tirsdag 29. april 2008

Min nye spisestue

Hei alle mine gode bloggevenner! ;)
Først av alt i dag, må jeg takke dere alle sammen så utrolig mye for den overveldende responsen jeg fikk på mitt forrige innlegg! Dere er jo helt utrolige, og noen knupper alle sammen! Er det rart man blir glad?? Det betyr veldig mye for meg å få så positiv respons på noe man har brukt så mye tid og krefter på. Ikke minst for Roy, han synes det er like koselig å lese kommentarene som det jeg gjør! Han er jo så flink den gutten, flislegger og ordner alt mulig her hjemme ;)
~~TUSEN TAKK ALLE SAMMEN~~
I dag skal jeg vise dere spisestua mi! Jeg har nemlig endelig funnet meg spisestue, og jeg er veldig fornøyd! Jeg kjøpte den faktisk på finn.no, og selv om den er brukt og litt slitt så gjør det meg ikke noe. Synes bare det er litt sjarmerende jeg ;)
Spisestua er en del år gammel, hun jeg kjøpte den av hadde selv hatt den i 15 år og dette var en spisestue som hadde gått i arv.Bilde 1: Her er spisestua mi, det er en Gustaviansk spisestue med 8 stoler.Bilde 2: Speilet dere ser i bakrunn, er et speil jeg har vært så heldig å få gratis. Det var opprinnelig i gull, så jeg malte det.Bilde 3: Litt kveldsstemmning fra spisestuen min.


Bilde 4: Er det ikke nydelige roser? Elsker fargen på disse!Bilde 5: Stolene var nydelige, jeg likte trekket så godt! I annonsen så det ut som trekket var grønn-stripete. Jeg ble så glad når jeg så det var blått! Liker den fargen mye bedre!
Bilde 6: Med spisestua følgte også denne skjenken, så nå har jeg plass til å samle servise i ;)
Jeg synes det er veldig morsomt å kunne vise dere litt mer her hjemmefra! Endelig har vi kommet litt mer i ordning og kjøpt inn litt mer møbler så det blir litt koseligere! Nå minner det mer om et hjem enn en byggeplass ;) Deilig å bli kvitt malingsspannene, penslene, støvet og rotet! Nå om dagene har jeg vært mye på loppis og kjøpt inn så mange ting at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne.. hihi.. Har enda en del ting jeg har lovt å vise dere som jeg rett og slett ikke har hatt tid til enda, men det kommer, jeg har ikke glemt det ;) Ønsker dere alle sammen en herlig uke med massevis av vårsol og varmegrader! Klemmer fra Beth
Eng: Hello my lovely bloggfriends! First of all I am going to thank you all for that fantastic respons that I had on my last post! It means a lot to me, and I am so thankfull! It has been so much hard work, so to see that so many liked it, bring warm feelings to my heart! Today I am showing you my dining room! I have bought a dining table and chairs. It is not new, I have bought it on internett. But I think its just a lot of charm that it is worn. It is a Gustavian dining table and with eight chairs. I think the fabric on the chairs was so lovely, I like the blue colours and the flowers. I also got a Gustavian sideboard together with the chairs and the table. It is so lovely, now I have something to put my dinner set and coffee service in. I hope you all doing fine these lovely days of spring! It is a wonderfull time, and I have gone to a lot flea-markeds and have bought a lot! Now I have so much to show you, so I dont know where to start.. hihi ;) I wish you all a lovely week with some sunshine and a lot degrees above zero ;) Hugs from Beth

42 kommentarer:

Lena sa...

Så koselig du hadde vært innom hos meg!
Alltid gøy når noen kommenterer:)
Spisestua di har du nå vært utrolig heldig med, den var kjempefin...
Ser ut som du har det så koselig at!
Ønsker deg en herlig dag!
Klem fra Lena

Tiril sa...

Kjempe fint spisebord, hadde selv Gustaviansk spisebord i mange år, skiftet trekk i ny og ne, men tilslutt var både stoler og bord tydelig merket etter mye bruk. Kjekt å skifte når du ser at det trengs.
men ennå syns jeg det er et tidløst bord, jeg solgte mitt for en billig penge, ett par av stolene var noe rikkaløse, men de som kjøpte det var fornøyde.
Ellers syns jeg du har en fin blogg, vil gjærne følge deg videre.

Mona. sa...

Oioioioiooiiiiiii,så fint det ble,dere var jo kjempeheldige !!! Virkelig stilfullt,må jeg si :) Tusen takk for mail,jeg svarer snart !!!

Solstad sa...

