med dette bildet jenter, men hvor pent kan et bilde av vaskemaskin og en vask bli? hihi.. Jeg er iallefall veldig fornøyd med å ha en slik vask! Flisene bak vasken og vaskemaskinen er de flisene som var der fra før.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Det er utrolig stor forandring fra hvordan det så ut fra før. Veggene var ikke gjort noe med på 40 år, hadde en grønn tapet som var revet i stykker både her og der, og gulvet var blå linolium. Så det var skikkelig stygt! Nå gleder jeg meg til å vise dere resten av huset også, vi har fått mye nytt her! I kveld skal jeg kose meg med blogging og nyte solen resten av dagen. Det er bare så utrolig herlig og skikkelig vår, nesten sommer! I dag har det vært så nydelig at jeg har bare gått i singlett, så det er virkelig skjønt! Jeg må si jeg gleder meg til å besøke bloggene deres også, jeg har nok kjempemye og ta igjen nå! Takk for alle koselige kommentarer i det siste, utrolig koselig! Ønsker dere alle sammen en fantastisk uke!
Klemmer fra Beth

Eng: Hello my friends! It is a while ago since I had a new post! It has happend a lot here at home, and we have worked from the early in the morning until late at night. But now we are finished! Today I am showing you how my laundry room has become! I just love it!! It was a lot and hard work, but it doesn`t matter now, now we have a beautiful laundry room! It is a lot more who has happend here at home, and I am going to show you in my next post! Take care my friends, I hope you enjoy the spring! Lot of hugs from Beth

60 kommentarer:

Berit sa...

SÅ NYDELIG OG SÅ FLINKE DERE HAR VÆRT! Det er jo så kjekt når en kan gjøre masse selv, uten å måtte leige arbeidsfolk til veldige priser. Dere har vært dyktige, det er sikkert. Og så greitt å ha det inn av kjøkken, slippe å gå i kjelleren, må være herlig.

Jeg fikk nytt vaskerom i fjor, lyst og lett det også, og er så fornøyd.

Gleder meg å se hva mer du har gjort og fått...

Her har også vært nydelig vårvær, men har ikke vært så mye ute alikevel. Holder på med sluttfasen av husprosjektet. Skal snart vise dere.

Ha en din kveld videre.
Klem.

Camilla at home sa...

Ble kjempebra. Lyst og fint. og den benken å legge sammen klær på har jeg også lyst på, hos oss blir de dratt med inn i stuen når de skal legges sammen pga plassmangel...Veldig koselige skåler/bøtter i hyllen også. Ønsker deg en fin uke:)

Camilla at home sa...

Ble kjempebra. Lyst og fint. og den benken å legge sammen klær på har jeg også lyst på, hos oss blir de dratt med inn i stuen når de skal legges sammen pga plassmangel...Veldig koselige skåler/bøtter i hyllen også. Ønsker deg en fin uke:)

rita sa...

hei hei!! det ble jo bare kjempe flott!! er så mange som har pusset opp vaskerommene sine for tiden...har ikke tenkt på det før..men nå får jo jeg og kjempe lyst (for mitt ser bare ut som det har blitt sluppet en bombe der..og ting ligger hulter til bulter..kaster 1 bossekk hvert år..men alikevell ser det fult ut..hehe)
må si meg enig i at dere har vert skikkeli flinke!!!
gleder meg til å se resten av huset;)
ha en fortsatt fin kveld :)

rita sa...

hei igjen!
hva heter flisene dere har på gulvet og hvor kjøpte dere dem?..likte dem veldig godt;)
og fargen på veggen?? hehe..
den ser så varm og behagelig ut:)

Sea Angels sa...

Hello My friend, I am glad to see you, did you get my mail?.
Your pictures are amazing you must both be exhausted, everywhere looks so beautiful, simple but chic, I can just imagine the work that has gone into that. Are you going to have a break now a weekend off for some rest and relaxation.
Hugs my friend
Lynn xx

Viva76 sa...

heiiiii lillesøs:-) må si jeg har "etterlyst" deg! på tide du kom med en ny post!;) fine bilder! gleder meg til å se det RL:)
Klem Viva

borghild sa...

