søndag 24. februar 2008

Oppussing og Award

Hei Jenter!
Som sikkert mange av dere har forstått, har denne uken vært fullstappet med gjøremål. Derfor har det vært litt liten tid til blogging! Jeg og samboeren min fikk oss en liten idè, vi ville gjøre noe med!
Jeg har ett kjempestort vaskerom, faktisk så er det like stort som kjøkkenet, kanskje en liten smule større også. Vaskerommet ligger ved siden av kjøkkenet, og vi har heller ingen spiseplass på kjøkkenet. Til nå har vi kun plass til to spiseplasser på kjøkkenet, det kan du se HER. Vi ønsket oss en plass til et kjøkkenbord og sitteplasser. Siden kjøkkenet er ved siden av vaskerommet, tenkte vi å sette opp en vegg på vaskerommet, dele rommet i to, og bruke dette som en kjøkkenkrok. Det vil da bli en forlengelse av kjøkkenet. Vi har vurdert litt fram og tilbake, men så falt vi til slutt på å gjøre dette. Så nå har vi satt opp en vegg, revet gammel tapet, sparklet og lagt ny tapet. Og det blir så fint og jeg er kjempefornøyd med løsningen! Gleder meg til å vise dere sluttresultatet, også hvordan vaskerommet mitt skal bli! Selv om vaskerommet nå er mye mindre, er det mer enn stort nok! Det er faktisk enda stor plass! Så dette kommer nok til å oppta min tid i neste uke også, gleder meg til å bli ferdig!
Jeg har vært så heldig å fått denne awarden av Lynn som har bloggen Sea Angel. Bloggen til Lynn var jeg innom helt fra starten av min blogging. Hun er en herlig, kreativ dame med et godt hjerte, og som jeg har fått god kontakt med. Jeg har blitt veldig glad i bloggen hennes.
Awarden ønsker jeg å gi videre til veldig mange av dere, fordi jeg synes mange av dere er så utrolig herlige mennesker, gir mye av dere selv, gir meg inspirasjon og glede! I denne omgang ønsker jeg å gi Awarden videre til;
Til slutt ønsker jeg dere alle sammen en nydelig uke! Om ikke lenge er det påske, og for meg betyr påske at nå er snart våren her! Ja jeg har ikke glemt den, jeg er helt sprelsk og gleder meg superduper masse til våren setter i gang for fullt!
Mange klemmer fra Beth

Eng: Hello! This week have been busy! I have done a lot at home. We wanted to have a bigger kitchen, bacause it is a bit small, and we dont have a eatingplace, just for two. Beside my kitchen I have a laundry room. This room is quit big, almost bigger than my kitchen. We desided that we could make a wall in the middle of my laundry room, and than have a eating place there. It will be a part of the kitchen. So, this week, we have built a wall, removed the old wallpaper and replaced it with some new wallpaper. It is lovely, and I am so happy for the result! I want to show you picture from this when we are finished!

I have also got a award from Lynn who has the blogg - Sea Angel. This is a lovely woman that I have known since I started blogging. She is a wonderfull person, creative and with a good heart. We have a good contact between us, and I love her blogg! I have given the award too five other lovely persons.

I wish you all a lovely week! Soon it is Easter, and that means that the spring is near! ;) Hugs from Beth

30 kommentarer:

Mona. sa...

Åååååhh,der er du endelig,nå var det like før jeg satte Kripos på saken......hihi...ble litt bekymret her !! Og TUSEN TAKK for awarden,du er bare så snill !!! Veldig kos og bli satt pris på,kan du skjønne...hertelig takk,nok en gang ! Så spennende det kjøkkenprosjektet deres hørtes ut,gleder meg masse til å se.....er jo litt nysgjerrig av natur,kan man si !!! Her er det full vinter igjen,men akkurat nå regner det,så jeg håper på en lys,og tørr dag imorgen,lengter bare så til å grave litt i jorden...akkurat som du :) Har bare sløvet hele helgen vi,spist pinnekjøtt og kost oss inne.....snøstorm er ikke ønskeværet å færdes ute i !! Kos deg da,og ha en ny,flott uke....klem fra meg :)

elin1976 sa...

Det der høres kjempesmart ut. Når vi tegnet huset ble det først tegna inn stor vaske rom men så var det en liten fugl som visket meg i øret at jo større vaskerom-jo mere rot. Så da halverte vi vaskerommet og kjøkkenet ble større. Å jeg ser nå at vaskerommet er akkurat stort nok og kjøkkenet er fantastisk. he he
Gleder meg til å følge med. Grattis med award. Ha en fin uke. Klem:O)

Anemone sa...

Å nei men tusen takk kjære venn. Det var en virkelig søt liten kar... Det varmet en tidlig morgen før en drar ut i ruskværet for å gå på jobb (måtte bare innom pc en tur...)

Og fin helg ? Jeg ? har vært i et underlig bryllup, der fork ikke var helt vel bevart. Ikke alle fikk mat en gang...
Snakkes, må løpe...
Klem Anne.

