fredag 16. mai 2008

Hei jenter!!

Nå er det lenge siden jeg har hatt et innlegg! Og ja, det har sine grunner! Jeg var jo så lykkelig over å være ferdig med oppussingen, nå hadde jeg masse tid til å kose meg, og ikke minst å blogge!
For en måneds tid tilbake, satt jeg på verandaen sammen med Roy. Med et stort hjertesukk sa jeg til Roy; at nå har jeg bare innfunnet meg med det, at hagen kommer jeg ikke til å bli ferdig med i år! Vel, dette er en jente med mange jern i ilden, og jeg kunne da ikke ha min første sommer med en stor flott hage som ikke var stelt i stand? Nei, jeg var bare nødt til å sette i gang! Og ikke nok med det, nei jeg fant ut at jeg like greit kunne få den ferdig til 17 mai! Har du hørt noe værre? Snakk om å være flink til å skaffe seg mye jobb! Så da tok jeg fatt da, på min 1,5 måls hage, med stor iver og lyst! Og selvfølgelig, en evig optimist som jeg er, ville dette gå strålende! Vel, utallige med arbeidstimer senere, og ikke mindre enn 24stk 80 liters sekker med bark, såre fingre og luking etter den store gullmedalje, kom jeg da i mål!! Jada, jeg kom i mål, vel iallefall nesten ;) Noe må jeg jo pusle med i sommer også ;) Tenkte at jeg i dag skulle vise dere bilder fra hagen min! Jeg har i dag ikke satt noe tekst under bildene.. kremt.. Ja for dere skjønner, at plantenavn? hm.. Det er IKKE min sterkeste side, og jeg kan vel ikke navn på mer enn to av dem.. *LER*Vel, her kan jeg iallefall lure meg til å skrive noen ord ;) Dette er et bed som stod fra før, men med et stort virvarr av ulike planter. Dette har jeg gravd vekk, og heller satt opp lykter og rosebusker. Rosebuskene er enda litt små, det er en rosebusk mellom hver lykt. Rosene er Queen Elisabeth roser og et annet slag. Rosa og røde roser annenhver gang. Lyktene går på strøm, så her har det også vært en del arbeid med å grave ned ledningene. Jeg ble iallefall veldig fornøyd, og de lyser så utrolig flott i mørket!
Jeg vet det er mange av dere som sikkert kan skrive navn under alt jeg har her.. hihi ;) Jeg skal forsøke å komme sterkere tilbake med det, må bare sette meg inn i 1000 planteleksikon først.. haha ;)
Ønsker dere alle sammen en
FANTASTISK FLOTT 17 MAI FEIRING

Håper dagen blir fyllt opp med masse kos, is, brus, god mat, og sammen med familie og venner!! Nå kommer jeg sterkere tilbake med bloggingen, for nå er jeg jo ferdig med både hus og hage? Hva i all verden skal jeg finne på nå? hihi ;) Masse gode klemmer fra Beth


Eng; Hello my friends! I am back ;) I got to tell you why I have bin gone for some weeks now. Well, this girl have always some new things to do! I said to Roy for a while ago, that I cant have my garden finished this year! It was to much to do! But I could not wait, I could not spend my first summer in my big garden, and not do something with it! So I started this work, and a lots of hour later, I finnaly was finished! My garden is about 1,5 decare. I hope you enjoy this pictures! My knowledge in plantsname, its not that good yet, but maby you know some names? I hope you have some lovely days of spring! Tomorrow it is Norways national day, and it will be a big party! Here at home, I will have some friends and family on visit, and we going to have a big barbeque! I cant wait ;) Lot of hugs to you all from Beth ;)

20 kommentarer:

Berit sa...

Så det er dette har du holdt på med, begynte å lure hvor du ble av.....
Du er bare så dyktig, og for en jobb, hjelpe meg. Mye å ta seg av når du har 1,5 mål som skal holdes i orden. Men du er så rask at dette går nok som en lek.
Det var masse flotte planter, jeg er ikke noe flink på plantenavner jeg heller, ser bare at det er fint og det er greitt nok for meg.

