mandag 3. mars 2008

En liten dekorasjon

Heisann!
Først må jeg takke dere alle sammen for alle de koselige kommentarene jeg fikk på mitt forige innlegg! Kjempehyggelig at dere likte det så godt! Dere er jo så herlige alle sammen ;)
Håper at dere alle sammen har hatt en herlig helg! For meg har det blitt maling og maling og atter maling. Jeg har malt vinduslister, gulvlister, dørlister, lister rundt skyvedørsgarderobene, og selvfølgelig malt ferdig det nye kjøkkenrommet! Vi er dessverre enda ikke helt ferdig. Det ble noe rart med tre av flisene som ble lagt der, så de måtte tas opp igjen i dag. I morgen håper jeg at vi er ferdig med dette, og at gulvlistene kommer på plass! Det tok visst litt lengere tid enn beregnet, men slik er det jo når man pusser opp et hus!
I dag tenkte jeg og vise dere noe jeg har gjort med kortene som jeg kjøpte av Hulda i Huldas verden. Hulda lager jo mye nydelig, blandt annet disse kortene jeg falt for! Jeg hadde ikke tenkt å sende kortene videre, nei disse skulle jeg ha enerett på ;) Og for å kunne vise dem fram, gjorde jeg slik;Bilde 1; Jeg tok et blondebånd som jeg festet i en rosekrok(kjøpt på Creme de la crème). Så hengte jeg opp kortene med små klyper under hverandre.Bilde 2: Jeg synes det faktisk ble veldig dekorativt!
Bilde 3: Jeg har ikke hengt opp alle kortene, for noen skal jeg også henge på det nye kjøkkenrommet mitt ;)


Bilde 4: Noe annet pusslerier jeg driver med om dagen mellom malingstrøkene;) Jeg liker å brodere, får en slik god ro over meg, og jeg sitter gjerne og broderer mens jeg ser på Tv eller istedenfor en god bok på sengekanten.

Jeg ønsker dere fortsatt en herlig og vårlig uke! Klemmer fra Beth

Eng: Hello! How was your weekend? I hope you all have some wonderfull days! I have just painted this weekend. I have painted the cornice, the skirting-board, the strip around the windows and doors. We have not finished the kitchen-room yet, beacause it happend something too 3 tiles, so we have to fix this before I show you the room. Today I am showing you what I did with some cards that I bought from Huldas verden(see my link). She is making a lott of beutifull things, and I think this cards is lovely! I did not want to send this card, but I wanted to have them as a decoration. I am also showing you some emroidery that I have done this weekend. I want to use them and make something out of this. I wish you all a lovely week with a touch of spring! Hugs from Beth


43 kommentarer:

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Kjempefint! Det var dekorativt med blondekant med kortene festet på!
Ha en fin uke!
:O)

Mona. sa...

Hei på deg,så du er i farta,mellom sagflis og maling !!! Tenker pus koste seg,ja !!!! Og det gjorde vel Roy også,som slapp og stå ute med saga...? Du er jammen snillere enn snillest !!! Så kjedelig at noen fliser ikke ble bra,man vil jo så gjerne bli fort ferdig...ikke sant ? Blir nok bra til slutt,og jeg gleder meg myyyyye til å få se... :) Og så syr du innimellom slagene også....nydelige broderier ! Jeg klør i fingrene etter å få prøvd kopiene du sendte,men jeg må visst sette bestillings-stopp først,eller gå tom for maling.....jeg rekker ikke over allt jeg vil,enda så lenge jeg er oppe......hihiii :) Lurer enda på om jeg rekker utstillingen den 15. mars.......må jo liksom ha noe å selge ! Huff som jeg skravler om ting som sikkert interesserer deg midt i ryggen....du får kose deg med nål og tråd,eller pensel......så gleder jeg meg til "visningen"....... ~klem.

Mona. sa...

At det går an,jeg skulle jo si hvor lurt det var, med måten du viser Hulda's kort på !!! Veldig fint,og en kjempelur ide !!! Og koselig for Hulda,vil jeg tro !!! Sånn,nå var jeg omsider ferdig... :)

Anita sa...

