mandag 18. februar 2008

Den store "pakkeuken"

Hei alle sammen!
Har dere hatt en nydelig helg? Skinte det noen solståler på dere i helga? Solen skinte her hele forrige uke, men når helga kom, var det ikke mye sol å se! Men i dag skinner den igjen, og det er mange plussgrader! Da blir denne jenta blid som en sol og veldig lykkelig over at våren snart er her! Ja jeg har gravd litt i beddene mine denne helga også, og klippet ned noen busker som skal fjernes, jeg får jo helt dilla når jeg setter i gang! ;)
Vel, forige uke var det den store pakkeuken, for i postkassa mi kom det 4 dager pakker til meg! 2 stk hadde jeg bestilt og to fikk jeg ;)


Bilde 1: Dette bestilte jeg fra Creme de la crème. 5 meter med lilla blondebånd, en duftpose og 3 knagger som jeg skal ha på soverommet. Såpen fikk jeg på kjøpet, så snilt!


Bilde 2: Dette bestilte jeg fra Annas rom. En liten flaske med nydelig motiv på, et lite bilde av en engel, lavendel og 2 kort. 2 av kortene fikk jeg med på kjøpet, kjempesnilt!Bilde 3: Denne fine gaven fikk jeg av Borghild. Jeg har faktisk en liten historie å fortelle når det gjelder denne gaven. Den var nydelig pakket inn, og jeg var kjempespent! Når jeg pakket opp gaven, utbrøt jeg med det samme; så utrolig nydelig! Men hva var det for noe? hihi.. En løper? Nei, det slo jeg fra meg med det samme. Det var et nydelig pyntehånkle, det var det! Og jeg skyndet meg inn på siden til Borghild og takket for den fine gaven, og sa at nå gledet jeg meg til jeg skulle pynte opp. Borghild stusset nok litt på det, og skrev en kommentar til meg, at det var fint jeg likte skjerfet hun hadde laget! Hihi.. Jeg holdt jo på å le meg ihjel, for jeg hadde jo allerede innstilt meg på at nå skulle jeg kjøpe en hylle hvor jeg kunne henge opp dette pyntehånkle! ;) Men jeg tror det faktisk er aldeles for nydelig til at jeg kan bruke det som skjerf ? ;) Kanskje det blir et pyntehånkle? hihi.. Gaven har jeg fått av Borghild fordi jeg sendte hun noen kopier av monogrammer for en liten stund siden. Tusen takk Borghild, gaven falt veldig godt i smak, det var veldig snillt av deg!


Bilde 4: Denne fine gaven har jeg fått av en hyggelig dame som heter Bente. Hun er ingen blogger selv, men er støtt og stadig inne og leser våre blogger og henter inspirasjon herfra. Den nydelige koppen er en lysestake. Hun har sendt meg denne gaven, som er kjøpt hos Albertines Verden, fordi jeg også sendte hun kopier av monogrammer for en liten stund siden. Tusen hjertelig takk Bente, så utrolig snilt!

Så som dere sikkert forstår, så har det vært en fornøyelse å gå til postkassen min uken som var! Å bestille på internett var jo lett som en plett, skjønner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det tidligere ;) Men når man først har gjort det en gang, blir det nok enkelt å gjøre det igjen ;) Ønsker dere alle sammen en kjempefin Mandag! Jeg som er så opptatt av lysere, varmere og solrike dager, ønsker at også dere får litt nyelse av dette denne uken! ;) Også deg Mona hihi ;) Ellers så må jeg jo fortelle om at jeg er godt i gang med bestemors-rutene mine. Godt og godt fru Blom, akkurat nå ligner det på en topplue, eller eggevarmer, og sent i går kveld ble det en åttekant som Roy lo fælt av. Ja vi har fått mye latter i huset av jeg skal forsøke å hekle, men med en veeeeelig tålmodig Anita, så klarer jeg det nok til slutt ;) Øvelse gjør mester! Håper jeg da ;) Jeg ønsker å takke dere alle sammen for den kjempefine responsen jeg fikk om badet mitt!! Kjempekoselig at dere likte det! Og ja; Som dere kan skjønne så nyyyter jeg det ;)
Klemmer fra Beth


Eng: Hello everyone! Did you have a lovely weekend? I hope you had some beautifull days with some sunshine! Last week, I had four package in my postbox! Two of them I had order on internet(the two first pictures), and two of them is gifts. The two gifts I had, is from two women that I have sent some copyes of monograms too. Its so very kind of them! The two gifts can you see on the two last pictures. I wish you all a lovely week! I hope you have some lovely days with a touch of spring!
Hugs from Beth

43 kommentarer:

Moderncountry sa...