Der var du endelig!!:-) Nå har du vært savnet, men det var veldig gøy å se bilder av vaskerommet deres og høre hva dere har gjort.
Gleder meg til å se mer, og håper at dere nå kan få nytt finværet!!
Klem B:-)

Tonje sa...

Så vakkert det! Og det lakenet fra loppisen ble jo bare helt skjønnt til forheng. Skjønner virkelig at du er kjempe fornøyd...for det ble supert og så mye tid som dere må ha lakt ned for å få det slikt=)

Jeg gleder meg som ett lite barn til å få se resten av oppussingen=)

Håper du får en strålende uke!

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jammen har dere fått et flott vaskerom... fikk litt inspirasjon her jeg ja...Masse jobb, men så ble det bra også d a... planlegger vaskerom i kjelleren - jeg ja, gubben er ikke helt enig, makan - har vaskemaskinen på badet, måtte kjøpe en smal sak for å få plass, en dusj og en vask, da var det ikke plass til mere der... men NÅ skal vaskerommet ned i kjelleren...

Ha en koselig dag og uke...

liven sa...

Så flott vaskerom du har fått da!! Den krakken var jo så grei og dekorativ var den også!!
Har store planer for mitt vaskerom også.......det ser stadig vekk bombet ut og trenger en oppussing!!
Ha en fin kveld:O)

Synnøve sa...

Wow, så flott det har blitt! Slik vaskerom jeg drømmer om det der... Litt av en jobb dere må ha hatt, men for et resultat dere fikk da :) Ha en fortsatt fin uke! Synnøve

Anita sa...

Såå utrolig flott det har blitt!! Nydelig vær ja, for godt til å være sant, men vi nyter det fullt ut!! Trenger egentlig regn fordi vi har sådd litt gress, men det kan vi jo ta på natten;o) Har vakset terassen og raket plen så dette har vært gode og aktive dager også. selv om vi har kost oss masse!! Anemor vil ikke inn og blir rasende når vi skal inn for kvelden, det ensete som lokker henne er at hun skal få komme inn og vaske hendene! Men da blir hun jo sååå rasende sint når hun ikke får gjøre det lenger også da, men... Er kjempesliten når kvelden kommer og da er hun snar sint, som mange andre her i huset;o) Idag har jeg kjøpt meg en veske med stitcheri som jeg skal begynne og sy! Gleder meg! I morgen er det jobbing!! God bedring og kos deg med det kjempeflotte vaske rommet! KLemmer fra Anita

LISBETH---<-@ sa...

Åhh så godt det var med et innlegg fra deg! Har kikket innom og lurt på hvor du ble av, men visste jo at du hadde mye på tapetet. Vaskerommet ditt er blitt NYDELIG!!!! For et flott resultat, skikkelig delikat.
Ha en nydelig kveld.
Klem

Annettenett sa...

Du, dette ble både fint og koselig! Nå blir det vel kjekt å vaske klær, tenker jeg:) Bra jobba!

Sea Angels sa...

Hows that for coincidence, can you believe that ha!! You have mail dear friend
Hugs Lynn xx

♥ H@rmoni ♥ sa...

Hei igjen!
Flott vaskerom dere har fått! Sikkert mye gøyere å vaske klær nå!
Ha en fin uke!
:O)

Ida sa...

Heisann Beth. :)
Kjekt at du er tilbake.
Har kikka innom med jevne mellomrom, senest i dag.
Skal si at dere står på. Og med det får dere fine resultater. :)
Vaskerommet ditt er lekkert jo! Kan ikke si det samme om mitt.... ;)
Gleder meg til å se resten, der hos dere. :)
Her har det vært nydelig vær den siste uka. Sol, sol og atter sol. Deilig!
Dagene har gått med til hage og drivhus her. Ikke mye husvask, ryddig eller oppussing her... Hehe.
Torsdag kommer mannen min hjem fra jobb i Kina (6 uker), så jeg må vel vaske litt i morgen da.... ;)
Kos deg og nyt våren, så blogges vi.
Klem.