Lena sa...

Så smart!
Stort kjøkken er drømmen...vårt er lite, og vaskerom finnes ikke her i huset..det har vi på badet.
Ikke ideelt i det hele tatt, men sånn er det nå en gang:)
Gleder meg til å se resultatet!!
Ha en flott dag!

Lene sa...

Heeeei, Beth :)

Så godt å høre fra deg igjen :) Skjønner dere har vært bissie, ja - og er kjempespent på å se resultatet. Tror dere to er et superteam :) Kikket på tilbakeblikkbildene dine, og jeg er virkelig imponert over hvordan du fikk sjel og varme i et ganske kaldt kjøkken. Inmari fint!!

Og duuuu - av og til trenger man visst en påminnelse om at man egentlig er snill - og i dag er en sånn dag. Leser til en eksamen hvor stoffet absolutt ikke er favoritten. I tillegg har foreleseren klart å provosere meg såå til de grader med litt av hvert som strider heeelt mot min moral. Skal absolutt ikke gå nærmere inn på det - men passelig i harnisk. Og så gir du meg en sånn award!! Passet superdupert - og jeg kjenner at det igrunnen føles myye bedre "to spread the love" than to "spread the anger", haha. Tuuuusen takk skal du ha, kjære deg. Og er det noen som virkelig har fortjent en sånn award, så er det deg! Gratulerer!!!

Ha en herlig dag - og ei god uke, Beth :)

God klem fra meg :)

Dorthe sa...

Grattis till awarden! Den är du verkligen värd!

Klem fra Dorthe

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så flott at du får et større kjøkken! Det er så deilig å ha stort kjøkken. Det er jo ikke så hyggelig å dekke bord i vaskerommet når det kommer gjester.. c",)
Ha en strålende kjøkken-opppussingsuke!
Legger en link til deg jeg, OK?
:O)

Englagård sa...

Skönt att se att du har varit upptagen och inte sjuk, det ska bli sååååå spännande att se resultatet så småningom.

Kram Karina

borghild sa...

Så mye dere har fått gjort i det siste, da! Gleder meg kjempemasse til å se det ferdige resultatet. Vi har også et stort vaskerom, med både fryseskap, hyller og korgsystemer. Kunne jo heller hatt en større bod, men det har vi altså ikke. Men så er vi ganske heldige og har et ganske stort kjøkken også:-)
Kos dere med oppussingen!
Klem B:-)

Anita sa...

Ble litt bekymret jeg i går når du ikke hadde kommet med noe nytt innlegg mens jeg var borte!!! Hadde jo trodd at du ville vise fram de flotte lappene dine*ler*! Huff det var kanskje ikke så snillt sagt, men moro er det! Så spennende med det prosjektet ditt, gleder meg til å se bilder!! Tuuusen takk for awarden! Er så koselig med sånne oppmerksomheter!!
Na skal jeg blogge bittelitt til også skal jeg legge meg, jeg har såå vondt i hodet! HAr det nesten aldri heldigvis, max to ganger i året! Hjelper og sove litt ekstra! Går det bra på jobben??
HA en god kveld og natt!
Klemmer fra Anita

Anemone sa...

Fikk takker deg for utmerkelsen i kveld... ta en kikk du skjønne kvinne.

Du har vært med meg i tankene i dag, for det var en trivelig måte å våkne opp på du, pris før kl 07 er ikke alle som får. Tusen takk nok en gang skjønne Beth.

Grå trist dag her hos oss, og ikke gått en eneste tur etter jobb, bare innendørs og ryddet.

Klem i kveld også får du ----->

Tonje sa...

ojojoj så spennende! Gleder meg som ett barn på julaften jeg nå til å se hvordan det blir...Det blir sikkert kjempe flott! Kos deg masse med dine nye prosjekter=)

Anita sa...

Du unge venn*glis*! Så at Helene hadde heklet lapper, hun sier noe om hvor hun har funnet møsnter!!! Bare så du vet det! Her syr jeg kaniner for harde livet!!!
Ha en flott dag videre!

Elaine sa...

Vi har också planer om stort kök en dag...... Så härligt att du har fått realiserat dina planer. Det ska bli jättekul att se det färdiga resultatet.
Grattis med utmärkelsen och tack för söt hälsning!
Klem!

liven sa...

Vaskerom og kjøkken står høyt på prioiteringslisten over oppussing!! blir spennende å se ditt resultat!!
Ha en fin kveld

Lisbeth sa...

Å, nå gleder jeg meg til å se .... høres fantastisk spennende ut, og det er deilig med spiseplass til flere
ha en skjønn kveld.
Klem

Sea Angels sa...

Hello Beth, this sounds so much work....but what a huge difference it will make to your kitchen. I can't wait to see it, you always make everything look so pretty, I don't blame you for being excited.
Thankyou for your lovely words, you have such a kind and gentle heart. I hope you are having a not too busy week, and a happy one.
Hugs dear friend
Lynn xx

Mona. sa...