Hei Beth!

Se her ja, her var det mye fint!
Vakkert Skjerf!! haha..ler meg skakk av historien :)) Er enig med deg, det ser mer ut som et pent håndkle/løper.

Du følger i mine fotsteg Beth, først Sying, så brodering og nå hekling :) Håper du er mer tåmodig enn meg med heklinga, jeg la det fra meg etter 30 ruter. Det skulle bare mer enn 100 til. Men det var nok heller ikke riktig fargevalg, det ble for sterke farger. Neste forsøk blir lysere. Jeg hadde problemer i begynnelsen, men en tur til mamma og det var fikset. Ho kan dette, så bare spør ho!

Her er det selvfølgelig bare brodering og sying. Sola skinner forresten, har sittet ute i ett par timer nå, deilig!

Ha en fin uke!

Anonym sa...

Jeg har også begynt å hekle bestemorruter, uten at jeg kunne hekle fra før. Lærte meg hekling ved å gå inn på Drops sin hekleskole. http://www.garnstudio.com/index_lang.php
Etter tre forsøk så klarte jeg en rute. Nå har det blitt hele 12 stykker, så jeg har noen igjen til det blir et teppe.

Sea Angels sa...

Hi Beth, what wonderful things, I bet you are thrilled. I am still working on yours.....I do it on the train in the mornings going to work, in fact I collected a request of a passenger for another one on Thursday....I had to say sorry...this is an exclusive for my friend, ha ha.
This week is going to be very busy for me but I will be back to normal Saturday. Have a super week arranging your lovely new things.
Hugs Lynn xx

Lovise sa...

Hei vennen. Det er herlig å være på besøk hos deg. Nydelige ting du har fått, men jeg må le når du skal bruke skjerfet til løper eller pyntehåndkle. Det betyr i alle fall at det var fint.
Det er helt sant....pakker i posten er bare helt topp. De er lett å bestille pr pc og det finnes jo så utrolig mange fine småting som gjør hverdager vår hyggelig. Godt at vi har vett å kose oss, du!!

Mita`s hjørne sa...

Jammen har du fått masse flott, både selvkjøpt og gaver...
Måtte jo le litt av den skjerfehistorien din da, men det er ikke bestandig så lett...
Badet deres ble jo aldelses nydelig...
Her venter jeg på våren, og frø er innkjøpt - bare å så de nå, så kommer sommeren...hærlig...

Ha en koselig kveld...

borghild sa...

He he... Det er jo ikke så lett bestandig!! Og du kan bruke skjerfet/duken/greia til hva du vil:-) Det er jo ikke sjelden at de som syr litt bruker duker el andre ting litt alternativt. Jeg har bl a kjøpt en hel del kopphåndklær fra Green Gate som aldri har ligget i kjøkkenskuffen, for å si det sånn... Og 'skjerfet' ditt er forresten egentlig en vintage duk...
Ha en strålende kveld!
Klem B:-)

Anita sa...

Ja dette skal vi få til!!! Og øvelse gjør mester, men først må oppskriften virke!! Du vet en beskjed er ikke gitt før den er mottatt og forstått!!!
Så masse flott du har fått i hus siste uken!
Klemmer fra Anita

Hulda sa...

Så kjempemye flott du har fått i posten. :9 Nydelige ting du både har kjøpt og fått. :) Badet ble veldig fint til slutt, så flott med fliser.

mona sa...

