tirsdag 11. mars 2008

Et lite broderi ;)

Hei!
For et par uker siden, var jeg og svigermor ute på en liten handletur en lørdag. Vi var innom et senter, og var på KID for å titte litt på gardiner. Ja, jeg har enda ikke bestemt meg hva slags gardiner jeg har tenkt å henge opp i spisestua, etter at "vintergardinene" har blitt tatt ned. Jeg fikk et råd av søsteren min, om å bestille gardiner fra Gudrun Sjôden, og det gjorde jeg også, to lengder, og de var fantastisk fine! De har jeg i stuen min, men i spisestua, trenger jeg 4 lengder til. Og jeg lurer på om jeg bare skal bestille disse til spisestuen også! Vel, vi var der på KID da, og tittet litt rundt. KID selger nå små puter som kan henges opp, med broderier på. Etter mitt minne tror jeg det stod "my little angel" på puten. Svigermor synes denne var veldig fin, og spurte om jeg kunne forsøke å sy noe lignende til henne, så det har jeg gjort. Hadde tenkt å vise dere den opprinnelige puten, men KID har visst oppdateringer på siden sin, så jeg fant dessverre ikke noe bilde, men kanskje dere har sett den? Viser dere i dag, broderiene på den lille puten. Selv om jeg ikke har sydd pute før, og ikke har planer om å fortsette og sy puter, så ble det iallefall en liten pute som kanskje ble litt skjev og buklete *ler* Men svigermor blir sikkert fornøyd ;) Ønsker dere alle sammen en fortsatt god uke!
Klemmer fra BethBilde 1: Her ser dere hele motivet på puten. Svigermor synes sikkert jeg har vært litt treg.. hihi.. Men det tar tid å brodere, og med alt annet jeg holder på med, har jeg tatt det fram litt nå og da.Bilde 2: Bildet er litt uskarpt, men det er vanskelig å ta bilder på nært hold med kameraet mitt. Jeg ville iallefall vise mønsteret i blomstene, som jeg viste dere for et par innlegg siden. Blomstene og bokstavene er selvfølgelig hentet fra monogramboken min ;)

Eng: Hello! Today I am showing you a some emmbroidery on a pillow for my mother-in-law. We went to a store for some weeks ago, and she saw a little pillow like this. She wonder if I could sew one for her, so I did! Wish you all a lovely week! Hugs from Beth

32 kommentarer:

Lena sa...

Så søt den ble:)
Jeg har hengt en sånn pute på døren til veslejenta..
Det står You're an angel på den:)
Men puta var kjempefin den!
Ha en fin kveld:)
Klem fra Lena

Helene S sa...

Så flink du er.
Puta ble kjempesøt.

Lovise sa...

Hei Beth.
Tenk så glad svigermor vil bli nå. Den var jo helt nydelig.
Du er kjempeflink, og viser at du liker å være snill med andre.
Stor klem, og varm hilsen i vårkvelden:)

chatrine sa...

Så fint dette var da!
Broderer er vel noe jeg ikke gjør noe særlig av. Jeg blir bare så utolmoding, og blir aldri ferdig...
Å denne påsken skal jeg nok holde meg til strikketøyet tror jeg.
Har nå ei jakke som jeg har SÅ lyst til å få ferdig...
En finfin kveld til deg!
Klem fra chatrine:)

Mita`s hjørne sa...

Så nydelig dette ble, så flink du er...

Håper du får ei super påske med masse sol...

GOD PÅSKE...

borghild sa...

Puta ble kjempefin, nå blir nok svigermor glad! Men jeg ble jo litt spent på hva du skal lage av de andre broderiene også!:-)
Kjempegod idé du hadde med kortene i innlegget under også, veldig dekorativt og fint!
Ha en fin kveld!,
Klem B:-)

Berit sa...

Du er bare dyktig du Beth,og tenker svigermor med stolhet viser fram dette flotte arbeidet gjort av av deg.

Gleder meg til mønstrene jeg...

Nå må jeg legge meg, for i morgon kommer kjøkken og det blir spennede.
God natt og klem.

Marie sa...

Puta er nydeleg! Du kan trygt begynne med puteproduksjon!

Takk for helsing hos meg :)

silje-sin sa...

Så kjempefin den ble,du er flink! Og så nydelig "bakgrunnsmusikk" du har,ble sittende og drømme meg bort og fikk lyst til å bare bli værende på bloggen din...:) Stor klem fra silje.

Mia sa...

Puten ble jo bare helt nydelig, og sikker mye finere enn den fra KID. Det er da noe eget og spesielt med håndlagede ting kontra masseproduserte. Og jeg er helt sikker på at din svigermor er kjempefornøyd. Og du kan gjerne fortsette med slike puter, for dette kan du!

Hulda sa...

Så søtt broderi, mye finere enn de putene på kid, syns nå jeg da. :)

daisy sa...

Den puta ble jo kjempefin! Flotte farger! Helt sikker på at den er enda finere enn puta på Kid! :) Og så er det jo alltid spesielt med noe man har laget selv!

Ønsker deg noen flotte dager mot påske!

Tonje sa...

den puten ble jo bare sååå skjønn...er det ikke det som gjør håndarbeidet så spesielt og etter traktet at det ikke erhelt "butikk perfekt" Syns du har vært kjempe flink jeg=)
Håper du får en fin onsdag=)

Jorunn sa...

Kjempesøt pute :)
Du er virkelig flink til å brodere!
Vet du Beth, jeg har helt glemt å takke for monogrammene du sendte. rødme kraftig...
en liten overraskelse kommer snart til en postkasse nær deg!
masse klemmer og ønske om en god påske!!

