torsdag 20. mars 2008

GOD PÅSKE!

Kjære alle bloggevenner!
Nå er påsken her, og vil med dette benytte annledningen til å ønske dere alle en riktig god påske! Jeg vil også få takke dere alle sammen for alle deres herlige kommentarer, og dere skal vite det; at jeg setter uendelig stor pris på det! Dere gir meg så enormt mye inspirasjon, og jeg gleder meg stort over denne bloggingen! I de siste ukene, har jeg hatt utrolig mye å gjøre, både med jobb og hjemme, og har derfor ikke hatt så mye tid til overs til å besøke dere alle sammen. Men nå er ting tilbake til normalen, og jeg gleder meg til å kose meg inne hos dere ;) Jeg skal ha en lang deilig påskeferie, og jeg skal ikke på jobb før neste fredag, så nå skal jeg og Roy kose oss stort! I påsken bli det en del besøk hos familie og venner, og vi skal også ha en del besøk hos oss. Da stortrives jeg, for jeg elsker jo å stelle i stand her hjemme ;) I morgen skal vi til et vennepar av oss. Hvert år på langfredag, inviterer de inn mye venner og familie, og ertesuppe og kjøtt står på menyen. Vi sitter alle sammen ute og tenner et gigantisk bål hvor vi sitter rundt og koser oss. Jeg har gjort det til en liten tradisjon for meg selv, å ta med et påskeegg til dem med mye godt i. Jeg liker å ha med meg noe når jeg er invitert bort, det er en hyggelig gest som jeg lærte av min mor, som jeg ønsker å fortsette med. I år har jeg kastet meg over et lite eggeproskjekt, og har laget egget! Jeg har aldri gjort det før, men har fått stor inspirasjon blandt mange av bloggerne, bland annet hos Elisabeths skriblerier, Bestefars verksted og hos Agnes Shabby chic har det blitt laget mange flotte egg som jeg har fått stor inspirasjon av. Jeg synes dette var kjempemorsomt, det falt virkelig i smak til å gjentas!
Bilde 1: Her er egget som inneholder 2 kg med påskegodt! ;)Bilde 2: Øverst på egget er det et motiv av epleblomster, som jeg har klippet ut av en serviett. Dette gjorde jeg egentlig feil, for motivet som er under egget skulle på toppen, men jeg klarte å ta feil halvdel, og det var for sent og snu ;) Så da ble det slik.Bilde 3: Jeg har brukt bokstaver fra mine monogram bøker og skrevet Amor Vinsit Omnia, som er latin og betyr kjærlighet overvinner alt.


Bilde 4: På motsatt side har jeg limt på et lite stykke lin hvor jeg har brodert navnene på mottakerene av egget med en blomst mellom navnene.


Bilde 5: Dette er altså baksiden av egget, noe som skulle være på forsiden ;) På begge sidene av egget har jeg også malt 2008.


Dette var virkelig morsomt! Jeg har kost meg masse når jeg har holdt på! Jeg synes det er utrolig morsomt med alt forarbeidet også, dra i butikker og finne servietter, lakk og maling! Til alle med blogging om påske og egg; takk for all herlig inspirasjon! Dere er jo så utrolig flinke alle sammen!!
Ønsker dere igjen en kjempefin påske! Kos dere nå, med familie og venner, god mat og en stor posjon med godteri ;) Håper også at god-været treffer dere alle sammen!
Varme påskeklemmer fra Beth
Eng: Dear friends. Today I want to wish you all a lovely Easter! I want to thank you all for your lovely comments on my blog and for all your inspiration you have given to me! This Easter I have a long holiday, and I will spend lots of time with Roy, family and friend. We will went on some visits, and we also going to have a lot of family and friends on visit in my home. I love to have visits, to bake some cakes for them or eat a lovely meal together. Tomorrow I will went for a visit to some friends of mine. Every year we have yellow split pea and pork soup together on Good Friday, we are around 30 people, and we are sitting around a bonfire all night. It a lovely tradition! I always bring a Easter-egg with me to them, and this year I have made one for them. I have never done this before, but I had a lot of inspiration to make this egg from other bloggers. I think it was so nice to make this egg, and I am looking forward to give it away! Wish you all a lovely Easter! I hope you will have some lovely times together with your family and friends, and eat a lot of Easter-sweets ;) Easter-hugs to you all from Beth

34 kommentarer:

Elisabeth sa...