Hei på deg Beth :) Og takk for ønsket om vårlig vær....det har desverre ikke slått til enda,men jeg satser på at du har kontakt med de høyere makter ;)
Så masse fint du har fått i posten !! Og som du sier så er det lett å bli fristet,når man først har handlet en gang.....sånn var det for meg ! Men jeg har ikke dårlig samvittighet av den grunn ;) Koselig at folk setter pris på kopiene,og viser deg takknemmelighet med å gi deg gaver. Og pyntehåndkleet var jo nydelig......hihi... !
Går det bedre med heklingen ? Vet ikke helt om jeg tar sikte på det,hvis du ikke får det til....jeg er heeeelt grønn på området ! Sikkert best at jeg holder meg til maling......ikke får jeg pusset ned det runde bordet mitt heller,når det snør som besatt her....men en vakker dag !! Kos deg da,og ha en fortsatt fin uke,i eller utenfor blomsterbedet.......klem fra meg :)

Tonje sa...

ojojoj så masse vakkert du har fått og kjøpt...det er jo så mange snille bloggere rundt omkring og nettbutikkene har så mye vakkert så man kan bli helt gal....virkelig masse flott du har fått (tak i)
Ønsker deg en flott uke!

Ida sa...

Mange flotte gaver på kort tid. :)
Rene julekvelden i løpet av ei uke hos deg.
Flotte ting som vil pynte fint opp hos deg.
Nyt det og ha en deilig tirsdag! :)

En Doft Av Danmark sa...

Vilka ljuvliga saker....både dom du har köpt och dom du har fått.

Klem fra Dorthe

Hespe sa...

Ja, er det ikke hyggelig og spennende å få pakker i posten...

Her var det mye flott - både "kjøpt og betalt" og ikke minst de herlige gavene. Heldige du!! Men - vel fortjent - du har jo så flott og inspirerende blogg, som jeg titter innom på bloggerrundene mine :O)

Ha en fortsatt fin dag!

Aina sa...

Morsom historie om skjerfet:o)
Og du, nå har snøen regnet bort så du kan alltids få lov å grave litt i beddene mine også, hvis du føler for det lissom;-p Men ha med regntøy;0))
Mye flott du har fått(kjøpt) i posten også.

Så kjekt at du har kommet i gang med bestemors-rutene, du må jo legge ut et bilde, vertfall hvis de ligner på eggevarmere hihi..
Her går det sakte framover, jeg lager 1 og Merete som er på besøk lager 5!! Kommer vel i mål hvis hun fortsetter å besøke meg.
Ikke verst å få kaffebesøk som hekler for en:0)

Ha en fin tirsdag.
Klem!

Englagård sa...

Du har allt varit snäll du eftersom du fått så mycket fint. Såg att du hade en massa bra idéer till min strykbräda. Kunde du bara övertala min älskling till att låta mig måla det vitt så....hihi men jag tror nog det blir fint med en fin duk och lite blommor och kanske en ängel eller två.
Önskar att vi kunde få lite vår här också, alltså riktig vår utan snö, här är det ju vårvinter och det är väl heller inte så dumt när solen skiner och man sitter på en sjö och fikar.

Ha det gott
kram Karina

Englagård sa...

Glömde att säga att jag har skickat ett mail till dig

Karina

Mia sa...

Oi, så mange herlige pakker du har fått i poseten i det siste, både bestilte og fra bloggevenner. Og denne bloggeverden slutter aldrig å forundre og glede meg, det finnes jo så mange herlige og gavmilde bloggere.

Jeg ser utifra de siste innleggene dine at det er en stund siden jeg var innom deg sist. Men nå har jeg kost meg og ikke minst latt meg imponere at det fantastiske badet deres og all arbeid som ligger bak det nydelige resultatet. Kjempeflott!

chatrine sa...

Heisann!
Det er jo så gøy med pakker i posten! Å så masse fint! Både bestilt og fått!:)
Fikk pakke selv i dag:) En tilda:):)
Gøy med denne heklinga;) Jeg syns min datter satser stort med et helt teppe, men hun er SÅ ivrig!
I øyeblikket holder jeg bare på med sånne små-ting, som i allefall blir ferdig;) hehe. Har jo et par store prosjekter på gang også da;) (som aldri blir ferdig...)
Ha en finfin kveld!
Klem fra chatrine:)

Garden Angel sa...

