torsdag 28. februar 2008

Gulvet i yttergangen

Hei alle sammen!
Ja denne frøkna maler og maler om dagen! Roy kom hjem med en dunk med 5 liter med White Sprit her om dagen, mon tro hvorfor det? Joda, her er det maling fra topp til tå! Maling i håret, på armene-foran/bak/overarm/underarm, hendene er fulle av maling, og til og med låret mitt hadde en liten dæsj med maling *ler* Beth? Var det ikke veggen og listene du skulle male? Joda, det var det, og de har også fått litt maling! Dere får ikke se det ferdige rommet enda, for vi skal legge flisene først. Det skal Roy begynne med i dag, så vi får se om kanskje det blir et nytt innlegg i helgen ;)
I dag tenkte jeg å vise dere yttergangen min! Vi har lagt fliser her, på en litt spesiell måte. Vi var tre hoder som satt oss ned og tenkte hvordan vi skulle gjøre det, og her ble altså resultatet!


Bilde 1: Gulvet kan nesten minne om ett teppe.


Bilde 2: De lyse flisene, er de samme flisene som vi har brukt på kjøkkengulvet.Bilde 3: De mørke flisene har vi knust med en hammer. Slik fikk vi de små flisene.Bilde 4: Jeg har vært ute og plukket einer i "hagen" min i dag! Herlig å bo midt i skogen! Dørlistene ser dere er litt blanke, det er fordi de er nymalt i dag ;)
Gulvet er egentlig veldig spesielt, jeg har aldri sett lignende tidligere. Litt morsomt å gjøre noe helt annerledes! Må ærlig innrømme at det kanskje ikke er det helt enkleste gulvet å vaske da. Moppen setter seg ofte fast, noe som resulterer i at jeg som regel setter meg på kne og vasker gulvet med en klut. Men rent blir det! ;) Som kanskje noen har lagt merke til, har jeg ikke gjort noe med terskelene enda. Og om dere har noen gode tips om hvordan å gjøre dette for å oppnå best resultat, sier jeg tusen takk ;)
Nå skal jeg gå å kose meg med å male et strøk til på taklistene, og listene rundt vinduene på det nye kjøkkenrommet vårt! Det begynner å bli veldig fint, og jeg gleder meg til å vise dere! Ønsker dere en fortsatt herlig uke!
Klemmer med litt solskinn sendes til deg fra Beth
Eng: Hello girls! This week I have painted and painted! I have painting all over my self! It is not just on the wall ;) We are not finished with my new kitchen room yet, but almost. Roy is going to put the tiles on the floor today, so maby I will show you some pictures this weekend! Today I am showing you the floor in my hall. It is very lovely, and I dont know enyone who have a floor like this. It looks a bit like a carpet! Now, I am going to paint the rest of the conice in my new kithenroom, so Roy could begin to put on the tiles! I wish you some lovely days in the rest of the week! Hugs from me too you ;)

43 kommentarer:

Moderncountry sa...

Moro med fornyelser Beth!! Dette må jo bli knall :) Gleder meg til å se mer av forandringene på kjøkken og vaskerom. Noe så deilig å få en ekstra spiseplass. Da blir det kanskje mer strukturerte spisetider og samvær..det savner jeg om morran. Men i dag spiste vi frokost sammen og det var kos. Ellers blir det mest Lørdager og Søndager.
Gulvet i gangen er veldig spesiellt og fint. Litt Gresk følelse over det. Ja, jeg får det :)

Skal straks male her jeg og, bare svare på ett par mailer og så går jeg igang igjen med siste strøk av skap og kommode. Det skal bli såååå deilig å bli ferdig!
Du får ha lykke til med malerarbeidet du og Beth!!

Klem fra Storesøs :)

Ps: Du, du glemte å svare på hva mannen i huset får som personlig plass ;))

liven sa...

Hei:) Her hos deg er det spennende for tiden!! Stilig gulv og veldig spesielt:O) Litt av et arbeid da!!
Lykke til med videre proskjekter og ha en fin kveld!!

Lene sa...

Oj, så flott det gulvet deres var!! Og så så fint at kjøkkengulvflisene er tatt opp her! Når man får et så bra resultat, er det verdt bryet med å ned på alle fire for å vaske ;)

Haha, jeg ble sittende og le litt for meg selv her. Så for meg deg dyppe stumpen i malingsbøtta, og Roy klar med whiteprit pøsen :) Så slinke og flittige dere er :)

Nei, nåååå har jeg hatt litt vel lang lesepause her. Tilbake til bøkene!

Ha en fin kveld, Beth :)
Goood klem fra meg :)

RANA sa...

Otroligt fint!!!!! Vad du kan. Jag är verkligen imponerad.

Kul kommentar hos mig. Ja, ungarna är roliga. Och papporna med. ;-)

chatrine sa...

