mandag 11. februar 2008

Badet fra 1970 -Før oppussingen. Del 1/3

Hei alle sammen!
Jeg håper dere har hatt en kjempefin helg, men mye kos! Nå har det jo også vært morsdag(og denne gangen var det riktig søndag, og ikke forige søndag som jeg trodde*ler*) og det er vel mange av dere som har blitt ekstra satt pris på kan jeg tenke meg ;)
Nå om dagen får jeg mer og mer følelsen av vår, og det er så herlig å titte rundt på bloggene deres, hvor vår-og sommerstemmning er i anmasj! Jeg fikk iallefall en skikkelig herlig sommerfølelse av å besøke Trines hus og hage, de fine bildene kan du se her.
Jeg har jo lovet å vise dere bilder av hjemmet mitt, og nå som oppussingen er snart ferdig, og jeg har lastet opp over 300bilder av oppussingen, tenkte jeg å vise dere noen bilder! I dag viser jeg dere første del om badet. Her vises hvordan badet så ut før oppussingen, og etter min og sikkert alle andres mening, så ser det helt forferdelig ut! Å få pusset opp badet var vår største og første prioritering, og noe vi startet med allerede første helgen vi overtok huset.Bilde 1: Det var to små bad her. Ett bad med en vask og toalett og ett bad med en vask og et badekar. Mellom disse to badene var det en vegg med et skap som skilte de to badene.Bilde 2: Dette er badet med badekaret, lekre vegger? ;)
Bilde 3: Her ser du skapet, hvor hyllene er revet. Man kunne altså se igjennom skapet til det andre badet. Etter min mening; en ganske så snodig løsning, men det var jo slik det var på 70-tallet.
Bilde 4: Er ikke tapeten og fargene helt nydelige? hihi.. Dette vinduet har vi fjernet.Bilde 5: Skapet som skille de to badene.Bilde 6: Her vises vasken på det ene badet. Begge bad hadde vask.
I neste del av badet skal jeg vise dere oppussingen. Og som dere sikkert forstår, var dette en lang prosess med fryktelig mye arbeid!
Ønsker dere alle sammen en god ukesstart!
Klemmer fra Beth
Eng; This week I am going to show you my bathroom, before and after and when I put it in order. It was a big job! It vas two bathrooms. One bathroom with a toilett and a sink, and one bathroom with a bathtub and a sink. A wall with a cabinet was in between this two bathrooms. The bathroom is from 1970, and it has some awful colours! I wish you all a lovely start of the week! Hugs from Beth

29 kommentarer:

mona sa...

Heisann Beth,og takk for koselig helge-hilsning !! Hadde en fin tur,så alt var bra !!! Må si det badet var lekkert,ja.....hihiii,og tenk at dette var førstevalget til dem som hadde huset før.........utrolig ! Gleder meg til å se etter,jeg !!! Håper alt er bra hos dere,og at du føler deg bra ;) Nå skal jeg hilse på støvsugeren :( Kos deg,og ha en fin dag :)

Lovise sa...

Hei på deg, Beth.
Ja, jeg skjønner godt at det fristet med litt oppussing av badet. Her hos oss ble det nytt bad i mai/juni, og jeg må si det var en herlig dag da alt sto klart. Det er en nytelse å sige ned i badekaret med stearinlys rundt omkring, deilige såper og dufter i rommet. Det er herlig det...
Gled deg!

liven sa...

Hei:) Ja her var det skikkelig 70 talls ja.......
Men så kjekt å pusse det opp selv om det sikkert har vært et himla arbeid. Spennende å få se resultatet:)
Ha en fin dag:O)

Lene sa...

Hei, Beth :)

Virkelig nostalgisk og lekkert for meg som trækket mine aller minste små barneben i et 70-talls bad, hihi ;) Men altså - jeg er laaangt i fra så fengslet og opphengt i stilen at jeg ikke vil følge videre med på deres oppussingsprosjekt. Kan vel bare tenke meg at det blir en forbedring i herligste drømmebad stil :)) Gleder meg masse til neste del :)

Ha en fin kveld, Beth :)
Klem fra meg :)

Lena sa...