Vil ønske deg en flott 17.mai feiring, kos deg med is, brus og pølser... hipp hurra!
Klem fra meg.

Lovise sa...

Bevare meg som du har jobbet!! Det var jenta si det. Ikke så nøye å huske alle navn, bare kos deg med synet etter hvert som alt vokser til:)
Ha en herlig 17 mai.

Klemmer.

silje-sin sa...

Så fint dere har fått det! Du må ha litt av et pågangsmot, kanskje du kan komme hit en tur etterpå?:) Nå kan dere kose dere masse i hagen til sommeren! Ha en flott dag i morgen! klemmer fra silje.

Aina sa...

Gått ta banen!! Du har å gjøre på;0)
Ser kjempefint ut, når du forresten alikavel er ferdig med hagen til 17.mai, kan du ikke komme å ordne her?
Kan få bruke hele sommeren på ugressåkeren min;-P

Fra tull til "alvor", ha en super 17.mai helg, kos deg masse du også!

Klem fra Aina.

Anemone sa...

Hei vennen.
Du så enegstelig en blir når det er stille på en blogg. Og jeg da med mine grublerier, du skjønner... På badet i dag tidlig tenkte jeg faktisk å sende en mail til Aina for å høre om alt var ved det vante hos deg, for du har jo vært savnet kan du skjønne.

Og NÅ!! ser jeg hva du har gjort. Det er nå liksom ikke måte på heller da, hvilke prosjekter du setter i gang med :-))) Sommeren har da just startet min venn. Skal du bare nyte soldager på verandaen heretter du nå da ?? Og beskue verket... Masse flotte blomster og en deilig naturtomt dere har da. Ser virkelig virkelig flott ut.
Vi bor i en sånn skråning vi også, til sønnens store fortvilelese.... for vi har ikke plass til trampoline!! (men jett om mor er glad for akkurat den!!! da... ikke særlig dekorativ de store blå tallerkener der du...:-)

Her er konfirmasjon vel overstått, og sønnens første fest var i går kveld. En hel familie i spenning her, på hvordan dette gikk. Og ja!! jeg sto i døra når han kom hjem...., må nesten le... blitt sånn som jeg aldri skulle bli !!!

Ha nå en strålende 17. mai feiring i dag. Kos dere og nyt nå deres "dynasti" fra en sofa eller en stol denne dagem.

Klem til deg fra meg.

liven sa...

Lurte på hvor du ble av......
Kjempeflott hage du har fått deg!!
Liker så godt å holde på i hagen selv men nå for tiden er der litt tilgrodd!! Er litt andre ting å hold på med!!
Ønsker deg en fin 17 mai:O)

tinemor sa...

Skjønner jo godt at du ikke har tid til å blogge om dagen! Stått på skikkelig du!
Men så ble det da kjempefint å!

Moderncountry sa...

Hei Beth!

For en utrolig flott jobb du/dere har gjordt!! Dere altså..er kjempeimponert her. Så mange vakre bilder og av like vakre planter og blomster. Det er virkelig noe eget med naturlige omgivelser, da glir beplantningen på en helt annen måte inn. Flottere!

Håper du har hatt en fin nasjonalfeiring. Her har det vært pakking og atter pakking. Nå i kveld hadde vi avskjed med noen venner. Litt vemodig er det..Så dette blir nok den siste meldingen herifra..

Ha en fin Søndag i morgen og sees om noen dager!
Klemmer fra storesøs

prinsessa1976 sa...

Godt å ha deg tilbake. Gartner skulle du vært:O)

mali-mo sa...

Wow, for en jobb du har lagt ned! Har jo jobbet litt i hagen her også, men må si at jeg ikke har vært i nærheten av ditt tempo!Så flink du har vært!

Sea Angels sa...