Det var kjempedekorativt!! Så flotte kort!! Kjedelig når ting drar ut i tid, selv om jeg nå synsa at dere får gjort masse!!!! Er selv også ganske utålmodig, dvs jeg har vel ikke helt begreper om hvor mye jobb det er med en del ting ;o)! Er det ikke bare å gjøre sånn og sånn da?? Men det er det jo ofte ikke! Så ting tar tid!! Syns godt du kan satse på eggevarmer produksjon jeg *ler meg skakk* ER nok en del penger i den bransjen!! Nå skal jeg stelle Ane for kvelden og etterhvert få de andre i seng før flere kaniner skal jobbes med!! Ha en god kveld! Klemmer fra Anita

Anemone sa...

Du står på virker det til og det er bra. Gir positiv energi tilbake når en føler en får gjort unna seg ting som står å venter, slik er det for meg i alle fall.

Men egentlig har jeg vært temmelig slapp og gidesløs denne vinteren. Mørke og det dårlige været har virkelig slitt på denne kroppen, kommer vel sikkert også litt av at en har fått vært lite utendørs. Men nå merker en bedring jammen ta, det er jo lyst til nesten kl 6 på ettermiddagen jo. Og om ikke så lenge skal vi jo snu klokka.

Kortene til Hulda er jo bare så rålekre..., så nesten finere ut hos deg på avstand, enn hva de gjør på bloggen hennes. Opphenget ble jo også veldig velykket i grunn, og JA, noe må man da få beholde av vakre ting selv også.

Men du, hvilken lys farge er det du maler ?? Synes de hvite farger er så vanskelig å velge imellom jeg. Hvit mot gult, eller hvit mot grått... og en ser no nesten ikke for seg hvordan det vil bli bare ved en liten fargeprøve på 2x2 cm
:-(

Klem herfra i kvelden.

mali-mo sa...

Hei ! Takk for hyggelig kommentar på siden min. Ja, jeg er fersk blogger, men tror jeg allerede nå må si meg bitt av basillen. Er litt travel for tiden, men skal vel alltids klare å skaffe tid til litt kvalitetstid her i Blogglandia ;)

Spennende med opppussing, er det kjøkkenet som står for tur eller?

Listing og maling er sånt pirke-arbeid som tar laaaang tid og krever full konsentrasjon...jeg gidder nemlig aldri å bruke maskeringstape. Dette tiltrosss for at jeg halvveis ut i et prosjekt alltid tenker at "hvorfor brukte jeg ikke tape denne gangen heller...?!" Hmm. Håper du er smartere enn meg ;) og lykke til videre med opppussing!

Var forresten fint kort oppheng du hadde laget til, men her i huset hadde det val vart i to minutter før frøkna hadde flerret dem ned og løpt jublene gjennom huset med sitt nye bytte... Er fine de kortene Hulda lager!

Ha en fin uke!

Anne-Berit sa...

Nydelig måte å henge opp kortene på.Søte broderier også,får du virkelig til å brodere mens du ser tv? Takk for koselige ord til meg,ha det fint:o)

Hulda sa...

Så fint det ble! :) koselig at du likte de så godt.

Berit sa...

Det var en fin måte å henge opp de flotte kortene på!
Dumt at det ble ekstra arbeid med flisene da! Det tar sånn tid i det alminnelige, at når det blir krøll da blir en frustrert.
Gleder meg å se....
Så nydelige broderier du holder på med. Fatter ikke at du kan se tv samtidig jeg da, for det er jo telling!
Lurte på om jeg også kunne fått kopier av disse møntrene dine... De var så utrolig fine, og så tenkte jeg at kanskje jeg kunne laget noe fint til mitt nye barnebarn som er ventende i slutten av april....

Ønsker deg en fin kveld Beth, med en klem her fra.

Helene S sa...

Veldig dekorativt og fint oppheng av kortene.
Jeg viste akkurat mannen i huset her bildene av den fliselagte gangen og badet ditt. Han var kjempeimponert, og mente dere måtte ha hatt en kjempejobb der. Tror han nesten fikk litt medlidenhet med den som hadde utført arbeidet, for det er jo litt av et tålmodighetsprosjekt dere har gjort unna:0)

Tove sa...

Det var jo en glimrende ide! utrolig dekorativt!

klem

Mita`s hjørne sa...

Så koselig måte du har hengt opp de flotte kortene på...
Du - sitter du på sengekanten å broderer...???
Nydelige små brodereier er det i allefall - en må ha noe annet enn maling også...
Lekkert gulv dere har i gangen...

Ha en kosleig kveld og uke...

Moderncountry sa...

Hei vennen!