Tove sa...

Vaskerommet var kjempeflott. Lyst og delikat:)

Gleder meg masse til å se hva mer dere har gjort, høres ut som dere har vært utrolig flinke de siste ukene. ( men kanskje en smule slitne:) )

klem

Marie sa...

Mykje lettare å halde orden når ein har nok plass og ikkje minst når det er så lekkert som dette!

Eg har vaskerom i same etasje som hovedbad og soverom, det er veldig praktisk så slepp eg å dra klede opp og ned. Eg tørkar så og seie ikkje ute (det er så mykje fugl her), men har tørketrommel og gode snorer på vaskerommet. Har også dør ut til ein altan derifrå. Når døra står på vid vegg er det nesten som å tørke ute.

Håpar du får litt tid til å nyte våren også :)

Englestreker sa...

Hei og takk for velkomst...
Nydelig blogg du har..

Det vaskerome innbyr jo til vasking...lekkert.

Vårhilsen fra Annette

tinemor sa...

Der var du ja!
Lenge siden sist, men så bra at dere styrer og står på!
Det vaskerommet er jo en hver kvinnes drøm. Jeg har tenkt å begynne med mitt nede i kjelleren i løpet av sommeren jeg å. -Men trur ikke min kjære hadde så store planer om det.... Vi får se. ;-)
Nå er det bare råkjeller og SKIKKELIG utrivelig å stå der nede i mørket å brette klær. Ser for meg alt i lyst, samme som hos deg.
Ha en fortsatt strålende dag!

Huset i Hagen sa...

Gratulerer med nytt og fint vaskerom! Så deilig det må være å vaske klær der. :0) Dere har vært flinke. :0)

chatrine sa...

Ja, er det ikke deilig å være ferdig!:)
Godt jobbet! Vaskerommet ser jo bare så fint og delikat ut! Tilogmed klesvasken blir jo en fryd å jobbe med;)
Her eer vi ikke i mål på leeenge enda... det tar et par år tipper jeg. Ting tar tid her i huset...
Nå kan du bare slappe av å nyte våren for fullt! (Og masasjekaret ditt ikke minst!)
Her venter jeg bare på vår, så jeg kan komme meg ut og begynne å annlegge hage, det skal bli gøy det!!:)
Ha en finfin kveld!
Klem fra chatrine:)

Min verden sa...

Det vaskerommet ble skikkelig fint. Det eneste som "mangler" nå er som Christina har i Christinasinteriør er en lysekrone. Da ble jeg skikkelig imponert. Bra utført. Ble litt inspirert jeg også... Kanskje vaskerommet blir mitt neste prosjekt? Hanne

Luftslottet sa...

For en kjempefin blogg du har, her likte jeg meg:) Heldiggris som har fått et fint vaskerom:) Selv bruker jeg badet i kjellerstuen, og det er liiiite:b

Elisabeth sa...

Lekkert!
Det er igrunnen det eneste ordet som passer her. dere har god smak begge to, ingen tvil om det.

Trønderpia sa...

Guri, så nydelig det ble!
Dere er jammen flinke!

Vi skal snart pusse opp vaskerom vi også, og utgangspunktet høres ganske likt ut som deres.
Og får jeg et slikt sluttresultat som dere, så skal jeg jammen meg være fornøyd :)

Ha en fortsatt fin kveld! Klem

Anette sa...

Så flott!!! Herlig med fint å ryddig vaskerom, alt blir så mye kjekkere da... (ikke SÅ gøy og vaske og brette klær) Ha en strålende dag :))

Hespe sa...

Heldige du som har fått stort og fint vaskerom..! Kjempefint!! Selv får jeg være fornøgd med at jeg har et baderom som har plass til vaskemaskin :o)

Strålende vårdag til deg!