Åee,..så vakre egg. Det er jo bare kjempegøy å lage slike, dessuten blir det personlige og kjære minner for mottager.
Jeg ga bort et egg igår til en kompis av min sønn . Han fikk et egg med tegneseriemotiv på, og med sitt eget navn..(og selvsagt med masse gotteri *ler*)
Håper du har en strålende påske med både krim, kryssord og snop, akkurat slik påsken skal være :)

Anemone sa...

Ser du er i det kreative hjørnet, det har nå denne damen vært i noen dager også. Men nå har vi behov for litt forandring og drar til fjells.
Mamma og pappa venter sårt ppå oss tre, og aller mest den lille (14!!).
Eneste barnebarn vet du, så da blir lengselen stor. det snør utendørs, på tvers, men en får ta ull undertøyet på.

Kos deg vider i påsken du også. Håper du har litt fri slik at du kan nyte disse helligdagene til fulle.

1000 klemmer og hilsninger herfra.

MiaMaria sa...

Men så måmga underbara ägg du har skapat......

Hoppas du får en härlig helg!

God Påske!

Miamaria

liven sa...

Hei!! Så fine egg!! Fin tradisjon du har og dette må jo være toppen å få!!
Ha en fin påske:O)

Sea Angels sa...

Hello Sweet Beth, I have replyed to your email..thankyoux
I hope you have the most wonderful break. Your eggs are so pretty I bet they look lovely around your home.
Enyoy this evening, I hope the weather will be kind to you and your friends.
Hugs Lynn xx

EVA AGNES sa...

Åh, så fina ägg du har tillverkat. Och det är klart att du får länka till mig. Det blir jag bara stolt över.
Ha nu en riktigt skön påsk med många ägg och myckegodis.:-)
Kramar Eva Agnes

Anita sa...

Åh! Så flott!! Har et her som ikke er laget ennå jeg, men det får bli et annet år. Nå har ungene vært ute og lekt i SNØEN! Hjelpe meg!! Etterpå skal vi til mine foreldre å spise lammestek, Yammy! Mens nå er det smågodis som ruler;o) Og playstation! Mannen min driver og snekrer hylle til meg!! Snill, ja! Har sett en i Marit sin blogg for leeenge siden son jeg likte så godt! Nei nå ma jeg "hjelpe" ungene litt på play station *ler*! Kos dere i dag! Klem!

Annettenett sa...

Fantastiske nydelige egg du har laget, skikkelig forseggjort ja! Ønsker deg en herlig påske:)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Kjekt å gi vekk slike fine jemmelagete påskeegg, og mottakerne blir sikkert kjempefornøyd.
Kos dere!
Fortsatt god påske!:O)

borghild sa...

Så utrolig flink du har vært som har laget dette egget, superfint ble det! Jeg hadde iallfall blitt kjempeglad for å få det!!
Vi har også en påsketradisjon på langfredag. Da samles min svigermors familie, dvs. hennes søsken (hun har MANGE), deres barn, svigerbarn og barnebarn for å koke påskeegg og grille pølser. Ofte er vi 60-70 stk, så det er kjempekoselig. Vi sitter også ute, men i dag var det så surt vær (vi fikk snø i går, og vinden var bitende), så det ble avlyst. Men vi på vår hytte + svigermors søster m/fam på nabohytta kokte egg og grillet for oss selv, men det var ikke så lange tida vi var ute før vi krøp inn i den varme hytta igjen!:-) Kjempekoselig med slike tradisjoner!!
Kos dere med besøk og gjester!!
Klem B:-)

Garden Angel sa...

Ååå så lekkert!
Du er kjempeflink!
Jeg synes også det er hyggelig å ta med noe, når jeg er bedt bort!
Håper dere har hatt en herlig aften:)
Hørtes veldig koselig ut med bålkos!
Kos dere videre i påsken!
God klem fra meg(",)

Hulda sa...

Kjempefine påskeegg du har dekorert. Har dekorert et par jeg også, fint å ha til pynt.

SÅ utrolig heldig du var med loppefunnene, spesielt med gyngestolen. Den var nydelig! Flotte puter du har sydd til den også.

