fredag 15. februar 2008

Badet fra 1970 - Det "ferdige" badet. Del 3/3

Hei alle sammen!

*Trommevirvel* Tattarata... ;)

Så var det det ferdige badet da. Helt ferdig er det ikke, for taket og lister trenger et maling strøk til, og boblebadekaret er heller ikke på plass. Men det er så å si ferdig, så derfor viser jeg dere det i dag! ;) Jeg hadde et innlegg om badet mitt for en god stund siden, men da var ikke baderomsinnredninga på plass, og heller ikke dusjen.Bilde 1: Dette er baderomsinnredningen som er kjøpt på Montèr. Innredningen har opprinnelig 2 høyskap, men dette får vi dessverre ikke plass til.
Bilde 2: Inni skapene mine har jeg god plass til kurver med baderomsartikler i.

Bilde 3: Godt representert av dere bloggere, har jeg fått pyntet opp hyllen min fint ;)Bilde 4: Slik ser toalettet ut. Toalettlokket skal erstattes med ett hvitt.
Bilde 5: Toaletthyllen har jeg pyntet litt opp.

Bilde 6: Dette skrinet har jeg blitt veldig glad i, hvor jeg har all hårpynten min i. Jeg kjøpte det på en interiørbutikk her i byen.
Bilde 7: Som sykepleier har jeg veldig moro av disse. Dette er gamle medisinbokser som jeg har funnet på loppis.

Bilde 8: Tørkede vekster.
Bilde 9: Dette er dusjen. Dusjveggen har vi murt opp og laget selv.
Bilde 10: Inni dusjen har vi laget to hyller hvor det er plass til hygieneprodukter. Veggen i hyllene er de samme som vi har brukt i bården.
Bilde 11: Gulvet i dusjen er også lagt med disse stenene.

Bilde 12: Her er plassen til badekaret. Regner med at vi får inn det om ett par måneder. Her har vi også laget en hylle med plass til hygieneartikler.
Bilde 13: Tok dette bildet for at dere skal se hvordan flisene er lagt opp. Bården er lagt for hånd, en og en sten.Bilde 14: For det observante øye, ser du kanskje at det mangler kran? Denne er bestilt til vasken.Bilde 15: I taket er spottene kommet opp og taket lagt.

Målet mitt med badet var å få varme, lune farger, samtidig med at jeg ville ha noe som ikke alle andre hadde. Skifer stenene(bården) er opprinnelig ikke for bård, men for å legge hele flater. Derfor måtte vi fjerne en og en sten fra nettingen det lå på, det var virkelig litt av en jobb! Jeg er bare så glad for at vi er ferdige! Og det er bare så utrolig herlig med nytt bad! Forskjell fra hvordan det så ut eller? ;) Det er så morsomt at dere alle sammen har fulgt med, og på den gode responsen jeg har fått! Klemmer fra Beth

Til slutt håper jeg at solen treffer dere alle sammen i helgen, slik den har truffet meg og jeg ønsker dere alle sammen en fantastisk

Herlig helg!!! ;)

Eng; Hi everyone! Today I am showing you my finished bathroom. It was a long and hard process, but I am very glad that we now is finished, and I think the bathroom is very lovely! We have a bit work left, but this is just painting the roof, and we dont have the bathtub yet. I want to thank you all for your lovely comments on my bathroom! And I also want to wish you a lovely weekend! Hugs from Beth


41 kommentarer:

Tonje sa...

Så flott det ble! Er smart med slike innebygde hyller....
Har du spurt mollys heaven eller anniche om de har slike badeserier? De har tidligere hatt noen kjempe flotte deler...ofte er det slik at nettbutikkene bare tar inn deler av artiklene,men at de kan skaffe de andre tingene hvis man spør..er bare ett tips=)

Moderncountry sa...

For en fantastisk forandring Beth! Jeg hadde blitt helt salig jeg av å vandre rundt på det badet. Spesiellt på kalde morgener, med deilig varme under føttene :) Vakkert Bade-Interiør!

Håper du får en koselig kveld snuppa :) Jeg skal straks lage middag og så er det besøk litt senere. GOD HELG!

Anne-Berit sa...

Dette var bare nydelig Beth,her har alt arbeidet virkelig betalt seg,bordene og dusjgulvet var knallfine og veldig personlig.Smart å lage innebygde hyller,både plassbesparende og fint,og farvene var lune og fine,berre lekkert alt sammen.Ha ei super helg:o)

Sol sa...