En herlig spisestue!! Min mormor har maken møbler som du :)
Vaskerommet ditt var helt fantastisk ....jeg og vil ha!! Vi har en murvaskekjeller...usj!!
Stor klem

Camilla at home sa...

Dere har vært kjempeheldige ja, veldig flott:O) Gleder meg til å se flere bilder hos dere:) Så må du må ha en finfin kveld!

Piffa & Puffa sa...

Vilken vacker matgrupp du har. Skulle också vilja ha en liknande men den skulle inte passa in i mitt hem så jag skulle behöva köpa ett nytt hus först.
Fin blogg jag kommer tillbaka.
Kram Anette

borghild sa...

Så heldig du har vært som fant denne på finn! Likte den kjempegodt, klassisk utseende, og så kan en jo skifte trekk når en blir lei... Gleder meg til å se flere bilder etter hvert, er ganske så spent på hvordan dere har det!:-)
Klem B:-)

Berit sa...

Gratulerer med flott kjøp, heldig med den!! Skikkelig stilig, og den skjenken var også flott.
Kjekt med Finn .no!
Var selv heldig å fann en seksjon til husprosjektet. Var meningen å male den lys, men såg det var så mye arbeid at har latt den være som den er. Får gjøre det en annen gang heller. fann ut at siden jeg skal leige det ut så får de godta det som det er.

Det er et stilig hjem dere skaper sammen dere to.
Ha fortsatt en fin uke.
Klem.

Marie sa...

Stileg spisestove du har handla! Trekket på stolane er nydeleg !

Takk for kommentar hos meg :)

(((klem)))

Garden Angel sa...

Så fin spisestue:)
Trekket ser koselig ut!
Kos deg med alt det nye!!!
Nattaklem fra meg:)

Lovise sa...

Du verden som dere jobber og styrer. skal si dere får ting unna.
Den stua ble jo helt nydelig. Tenk alle de koselige måltidene dere skal ha der....
Du blir nok å kose deg masse masse:)
Klem.

Tove sa...

Det var jo en kjempefin spisestue du hadde fått kjøpt. Og så kjekt med den sjenken...når man er loppisgal trenger man lagringsplass ja ( ..vet det litt for godt..)

Og morsomt navn på pusen din også:) Har prøvd å forestille meg hvordan den oppfører seg!

klem

prinsessa1976 sa...

Hei Beth.
Nå skaljeg fortelle deg en liten historie.....jeg og mannens søster aina fikk en slik spisestue( ikke rommet men bord og stoler) fra noen som skulle renovere et hus. I dette huset stod altså disse møblene +en bidermaier stol, et røkebord og en jærstol med armlener. Siden jeg hadde plass fikk jeg alt dette med hjem. Siden denne damam var VELDIG usikker på stilen sin så gav hun bort spisestuemøblene, stolen havnet på dynga fordi den hadde orange trekk, røkebordet ble fort et lekebord og ødelagt og jæstolen den finner vi ikke igjen.....4 år etterpå sitter jeg med tårer i øynene over alle bloggdamene som viser disse nydelige møblene og minner meg til stadig på hva jeg har gitt bort, kastet eller mistet. ha ha ha ha.....jeg gjør aldri det der igjen...derfor har jeg blitt en samler og samler på alt og har store problemer med å kaste.....sukkk....:OD

Englagård sa...

Himmel så fint du har det:o)

Önskar dig en fortsatt fin dag
(här är det sol)
Kram Karina

Anemone sa...

Så utrolig flott da gitt. Nesten som en herregård hjemme hos deg nå.
Min tante har akkurat maken, men den er nok i eikefarge og rommer mange gjester til mangt et trivelig lag. det ser det ut til at dere kan få i denne kroken også.

Her jopbbes det til 1000. Har tatt noen feriedager nå før konfirmasjon på søndag. Godt å ha litt god tid, så blir det litt kos og ikke bare stress disse forberedelsene. Har bakt litt i dag da, og er faktisk kvalm av å røre smør og sukker hvitt. Kvalm av å sleike av visper og slikkepotter også...., og så får en såå dårlig samvittighet etterpå. For en skulle jo tatt et eple istedefor, ikke sant ??

Nydelig vær har vi i trøndelagen i alle fall, vi krysser bare fingre for at det holder seg nå når vi skal ha fri.

God 1. mai og helg til deg min venn.

liven sa...

Så fin spisestue du har fått!! Ordentlig heldig med den!!
Blir spennende å se hva dere har holdt på med!!
Ha en fin kveld!!

Sea Angels sa...

Hello Lovely Beth, your table is elegant and just gorgeous, I just love it. You will be able to dress it in so many ways, and just think of the family partys and dinners you can have. I bet you are embroidering already for it. Have you filled the sideboard with all your goodies yet or are there still some small spaces to fill ha ha. I am really pleased for you( big smile)
Warmest hugs.
Lynn xx

Synnøve sa...