Knallfint og spesielt gulv! Gøy med noe anneledes, og dette var jo nesten rene kunstverket!
Her har vi visst en aldri så liten pause med malekostene, men når gutten drar sørover på påskeferie, ja da skal det siste rommet bli ferdig:) Er faktisk rett å slett litt lat i øyeblikket;)
Så er det is-kaldt ute, så jeg og lille hunden holder oss inne og fyrer i peisen:)
Ha en kjempefin kveld!
Klem fra chatrine:)

Anita sa...

Såå flott gulv! Det var helt anderledes enn alt annet og så flott! Så akkurat ut som et teppe! Du er sånn som meg du da, som bruker deg selv som malekost *ler*! Effektivt det da! Går det bra å jobbe da?? Nå må du være flink å ikke overdrive, men jobbe bare det du orker! Og kanskje kose deg litt hjemme også! Vi skal også igang med liste og karm maling når våren, begynner å bli litt slitt rundt omkring! Etter snart 8 år her! Har tenkt at vi skal ta ett skikkelig røsk begge to så kommer vi fort rundt! Nei nå skal jeg tegne av en kanin Tilda, før jeg starter kveldsstell av barna!
Ha en kjempgod kveld! Ikke klemmer fra Anita

Helene S sa...

Dette var knallstilig. Gøy med noe ikke alle andre har spesielt når resultatet ble så bra som dette:0)
Ler når jeg leser om whitespriten. Kunne nok trengt noen liter jeg også for jeg har ennå ikke skjønt at jeg ikke trenger og male meg selv like mye som det jeg egentlig har tenkt og male.Så her deler jeg rundhåndet på malingen, og er somregel hvitmalt fra topp til tå.

Englagård sa...

Det golvet kan du vara stolt över, det är väldigt fint. Har aldrig sett något liknande.

Jag tycker som du att det är härligt att ha skogen inpå knutarna, även om vi inte precis bor mitt i skogen så har vi mycket skog på gården. Vi bor ju på en gammal bondgård så det är ju gott om plats :o)

Kram Karina

Sea Angels sa...

Hello dear Beth, stunning does not begin to discribe your fantastic floor, I just so LOVE it, it has made me so excited to see the whole thing now, gosh you have worked so hard!!!
Thankyou for your email and your photographs I was thrilled to get it, I shall reply tommorow as I am off work and have a little more time. Please take care not too get to tired with all of this work...but WELL done!!
Hugs and wishes for a super Friday
Lynn xx

Anita sa...

Åh! Unnskyld, men jeg har helt glemt bort awarden fra deg jeg!! Får huske den i neste innlegg! Snakk om takknemlighet! Unnskyld igjen! Ble jo kjempeglad, men tror jeg har et lite snev av demens om dagen jeg! Er vel ikke smittsomt?? *ler*

borghild sa...

For en unik og artig måte å legge fliser på! Og det ser jo veldig ut som et teppe... Tenker dere hadde litt av en jobb:-p
Men skjønner godt det kan være litt vanskelig å vaske, irriterer meg av og til over de 'vanlige' flisene, jeg!!:-)
Kos dere videre med malingen!
Klem B:-)

Mona. sa...

Hei på deg,ser du og lese dette da,du har kanskje litt maling i øynene også.....hihiiii...mobbe,mobbe...! Skal si dere har lagt mye jobb i det gulvet,men så ble det jo et veldig bra resultat :) Er nok ikke mange som har likt,nei ! Kjedelig at kluten setter seg fast,men til trøst kan jeg si at vi har skifer,og det er ikke akkurat bedre......nå kan jeg ikke pøse på med vann heller,for det er varmekabler under,men strømpene setter seg fast......og det er plagsomt !!! Er jo sprekkferdig etter å se kjøkkenkroken din,og det er jeg nok ikke alene om ; ) Idag åpnet jo Fretex her i Bodø,men jeg kom faktisk tomhendt ut......nå hadde jeg skrudd forventningene heeeelt ned,så jeg ikke skulle komme ut med surleppa på tredje knappehull,så det gikk nå bra....hihiiii,men hadde jo håpt på litt,da... Ja,ja imorgen er det loppis,nye lodd - nye sjangser !! Nei,kos deg i malingen Beth,jeg får vel svinge penslene,jeg også....klem fra nord :)

~♥~Diana sa...

WOW ej må nå berre sei de... steik kor flinke dokke e!!! Gangen e nå reint LEKKER!! Ej me vil ha sant golv.. her e berre sann stygg klikk greier! Men skal ha nytt golv men blir nåkk ikkje flise her i hus...
Ella synst de va veldi gøy, ej fikk ikkje sett de for ej sov, men pappaen fikk litt å styre me heheh:)
Ha ei nydeli helg:)
PS: gler mej til å sjå meir i huse dokka:)

Camilla at home sa...