Grøsser...sånne bad er fæle!
Vi måtte ta en fullstendig oppussineg her også, men etter alt arbeidet var det vel verdt tiden med støv og skitt i hele huset!
Kjempespent på flere bilder!
Ha en flott dag!

Mita`s hjørne sa...

Ligna utrolig på badet vårt dette... sikkert hærlig å få pussa det opp ja - og ikke minst få det litt STØRRE...
Her hadde vi også store planer - slå sammen badet, doen, gangen og rive ei trapp for å få stort bad - helt til vannet fossa ned i kjelleren fra badet - grr... så da ble det et slikt kriseoppussingprosjekt - så nå har vi to trapper opp/den kjeller/loft og lite bad... Men en dag skal vi ha stort bad...

Gleder meg til å se bilder av deres nye bad...

Ha en koselig uke...

Sea Angels sa...

Oh Beth this looks like a really exciting project, how fantastic. I hope you are well recovered now(did you get my email)and ready to be inspirational and creative, I'm sure you are my dear friend.
It has been lovely weather here for a few days, sunshine and butterflies, I hope you have been having some of the same.
Hugs for a super week.
Lynn xxx

Anita sa...

For et grusomt stygt bad!! Tenk at noen en gang syns det var fint!!! Skal få sendt deg et "Heklekurs"! Må bare få tid og anledning!
Ha en koselig kveld!
Klemmer fra Anita

Annettenett sa...

Oioioi...dette må ha vært litt av en jobb å få gjort noe med ja:)
Men nå gleder jeg meg til fortsettelsen...

borghild sa...

Gleder meg til fortsettelsen!! Alltid like gøy å se før og etter bilder:-) Og jeg kan være enig i at badet trengte en liten oppfriskning:-)
Klem B:-)

Albertines verden sa...

Heftig og begeistret for spesielt vegger i disse to rommene , ja. Ikke skjønner jeg hvorfor du absolutt må pusse opp, hvor skal verden ende når ungdommen har slike høye krav! Hah! Det smerter å se dem, men må trekke litt på smilebåndet. Hvorfor måtte opprøret på 70-tallet være så omfattende og gjennomført ille. Husker ennå barnerommet mitt, med orangemønstret tapet og mørkegrønt vegg-til-vegg teppe. Lekkert, lekkert. Gleder meg til å se rommene ferdig. Men litt av en jobb dere har foran dere! Ha en flott uke.

Hulda sa...

Gleder meg til å se det nyoppussede badet deres, det er sannelig artig å fornye badet. :) Har enda noe der som jeg ikke har vist fram.

Når det gjelder kortene du har bestilt, så er de dessverre ikke klare riktig enda. I forrige uke jobba jeg med badet, da gjorde jeg ikke noe med bestillingene, må bare beklage det.. Men, de kommer i løpet av uka!! :)

Marie sa...

Gler meg til å sjå det ferdige resultatet!

Me har bad frå begynnelsen på åttitalet ennå me. Har ikkje hat råd til å pusse det opp. Har kjøpt nytt dusjkabinett, men det er framleis respateks på veggene. Skulle gjerne ha pussa opp, men det kostar. Eg vil likevel påstå at vårt bad er fleire hakk betre enn sånn ditt bad er på "før" bileta.

Kanskje ein gong i framtida.... Me har mykje anna også som skulle vore gjort...

Tonje sa...

hehe har du vært inne å tatt bilder av badet i vårt nye hus eller?? det er omentraent slik det ser ut på badet her nå,kan ikke vente for å få fikset det opp,det er akkurat samme plater på veggen som du viser her...vi har også to bad vegg i vegg slik som dere hadde og vi skal rive veggen mellom før det skal pusses opp...er deres hus også fra begynnelsen på 70-tallet??

Tiril sa...

Lykke til med oppussingen. Ser jo dette kan ble kjempe bra. var gjennom det samme for to år siden , det var et visst mareritt mens det sto på, ble kjempe fornøyd når det sto ferdig. vi måtte hugge ned gamle fliser fra vegger og gulv, det var den verste jobben.oppi dette klarte mannen å brekke foten...så vi måtte sette folk på resten av jobben.Gleder meg å se det ferdig. :)ha en fin dag.

Trines Hus og Hage sa...