Mona. sa...

Hei på deg Beth !! Så dyktig du er !! Jeg har sett putene på Kid,men din er jo 1000 ganger finere,bare så det er sagt :O) Tenker svigermor blir glad når hun ser denne,ja ! Da glemmer hun nok at du har brukt litt tid...flink er du !!! Nattakos fra et kaldt Nord-Norge.....brrrr....

Lisbeth sa...

Hvordan klarte jeg det da... har lagt inn kommentar til deg på et innlegg langt nede her i, jaja, du får finne det,skryter ihvertfall av dine broderier, er for trøtt nå til å ta reprise, natta og ha det godt.
Klem

Aina sa...

Kjempefin pute, enda bedre med hjemmelagd enn kjøpt synes jeg:0)
Nærmer meg slutten på malejobben, men tror du ikke søsteren min sa at jeg må male baksiden på panelet til baderomstaket da!? Jeg tenkte ikke på at det måtte gjøres slik på våtrom*sukk*
Tar meg mange pauser hihi.., men det skal bli godt å bli ferdig, håper det er en stund til neste runde;0)
Ha en fin onsdag min venn!

Anette sa...

Så fin den ble. Å brodere må da være en skikkelig tålmodighets prøve :))Men veldig flott når det er ferdig... Håper svigermor ble glad :))

liven sa...

Hei!! Så nydelig brodert pute!!
Tenker svigermor ble glad nå:O)

Elisabeth sa...

Åee..så vakkert. Jeg elsker bar den romantiske stilen.
Og du er jo kjempedyktig til å brodere, jeg kan ikke den kunsten dessverre, hadde en mor som var så flink til det at jeg aldri gadd å lære meg det. Noe og angre på idag når hun er borte.

Nydelig musikk du har lagt på bloggen din også, men kan jeg spørre hvordan du fikk det til?

Tove sa...

Så nydelig pute, og hvis du bare har brukt litt over en uke så syntes jeg du er kjemperask!

klem

Anita sa...

Såå nydelig!! Kjempeflink er du!! Her går det fortsatt i kaniner i lange baner, selv om jeg har fått heklet ferdig det "hemmelige" prosjektet!! Svar kommer en av de første dagene! Skal du jobbe mye i påsken da?? Jeg skal jobbe A på mandag, A på påskeaften og D 1. påskedag og det er det!! Masse fri! Kjempedeilig! I morgen skal jeg få handlet endel mens alle barna er på sine steder, slik at det ikke er så mye styr når påsken starter! Har i kveld bakt rundstykker til påske, så nå skal vi kvalitetssikre litt;o)! Ha en koselig kveld! Klemmer fra Anita

Sea Angels sa...

Hello dear Beth, your embroidery is very very pretty, and so neat, I truly don't know how you make them so quickly. She will be so thrilled. Have you been having the horrible winds like us, I nearly got blown over today,it was so frightening. I hope you are well, and having fun.
Warm Hugs dear friend
Lynn xx

Hespe sa...

Heisann...
Nå tenkte jeg at jeg skulle få sendt deg en melding med forklaring på dette med musikk på bloggen, og da hører jeg jo at de nydeligste toner komme fra bloggen din .... Så bra at du har fått det ordnet!!!

Hadde det nemlig veldig stressende rett før jeg dro til Bristol, og etter at jeg kom tilbake har det gått i ett sett - derfor kom altså noen andre meg i forkjøpet....

Så flotte broderier du viser oss - virkelig NYDELIGE - flinke du !!!

Ønsker deg en fin dag og en fortsatt herlig uke!

Klemmer :O)

Dorthe sa...

Så söt den är din kudde....romantisk och underbar!

Klem fra Dorthe

Garden Angel sa...

Så søt puta di ble!
Du er kjempeflink! Koselig kommentar du la igjen hos meg:)
Det er så koselig å høre om folk som er like forelska etter flere år sammen!!!
Det blir jo bare finere og finere hos dere også! Så stilig gulv dere har lagt!
Ha en fin torsdagskveld!
Klem fra meg(",)

Annettenett sa...

Nydelig, klart hun kommer til å elske den!

elin1976 sa...

Flinke jenta:O) Ønser deg en flott og koselig fredags kveld- Masse klemmer fra me:O)

Moderncountry sa...

God Morgen Beth,

Sånn, da har endelig jeg også fått kommet meg på besøk :)
Det har gått i ett de siste dagene og til nå har vi hatt besøk av 3 meglere, den 4 kommer i dag. Deilig at prosessen endelig er i gang!

Broderiet ditt er så flott, nøysommelig arbeid! Svigermor blir nok kjempeglad for denne. Hun leser ikke bloggen din og vel? Så ikke overraskelsen ble røpet mener jeg ;)

I dag er det grått og trist ute, men det spiller ikke så stor rolle. Vennen og jeg skal på tur, og det er alltid koselig.Håper du får en like hyggelig og ha en fin og kreativ uke som kommer!

Klem fra Storesøs

Lille Maison sa...

Nydelig pute, så lekkert monogram...! Du er jo bare så flink, det der hadde aldri jeg fått til tror jeg ;) Ha en fortsatt flott helg! Synnøve :)

krinkelkroken sa...

Så nydelig pute, tenker svigermor blir glad, snill du:)
Ønsker deg en fin påskeuke!

tinemor sa...

Hei
Dette ble jo kjempefint! Jeg blir helt fasinert av folk som kan strikke og brodere. Dette må ha vært en skikkelig tålmodighetsprøve.......!? Og ti ganger finere enn Kid!
Hilsen Tine (ny blogger ;-) )