Så stilig det ble! God ide med svart hvitt bilder også ja, tror jeg må hjem til mine foreldre og lete etter gamle bilder..Du må ha en fin kveld videre! Klem Camilla

Lisbeth sa...

Så stilig Beth ! Synes det er så flott med noe helt egenartet. Lykke til med malerarbeidet, det er et ork og søl når det står på, men så deilig når man kommer i havn.
Klem

Aina sa...

Høres så kjent ut gett, klarte en gang å sette hele stumpen i malingsbøtta jeg!! Ser ikke ut når jeg holder på;-P
Men gang gulvet var dritlekkert, så artig med noe andre ikke har, akkurat som badet deres-flinke og oppfinnsomme er dere.
Ønsker deg en fin fredag, forresten hvordan går det med eggvarmer-bestemor rutene?
Klem fra meg!

Tonje sa...

For ett morsomt gulv! Nå håper jeg du tar den uttalelsen som ett kompliment,for det jeg mente det som...Er jo så likt ett teppe.det ble jo kjempe stilig...er morsomt å eie/lage ting som ikke alle andre har...

Skal du male terskelen eller??

Ønsker deg en flott helg=)

Dorthe sa...

Åååhhh vilket otroligt vackert golv! Är såå trött på dom traditionella svart/vita rutorna, som så många har. Det där golvet är mycket mer personligt! Underbart vackert!

Klem fra Dorthe

Anonym sa...

Flott gulv du har i gangen! Siden det er en yttergang kan det bli en del søl på våren og høsten og da blir det dumt med et vanlig teppe. Derfor er jo løsningen din helt genial. Og forresten; jeg vasker alle mine fliser for hånd - resultatet blir mye bedre da. :o)

Ida sa...

Takk for klemmer med solskinn i. Det varmet og gjorde godt. :)
Jeg har slitt med insfluensa den siste tiden, og har dermed ikke fått besøkt alle mine bloggvenner.
Men, nå er jeg tilbake. ;)

Gulvet ditt er flott. Virkelig fint. Kos deg videre med malingskosten og ha ei fin fin helg.
Klem.

P.S.
Jeg søler alltid når jeg maler også. Litt av sjarmen det... Eller? ;)

krinkelkroken sa...

Kjempefint gulv, så kjekt å lage noe selv da!
Gleder meg til å se resten av prosjektet også!
Ha en flott helg;)

Elisabeth sa...

Så LEKKERT gulv, wow!
Det er utrolig morsomt å lage noe som ikke alle andre har, og dette ble som sagt bare nydelig.
Håper du får en herlig helg videre, men både maling og white sprite *ler*

Lene sa...

Hahahaha - ja, jeg ser deg jo for meg - engelen med nisseskjegg :) Roy syntes sikkert du var baaare søt og sjarmerende med det, hihi :)

Er helt ør etter eksamen i dag - som forøvrig gikk veldig bra :) Så i kveld skal vi bare slappe av på sofaen - påan igjen i morgen. Jeg er jo ikke helt i mål før avreise - en skriftlig hjemme eksamen gjenstår... Phu... Godt vi snart kan nyte bare late dager :)

Ha en herlig fredagskveld, Beth :) Kos dere masse, begge to :)

God klem fra meg :)

Anne-Berit sa...

så flott det gulvet var,skikkelig tøfft,trodde først det lå et teppe der,til jeg leste det du skrev.Super måte å legge flisene på.Blir spennende å se det andre rommet dere holder på med.Ha det kos,klemz:o)

Berit sa...

Å det var nydelig!!! Må vise det til mannen dette, for han skal til å flise på mandag.
Her går det også i maling, og jeg søler! Har en grå overall, den er snart hvit!!
Maler ny panel med hvit panellakk, det er litt tynt og da renner det, fytti grisen. Vi holder på med et nytt hus, som skal leiges ut, og håper å være ferdig til påsken.
Bilder kommer når vi er noenlunde ferdig.
Gleder meg å se kjøkkenet ditt, kan nesten ikke vente.
Ønsker deg en fin malehelg med en klem herfra!

Gunhild, NO sa...

Det var litt av et flisegulv. Jeg har aldri sett lignende. Ser ut som om du har laget et teppe i stein. Utrolig flott!!
Lykke til med kranslaging! jeg koser meg veldig med det. Har fått inn mange bestillinger og må lage noen nye i helga.

Anemone sa...

Så flott !! Som et teppe i stein jo. Nydelig var det, men er det ikke utrolig hardt å gå på da ?? Og så tenker jeg litt på rengjøringen vet du.., Men vakkert var det virkelig.

Damen her fikk solskinn fra deg ja, men sliten til gangs. deilig det er helg, og jeg har fri jeg vet du som jobber på poliklinikk og har fri hver helg og kveld :-)

Smask herfra til deg...