Lucky you!!!
Så mye fint du har både kjøpt og fått!!!
Ja, da må det være gøy å titte i postkassa ja:))
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Håper du får litt mere sol framover!!!
God klem fra meg(",)

Anemone sa...

snill dame du, og det vet en jo, og da får en faktisk noe i retur også. ikke bare gaver, men omtanke og gode ord som er SÅ fine å ta med seg på veien.

Men pyntehåndkle kan du absolutt ikke ha rundt halsen nei, alt for fint til det !!

Lene sa...

HAhahahaha, skjønne Beth... Og pus ;) Lutten er her: http://www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8 Nyyyt :))

Og du, det puntehåndkleskjerfet var knallfint!!! hihihi... Jeg har sagt det før - men det er altså heeelt herlig å lese om dine smådistrè tendenser.. Da føler jeg meg neimen ikke så gammel og dement likevel, hihi :))

Jasså, bare koooosa deg - som om det skulle vært julaften hver dag. Deilig, da - og vel fortjent, for jeg har vel skjønt at Bethebærta er snill og god jente :)) Og jeg er sååå glad du henger med sære meg som murer meg inne, hihi :) Ekke farlig når såå mange flotte venner iblandt titter innom :)

Ha en fiiin kveld, Beth - og så må du og pus kose dere med lutten :)

God klem :)

Lene sa...

Takk, skjønne deg! Her sitter voksne dama og tuter over en seksåring som synger. Men det var jo helt fantastisk, og jeg spør som han derre Mr. Evil dommeren: Er det virkelig hun som synger!!! Helt utrolig, rørende, vakkert og morsomt :)

Ha en fin dag, Beth - og klem fra meg :))

lappquri sa...

Gosh du hadde mye fint på din blogg. Å hvilke gaver du har fått.
Har du noen hemligheter å dele hvor på nett jeg kan finne slike gameldagse bilder. Helst engler da den dilla har truffet meg. Er ikke så reist i intriør blogg verden, men så mye fint å se på.
Ha ei kreativ uke:-)

Garden Angel sa...

Hei Beth!
Takk for kjempekoselig kommentar og nydelig dikt!
Jeg visste ikke at du hadde mistet to tantebarn. Så trist. Også to da..!
Stakkars foreldre! Uff det er ikke lett det der.
Håper det går bra med dem!
Ønsker deg en fin onsdagskveld Beth!
Goood klem fra meg(",)

Anne-Berit sa...

Så mye fint du har fått,og gaven fra Borghild var jo helt nydelig,enten det kalles skjerf eller pyntehåndkle.Er litt enig med deg i at det er for fint til å brukes til skjerf.Takk for koselig hilsen til meg,og ha det riktig bra:o)

Angels sa...

okaj..nå skal jeg prøve å legge til kommentar..for kjedelig å måtte være anonym for å kunne skrive inn vet u..jeg vil jo gjerne ha et nick..hi hi..har liksom prøvd meg på blogging jeg da..får se hvordan det går..hae jo ikke tid til å sitte å holde på med det så lenge av gangen..men morro å prøve seg..får hente litt..ska vi se..hva heter det..INSPIRASJON??:)her fra...nyyydelig skjerf altså..det synes jeg du skal bruke ja!!
kooooooos

Marita sa...

Hej!
Hittade in till bloggen din via en annan sida och här finns ju så mycket att titta på. Härligt!
Kommer garanterat att besöka dig igen.
Ha det bra!

RANA sa...

Vilka vackra bilder. Jag njuter av dina små änglar och allt det andra... :-)

Elisabeth sa...

Åee..så heldig du er! Ellers som min kloke gamle venn sier, snille mennesker opplever mye snillhet rundt seg. Det er noe i de ordene.
Skjønner godt at dette må ha vært mange gode opplevelser å få så mye fint i postkassen sin.

Trines Hus og Hage sa...