Så flott spisestue...! Grattis med et kupp, det så virkelig koselig ut på kvelden også :) Vi fant også vår gamle spisestue på finn.no, med tilhørende skjenk og skap, er sååå fornøyd med det! Skjenken deres var jo fantastisk flott :) Ha en flott langhelg! Synnøve

Trines Hus og Hage sa...

Hei på deg, Beth!
Skal si jeg sperret opp øynene da jeg så den flotte spisestua di. Jeg er svak for den Gustavianske stilen og synes spisestuestolene bare var kjempefine!
Vaskerommet deres var også blitt så deilig, godt og praktisk. Så flinke dere har vært!!!
Takk for kjempekoselige ord på bloggen min også. Setter pris på det.
Håper du får gode og vårlige dager fremover. Klem fra Trine

♥ H@rmoni ♥ sa...

Flott spisestue og nydelige roser!
;O)
Kos deg på 1.mai!

tinemor sa...

For en utrolig lekker spisetue du har fått i!
Min kjære ønsker seg faktisk en sånn, men i og med vi har lagt oss på mørk eik-linjen, passer det ikke helt inn. Men det kan jo bli en gang. Jeg er jo så enig med ham, i at denne spisetuen er bare så klassisk og lekker! I love!

Hege* sa...

Hei=) Jeg var innom deg her m dagen og så det fine vaskerommet ditt,og i dag fikk jeg sett den nydelige spisestua!! Den var du heldig med-og senken som hørte til var knallfin=)
Ser innom om litt igjen...=)

Anita sa...

Hmmm! Kom plutselig på at jeg bare tenkte at jeg hadde kommentert innlegget ditt jeg, men ikke gjort det;o)
Nydelig spisestue!! Skjønner at det er deilig å komme litt mere ordentlig på plass!! Men så er det jo litt moro og holde på også, ikke sant?!?!? ha en flott helg!

silje-sin sa...

God kveld:) Skal til å legge meg, men fant ut at nå var det virkelig på tide at jeg la igjen en kommentar hos deg:) Nydelig spisestue, helt perfekt.. Og det var vaskerommet også! Ser det alltid sånn ut? (hjelp;)) ha en flott helg! mange klemmer fra silje.

Moderncountry sa...

Heisann Vennen!

Se der ja, endelig en spisegruppe. Så nostalgisk og fin!!
Minte meg litt om gamle Svenske hus. Sånne koselige på landsbygda med små rutete vinduer og skjeve værbitte dører. Endelig kan du ha noen på middag!
Ja, snart kommer jo vi og. Oj så fort som det går. Nå er det jo sommer her allerede. Med mellom 22-25 grader er det ikke fritt for at jeg spør meg selv. Var våren her?
Ungene springer i gata med kortbukser og spiser is og hyler.

Du får ha en riktig fin helg Beth. Kos deg i været!

Klem storesøs :)

chatrine sa...

Heihei!
Nydelig spisestue! Er det virkelig noen som selger fra seg sånt??.... Å speilet var flott! Sitter her å tenker at jeg har lyst å bytte ut et bilde jeg har i stuen med et speil, kansje jeg finner et fint et en dag:)
Hos meg er det hangen som står først på "gjøre noe med" listen:) Nå som sneen er nesten helt vekk, kom selvfølgelig gjørma fram... Nå skal det så fort som mulig såes plen her;) Ser det må plukkes en del stein først...
Ønsker deg en kjempefin helg!
Klem fra chatrine:)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så nydelig den spisestuen var, dere har vært utrolig heldig som har fått tak i denne...
Minner meg litt om Carl Larssons bilder - veldig nostalgisk og vakkert...
Kjenner igjen følelsen av å bo i en byggeplass ja, her har vi holdt på å pusse opp i mange år, ser enden nå da - det siste rommet blir badet...en gang...

Ha en koselig kveld og helg...

Hulda sa...

Bare en ting å si; lekkert!! Nyyyydelig spisestue og sjenk. :)

Elaine sa...

Men, vilken stilig spisestue du har fått!!!! Alldeles jättefin! Förstår att du kan känna dig jättenöjd. Finn.no är så bra. Har själv köpt och gjort flera bra affärer på Finn.

Ha en fin vecka!
Klem!

Ida sa...

Flott spisestue. :)
Speilet er fint også.
Helheten er harmonsisk.
Kos dere rundt bordet der. :)
God uke ønskes deg fra meg.
Klem.

Albertines verden sa...

