torsdag 24. januar 2008

Gaver til meg!

Det har vært en stor glede for meg, å bli med i denne blogg-landia. For det første, så får jeg utrolig mye inspirasjon av dere alle sammen. Dere lager jo så utrolig mye fint, så jeg får til og med lyst til å forsøke litt selv! Når jeg opprettet bloggen min i Oktober, hadde jeg ikke i mine tanker at jeg ville få så mye glede ut av dette! Men inspirasjonen kom raskt, og selv om jeg ikke ønsket meg symaskin i oktober, stod det som nr.1 på ønskelitsen til jul. Jeg er også så fasinert hvor mye fine hjem dere har! Nå som jeg har fått mitt eget hus, glede jeg meg over mye tips og inspirasjon jeg kan få på hver enkelt blogg. nå begynner vi snart å komme i mål med oppusingen, så i mine neste innlegg, tenkte jeg å vise litt hvordan det har blitt her hjemme!
For ikke lenge siden la jeg ut et innlegg om monogrammer. Dette ble svært godt tatt i mot, og jeg har sendt monogrammer både til Norge, Sverige og UK. I dag har jeg vært så heldig å fått to gaver i posten av to av dem, så generøst! Det er Lovise i Lovises hverdag og Lykke i Lykkes side som har sendt meg disse gavene, og jeg takker så mye! Det hadde jeg overhode ikke forventet for noen kopier sendt i posten! ;)Bilde 1: Nydelig innbundet, 2 gaver til meg! Dere skulle sett smilet mitt når jeg fant disse to i postkassen!Bilde 2: Denne er fra Lovise, en sjarmerende liten pose med en deilig lavendelsåpe i. Det lukter jo så godt med lavendel, så den vil nok få en fin plass på badet mitt!Bilde 3: Se på de fine detaljene!

Bilde 4: Dette nydelige kjøkkenhånkle fikk jeg av Lykke. Monogrammet E er min bokstav. Jeg likte fargene veldig godt, og lurte på om jeg skulle ha det på badet, fordi fargene passer så godt der. Jeg får se hva jeg gjør, men en fin plass skal det nok få!

Bilde 5: Detaljene er også her beldig fine! Jeg kjente det straks igjen, etter at Lykke nylig har hatt et innlegg hvor hun viser fram de nye produktene.

Kan skjønne jeg ble glad?

Jeg ønsker ikke at noen som jeg har sendt monogrammer til skal føle seg utelatt. Derfor vil jeg takke dere alle sammen for gode ord dere har sendt meg! Dere er jo så herlige ;)

I dag skal jeg male ferdig en hylle som jeg skal ha på kjøkkenet med alle loppis-funnene mine på. Den gleder jeg meg til å få opp og vise dere;) Ønsker dere alle sammen en fortsatt god uke, og vet dere hva? Det er sannelig ikke lenge til det er helg igjen!

Varme klemmer fra Beth

Ps: Jeg håper at skriften min er bedre denne gangen, jeg har forsøkt å gjøre noe med det ;)

Eng: Today i am showing you something i got from my blogg-friends, who i send some monograms to. I think its so kind of them!

35 kommentarer:

Camilla at home sa...

Hallo! Lager en link til den fine bloggen din jeg, håper det er greit..Ha en fin dag:)

Lovise sa...

Takk for hyggelig omtale. Fint at du likte presangen. Artig med små gleder i hverdagen.
Kos deg i helga.
Klem.

Anniche sa...

Så nydelige gaver du har fått :)
Men det fortjente du også , god som du er !!

ha en flott dag , klem

Lykke sa...

Så fint at du kunne like den lille gaven, jeg syntes du fortjente det etter å ha sendt dens tore bunken med flotte kopier til meg. Som du har sett i bloggen min er monogramene allerede i bruk, selv om jeg ikke har gjort et eneste i søm enda (men det skal jeg snart..)
Klem fra meg:)

Anita sa...

Såå koselige gaver!! Fikk selv en gave fra Mollys heaven idag og er så fornøyd! Skal blogges i kveld! Kanskje jeg treffer med forstørresle av alle denne gangen!! Rart at bare 2 av 4 virket sist!! Nå skal jeg igang med middagen!
Sulten jeg!
Ha en fin dag og en flott helg!
Gleder meg til å se hylla med loppene på!!
Klem!

Moderncountry sa...

Vakre gaver Beth!! Ikke rart du blir belønnet når du overrøser alle med lange og gode kommentarer, samt sender ut pakker til alle som vil ha :))Vel fortjent! Undrer hvor du vil ha det fine håndkledet...

mona sa...