Hello Beth , so lovely to see you again, you have been so busy...and it shows, your garden looks so magical. It is very beautiful as if it has grown out of the woods, so natural, and delicate, what a wonderful place to spend your time. Now I understand why you have both been working so very hard!!
Dreamy and lovely
Lots of hugs my sweet friend
Lynn xx

Tulip sa...

Her var det lagt ned mange timers arbeid ser jeg!
Ble flott da.
Kan heller ikke navn på alle planter, det viktigste er vel at det er pent å se på!:)

Men du:
kan ikke du sende meg adr. di, for du var med på min pay it forward... tenkte jeg skulle få sendt ut gave snart..før jeg glemmer det.(For å glemme ting er jeg innmari god på!)
Min e-post: grobob@gmail.com

Tulip

Tove sa...

jeg tar gjerne litt av energien din... For en jobb du har gjort! Og det går ann å slappe av å bare nyte hus og hage fremover, men skjønner at etter hektiske måneder kan det være rart:)
Håper du får en flott avslappende uke;)

Ida sa...

Vel overstått 17 mai. :)
Virkelig flotte bilder fra hagen din! Det gleder mine øyne, vet du. ;)
Vakkert!
De rosene kommer til å glede deg stort. Finnes det noe finere enn roser? Neppe.
Kos deg videre og ha ei fin uke.
Klem fra meg.

Anita sa...

Jeg vet!!! Du kan komme hit og hjelpe meg med hagen!!!!!!!!!!!!!! Skal få både mat og drikke og hyggelig selskap;o) Hvis du kommer nå har jeg nybakt brød til lunsj *ler*! Kommer til å bli såååå flott!! Også har du vært utrolig flink!!! Nå skal jeg ut og male siste strøket på den andre fluktstolen og så er det jobb i kveld! ha en flott uke videre! KleM!

Anonym sa...

Herlig hage! Jobber litt med hage sjølv, så eg veit kor mykje jobb du har hatt!!!

Bruker anledningen til å sei at Ting Tar Tid om dagen, men eg er gang med å produsere ei lita takkehelsing for dei flotte kopiane eg fekk av deg! Det er mykje som tek tid om dagen... jobb, ungane, gamle svigerforeldre, båt og hage...

Men det SKAL komme noko - eg lovar!

:o) Frøet

krinkelkroken sa...

Det høres ut som litt av en jobb, men så lekkert i hagen din da! Holder på her også, men det blir nok litt etter litt;)
Ligger en award til deg på min blogg:)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Godt at du er tilbake da, trodde du satt ved spisebordet ditt jeg...he,he...
Jammen har du jobba masse i hagen - slik er det når man bestemmer seg for å få ting gjort...
Plantenavn har jeg ikke peiling på, jeg planter det som er fint, så får det bare bli slikk...
Håper du får kost det masse i hagen i sommer...

Ha ei koselig helg...

Anemone sa...

God morgen vennen.
Nå sitter jeg her med kaffen min igjen da..., og jeg tenkte på den kommentaren du skrev til med sist. Om alle gevirene som du gjemmer unna i boder og kjeller !! Fy og skam lille frue... nei, da bare tuller. Men kom jo på din stil og en post hos en annen blogger dukket opp i mitthode. Hun med bloggen Hvit stil malte jo geviret hvitt hun, og DET kan kanskje passe bedre in hos deg... stilig sjø !!

og her finner du de bildene :

http://hvitstil.blogspot.com/2008/01/hjort-i-stua.html

Den siste uka her vært trevel og med dårlig vær i trøndelag. Nå er det helg, himmelen er blå å solen ser over åskammen her. Damen skal kose seg i to hele dager, fri og overskudd. Kan man ha det bedre ?? Nei...

Kos deg du også, og nyt livet og våren.

klem fra Anne.

christinasinteriør sa...

Velkommen tilbake!
Det er av og til sånn at man ikke har tid til alt!!
Koselig kommentar fra deg!
Ps: si ifra om du vil at jeg skal sende deg noe!! Ikke problem!
Inntil videre lykke til med jakten på GG kopper!
Ha en nydelig kveld!
Klem!