søndag 16. mars 2008

~I LYKKERUS~

Hei alle sammen!
Ja nå er endelig våren her, jeg har lite tro på at det vil falle noe mer snø i år, iallefall hos meg ;) I dag har jeg mye å vise dere, og ja, jeg er virkelig i lykkerus denne helgen!! Både lørdag og søndag har jeg vært på loppisen "min", og sannelig har de ikke fått inn MYE nytt. Det kan trygt vises at det er mange som har hatt våropprydning hjemme! Og andres søppel, er mine skatter ;) Kan ikke fatte at det er så mye som mennesker ikke ønsker å ha noe mer og bare gir fra seg til loppemarkeder! Vel, jeg har iallefall STOR glede av det! I dag viser jeg dere det meste av hva jeg har funnet på loppisen i helga!
Bilde 1: Denne lysestaken synes jeg var veldig fin, og jeg fikk den vel for en femmer(om jeg i det hele tatt betalte noe for den ;) )


Bilde 2: Ett av mine lykkeligste kjøp denne helgen, var denne flotte gyngestolen! Er den ikke fin?? Jeg er bare så utrolig glad for at jeg fant denne! Jeg har venta lenge på å få meg gyngestol! Den var hvit, så jeg kommer ikke til å gjøre noe med den. Jeg kastet meg over symaskinen og sydde putene med en gang jeg kom hjem ;)

Bilde 3: Denne deilige store kurven kjøpte jeg også! Kjempefin til å bære nyvasket klær i og opp på rommene. Den er bare utrolig stor! Det er mulig at jeg kommer til å sparylakkere den, eller male den, noen som har noen tips om hva som blir best på slik matriale?

Bilde4: Jeg fant meg 3 rammer til sammlingen min over gamle rammer ;) Den gamle stolen de står på har jeg kjøpt på loppis tidligere som jeg betalte 30kr for ;)


Bilde 5: Dette sausnebbet fallt jeg helt for. Jeg så det om lørdag, men kjøpte det ikke. Derfor måtte jeg dra tilbake og kjøpe det i dag, for jeg fikk det ikke ut av hodet mitt ;) Godt det ikke var solgt!Bilde 6: Jeg falt for den herlige formen, de vakre detaljene og det flotte blå motivet.Bilde 7: Denne synes jeg var så gammel og kos, og fikk med meg gratis ;)Bilde 8: Var ikke disse litt søte? Tror nok jeg kommer til å bruke dem til å ha te-lys i!Bilde 9: Og til slutt, noen gamle skjeer (som jeg hverken har vasket eller pusset enda hihi)


Det beste av alt, er at jeg egentlig ikke er ferdig med dette loppis-innlegget mitt enda ;) Fordi jeg fant 2 skatter til, men de fortjener et helt innlegg for seg selv! ;) Det er bare så utrolig morsomt å finne så mye fint!! Jeg er utrolig fornøyd! Noe av det jeg er mest fornøyd med, må jo være gyngestolen, for jeg har ønsket meg det så lenge! Har spart en plass til den på soverrommet og bare venta på at den skulle dukke opp ;) Jeg håper dere alle sammen har hatt en herlig helg! Det er vel kanskje mange av dere som har gått ut i påskeferie allerede? Jeg skal jobbe mandag og tirsdag, og så har jeg en uke fri! Skal bli godt, og jeg håper vi også får slikt herlig vårvær med sol som vi har hatt denne helga! I dag har vi brent bål og grilla pølser og kosa oss! Jeg nyter hver eneste solstråle! Ønsker dere alle sammen en herlig påske! Kos dere masse, med familie, gode venner og en stor posjon med godteri ;) hihi ;)
Gode Påskeklemmer fra Beth

Eng: Hello Everyone! I am so happy today! I went to the flea-marked this weekend, and I found so many treasures! I am so happy that I found this rocking chair! I have looking for a rocking chair for a long time now, and finally I found one that fits perfect into my bedroom! I sewed the pillow right away! I think it looks so nice! I have also bought another thing, but I will show you later, it is a little suprise! Now it is soon Easter, and I am looking forward to spend some time togheter with Roy. I hope we will have a lovely weather like we have this weekend! Today we made a bonfire, and we broil some sausage, it was so nice! I wish you a lovely Easter, and I hope you will have a lovely time together with your family and good friends! Easter-hugs from Beth

38 kommentarer:

EVA AGNES sa...