Hei ;-} Ja dette ble virkelig lunt, varmt og lekkert! Kjære vene så heldig du har vært med badet ditt! Litt av en forandring må jeg si. Dere har jo lagt så masse arbeid i det også, og da er det ekstra tilfredstillende når arbeidet er gjort og man blir SÅ fornøyd. God helg. Klem fra meg.

Anemone sa...

Ohoi for en forandring fra del en til del tre!! Det er jammen ta meg den beste /eller værsste "make over" seansen jeg tror jeg har sett. skal tro hva de hadde sagt de som først bodde i det huset om de hadde kommet på besøk nå du...

Hadde vel ville flyttet tilbake tenker jeg, og badet dagen lang. (om de nå ikke er døde da, da ønsker jeg ikke at de skal komme og "ta"over ditt hus med sine ånder nei, langt der i fra)

Nydelige farger på de flisene, DET har jeg da gitt utrykk for tidligere, minner om farger i Provance..., og får denne damen til å ønske seg langt langt bort i fra en kald og rå vinter i trøndelag.
men god også her når det er helg, kjenner jeg trenger det nå. har hatt fridag og hatt et skippertak her hjemme, så rinmelig sliten i kveld.

god helg til deg min venn

chatrine sa...

Så nydelig!
Dette var jo ikke til å kjenne igjen! Må si dere har gjort en fantastisk jobb! Hærlighet!!
Ha en super helg!
Å kos deg på badet;)
Klem fra chatrine:)

borghild sa...

Så fint badet ble...:-) Og så gøy å ha designet det selv! Da får en jo alt akkurat som en vil ha det. Jeg likte også veldig godt de innebygde hyllene... Her i huset har vi da virkelig ikke designet badet selv, og selv om det er relativt nyoppusset, så er vi ikke akkurat storfornøyde med løsningene. Opphenget til badehåndklær f.eks. er på den ene veggen bak dusjkabinettet(??), og selve dusjkabinettet er heller ikke noe å skryte av, får liksom ikke nok albuerom til å vaske håret, synes jeg... Dessuten er jo vi avhengig av å ha en stellekommode der inne, og den kan bare plasseres ett sted, og det er foran vinduet. Og den rekker for sikkerhets skyld sånn ca 15 cm over vinduskarmen. Men men, stellekommoden vil forhåpentligvis forsvinne innen 2 år (minstemor må da være tørr til da:-), så da blir det sikkert litt bedre sånn innredningsmessig iallfall...

Og så måtte jeg jo le da jeg så kommentaren din... Jeg hadde en mistanke om at du kanskje ikke så hva det var, så jeg måtte jo hjelpe litt, hihi:-) Jeg synes jeg ser dere når du pakker opp, -Jo det var jo fint, men hva i ... er det??? Jeg viste forresten mitt skjerf i et tidligere innlegg:-)

Ha en finfin kveld og helg!
Klem B:-)

MiaMaria sa...

Men så fint det har blivit förstår att du kanske blir kvar därinne och njuter......Vilket jobb ni har gjort!

HA´nu en skön helg!
Miamaria

Huset i Hagen sa...

Gratulerer med nytt bad! Dette ble jo riktig lekkert! :0) Likte de innebygde hyllene jeg også. :0)

christinasinteriør sa...

Hei! Og takk for kjempe fin kommentar! Dette badet har jeg fulgt med og jammen meg så fint det ble. NYDELIG! Dere har akkurat samme utgangspunkt som vi hadde og da gjør det så godt å få pusset opp. Rå fin smak dere har. Ha ei flott helg! Klem meg:0)

Anita sa...

Så flott det er!!! Utrolig forandring! En kjempejobb skjønner jeg! Nytt bad er sååå komfortabelt!! Masse koselige og praktiske detaljer har dere også!
Så hyggelig med en mann som ordner litt til valentin! Men skal ikke klage jeg da! Mannen min var jo tross alt på Stoff og stil i går! Er i kke det kjærlighet så vet ikke jeg;o)
Ha en strålende helg! Klemmer fra ANita

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Så ufattelig nydelig det badet ditt ble , fikk en god varm spa opplevelse bare av å se det !!

Dere har vært kjempeflinke:))

Håper der går bra med deg etter bilulykken .

Ha en god helg , klem fra meg!

Katarina sa...

Elsker stenene i dusjen jeg!! Dere fikk et kjempe fint bad!Flink dere. Ha en riktig god helg da.

Emmeline sa...