Hespe sa...

Næh... så artig måte å legge fliser på. Det SER virkelig ut som et gulvteppe! Rålækkert!!

Glad det er helg nå. Har vært stress og mas på jobben hele uken, og hodet mitt er helt "tomt". Godt å komme hjem til ro og fred, kosedressen, sofakroken og bare slappe av..

Ønsker deg en fortsatt fin fredagskveld og en herlig helg videre!

Klem :O)

mali-mo sa...

WOW så flinke dere er! Blir helt stum jeg. Vi flyttet inn i drømmehuset vårt for 2 år siden, g her skal jeg love deg at tempoet på opppussingen er litt annerledes enn hos deg! Er kjempeimponert!

Kommer garantert til å kikke innim deg stadig vekk, flere av innleggene dine er jo rene gjør-det-selv leksikonet!

Lykke til med dette og andre prosjekter i drømmehuset!

Lille Maison sa...

Så flott gulv! Det var virkelig fint, og det er jo gøy med noe som ikke alle andre har likedan ;) Ha en fortsatt fin oppussingshelg! Synnøve :)

Lille Trille sa...

SÅ lekkert gulv da :-)
Gøy å se noe litt utenom det vanlige. Blir spennende å se hvordan den nye rominndelingen deres tar seg ut. Skulle ønske jeg hadde vaskerom på størrelse med kjøkkenet, mitt er nemlig bare ca 1 kvadrat he,he - akkurat plass til vaskesøyle og utslagsvask.
Ha en super helg !
Klem Lille Trille

Solstad sa...

Oj, for et arbeid dere har hatt! Stilig!!!! Kjekt med noe som ikke andre har :) Nydelig blogg du har, nå har jeg sittet og skrollet med nedover og koset meg her. Tårene mine rant da jeg leste innlegget om den turen i grøfta ...huff...jeg er glad det endte godt!! For mange år siden krasjet jeg og mannen min inne i en tunnel...jeg hadde mareritt ei god stund etterpå ....fæl lyd når metall møter fjell !!! ...bilen ble helt ødelagt men vi var like hele ...litt mørbanket.
Jeg likte meg så godt her inne at jeg linker til deg, håper det er greit :) Klem

Annettenett sa...

Wow, for et vakkert og stilig gulv dere har lagd! Smakfullt og originalt ja!

Pernille's ting og tang sa...

Så flott et gulv du viser her. Vakkert er det!!
Ha ei koselig helg med eller uten malingsflekker;) Hi hi.

Dinah sa...

Oi så fint det ble! Skikkelig lekkert! Er veldig morro når man finner på nye ting som ikke alle har. Ang terskelen..skal den males? Bengalakk er jo veldig slitesterkt og veldig mye glans i ( som jeg liker godt.JO mer glans jo bedre ;) )

Trines Hus og Hage sa...

Hei Beth!
Takk for alltid så koselig kommentar fra deg på bloggen min. Så flinke dere er, da! Ble et tøft gulv i gangen med fliser lagt i mønster. Trodde faktisk først det var et teppe da jeg så bildet. Høres også veldig lurt ut å gjøre vaskerommet litt mindre for å få spiseplass på kjøkkenet. Blir moro å se! Det blir sikkert kjempefint. Fortsatt god helg og lykke til med prosjektene.
KLem fra Trine

Karoline sa...

jøss, så stilig!!!! gøy å ha noe ikke alle andre har, og såå fint!!!
gøy med oppussing, selv om det også er krevende.
gøy å få se bilder!
ønsker deg en flott helg.
klem

~♥~Diana sa...

hehe..ja passa ekstra godt på ne no;)

elin1976 sa...

Gulvet er nydelig og spesielt. Det ser ut som det ligger en matte på gulvet. Å fargene er nydelige.
Terskel har jeg desverre ikke peiling på. Det er sigve som tar seg av slike ting her i huset. Våre er iallefall av eik og det er visst ganske vanlig.
Ønsker deg en fin dag og lykke til med malingen:O)

ANNA-LYS sa...

Vakkert!
Mönstret verkar ge hallen en ny bredd, som tar blicken ut mot större vidder. Snyggt, praktiskt elegant och som sagt smart mönster! :-)

Hemma på Landet sa...

Åh, vad snyggt!:-) Kramis

MiaMaria sa...

Hejsan!

JA, då är du som mig jagbrukar också vara vitmålad från topp till tå.....

Och vilket vackert golv ni lagt helt ljuvligt!

Ha´en bra vecka!
Miamaria

Lena sa...

Utrolig flott gulv!
Veldig spesielt, og det er jo gøy...
Lykke til videre med malingen, har noen prosjekt på gang, bare jeg klarer å gi meg selv et spark til å begynne!!