Hej Beth!
Du har haft riktig köpfest, ser jag. Inte dåligt. Gungstolen var ju fix och färdig och duktigt att du sydde så fina kuddar omedelbart.
Ha nu en skön påsk med de dina du också.
Kramar Eva Agnes

MiaMaria sa...

Trevligt, trevligt alltid lika roligt med loppisar och när man fyndar är det ju så himla kul!

Vilka fynd du fick med dig hem förstår att du är så glad!

Ha´det så gott!
Miamaria

Stina-Hemma på Landet sa...

Vad mycket fint.:-)

Ha en bra vecka vännen. Kram Stina

borghild sa...

Så utrolig mye fint!! Det er jo såå gøy når en føler en har gjort noen kupp, og gyngestolen var bare super! Jeg ser den for meg ute på en amerikansk 'porch' jeg, da, en varm kveld i sørstatene...
Gleder meg til å se de siste kuppene også!!
Stor klem fra meg:-)

Kannor och karaffer sa...

Vilka underbara fynd du gjort på loppis - det var inte dåligt.

Det kan du leva länge på...gungstolen var ju redan vit och fin - bara att sätta dig med en god bok och njuta - grattis.

Ha det gott!
Ann

Moderncountry sa...

Jeg kan godt skjønne at du er i lykkerus Beth! Veldig mange og vakre funn. Likte så godt den gamle stolen rammene stod på, oja, de var også lekre. Gleder meg til også å se de andre du ville vente med.

Så flink du også har vært til å sy pute til stolen, du er dyktig!

Nå er det straks lalletid for oss. Vennen skal til Frankrike i morra og må opp før fem. Du får ha en fin uke som kommer og kos deg i påskeferien!

Nattaklem

Berit sa...

Du har vært kjempeheldig, Beth, så mye flott!!!
Ikke rart du er i lykkerus, etter så mange flott kupp! Og så billig, fatter det ikke, synes prisene her hos oss er nokså stive.
Er det en plass som er bare i helgene du er på, eller hva er det for noe? Her er det ikke noe sånt. Bare Fretex og gjenbruksbutikker, men med priser som er litt under antikvitetsbutikker, og da føler en ikke at en gjør de gode kjøpene...
Er jo spent på hva de andre skattene er!!

Her har oså vært en nydelig dag, såg tilogmed de som solte seg i bh`en, men det synes jeg er litt for tidlig. Fikk gått en lang tur med Laika, tatt noe bilder, sittet på badestranda og filosofert og kjent sola varmet godt på den svarte buksen.
Men gleden varte ikke lange, tidlig i kveld kom det kald vind og SNØ, ikke til å tro, vil IKKE ha snø nå, nå vil vi sitte ute og nyte våren, fuglekvitter, måkeskrik(det er også fint), ha fyr i utepeisen, pledd i nærheten, bare kose oss, det er det vi vil nå, ikke sant???

Iallefall vil jeg ønske deg en fin påske og med en klem herfra

Sea Angels sa...

Oh well done Beth, what wonderful items you have bought home. I am so glad you have had a super weekend, we all need some treats and a little break now and again. I love the ceramic sauce boat as well, the colours are so gentle.
Have a super week dear friend.
Warm Hugs Lynn xx

Aina sa...

Å så gøy, du fant/fikk har jo kjøpt masse fint, den gyngestolen var jo flott, likte putene du sydde til den.
Og så spennende å vente på innlegg over de neste funnene;0)
Håper mandagen og tirsdagen går fort for deg så du endelig får påskeferie du også.
Ha en fin ny uke!

Lille Trille sa...

Hei !

Så nydelige ting du har kommet over :-) Gyngestolen er jo et FUNN..og tøykurven også...er liksom mye kjekkere med klesvask når man kan brette sammen og ha det i en slik lekker kurv :-)

Er helt imponert over alt du har funnet, og venter spent på neste innnlegg.

Ha en herlig påske, og nyt fridagene.
Klem Lille Trille

elin1976 sa...

Ja her hadde du jammen kjøpt masse flott. Kurv og gyngestol er mine favoritter. Tenk å finne en slik stol....det hadde gjort slik at jeg også hadde vært i himmelen i flere uker etterpå. Ønsker deg en fin mandag. Klem:O)

Anemone sa...