Hei i natten,og takk for klemmen,kan skjønne jeg ser det før jeg køyer.....det var vel ingen bombe...hihiii !! Og ang. maling på kroppen....vel,white spriten står på kjøkkenbenken !!! Så da er vi to :) Har akkurat grunnet noen emner,og lakket noen skilt,så jeg sitter nå i rusen her,det lukter jo helt for j.....!! Direkte sunt er det vel heller ikke......og ute er det bikkje-kaldt,så ingen lufting. Er så spent på dette kjøkkenet ditt,at du aner ikke !! Et stort bord,med 8 ulike stoler,høres supert ut ! Helt meg,kan du si.....og en fremtidig drøm ! Kommer til å bli fint kan du tro,når du har sydd putene,du finner kanskje noen stoler den 8.juni.....åh,som jeg tenker på den datoen....ikke bra ! Nei,nå skal jeg slutte å skravle her,kanskje på tide å hilse på Jon Blund ?? Nattaklem fra nord :)

Moderncountry sa...

Takk Beth, for Awarden! Koselig :)

Skal si dere har holdt på, men resultatet vil nok bli flott. Skal bli interessant å se alle bildene fra både før og etter.

Ha en toppen dag!
Klem fra meg ;)

Berit sa...

Å så nydelig badet ble.For en jobb dere har gjort.
Nå vlir det jo spennende med kjøken da, og tenker det blir flott det også. Det var jo så fint fra før, men det er greitt med større plass når det skal bord inn.
Lykke til videre.
Gratulerer med award! Den er du vel fortjent.
Ha en fin dag, og kos deg med fiskekaker!
Klem.

Helene S sa...

Takk for hilsenen.
Som jeg skjønner er felles skjebne, felles trøst he, he.
Sagsponet ligger altså hos deg også. Må si det tærer på tålmodigheten min til tider for alle rom blir liksom berørt uansett om jeg prøver aldri så mye og begrense kaoset.Skal bli godt og bli ferdig, men med en mann som jobber i turnus og er borte noen dager av gangen er det ikke alltid at fremgangen blir like rask som man håper på. Nå er det pause noen dager og jeg flyr rundt og rydder etter beste evne. Som om det hjelper når alt står på hodet.. :0)

Lisbeth sa...

Superblogger og superblogger Fru Blom, prøv en uke vinterferie med møkkavær!!!, så fløy mor inn i interiørbladet Blogglandia hi,hi.
Klem

Lisbeth sa...

Superblogger og superblogger Fru Blom, prøv en uke vinterferie med møkkavær!!!, så fløy mor inn i interiørbladet Blogglandia hi,hi.
Klem

Lisbeth sa...

Hmmmm, to på rad, hi,hi.

Ingrid sa...

Så kjempeflott bad dere har fått dere!!! Utrolig lekkert - fine fargevalg! Hvor er den badeinnredningen fra? Det var kjempefin! Vi vurderer å bygge hus.. og da kan noe sånt absolutt være aktuelt!
Ha en fin kveld! Klem

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

hei ! Var faktisk innom deg rett før jeg fikk kommenta fra deg i dag :))Så spennende prosjekt dere har på gang !! Gleder meg til å se.
Skikkelig flott kjøkken dere har da .

Klem a

Mita`s hjørne sa...

Gratulerer med awarden...
Blir spennende å se bilder av deres nye kjøkken...

Ha ei koselig uke...

Hemma på Landet sa...

Kram till dig, goa och snälla vännen. Stina

Emmeline sa...

Her var det virkelig spennende nyheter Beth:) Så gøy at dere har funnet en så god løsning med å bruke litt av vaskerommet for å få bedre plass til å spise:) Det høres utrolig lurt ut, og det skal bli kjempegøy å se:hÅper du husket FØR bildene...

Ler av deg som blir stående å måpe ( som det heter på bergensk) hvis noe skjer... Nei jeg følger jo med litt sånn i smug jeg--men noen ganger lurer jeg virkelig på om folk tror at jeg er blind og døv når de setter igang med merkelige ting i det offentlige rom....
De skulle bare visst at jeg lagret alt på harddisken min, og neste gang var det akkurat dem som ble fortalt om i bloggen...hehehehe!!

Jeg har forresten hatt en litt sånn rar greie i det siste: Hver gang jeg kommer innom KID i byen så smiler alle damene der overstrømmende og roper HEEEEIIII på en utrolig positiv og glad måte. Hmmm lurer på om det er noen der som leser bloggen min og har fått med seg min kritikk av sure butikkdamer, og at de derfor er overstrømmende glad mot alle Mummimamma look alikes ene som kommer innom??? hehehehe...
Men det funker jo det; for jeg er jo en av dem:)

Marie sa...

Takk for koseleg kommentar hos meg. Skal bli kjekt å sjå kjøkken/vaskerom-prosektet ferdig.

Klem frå Marie :)