Som du har holdt på i det siste da!! Ja, begge to :) Skal si dere er flittige! Ja, langt har dere kommet og. Noen er ferdig på noen måneder, andre over en tiårsperiode. Et hus blir man vel aldri helt ferdig med. Det er alltid noe man vil forandre på, det har iallefall jeg selv erfart. Så du maler og maler du, syns jeg ser for meg deg med maling i hår og på kjaker :)) Har du klart å holde pus vekk da?

Nydelig kort fra Hulda, flott oppheng! Det var kjempeflott og veldig dekorativt, det må jeg si. Og så nydelige broderier! Undrer hva du skal lage ut av dem ;)

Nei, nå er det snart lalletid for meg og i morra skal vennen på jobb igjen. Men det var jammen deilig å ha en langhelg sammen og få litt energi igjen. Ha en god natt og ha en toppen uke Beth!

Godklem fra søs ♥

christinasinteriør sa...

Hei! Tusen takk for koselig kommentar! Plass til mere ja! Her er det 16 kvm og strapp fult av pynt hele tiden! Venter fra 4 leverandører til! Men heldigvis går det ut også hele tiden da. Rå fine kort da!! Ha en fin tirsdag! Her er det snø kaos!

Aina sa...

Det er typisk at det tar lengre tid enn en tror, men så blir det nok fint tenker jeg. Trodde jeg nærmet meg slutten på male-prosjektene mine jeg, helt til mannen kom med et tonn panel som skal være til taket på ny badet. *sukk*
Kortene er fine og jeg likte måten du fikk hengt de opp på, lur du:0)
Broderer du på sengekanten?
Da hadde jeg sovnet og sydd masse feil i søvne tror jeg hehe..
Tirsdagsklem!

Annettenett sa...

Så fin kortoppheng da, skikkelig dekorativt! Lykke til videre med oppussingen da:)

Tonje sa...

Det var jo en kjempe flott ide å henge opp de nydelige hulda kortene slik...da får man jo glede av dem hele tiden=)

Syns virkelig dere jobber og sliter som bare det med huset,men tenk så flott det blir når det hele er ferdig=)

Nydelige broderier du lager...er morsomt å kunne sette seg ned med slike småting forran tven en gang i blandt.

Ang de dørterskelene som du spurte om,jeg har alltid latt dem være slik som de er,trehvite,men jeg vet mange som lakerer dem med matt lakk for å frem strukteren bedre og at det gjør det lettere å vaske..Men vi har alltid valgt tregulv eller klik gulv som ser ut som tere,og da har tersklene alltid falt rett inn i deres farge.

Dorthe sa...

Men gud så vacker den är! Du är sååå duktig! Tack för all inspiration vännen.

Klem fra Dorthe

Anemone sa...

Merker at vi er helt like jeg og du...,og sengerieing har vi jo attest på :-))))

Stor varm klem.

Huset i Hagen sa...

Så fint dette ble da! Det var lurt! :0) Fint gulv du viser i forrige innlegg også! :0)

Sea Angels sa...

Beautiful cards Beth and how pretty the way you have arranged them. Well your embroiderys are stunning, I don't know how you make them so quickly, they are so pretty.
Have a relaxing and happy week.
Hugs Lynn xx

Elisabeth sa...

Fantastisk ide å kunne vise frem vakre kort på den måten du gjorde her. Noe som må kopieres her i heimen.
Jeg er en stor nostalgiker når det kommer til kort. Er særlig glad i de kortene som selges på Folkemuseet. Der har de nemlig kort som er etterlignet gamle reklamepostere. Enten fra blad eller plakater. Der finner man "sunligt sepe", "Blue Master" sigaretter og masse annet som er fra en svunnen tid. Nå vet jeg hvertfall hvordan jeg skal bruke de, før de evt blir sendt avgårde som en hilsen ;)
Tusen takk for all inspirasjonen igjen :)

A Romantic Porch sa...

Your cards and embroidery is beautiful. xoRachel

elin1976 sa...

Dette var kjempesmart!

Lena sa...

Kjempelurt med kortene på veggen!
Hulda er flink hun...de er flotte.
Lykke til videre med maling og greier, du har det vel travelt for tiden?!
Spennende å se hva du gjør på:)
Ha en fin dag!

Sea Angels sa...

dear Beth I sent you an email sunday I will resend it......Hugs Lynn xx

Hespe sa...

Hei, og takk for kooos melding!

Jeg hjelper deg så gjerne, men må ta det igjen når jeg kommer tilbake fra Bristol - rekker det rett og slett ikke før..... MEN, da skal vi få en ordning på det :O)

Klemmers :O)

chatrine sa...