Hei på deg,så koselig at du har vært innom !! Hmmm,nå fikk jeg jammen presentasjonsangst av de gavene du har fått.....pakken jeg har sendt deg,ble pakket inn i all hast,da samboeren plutselig fikk det VELDIG travelt med at vi skulle komme oss avgårde.....mannfolk...men jeg er jo ikke bedre jeg,da......venting er no herk ! Den er nå iallefall underveis,igjennom Norges land ! Og den er så til de grader fortjent !!!! Idag gjør jeg ferdig den gamle kassen fra loppisen,og etter middag skal jeg (vi) ned i garasjen å frese 30 nye skilt......hei hvor det går !! Og så har jeg kost meg med å plante alle pelargoniumsfrøene (puhhh,for et ord),og sånt arbeid nyyyyter jeg. Har bare lyst å plante mer......men jeg har jo desverre ikke drivhus,og inne er det jo bittelitt trangt.....hihi....kan du skjønne det ? Gleder meg til å se litt "hjemme hos" repotasje fra deg...og hylla du holder på med :) Kos deg da,det er viktig,vettu :)

liven sa...

Så fine gaver du har fått da!! Vel fortjent:)
Gleder meg til å se hyllen din!!
Ha en fin kveld!!

Lena sa...

Hei!
Så koselig å finne sånne gaver i postkassen!
Men du er jo snill også, så det er vel fortjent:)
Ha en fin kveld!!
Klem...

Berit sa...

Så flotte gaver og vel fortjent så klart! Gleder meg å se hyllen du maler. Alltid kjekt å se hva andre holder på med, med før og nå bilder er det helt topp.

Her har jeg begynt på et gammelt
servantskap. Faktisk begynte jeg for mange år siden da fargeperioden var grønn og burgunder, men den ble ikke gjort ferdig. Nå skal den bli hvit, og platen blir marmorert(tror jeg).
Noen gamle rammer er også klargjort for en fornying.
Har så mange prosjekter på gang at det er ikke fritidsroblemer her i gården.
Ha en fin kveld, Beth

Anemone sa...

Trøstes min så flott da :-)
Heldig du, det skal være sikkert. men snille piker, får snillhet tilbake, og det tror jeg faktisk er deg E Beth...

Klem herfra en torsdag kveld.

Anne-Berit sa...

Hei:)Takk for hyggelig kommentar hos meg.Kan du skjønne hvor det blir av tiden,helg igjen,nå igjen!!!Så mange fine ting du har fått,heldige du,men du har jo vært veldig snill selv,så det er fortjent.Godt å bli satt pris på,ikke sant?Ha en flott fredag:)

Sea Angels sa...

Beth you are an angel...truly, You have gone to so much trouble, to make the copies for me, and to send those wonderful gifts, I was thrilled and I just love the fairy chocolate, and the angel and the embroidery and the card......really they are gifts from the heart, and I can't thankyou enough....but a small parcel will be flying to Norway soon, with your name on it.
Thankyou sweet Beth
Hugs Lynn.

Hulda sa...

Så herlige gaver du fikk i posten! Jeg likte de virkelig godt. Du er jo ei sånn blid og positiv jente, så det er ikke rart at du får noen gaver innimellom. :) Nydelig rosa innlegg under her.

Jeg fikk Vakre hjem i går. ;)

krinkelkroken sa...

Så flotte gaver, flotte håndarbeid!
Er så kjekt med overraskelser i posten:)
Ønsker deg en super duper helg!

Lene sa...

Hei, Beth :)

Sååå utrolig koselig med sånne overraskelser i posten. Men, fy søren du fortjente det. Er jo rene engelen selv, som ordner opp og sender rundt monogrammer :) Kjempesnill!! Såå koselig kjøkkenhåndkle fra Lykke - og hun derre Lovise, ja hun er bare rååå på håndarbeid! Knallfine saker :))

Håper tante Beth og rakkarungene hadde det fint sammen, og at tante Beth ikke er helt utslitt ;) For nå -NÅ er det helg!!!!

Kose deg masse :)

God klem fra meg :)

Annettenett sa...

Kjempefine gaver, så kjekt! Ja, ikke sant man blir inspirert av å blogge? Tusen takk for din fine kommentar hos meg, jeg er så enig i alt det du skriver. Hva med å si ifra fra på en ordentlig måte og gjerne påpeke hva det gjelder...men det får jeg nok aldri vite. Det gjør ingenting heller...jeg nekter å la slike anonyme kommentarer ødelegge for meg, men jeg kunne ikke la være å ta det opp. Uansett så var det greit å få høre forskjellige tanker rundt dette temaet. Ønsker deg en superfin helg!
Klem

RedRobin sa...