Tove sa...

Så flott egg du har laget:) Høres ut som en koslig påsketradisjon dere har
Og jeg må jo bare kommentere alt det flotte du fant på loppemarked i siste innlegg også. Nydelig gyngestol! Passet jo veldig godt der du hadde satt den, og med flotte puter:)

God påske

krinkelkroken sa...

Heisann Beth!
Nydelige egg, så forseggjort!
Må bare kommentere innlegget under også, for noen loppekupp!!!!Nå starter sesongen snart her og det gleder jeg meg til:)
Kos deg masse i påsken, vi har nettopp grillet pølser i hagen;)

Marie sa...

Så nydelege og forseggjorte egg du har laga!

Kos deg resten av påsken med dine :)
Klem frå Marie

Lille Maison sa...

Så fine egg! Det er virkelig moro altså, og så gøy å få så mye inspirasjon rundt om på de forskjellige bloggene, alle er jo så flinke...! Neste påske skal jeg prøve meg på den typen du har laget her tenker jeg, kjempefint :) Ha en fortsatt fin påske! Synnøve

Anne-Berit sa...

For noen nydelige egg du har laget,så heldige de er de som får dem.Svært personlige og vakre,du er sååå flink.Å ha med seg noe når man er bedt bort er en fin tradisjon,så godt å høre at den ennå holdes i hevd hos noen.Ha det kos resten av påskehelga,klem fra meg:o)

elin1976 sa...

Jeg har også sett på disse flotte eggene på bloggene. De er nydelige og det er ditt også. Jeg har bare laget noen enkle med avispapir med tanke på at jeg skal kunne bruke dem videre nå i vår til pynt. Jeg er glad i å dekorere med fugler og egg om våren. Skal sy noen fugler i fra tildaboka og henge opp i noen trollhassel grener som står ved inngangsdøra. Litt koselig og blir ønsket velkommen av slike.
Her har det tatt til å snø igjen så våren har blitt lagt litt på hylla her hos meg. Men da blir det masse av tid til å male inne å da er jeg jo ferdig når sola og varmen atter vender tilbake. Da kan jo det benyttes ute i hagen.
Ønsker deg en fin føste påskedag. Masse klemmer fra Elin:O)

Elaine sa...

Så underbart, vackra ägg du har gjort. Har också blivit så inspirerad av många bloggar med de mest fantastiska kreationer, men tid och ork har inte räckt till i år. Vi har varit borta och det har varit skönt att bara slappa av. Jag har bestämt mig för att inte alltid vara "flink pike" utan att med gott samvete bara ta det med ro. Mitt problem är att jag vill så mycket..........
Ha en trevlig fortsättning på påsken!
Klem!

chatrine sa...

Heihei!
Så koselig med disse eggene dine! Tenk å få slikt hjemmelaget fyllt med godt!
Jeg fikk et egg jeg også av min gode venninne, det var fyllt med såper og SPA ting, siden jeg fikk denne dumme influensaen først i uka, så har jeg virkelig kost meg med egget:) det var jo så koselig av henne:)
I dag har vi nydelig vær, sol og skyfri himmel, men... sterk vind, og iskaldt. jeg sitter inne å koser meg forran peisen, med god kaffe!
Ha en finfin søndag!
Å kos deg det som er igjen av påsken!
Klem fra chatrine:)

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

Vakre egg du har laget Beth! Håper du har kost deg masse i påsken .

Klem A

Magny sa...

SÅ SKJØNN BLOGG DU HAR...
DU ER SÅ KREATIV!!
KLEM, MAGNY

Magny sa...

SÅ SKJØNN BLOGG DU HAR...
DU ER SÅ KREATIV!!
KLEM, MAGNY

Camilla at home sa...

Heisann Beth! Håper du har hatt en fin påske, vi har vært på fjellet i påsken og kom hjem igjen igår, tenkte at da var det slutt på snøen, men jammmen så var det snø her også når vi kom hjem, så da måtte jeg finne frem litt vårlige bilder. Ha en finfin dag på siste påskeferiedag:) Nydelige egg du har laget, tror jeg må prøve meg til neste år, kom ikke så langt i år... Klem Camilla

christinasinteriør sa...