Hei Beth:) Ja dette ble litt av en forandring, og for en utrolig jobb dere har hatt. Flotte baderomsmøbler og vakre farger har dere valgt også: Jeg husker at da jeg var innom bloggen din en av de aller første gangene så blogget du også om bad, og jeg syns du hadde valgt så fine farger på flisene.
Kjekt å få se det ferdige resultatet på bloggen, dere har vært flinke begge to!
Jeg fikk tak i ROM 123 i ettermiddag, etter å ha prøvd to dager på rad! Håper du får en deilig helg. Her er det vanlig slavearbeid på plakaten i morgen og dåp på søndag så det blir en travel helg. Skal nok klare å få kose meg litt innimellom også:)
GOd helg til deg... Klem

Helene S sa...

For et nydelig bad. Snakk om total make over.
Tenker du nyter det i fulle drag.
Kranen du skal ha på badet likte jeg veldig godt. Har vært og kjøpt meg en slik kran på Ikea i dag + en i samme stil til kjøkkenet. Liker så godt grepene på dem siden de virker litt "gamle"
Kos deg på badet og ha en fin helg!

Karoline sa...

ja, her har det tatt seg til!!! gratulerer med nydelig lekkert bad!!!! så deilig for dere!!!!
og så håper ejg du har det bra etter alt so skjedde på landeveien, skjedd noe mer med sjåfør ol????
god binterferie, her skal vi på ski!!!!
klem

Aina sa...

Hei Beth, og snakk om forandringer!
Badet deres er blitt kjempeflott, fin innredning, koselig pynt (så gøyale medsin esker) smarte hylle løsninger og nydelige fliser.
Her ligger det mye arbeid bak, men det var nok verd det, veldig personlig, og bruken av skifer var genial.

Du får ha en trivelig fredag, ser for meg deg i sofaen med hekletøyet...ala meg;0)
Foreløbig ser mine bestemorruter ut som om det er en 5 årings verk!
Men øvelse gjør mester...litt lei av den nå ja hehe..

Vel, ha en koselig helg:0)

Klem!

Lene sa...

Hei, du herlige tullehøna, hihihi :))

Badet ble virkelig lekkert, lekkert!!! Jeg liker såå utrolig godt akkurat den type steinmosaikk som du har valgt. Og innmurte hyller - ahhh. Det er bare sååå fint. Masse inspirasjon å hente for meg her - og vi har vurdert lignende fliser - muligens kombinert med panel. Vi får se. Skal nok innom å snoke gjennom disse bildene dine flere ganger, ja :)

Og du - tullhøna - jeg har konkurranse på bloggen min i helgen :))

Goood klem :)

mona sa...

Hei på deg,og tuuuusen takk for laaaang mail !!! Skal skrive til deg i morgen,nå er jeg for surrete i toppen....hihihiii...sov 2 timer inatt !!! Må si det badet ditt er fint,men du verden for en jobb....er veldig glad i disse praktiske nisjene,jeg også ! Og fargene på flisene er heeeeelt meg !! Nei,snakkast imorgen,nå legger øya seg igjen her....nattaklem fra meg :)

Dinah sa...

Oi for et lekkert bad! holder selv på å planlegge vårt nye bad og det var veldig morsomt se hvordan dere hadde gjort det. Enormt utvalg med fliser så det er ikke lett bestemme seg. Men dere har virkelig fått det flott. Likte godt de nisjene i dusj og v badekaret. Og innredningen var også kjempefin!Lun og varm stemning!
Ha en fin helg!

Garden Angel sa...

Wow!!!
Så fantastisk fint det ble!
Falt helt for dusjen og det fine arbeidet dere har gjort der!!!
Nydelig med de små stenene og flotte hyller i dusjveggen!!!

Ja da dekker du vel bordet på badet ikveld da:D
Husker at jeg selv var så fornøyd med badet vårt, når det ble ferdig(for noen år siden). At jeg hadde lyst til å dekke bord og invitere venninner til damekveld på badet. . .hi hi
Hadde vel vært en smule sært det...hi hi
Ingen hadde fryst på bena i allefall, med varmekabler på gulvet...Kunne jo skravlet i det uendelige da...he he
Nei nå må jeg slutte å tulle her.
Ha en trivelig helg da vennen:)
God klem fra meg:)

Hespe sa...

Wow, badet ditt ble bare rå lekkert!! De rustikke flisene var så flotte! Forstår godt dersom du bruker litt ekstra lang tid på baderommet heretter... :O)

Takk for koselig besøk. Så fint å høre at du også har en super-søster å dele hemmeligheter med... Heldige er vi!!!