Oi, så heldig du har vært. Skjønner godt at du ble veldig glad for dette! :o) Morsomt med slike små overraskelser på en helt alminnelig hverdag.

Ønsker deg en riktig fin helg!!

Inredningsgalen sa...

En ny blogg, vad kul! Alltid lika kul att hitta nya bloggar att inspireras utav.

mona sa...

Så koselig hilsen du har lagt igjen hos meg,tusen,tusen takk !! Og bra at gaven fallt i smak,litt vanskelig å sjangse på det der.....!! Så du skal kose deg i selskap du,ja det blir sikkert godt :) Masse snaddermat og gode venner er alltid koselig,og ikke minst sosialt. Vi har ingen planer,men det er greit det også,finner nok på noe ! Så får du hilse mannen i huset,og si at den pakken din hadde du sannelig fortjent :) ~klem fra meg !

Ida sa...

Flotte gaver. Skjønner at du ble glad ja. Vil få ønske deg ei riktig god helg. :)
Klem fra meg.

Karoline sa...

så utrolig nydelig!!! og så heldig du har vært!!!! kosleig med slike overraskelser!!!!
husket jeg å nevne smykker og pris??? har ihverfall oppdatert siden min og linker til siden vår hvor vi har det vi lager og har utsalg!!!!
uansett- god helg!!!
klem

Home sweet home. sa...

Takk for kosli komentar:)
Hellas e nå berre heilt hærli, he vor på kreta å på kos...veldi fine plassa!!!
Du he mykje fint her inne me dej!
Du må ha ei lekker helg:)

Tonje sa...

så heldig du har vært,det var noen nydelige gaver...og så gjennomførte som de var...er så hyggelig å bli kjent med alle i denne flote bloggverden.

Nå kan jeg lese hva du skriver,det ble kjempe bra syns jeg=)

Ha en flott helg!

Lisbeth sa...

Heldige du, nydelige gaver du har fått!!!! God helg til deg !
Klem fra Lisbeth

Hulda sa...

Hei! Jeg fikk kopiene i dag, tusen takk! Har flere favoritter der. :) Kortet var kjempesøtt. :)

Stina- HemmapåLandet sa...

Underbara saker.
Tack goa Beth för dina fina ord till mig. Kramis

Karoline sa...

hei.

takk for hilsen!
brae send en mail på den linkete siden min- verkstedet- det er det link til mail, når du vet hva du vil ha.
i dag fikk jeg tak i herlige perleblster, de er bare så søte, telysene er tent og helgen er et faktum:)
kos deg.
stor klem

Naturegirl sa...

Lovely gifts given and made from the heart!It is wonderful to see all the ~pay it Forward!~ happening in our blog community! Happy weekend to you!

Marie sa...

Så heldig du er da! Nydelege gåver du har fått!

God helg! KLEM :)

elin1976 sa...

Du verden så flotte gaver, Beth. Blir nesten litt rørt over alle disse snille bloggdamene der ute jeg.
Men det var nok vel fortjent.:O)

christinasinteriør sa...

Hei og takk for kommentaren! Messe anbefales!! Kom hjem i ettermiddag å kastet meg over pc`n. De gavene er deg vel undt siden du er så snill å sende land og strand selv!! Flotte gaver da!! Ha ei flott uke!:0)

Regina sa...

Hallo
You have a wonderful blog.And your
monograms-book is very wonderful.I'm
look so one book already,until now
without succes.Loveley gifts given
made by hearts.
Regina

mimmi sa...

Hei hei..

Du er utrolig flink til å sende kommentarer, så de gavene dine er deg veldig fortjent synes jeg :)..
Er jo en helt fantastisk bok du har fått deg, helt nydelig..
Her går det så i ett at jeg rekker ikke og komme med noen nye innlegg denne uka en gang, uff-samvittigheten gnæg....
Du, vi skal i barnedåp i Fredrikstad til helga, og jeg må jo så klart på harry handel til verige på lørdag. Du som er fra traktene tenkte jeg kanskje kunne si meg hva jeg m å få med meg av bruktbutikker o.l i området. Vet at du hvertfall er i en nær grensen av og til :).
Ha en riktig god kveld Beth.

Klem fra Linda

Mia sa...

Det er noen herlige gaver du har fått av bloggevenner. Og denne bloggverden er en koselig verden å være i, med mange fantastiske, kreative mennesker, som deler og gir mye av seg selv, til glede og inspirasjon for oss andre.