Klem :o)

mali-mo sa...

Kjempeflott vaskerom dere har laget, jammen er dere flinke! Kjekt med inspirasjon hos andre ang løsninger med plassering osv. Vi skal innrede vaskerom selv utpå sommeren engang og da er det så kjekt å kikke litt rundt her i Blogglandia først.

Jennyshemochharmoni sa...

Hej Beth! Vilken fin blogg du har! Angående din fråga hos mig så är det väldig stark energi i speglar och det stör sömnen så jag skulle råda dig att sätta för ett typ av draperi som du kan dra för på natten om du vill ha speglarna kvar. Självklart kan du låta det vara om du känner att du mår bra av det men gör du inte det så är mitt råd ett draperi. KRAM!!

prinsessa1976 sa...

Ser vedlig flott ut. Mitt er sånn kjedelig og jeg har så mange planer men det er omfattende med vaskerom. Man kan liksom ikke bare sette igang å fikse selv. Å så dyrt slike våtrom er....Ønsker deg en fin fin fredag. Klem fra Elin:O)

Tulip sa...

Hei.
Så lyst og innbydende vaskerom dere har fått! Da er ikke jobben med klesvask og tøybretting så ille!:)
Kunne tenke meg å gjøre noe med vårt eget vaskerom (som er en del av badet), ikke minst for å slippe alle klærne som brettes i stua, og ligger i stabler på spisebordet...Det er ikke akkurat et pent syn!
ha en fin helg.
Tulip

Anniche ♥ sa...

Hei kjære Beth

Gurimalla , det er litt av en jobb dere har gjort !! Så flinke dere er da , virkleig!!! Jeg har leeeenge tenkt å rydde mitt eget jeg, hahaha....liten tid ;)

Ha en go helg , klem A

Mona. sa...

Hei vennen !! Tusen takk for mail,kommer snart en til deg også......og tusen takk for solstrålene,ja for det er vel du som har sendt dem...?? Koser meg med dem,jeg.....nå skulle du vært her og nytt sammen med meg,skulle fått nybakte boller +++++++ !!! Men ha iallefall ei super helg,så mailes vi :) Klem :O)

Anne-Berit sa...

Hei,hei,det vaskerommet skjønner jeg godt at du er fornøyd med,det ble kjempebra.Så kjekt med den benken og hyllene du har laget over.Håper du får ei flott helg,klem fra meg:o)

krinkelkroken sa...

Lekkert vaskerom, så herlig med nytt og pent, skjønne hyller og fine farger, litt mer kos med klesvask når det er slike omgivelser;)
Forhenget var kjempefint, masse flott på loppis, jeg skal avgårde i morgen tidlig og håper på masse loppeskatter;)
Ha en fin helg;)

Tonje sa...

Tusen takk for den lage og koslige hilsen i bloggen min....formen er ikke topp,men jeg klager ikke,for nå har endelig våren kommet hit hoss oss=)
Joda vi har en hage som skal fikses etterhvert,men jeg vet ikke om det blir den vi blir å prioritere nå. Hagen er på mange måter ett blankt ark,så her må det tenkes ogplanlegges,men jeg trener masse inspirasjon ang bedd og ulike former i hagen,så hvis du har noen tips til meg hadde jeg blitt svært takknemlig.

Ha en flott helg=)

Grip dagen sa...

Vaskerommet så lyst og innbydende ut. Fine detaljer over alt. Forheng, hyller, bøtter til vaskepulver og pynt...
Jeg synes også det er viktig at et slikt rom er hyggelig å være i. Vi tilbringer tross alt endel tid der!
Og mitt motto er at det hverdager vi har flest av, derfor skal vi gjøre dem så vakre vi kan!

Gleder meg til å se mer av huset. Venter i spenning...

Ha ei strålende helg!
Klem fra Marit

Tulip sa...