Hei Beth!
Tusen, tusen takk for så mange fine ord om hagen min,og at du har linket meg i innleget ditt. Det var jo bare så koselig! Fantastiskt hvis du kan få inspirasjon av bildene mine, og ta det med deg til hagen din til våren og sommeren. Det blir jo bare skikkelig spennende for deg denne våren og sommeren, da. Hva finnes i min hage? Det blir jo en oppdagelsesferd hele sesongen for deg, Beth?
Du sa du var litt imponert over å kunne navnene på plantene mine. Det er faktsik ganske momrsomtm å vite hva plantene dine heter, men det viktigste for meg er at det ser estetisk bra ut. For at det skal se bra ut i blomsterbedet, bør man vite litt om plantene, hvor de liker å vokse, sol, halvskygge, skygge, jordsmonn osv. Derfor er det lurt å lese litt hagelitteratur og lære seg litt. Det har jeg gjort i flere år, og ble skikkelig hagefreak!!!
Gleder meg til å se hvordan badet deres ble. Regner med det blir en ganske stor kontrast til slik det så ut før. Spennende!
Klem fra Trine

Trines Hus og Hage sa...

Uff, skulle ha lest over det innlegget før jeg publiserte. Tastaturet gikk litt fort, ser jeg, og det ble skrivefeil deretter. Vel, pytt! Nydelige, nydelige blonder i innlegget under. Det glemte jeg å si i sted. Så herlig med slike gamle tekstiler!!! Ha en riktig god dag, Beth!Klem

majsan shabby chic sa...

Hej på dig!! Du kommer att få så fint sedan i ditt badrum.Ska bli kul att få se många kramar/Majsan

Ida sa...

Gleder meg til fortsettelsen! :)
1970 er er en god årgang det.... Trodde jeg.... Hehe.
Fin fin tirsdag til deg!
God klem.

Elisabeth sa...

Et herlig 70talls bad *ler* Man får nesten barndomsminner av å se på det. Lykke til videre med oppussing, jeg gleder meg til å følge med videre :)

Aina sa...

Grøsselig lekkert bad du har der ja Beth, men det er i det minste størrelse på ditt..fattig trøst;0)
Egentlig utrolig at de syntes dette var fint på 70 tallet spør du meg;-p

Her står badekaret, dusjkabinett, fliser og div. utstyr i kjelleren! Vi mangler varmekabler og litex plater, samt en flislegger, men forhåpentligvis blir det om ikke alt for lenge et nytt og større bad her hos oss også:0)
Gleder meg til å se fortsettelsen.

Klem!

EVA AGNES sa...

Det ska bli verkligt spännande att se hur det badrummet blir så småningom.
Jag förstår att ni gör er av med det. Sjuttiotalet var väl inte den bästa inredningsstilen precis...:-)
Kramar Eva Agnes

Tove sa...

fy for et vakkert bad ;) Gleder meg til å se resultatet!!

Camilla at home sa...

Akkurat disse fargene hadde vi også på badene her før vi pusset opp, ser ut som det er mye samme tapeter og plater også hehe..Ha en fin uke videre:)Gleder meg til å se hvordan det blir.

Englagård sa...

Det ska bli spännande att se resultatet. Jag är glad att mitt minibadrum inreddes på 50-talet i stället. På 70-talet hade visst alla dålig smak eller....fniss

Lene sa...

Hihihi... Bare en nysgjerrig dame - som egentlig ikke blogger i kveld. Hsjjj... Ikke si noe til min mann, men måtte bare snoke litt innom for å passe på 70-tallsbadet ditt. Jeg er spent ;))

Ha en fin kveld :)

Klem

~♥~Diana sa...

Hehe.."lekkert" bad!!
Blie no berre so fint no når dokke he pussa de opp:)
TV kveld he i stua, ha en vakker kveld:)

chatrine sa...

Hei, hei!
Fy flate så lekkert bad! Å det skal dere pusse opp??;);) Hehe.
Ja her var det "farger" å flotte vegger, kremt...godt "moten" har endret seg gitt!:)
Skal bli veldig spennende å se hvordan det blir, Alt er bedre enn det der, men jeg tror det blir lekkert!
Venter i spenning på bilder:)
Ha en superfin dag!
Klem:)

Naturegirl sa...

It is always exciting to begin a project and when completed such satisfaction! Can't wait to see the after photos!