He Beth! Takk for kommentaren! Gleder meg på mere varer ja enda det er temmelig fult der inne i 16 kvm butikken, men med jevn flyt trenger man litt varer! Kjempe fine påske egg! Her laver det ned med sne i dag også. Håper du har hatt en fin påske.

Klem fra møre:0)

JULIE K sa...

Oj oj så vakkert et egg. Ser jo vanskelig ut å lage da, men er det kanskje ikke. Håper du har hatt en flott påske ferie og fått hvilt deg masse : )

tulipanerogkrystaller sa...

Hei og takk for velkomsten. Så artig å få kommentarer. Det var noen nydelige påskeegg du har der. Hadde planer om å lage noen, men det ble liksom aldri med annet enn tanken:-) Kommer helt sikkert til å "stikke innom" hos deg. Ha en fin dag. Hilsen Marit.

Hespe sa...

Åh, så flotte påskeegg du har laget - heldige de som fik disse ... :O)

Skal si jeg har fått masse inspirasjon foran neste års påske - da blir det påskeegg til alle mann!!!

Ja, påsken nærmer seg slutten. Har kosa meg masse. Beklagelig ble det dårlig med sol, men til gjengjeld snø i "bøtter og spann". La ned 70-80 cm i løpet av påskeuken. Ja, ja - lite å gjøre ved det, så da var det å kose seg inne i en varm god hytte - slettes ikke så værst - faktisk kjempedeilig!!!

Jeg kom tilbake til Oslo i dag tidlig, og ironisk nok har det vært sol fra skyfri himmel hjemme i Nordfjord i dag, mens snøen laver ned her i Oslo.... Er det mulig!!!

Ha en fortsatt fin mandagskveld, så hørs vi snart!!

Klemmer :-)

Mita`s hjørne sa...

Disse eggene var jo bare nydelige da...
Har jo sett rundtomkring at eggproduksjonen har vært stor i år...
Nå er fridagene oppbrukt, kan nesten ikke huske sist jeg hadde fri hele påsken - jammen var det hærlig...

Ha ei koselig uke...

Tonje sa...

så fine eggene dine ble!!! Håper du og roy har hatt en flott påske.Vi har værdt hjemme siden jeg fortsatt er syk,men vi har kost oss masse alikevel.

Det er koslig med tradisjoner...slik som dere har på langfredagene...

Det med å ha med en liten ting når man er blitt bedt på besøk er en kjempe fin gjest...bestemoren min har alltid noe med seg når hun kommer hit og det er jo så hyggelig=) Jeg prøver også å skal ha med meg noe når jeg er invitert bort,,men det kan jo fort bli dyrt hvis man skal kjøpe gaver,så da er det koslig å kunne lage ting selv som man gir bort...litt mer personlig syns jeg oså det blir da=)

Håper du får en fin tirsdag!
Klemmer

Ida sa...

Nydelige egg!
Fantastisk vakre! :)))

Vel overstått påske.
Du har vel snø enda, tenker jeg..... ;)
Her ligger snøen også. Oppå blomstrene.
Vinter og vår - "hånd i hånd".... Hehe.
God uke til deg! :)

Lisbeth sa...

Hei på deg og vel overstått påskeferie!
Mange flot egg, jeg fikk bare "ruget" ut ett!
Vet du, bildet av madonna med engler er en håndskåret altertavle i tre som jeg fikk i gave for noen år tilbake. Giveren viste ikke om jeg foretrakk lyst eller mørkt tre så jeg fikk likegodt en av hver. Er vakre begge to, men ganske store og tunge så ikke lett å plassere, derfor går de litt på rundgang fra sommerhus og hjem igjen, frem og tilbake er like langt, hi,hi ;o)))
Ha en skjønn dag.
Varme klemmer

Collagedesign sa...

Heisann!

For en flott blogg du har, her kommer jeg til å følge med fremover.. Og eggene var kjempefine, skikkelig gøy.. ikke sant? Jeg var også påskehare i år, eggene kan du se på bloggen min:-)

Ha en flott uke! Hjerte fra Elise

Moderncountry sa...

Koselig egg Beth! Dyktig du, og ikke minst veeeeldig gavmild!!
Det er en av dine beste egenskaper, at du er så snill og god :)

Håper du får en fin uke som kommer, og kos deg med kreativiteten!

PS: Takk for hyggelig samtale :)