Ha en fortsatt herlig helg!

Klemmmers

Marie sa...

Så nydeleg badet er blitt! Det ligg mykje arbeid bak eit så flott resultat! Krana de har bestilt er knallfin.

God helg til deg også :)

liven sa...

Hei:) Badet ditt ble bare kjempefint!!!
Likte kjempegodt badeinnredningen din. Synest det er så fint med sånne kryss på skapene. Masse fine detaljer hos deg;O)

Harmoni Interiør - Hilde sa...

Du har virkelig fått et lunt og koselig bad. Vi skal snart pusse opp et ekstra nytt bad i kjelleren pga vi har bygget på. Det er så masse flotte fliser å velge mellom!
Ha en fin-fin helg! :O)

Lovise sa...

ÅÅÅÅÅ så fint du har fått det. Nå skal du vel nikose deg, tenker jeg.
Vi laget nytt bad vi også i sommer som var, og jeg har tenkt å vise noen bilder derfra en dag. Det er bare herlig med nytt bad!!!
Kos deg du!!!

mona sa...

Hei Beth,jeg må utsette mailen til deg,en stund...dataen er "syk" .....så rørleggeren må reparere ;( Nå står han og tripper her,og jeg vil kose meg når jeg skriver,så da må jeg heller vente,kos deg så lenge :) Klem fra meg !

elin1976 sa...

Det ble jo kanonfint Beth.
Masse fikse løsninger også. Jeg henger meg opp i detaljer åå det jeg likte best var hyllene innfelt i veggen og krysset på skapet i det lange badeskapet. Det får meg til å tenke på sommeren( trip trap)
Bra jobba. Ha en flott søndag. Masse klemmer fra Elin:O)

Ida sa...

Lekkert bad! :)
Jeg likte godt de steinene. Flott!
Det er vel like før du flytter inn på badet nå... ;) Hehe. Det hadde jeg gjort. Tatt med meg ett glass vin og satt meg ned der. For å nyte og beundre.

God søndag til deg!
Klem.

etthusivitt sa...

Oj Oj vad fint det blev!! Underbara skåp, kakel och pynt. Förstår att du är nöjd!! Kram, Anette

Hanna - Den vita skolan sa...

Wow vilken förvandling...vad fint det blev...riktigt mysigt. Ni har verkligen lyckats.
Du har verkligen god smak.
Ha de gott

En Doft Av Danmark sa...

Vilken skillnad! Sååå fint, och så himla skönt, att för en gångs skull slippa se pärlspont ;-)

Klem fra Dorthe

Inredningsgalen sa...

Villket stort badrum ni har!!! Verkligen ett lyxigt ställe man gärna skulle stänga in sig och ha en spadag!!
Gillar spegeln med hyllan.

trønderjenta sa...

Så fint et bad da!!!:)
Gleder meg til badet her skal taes(kjøpt oss et oppussingsobjekt vi også)!
Ha en fin kveld:)
klem fra trøndelag!:)

Camilla at home sa...

Det ble kjempefint:)

Albertines verden sa...

Gratulerer så mye med nytt bad. Det ble kjempelekkert, og likte spesielt godt gulvet i dusjen. Ha en flott uke!

~♥~Diana sa...

Bade dokka blei nå berre heilt nydeli!!! kan tenke mej de ha tatt litt tid:) Dokke e flinke!
Lyst på nytt bad ej me!!!!
Ha en fine mandag Beth:)

HildeS. sa...

Herligheten for ein forandring:)
Badet ditt vart skikkeleg flott, lekkert og innbydande:)
For eit arbeid dåke har lagt ned:)
Hadet på badet....Tok du an,*Fnis*
Ha ei finfin veke.

Millas hem sa...

Vilka söta små medicinburkar, det fanns förr. Våra är ju inte jättecharmiga precis! Men det är klart om hundra år..kanske någon blir överväldigad efter att ha funnit en gammal alverdonburk*fniss*:)
Kram Camilla

Elisabeth sa...

Wow, så lekkert det ble. Det er nesten som man har lyst til å bare ta med en tekopp og sette seg på ditt bad for å slappe av. Vakkert var det virkelig, gratulerer med et kjempevelykket prosjekt.

Annettenett sa...

Wow, for et drømmebad det ble da...knallfint! Utrolig egentlig med tanke på utgangspunktet! Bra jobba:)