Hei igjen
gratulerer med "pay it forward" på sida mi!
Send meg adressen din på mail, så sender jeg gave innen 365 dager.... Kopier bildet/linken, og legg ut hos deg.
Klem Tulip.
Min e-post: grobob@gmail.com

Lantlig charm sa...

Trevlig helg på dig! kram Johanna

Lene sa...

Hei, Beth :) Sååå knall dette var. Og jeg er grønn av misunnelse. Du skulle bare sett mitt vakserom, hehehe...

Og så så lurt å støpe den forhøyningen. Er det effektivt, altså? Skal jeg huske på når vi en gang, om hundre år, går løs på vårt vaskerom.

Skjønner godt at du ikke har mye bloggtid, med alt dere styrer med. Skal bli deilig å bli ferdig, tenker jeg. Travelt her og, men eeeendlig frihelg, og tid til litt avslapning. Bare noen dager igjen nå, så har jeg skoleferie!!!! Yes!!!

Ha en strålende dag, Beth :)Slapp av og nyt litt, du og.
Goood klem fra meg :)

Gita sa...

Vad fint vaskerommet blev!Jag skall själv göra om i vårt så jag tackar för inspirationen.

Englagård sa...

Nu är det minsann länge sedan jag var här och hälsade på och det har ju hänt en del. Tvättrummet ditt ser verkligt fräscht ut.

Kramar från en trött och disträ Karina

Anemone sa...

Hallois snuppa.
Her kommer da omsider et lite pip i fra meg også. Tiden flyr her i huset, og døgnet har litt for få timer i grunn. Godt vær, varmere i været og forberedelser til konfirmasjon. Fixing i hagen and you name it !!!
Koselig også da, få ting unnagjort før sommeren kommer skikkelig i gang. Nå gleder vi oss til den store dagen neste helg. Utrolig hvordan 15 år har rast avgårde.

Nydelig vaskerom du har. Her kan en drømme seg bort, og vips så blir litt kjedelig arbeid mye triveligere også. jeg har en vegg med barnetegninger over vaskekunmmen min jeg. Noen som sønnen har laget og noen som mitt faddebarn i Camerun har tegnet av fargestifter jeg har kjøpt. Det er trivelig å se på det også. Der mimrer jeg og reflekterer over livet.

Ha fine dager vennen og kos deg i vårsola.

Klem fra Anne.

Mia sa...

Oi oi, for en jobb det må ha vært å få vaskerommet slik det ser ut idag (med tanke på hvordan det var). Dere er jo bare kjempeflinke, og resultatet er blitt deretter! Herlig med de åpne hyllene, stoff forhenget og de stilige oppbevaringsboksene for vaskepulver. Og vaskehjørnet så jo veldig praktisk ut da. Nå gleder jeg meg til å få se bilder av kjøkkenet. Så håper jeg at dere tar tid til å nyte våren også, nå sem det meste er gjort, eller...?

Sea Angels sa...

Hello Beth just a quick hello before bedtime ha ha....the frame that I used in my pictures was really rotten with wires and bits hanging off, I just put on lots and lots of paint to help cover up.
Thankyou for the advice on my light, I am tempted to just leave it plain as the wood is a lovely colour, I am glad you feel that may work as well.
Goodnight sleep tight Beth
Lynn x

Hulda sa...

Skikkelig lekkert vaskerom! Jeg falt for benken, kurven, og det flotte forhenget. Så herlig å vaske klær i et slikt rom!!

Sol sa...

Når jeg ser dine bilder fra det flotte vaskerommet ditt....blir jeg bare mer og mer oppsatt på å få gjort noe med vårt forferdelige vaskerom....., men ting tar tid, så det spørs når det kan bli gjort... Tusen takk for veldige koselige hilsener inne "hos meg". Klemmer

Lene sa...

Hei på deg i natten :)

Vet du, Beth - det er en nyyy lutt - men den minner masse om den forrigje :)

Ha ei riktig god natt, du vakre vene :)

Nattaklem :)

Lene sa...

