lørdag 8. mars 2008

GOD HELG!

Hei alle sammen!
Jeg er innom for å ønske dere en riktig god helg og komme med et lite budskap!
I dag viser jeg videoen av Paul Pott. Han vant den store finalen i Storbitannia(Britains got a talent). Paul Pott har i hele sitt liv vært et mobbeoffer, mye på grunn av sitt utseende. Til tross for at han hadde mistet hele sin tro på seg selv, ønsket han å vise alle mobberne at han hadde et stort talent!
Ønsker med dette, dere alle sammen en herlig helg! Og husk; Ha troen på deg selv!
Klemmer fra Beth
Eng; Today I am showing you a video of Paul Potts. He have a great talent! He has spending lot of his life beeing a victim of bullying! Remember; Belive in your self! Have a lovely weekend! Hugs from Beth

16 kommentarer:

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så litt av dette programmet på TV tidligere. Han har en fantastisk flott stemme, ja!
:O)

Helene S sa...

Sikkert en tankevekker for de fleste. Hvor lett er det ikke å dømme etter utseende.. Trist, men sant.
En helt enorm stemme. Ble rent glad på han sine vegne. Må være en stor seier for han og få vise at også han duger til noe helt fantastisk :0)
Ønsker deg en flott helg!

liven sa...

Helt fantastisk:O)

Mona. sa...

Hei på deg,og takk for koselig mail,du er bare så god ! Takk for all medfølelsen,og de gode ordene ;) Sender deg en mail med det første... Flott innlegg du hadde idag,og den stemmen hans er bare rå....og selvsagt tørker jeg en tåre når jeg ser på.....lettrørt som jeg er. Historien bak gjør jo også sitt....og jeg håper han er et forbilde for mange andre,som sliter med det samme. Viktig å ha tro på seg selv..... Ha en fin søndag da,Beth....enten du maler eller ei ;)

Tonje sa...

det er så flott at slike personer tørr å vise hva de er gode for,og han synger jo som en gud!!
Det er alt for mange mobbere der ute i verden som ødelegger for andre,tro meg jeg har virkelig kjent på kroppen hvordan det er å bli mobbet.

Ønsker deg en flott uke!

MiaMaria sa...

Önskar dig också en härlig söndag!

HA´det så gott!
Miamaria

Anemone sa...

Helt utrolig mann, og en meget flott stemme.
Og omstendighetene kan være vanskelig for mange, tilfeldigheter som kan ødelegge så mye for folk i grunn. Husker på ungdomskolen jeg, i min tid, en jente ved navn Monsen ( og hva tror du hun ble kalt....; mensen så klart :_( , litt tilbakesatt var hun kanskje, ble mobbet hver eneste dag i 3 år. Flyttet seg aldri ifra vinduene på lærerommet i friminuttene. Jeg var vel ikke en mobber, men turde heller ikke gjøre opprør mot dette som foregikk. Feigt og slapt, og irriterer meg den gdag i dag, nesten 30 år etterpå. Tenker ganske mye på det i grunn også.

Her har vi nildt og varmt vær i dag (HURRA!!!) Damen skal på jakt etter greiner som hun skal bruke til påskedekorasjon.

Klem til deg.

Lille Trille sa...

Åhh, jeg synes dette klippet er så bra...og griner hver gang jeg ser det he,he. Men man kan jo ikke annet enn heie på mannen med den nydelige stemmen. Ble så glad da jeg fikk vite at han vant hele greia :-) det er en inspirasjon for oss alle.
Ha en fin søndag !
Klem Lille Trille

Lindas Hus.. sa...

Hei!det var bare helt utrolig.
For en stemme.Føler jeg skulle sakt
mye mer.God søndag!Hilsen Linda :)

Moderncountry sa...

Ja det er livsviktig å kunne være seg selv og også ha troen på sine kunnskaper. I tillegg er det også viktig å respektere at alle er forskjellige og at alle er like mye verdt.I mine øyne har mobberen selv et stort problem, med sin egen livssituasjon og egenverdi. De mobber kun for å få seg selv til å føle seg bedre,og ved å tråkke på andre føler de at de selv stiger ett par hakk.

Paul er et godt eksempel på at har man troen på seg selv kan man oppnå akkurat det man drømmer om.! Gjør man som man vil, kun lytter til sitt eget hjerte vil man oppnå mye. Super forbilde for mange!

Ha en fin Søndag!
Klem

Anita sa...

Ble skikkelig rørt jeg *snufs*! Her går det i ett om dagen, men mye kos også da! Syr som du skjønner kaniner på harde livet, og jobber en del! Nå skal vi spise snurre boller og drikke te/kaffe! ha en koselig kveld du også!
Klem fra Anita

Elaine sa...

Blir lika rörd varje gång jag ser det. Det måste ha varit en fantastisk seger för honom. Jag kommer i håg att mina döttrar skrek på mig och sa: Mamma du måste se nåt' på You tube. In kommer en oansenlig man och....wow......
Härligt!
Klem!

Karoline sa...

tankevekker. så utrolig bra han slo igjennom!!!
takk for hilsen!!! vært så travel med jobb og " assistentstillingen" min i det siste, men har omsider laget nytt innlegg!
ønsker deg en flott uke.
klem

Sea Angels sa...

Hello dear Beth, what an inspiring video clip.
I am so glad the email is better, though I must say mine has been a bit unreliable of late!!
How is the kitchen coming on, I always think that to do jobs in rooms that are essential, like the bathroom or kitchen drive you mad because there is so many other things to do in there at the same time.
I hope you get some free time at Easter, we are so looking forward to some days off,and are getting quite excited about it.
Wishing you a peacful and fun week.
Warm Hugs
Lynn xx

Berit sa...

Noe så fantastisk til røst, får helt frysninger, og alt blir forsterket av hisorien hans. Så godt at han fikk vist at han KUNNE, og til de grader!!!
Takk for at jeg fikk høre.
Ha en fin kveld, Beth.

Lisbeth sa...

Ha,ha mannen i huset synes også oppslagstavlen er fin, hn tenkte den hadde vært grei å henge verktøy på, du kan jo tro! da får han lage sin egen i en litt annen ramme;o)))
Bare hyggelig å kunne inspirere!
Ha en super kveld. ---<@