Hei Beth!
Å, så mye lekkert og koselig å pakke ut denne uken. Det så ut for å være kjempefine ting, både det du har kjøpt og det du har fått. Så koselig av disse jentene som har sendt deg gaver!
Du store min, for en forandring av badet deres, da! Så moro og deilig å ha fått det ferdig. Det ble skikkelig fint også, og jeg skjønner det har vært mye arbeid. Kjekt med alle hyllene til såper og pynt.
Har du gravd i bedene, sier du? Da er våren kommet et godt stykke lenger enn her hos meg. Heldige du! Kos deg i hagen videre! Skjønner du er spent på hva det er som etterhvert dukker opp.
Klem fra Trine

Lisbeth sa...

Oj her hadde jeg gått glipp av nydelig ferdig bad, lekkert var det. Og det skjerfet er virkelig skjønt. Forstår godt at postkassen er en kjær venn ;o))))
Den koppen som er lysestake har jeg og, morsomt for jeg fant den bak i kjøkkenskapet i helgen, noen har nok trodd den var en ordentlig kopp ...
så nå er den kommet fram til heder og ære igjen
Klem

mona sa...

Hei på deg,Beth !! Hahaaaa,du var jammen god i den køen......og gjorde helt rett !! Man kan bli helt sjokkert av voksne folk som ikke skjønner bedre....!!! Men du,jeg venter enda på de solstrålene du skulle sende,tror du du kan ha sendt dem til rett sted,eller ? Hihiii.....jaja,man maler godt i regnvær,så jeg skal vel egentlig ikke syte så fælt. Har mange oppdrag,så det kan sikkert regne i en uke til...... ! Idag tok jeg meg en spanerunde,og så etter plantene mine,og noen av de store skuddene på klematisen,og kaprifolen,har nok ikke taklet vinteren som plutselig kom tilbake.....men det får jeg jo ikke gjort noe med,blir spennende å se hva som skjer med dem videre,nå da. Du har vel sol og plussgrader,og står med rompa i været i et bed.....? Tror du den derre 8.juni surrer rundt oppi toppetasjen her,eller...? Tipper du vet svaret !! Nei,kos deg,så "snakkes" vi,nattaklem fra nord,VÅTE,GRÅE nord.....!

Annettenett sa...

Så herlige gaver og lekre saker du har bestilt:)
Det må ha vært en fryd å åpne postkassa di i det siste ja!

Tonje sa...

Stikker bare så vidt innom for å ønske deg en fantastisk bra helg=)

Mona. sa...

Hei i natten,er det bra med deg...håper det ! Vil bare ønske deg og Roy en fin-fin helg,kos dere :) Det skal vi,skal på årets første fisketur i Saltstraumen,den har du sikkert hørt om....! Nattaklem fra meg :)

~♥~Diana sa...

Berre innom å ønske dej god helg:)

Mita`s hjørne sa...

Er bare innom en snartur for å ønske deg ei riktig god helg...

Lovise sa...

Hei hei,
ville bare ønske deg god helg:)
Klem.

Sea Angels sa...

Hello Beth, when you have time...please collect your award from me.
Lots of hugs
Lynn xx

Sol sa...

Hei hei, så heldig du har vært...Både med gaver du har fått og ting du har bestilt...Masse vakre ting. Jeg ønsker deg en god søndag i morgen.
Klem herfra.

Lene sa...

Hei, Beth :)
Bare innom og ser til at helgen din er goood :)

Og nå skjønte jeg plutselig at Moderncountry er søsteren din. Jaaaa, selvfølgelig, måtte det jo være en sammenheng mellom disse to herlige unge damer :)

Håper du har kosa deg masse i helgen :)

Klem fra meg :)

Karoline sa...

så masse fint, så herlig for deg!!!!
solen gjør oss barnslig glade og det er herlig, vi hadde ike mye sol på fjellet, men vi fikk lekt i sneen og litt turer og masse innekos, spill, bøker, noen bestemors ruter og strikking. og best av alt- bare tre uke til påsken:)
ha en super duper uke!!!
klem

av女優 sa...

本土自拍
正妹照片
色女a片群
哈啦聊天室
孤男寡女主聊天室
亞洲線上遊戲
免費a片
線上玩遊戲
偷拍美女底褲