Hei. Så heldig du var med den spisestua. Vi har arvet en lignende, men med litt annen rygg på stolene. Orginaltrekket er med rosa striper i stedet for dine lyseblå. Fikk også med ett vitrineskap med glassdører. Ettersom vi allerede har en spisestue vi liker, så bruker jeg den til borddekking i butikken. Kunne solgt den flere ganger. Men det vil jeg ikke, har tilhørt mormoren og morfaren til mannen i mitt liv. Så lekkert vaskerommet ditt ble, kjempefint. Ha en fortsatt fin uke.

Hespe sa...

Ja, den spisestua di var bare veldig, veldig fin! Jeg likte også godt stoltrekket - nydelige farver. Også den skjenken da - nyyyydelig!! Heldige du som har fått dette i hus..!!

Håper ellers at det står fint til med deg, og at du nyter at våren er kommet. Ønsker deg en flott uke videre!

Klem Hildegunn

Lene sa...

Hei på deg, godjenta :)

Den spisestua var heeeelt skjønn!! Og jeg er så enig, så enig med deg - brukt og litt slitt har myyye mere sjarm en flunkende nytt. Vår er også gammel - fra 40-50 tallet - og jeg har aldri vurdert å bytte den ut. blir aaaaldri lei.

Så koselig å høre at Roy også leser kommentarene dine. Da kommer der en spsialhilsen til han her og nå: Skikkelig kjernekar og handyman Beth som er Beth vel fortjent :)

Og, kjære Beth... Vet du - nåååå er jeg virkelig ferdig med skolearbeid for dette semesteret!! Juhuuu!! Og jeg er sååå glad. Deilig å blandt annet vase rundt på bloggene igjen. Joda, har vært innom litt her og der, men ikke skrevet så mange hilsninger. Har rett og slett hatt litt hetta for tastaturet etter oppgaveskriving i laange tider.

Men nå er det påane igjen.. Ja, innimellom alt det overhengende jeg har å gjøre. Og ikke minst kooosen ute i det herlige været vi har fått :)

Kos dere masse, dere og, Beth :)

goood klem fra meg :)

Karoline sa...

hei.
takk for hyggelig hilsen har knapt vært innom bloggen pga storfeiring en uke til ende. og så dette fantastiske vært- da må man jo være ute!!!
nydelig spisestue, og ellers er jeg impornert over alt du viser dere har gjort og holder på med i huset. blir bra!!!
ha en dilig sol helg.
klem

mali-mo sa...

Gratulerer med ny spisestue! Det ble jo virkelig herskapelig, så kjempelekkert ut!

Her er det konfirmasjonsforberedelser som står på programmet. Det er min niese som skal konfirmeres, og jeg har brukt dagen på å lage kort, bake kake, stryke bunadskjorte og andre klær. Puh! Endelig i rute og tid for litt blogg!

Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg for en tid tilbake. Håper solen skinner hos deg også, og at resten av pinsen blir fin.

borghild sa...

Hei Beth!
Det er travle dager, men det ligger noe til deg på blogen min!:-) Klem B:-)

Anne-Berit sa...

Den spisestua var lekker,gratulere med den.Og så kjekt at det var skjenk med,alltid godt med mer skapplass.Speilet passa jo perfekt til spisestuen.Nydelig alt sammen.Ha en fortsatt god pinse!

HildeS. sa...

Å for ei flott spisestue du har kjøpt deg.
Nydelege stolar:)
Det er godt å komme i orden kan eg tenke meg, og det vert så fint hjå deg atte:)
Veldig kjekt å få sjå korleis du har det:)
Ha ei fin ny veke.

Lene sa...

Heeei, snuppilupp :))

Nå må dere ikke slite dere heeelt ut. Håper dere har hatt tid til også å kose dere i pinsa og deeeeilige sola :)

Jeg har en liten meningsmåling på bloggen min - og et tilhørende innlegg. Har du tid og lyst, er du hjerteligst velkommen innom med din mening, tanker og ideer :)

Savner deg, jeg :)

Ha ei god natt, Beth :)

Gooood klem :)

Garden Angel sa...

Hei vennen:)
Savner deg her inne!
Har også en award og en utfordring liggende på bloggen min til deg!
Håper jeg ser glimt av deg snart!!!
Stooor klem(",)

LISBETH---<-@ sa...

Innom for å ønske deg en flott 17 mai feiring!
Klem

Anita sa...

Hei!! Håper alt står bra til hos deg!?? Har tenkt på deg om dagen fordi jeg er på jakt etter noen monogrammer i korssting!! Får lete litt her hjemme så dukker det helt sikkert opp noen;o) Ha en strålende 17. mai!! Klemmer fra Anita!