Heisann!
Så fint med alle de kortene!
Males ja... det skal det her også snart, må jo bare få kommet igang snart med det berømmelige gjesterommet. "Alt" står liksom på hodet når man holder på men malingsprosjekter. Men det blir fint til slutt;)
Hos meg skal gutten reise sørover i morgen tidlig, så i dag går det stort sett i klesvask. Å min søster er fri for vaskemaskin hun også, så jeg har blitt rene "vaske-kjærringa";)
Ha en super dag, å kos deg med maling!
Klem fra chatrine:)

Marie sa...

Så stileg måte å dekorere med kort på! Eg har også kjøpt kort frå Hulda. Eg har gitt vidare, men har nokre igjen.

Takk for kommentar hos meg :)

PS. Gonggolvet er blitt knallfint!

liven sa...

Så skjønne kort....og så lur måte å få vist dem frem på. Dekorativt:)
Flotte broderier:O)

JULIE K sa...

Å så flotte bilder du viser fra ditt hjem. Badet var jo bare nyyyyydelig : )

Sea Angels sa...

Just sent........
Hugs Lynn xx

Grip dagen sa...

Koselig å bruke kortene på denne måten! Veldig dekorativt!

Jeg likte også godt broderiene dine. Så søte farger!
Jeg liker også godt å brodere. Har pakka med et liten broderi til hytteturen i helga. Enkelt og greitt å ta med seg...
Blir resultatet bra, er det ikke umulig at det havner et bilde på bloggen min...
Ha ei forstatt fin uke. Med eller uten maling i håret...
Klem Marit

Lisbeth sa...

Broderiene dine er rålekre,himmel! Jaja jeg får ikke tid til halvparten av det jeg vil gjøre, kanskje det kan bli brodering i påsken, vi får se. Kortene er for fine til å gjemmes bort i en skuff, elsker slike oppheng, har noen par hengende rundt omkring, synes de er smarte så slipper en å pepre veggen med skruer og spikre for å henge ting opp!
Klem

Mamma Millan sa...

härlig blogg du har!!
Så fint du dekorerat!!

O golvet..hur snyggt som helst ju!!!

Kramelikram Millan!!!
~~~~~~~`*'*´~~~~~~~

Mona. sa...

Hei Beth,er det bra med deg ? Ikke ramlet oppi malingsbøtta,vel....hihi..? Neida,det har du nok ikke,håper det går bra med kjøkkenprosjektet ,og at dere ser en ende !!! idag har det vært vårlig og fint her i noed,småfuglene sang så mye,at jeg slo av radioen,og bare hørte på naturens "musikk"....! Innimellom lakking og pakking,må man jo kose seg ,vettu....herlig tid vi går imøte,den beste på året,vil jeg si :) Kos deg da,så venter jeg spent på en visning.....

Mona. sa...

Klarer ikke engang å stave NORD riktig......lakkrusen har tydeligvis gjort seg gjeldende !!!

vivian sa...

Så fine kort! Og musikk. Hvordan får en til slik musikk til bloggen??? Ganske ny skjønner du! hehe. Ha en fin helg. Hilsen vivian

Lille Trille sa...

Skal si dere er flinke :-) Maling og oppussing er ikke bare bare. Kortene ble kjempedekorative, nydelige kort Hulda har laget.
Blir spennende å se resultatet av kjøkkenet og vaskerommet.
Da ønsker jeg deg en super helg !
Klem Lille Trille

chatrine sa...

Titter innom hos deg for å ønske deg en riktig go helg!
Klem fra chatrine:)

Ida sa...

Flotte kort fra Hulda! :)
Kos deg videre og god helg til deg.

krinkelkroken sa...

Så koselig med de kortene , virkelig en god ide, og nydelige kort da;)
Vakkert broderi, så flink du er !
Ønsker deg en deilig helg:)

Lisbeth sa...

Me too, elsker å brodere, men wow så innmari skjønt dette ble da! Lekkert virkelig. Holder på med forskjellige monogrammer til diverse prosjekter, noen av de gamle UFOèr, godt å få gjort ferdig og få ryddet i sysakene. Må til byen i morgen etter stramei, det hvite tar knekken på synet mitt, må se å få kjøpt et mørkere. Og mere tråd, snart påske, så da vet du hva jeg skal pusle med.
Ha det godt så lenge.
Klem