Jammen sa jeg loppis ja gitt. Helt utrolige funn du har gjort. Likte alt sammen jeg, og den gjyngestolen så jo bare så deilig ut da. Så beroligende å sitte å gynge i en slik stol i grunn. Nie, dette var du heldig med.:-)

Men snøen tok du da feil på ja, og været kan en ikke gjøre en døyt med heller. Her har vi hatt regn og litt snø i hele helga. nesten elendig. Tvinger ser ut på en rusletur for mosjonens og luften sin skyld. Er jo innendørs med litt bedre samvittighet når en har fått vært ut en tur.
Derfor er det helt greit å dra en tur på jobb i dag. Eneste dagen for min del da, så er det påskeferie for alvor. Polikliniken har jo stengt alle helligdager vet du, og nå i disse dagene er det ikke noe planlagt, bare ø.hj.

Jeg har fått så utrolig plager med ryggen, noe som ikke er normalt vanligvis. Tror jeg må ha fortatt meg på noe, så hvordan det går med den store fjllturen her vites ikke ennå. Er vanligvis på hytta sammen med mine foreldre, med resten av slekte på hytter rundt vi da i påska, og det blir det vel litt av i år også. Bare kose oss, være sammen og slappe av. Deilig. Så får en håpe at været er litt på vår side...

Stor klem herfra til deg, min venn.

Lille Maison sa...

Oi så heldig du har vært!! Alle disse tingene kunne jeg virkelig tenkt meg selv, hehe... Så flott gyngestol, og disse rammene er jo så flotte, akkurat slike jeg alltid ser etter selv...! Gleder meg til å se hva mer du har funnet :) Synnøve

Lena sa...

Så masse fint du har funnet!!
Det er jo såå gøy!!
Gyngestolen var kjempekoselig:)
Ønsker deg en super påske:)
Klem fra Lena

Anita sa...

Så utrolig masse flott ting du har fått tak i!! Den gyngestolen er knallfin!! Kurven og porselenet også!! Vil ha!! Tror snart jeg må ligge på jul med deg når du
kjører til loppisen;o) Her skal det være stooort loppe marked 1. helgen i april og der skal jeg iallefall være!! Gleder meg! Skal på seinvakt nå, jeg da, men har fri mange dager igjen etter det, og i helgen har det jo vært såå nydelig ute! Idag er det grise kald vind, men ikke snø heldigvis! Mine lapper er nå nesten ferdig montert, og planene for et nytt er klare! Snakk om dille! Er ferdig med kaninbestillingene for øyeblikket og det er faktisk ganske deilig! Nå skal jeg ordne meg for jobben, ha en strålende påske! KLem Anita

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Gøy med loppemarked -ihvertfall når du finner mange gøye ting

God påske!
:O)

christinasinteriør sa...

Hei Beth! Masse fine lopper!! Vil ønske deg og dine ei trivelig påske!!:0)

Annettenett sa...

Wow! Sinnsykt masse fint, dette var virkelig flott! Gyngestolen var helt nyyyydelig og så fint med de putene på...hmmm....gleder meg til del 2 allerede:)

chatrine sa...

Heisann!
Å så masse fint! Heldige deg!:)
Jeg likte spesielt godt disse rammene dine!:)
Her i nord er det ikke særlig mange bruktmarkeder eller loppiser som er brae. Så syns jeg vel kansje at de få som er, er helt overpriset. Det er litt synd, savner det fra den tiden jeg bodde sørpå.
Gøy er det nå med litt shopping ja:) Hos meg blir det visst ikke noe, ettersom influensaen har gjort sitt inntog, typisk nå rett før påske. Håper det varer veldig kort!
Ha en finfin kveld!
Klem fra chatrine:)

LilleBlå sa...

Åjåjåj... Så masse fine saker du har funnet på loppis da! Jeg likte alle dine funn jeg, - og jeg må si jeg kvapp litt da jeg fant bildet av sukkerskålen og fløtemugga! For jeg har akkurat maken, de står på et lite sølvbrett som hører til, og er en av mine kjæreste eiendeler. Grunnen er ganske enkel, det er en arv fra min høyt elskede mormor. Her hos meg kommer man heller ikke over sånne skatter ... stort sett bare ræl til skammelige priser. *ønsker seg gyngestol*
Ha en super påske!

Mia sa...

Oi oi, sååå masse fint du har fått kjøpt deg! Jeg er virkelig imponert over funnene dine. Mange flotte ting, og så til billig penge (virker det som). Og jammen har du fått sydd så vakker en sitte- og nakkepute til gyngestolen også. Den store kurven skulle jeg gjerne også kjøpt, er litt på leting etter en slik en...