Hahahaha... Vet, du - det har vært min første tanke etter møtene: "Ufaameg, så sjabby og ustelt jeg var i dag, da!" Hihiii - så jeg venter til sensommeren - også i håp om å få bittegrann til ferdigstilt her i huset. Greit å styre unna pesten når man står der med kameraet - men ikke så greit å skjule i virkeligheten ;)

Jeg bor i Drammen, og du er hjertelig velkommen :)

Drøm så søtt, Beth :)

Nunne sa...

God morgen,Beth...
Er det ikke artig å vaske klær nå? Tenk at når man pusser opp og får det så fint og oversiktelig som du har det på vaskerommet,så blir til og med KLESVASK gøy!?
Du gleder deg nok over det du ser når du kommer inn der, kan jeg tenk meg...
Gratulere! Ønsker deg alt godt i den nye uken! Blir så glad når jeg igjen måtte lese profilen din... og ser at det står at du trives veldig godt i omsorgsyrket!! Hurra for sykepleiere! Så godt vi har dere søte engler.

Naturegirl sa...

Love your laundry room makes laundry day a pleasure! I love the front loading washer and dryer!

Elaine sa...

Ja det måste kännas alldeles underbart att få en så fin tvättstuga. Min tvättstuga har också gröna, knallgröna väggar.....Det är såååå hemskt. Har många projekt som kommer innan jag kan ta tvättstugan men planer och drömmar finns.......
Ha en fin början på den nya veckan!
Klem!

Randi sa...

oioi...her dumper jeg inn...fra Lenes blogg...har sittet leenge og kost meg her inne.
Vaskerommet ble jo knallfint!!vi har ett vaskerom jeg ikke vet verken opp eller ned på. Men her fikk jeg noen gode tips. Det som er det største problemet er at det er så lite og skal romme så mye..som wc, dusj, utslagsvask, vaskemaskin, skittentøyskurv...men med en benk og noen hyller..det må jeg da få til..

Ha en fin fin helg....HÆ? helg!!? gud.. nå er jeg ikke med her...ha en fin fin dag!!:))

Legg linken din fint til høyre og på bloglines jeg..:)

Håper det er greit?

Emmeline sa...

Må si meg enig med de andre, dere har vært kjempeflinke. Det ser både lyst og delikat ut på det vaskerommet, og så er det jo lurt å frigjøre plass til kjøkkenet.
Det er vel strengt tatt ikke behov for et vaskerom på størrelse med en ballsal heller.

Lenge siden jeg har vært innom her nå, men kjekt å være tilbake! Ha en fin mandagskveld, jeg skulle ut for å luke bed--men ender med å beøke andre bloggere...Jaja sånn er det, det gøye foran det kjedelige!! Hehe!

Tiril sa...

Sitter her i natten og bler meg gjennom bloggens værden, så bloggen din hos Lene, du værden de som kunne hatt det slik på vaskerommet, kansje en dag, men jeg tviler på det. blir bestandig rotete der hos meg
Natti natti.

chatrine sa...

Heisann!
Tusen takk for alle koselige kommentarer i bloggen min!:)
Ja, når er det både vår, og hunden er frisk:) Men vi fortsetter kuren til den er ferdig likevell:)
Skulle egentlig vasket litt i dag, for i morgen kommer min datter en tur hjem på besøk, men så fikk jeg sånn strikkedilla her om dagen, så det blir vel så som så med den vaskinga;)
Så må jeg jo være ute å nyte været innimellom også;) 12 grader ca i skyggen, og det er jo varmt til å være her nord:) Deilig!!
ha en kjempefin dag!
Klem fra chatrine:)

Garden Angel sa...

Heeei!
Så fint og lyst dere har fått det på vaskerommet! Skikkelig delikat!
Jeg har ikke vaskerom selv. Men med tid opg stunder har jeg lyst til å lage det i kjelleren..
Heldig du:)
Flinke er dere!
Ha en nydelig uke! Good klem fra meg(",)