Men det vårværet du har hatt, har du det fortsatt? eller fikke dere også snø igår...? Det har vi nemlig fått, så en deilig, varm påske med hagesysler må jeg nok bare glemme. Men, jeg ønsker deg en herlig påske, uansett!

Ida sa...

Ååååhhhh! Så mye fint! Gratulerer med alle de fine funnene. Jeg har alltid ønsket meg en gyngestol også. Du er heldig! :)
Du får gynge, ta laptope`n på fanget og blogge. Hehe. ;)
Ha en fin arbeidsdag i morgen og nyt så fridagene etterpå! God påske! :)

Anne-Berit sa...

Hallo,flott loppefunn på deg,syns spesielt sausnebbet var fint,og kurven,den var flott,akkurat en sånn som jeg går og sikler etter.Kos deg med sakene,og ha en flott uke,og påske:o)

Trines Hus og Hage sa...

Hei Beth!
Wow, sier jeg bare! Skjønner godt du er i lykkerus for dette var virkelig flotte ting! Gyngestolen var helt rå, og alt var bare kjempefint! Ha en god dag i morgen og nyt påskeferien din og påskeegget! KLem fra Trine

Ingrid sa...

Så utrolig mye fint du har funnet på loppis! Gyngestolen var jo et kupp! :)
Håper du får ei fin påske!

liven sa...

Hei!! Så mye fint du har funnet på loppis :O)
Det er jo så gøy.....og hvertfall når man får slike kupp for nesten ingenting:O)
Ha en fin påske!!

frk. vims sa...

Heisann.

Så mye flott du har funnet på loppisen din! :) (hvor er den hen forresten? ;)litt nysgjerrig vettu :D

jeg synes den kleskurven egentlig var ganske fin slik som den er jeg. men om du skal male den så bør du prime først med spray primer (du kan kjøpe primer for en billig penge på Biltema, tror nok kanskje du må bruke to bokser på den store kurven), ellers kan det lett klumpe seg når du maler.

God påske! :)

Dorthe sa...

Men oj oj oj så härliga fynd. Gungstolen...suck...skulle jag gääärna vilja ha:-) Jag förstår att du är lycklig!

Klem fra Dorthe

Lisbeth sa...

Oj så mange flotte ting, tenker du fryder deg.
Ønsker deg og dine en kjempefin påske.
klem

Sea Angels sa...

Hello Beth ......you have email xxx

Garden Angel sa...

Hei!
Oj...her har du funnet mye fint:)
Kos deg med funnene og ha en herlig påske!!!
God klem fra meg:)

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Nydelige funn Beth!!! Gyngestolen var min absolutte fav.

GOD PÅSKE , klem A

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Kos å høre at tingene falt i smak Beth :)) Kos deg masse i påsken , klem

Lindas Hus.. sa...

Hei!Herlige loppefunn.Ja det er morro når en ramler over så mange fine skatter.God Påske!Linda :))

Englagård sa...

Hej Beth. Tack för hälsningen på min blogg, jag mår mycket bättre nu men jag har varit kedjad vid skrivbordet och "jobbdatorn" i snart 2 veckor och då blir det ingen ork över till annat. Känner mig som en galärslav som just sluppit lös:o)
Hoppas att du får en riktigt skön påsk.

Kram Karina

p.s. din spets är snart klar

Huset i Hagen sa...

Så mye nydelig det var her da! Jeg likte altsammen veldig godt! :0) Ønsker deg en god påske :0)

Lene sa...

Hei, Beth :)

Vel hjemme igjen etter herlige dager i sol og varme. Og jammen tror du ikke det laver ned her i dag!! Helt hvitt ute, og jeg kan liksom ikke helt forstå det. Trodde visst vi skulle få med oss varmen hjem i kofferten...

Da er det godt å kunne varme seg litt inne på bloggene. Så masse kos! Og jeg har sagt det før - det loppemarkedet ditt skulle jeg mer enn gjerne vært med på! Helt imponert over alt det flotte du finner - og ikke minst prisene du betaler!! Synes ofte de loppemarkene jeg besøker bare selger skrot til skyhøye priser - men det kan jo ha å gjøre med at jeg alltid er sent ute - og at godbitene forsvinner først ;)) Skjønner at du er i lykkerus :) Og gyngestolen var rosinen i pølsa. Kjempeflink har du vært å sy puter :)

Goooood påskeklem fra meg Beth - og hils Roy :)

Sea Angels sa...

I will send it again dear friendxx