mandag 26. mai 2008

Heisan Hoppsann ;)

Hei alle bloggevenner!
Her er jeg igjen vettu ;) Og hva har jeg bedrevet disse siste dagene med? Jo, det jeg skulle pusle med i hagen i sommer? Jo, jeg har altså blitt ferdig med det.. hihi.. Helt håpløs, må bare ha ting ferdig og orker ikke å se på halvferdige ting.. hihi ;) Nå er det jordbæråkeren som har stått for tur, og nå kommer det til å bli mange skåler med deilig jordbær og vaniljeis ;)
Jeg har vært så utrolig heldig å fått denne awarden av Krinkel-kroken, Interiør og hage og fra Borghildpia! Tusen takk alle sammen, dere skal vite jeg setter stoooor pris på den!
Med awarden så fulgte det med noen spørsmål som jeg tenkte jeg skulle svare på:
* Hvilke tre navn går du under?
Elskling, Beth, tante og Dadda
*Nevn 3 ting som skremmer deg;
Veps(stor fobi!!), Edderkopper, og at noe skal skje med familien min.
*Nevn 3 ting du ofte/helst har på deg;
Øredobber, Maskara og singlett
*3 sannheter om deg selv:
Jeg elsker å sove lenge om morgenen,
Er det noe som må bli gjort, så får jeg ikke fred før jeg har gjort det,
Jeg er følsom
3 ting du gjerne vil ha;
(3 ting??? hvordan i all verden skal jeg bare finne 3 ting?? hihi)
Hele blomsterbeddet mitt fylt med store lilje-stauder(de er bare sååå fine!), ny sittegruppe på verandaen og drivhus!
Det er så mange kreative bloggere her inne, så jeg vet nesten ikke hvem jeg skal velge ut for å gi den videre! Hver og en av dere er kreative på deres unike måte, om det sying, stikking, hekling, maling, tegning, hagearbeid, husproskjekt, jeg kunne ha holdt på i de uendelige. Dere er alle unike og flinke på deres måte, så jeg velger å gi den til dere alle kreative bloggere! Takk for all herlig inspirasjon jeg får av dere alle sammen!
Ønsker dere en herlig uke og jeg håper at den nydelige sommersolen treffer dere alle! Klemmer fra Beth
Eng: Hello! How are you? I having some wonderfull times in the summer sun! Today I am showing you a award I have got from 3 bloggers, It is a creative award, and I am so thankfull that I have got this. I want to give it back to all the creative bloggers that I know. You all are unique on your own way. I got so much inspiration from you all! I wish you all a wonderfull week! Hugs from Beth

25 kommentarer:

MiaMaria sa...

Grattis till dina awards!!!!

Och kul att få veta lite mer om dig!

HA en bra kväll!
MiaMaria

Mona. sa...

Hei på deg vennen !!! Nå er jeg hjemme !!!!!!!! Og tusen takk for lang og koselig mail fra deg,skal bli godt å endelig få kontakt med omverdenen igjen......fikk ikke sendt en eneste mail hjemmefra ! Men jeg hadde så mye å gjøre,at tiden gikk i turbofart.....og jeg kunne enda vært der lenger....får aldri gjort allt jeg vil,nemlig....! Og du kan tro rørleggeren trengte hushjelpen sin....hehe......og det trengte jammen plantene også,selv om løpet er kjørt for mange av dem....snuffs... :( Så idag måtte vi innom Plantasjen.......! Så du har fått deg jordbærland,det blir jo snadder det,tenk så mye godt du kan gjøre ut av dem !!! Mmmmmm.....sitte på verandaen og nyte synet av dem fine hagen din,mens du og Roy koser dere med jordbær og champis......tjihi..... :) Her er sol og fint,men så ulidelig kaldt.....isende vind,som ødelegger allt !!! Alle plantene som jeg satte ut,er døde av kulden,men sånn er det.........jeg var vel litt vel optimistisk !! Så nå må jeg plante nye frø,og håpe på litt flaks og godt vær.... Du får kose deg,så kommer det en mail om en stund,imorgen skal jeg på sykehuset igjen,til onkel,vet det blir tøfft,men godt likevel. Klem fra meg :)

Gamlå sa...

Grautlere så masse med awardene. De fortjener du. Du har en fin blogg.

hilsen Gamlå

prinsessa1976 sa...

Gratulerer med awarden din. Ønsker deg en fin kveld. Klem fra Elin:O)

tinemor sa...

Gratulere med award!

Anne-Berit sa...

Heisan,der fikk vi vite litt mer om deg også,hyggerlig det.Takk for hilsen.Må bare kommentere innlegget under her.Som du har jobba med hagen din,men jammen ble det flott også,du har vært kjempeflink.Nydelige bilder,du kan være stolt av selv nå.ha ei flott uke,klem fra meg:o)

Elisabeth sa...

Grattis med awards, aboslutt en fortjent også :)

Måtte jo bare kose meg med alle bildene fra ditt blomsterbed, vakkert laget og vakker blomstring. Der blir det mange gode sommerminner å ta et blinkskudd av.
Vår og sommer er jo synonymt med ute, og for de som har, i en have. Jeg sier som vanlig at have er helse på grønn resept ;)
Ha en solfylt og herlig uke videre.
Klem :)

Albertines verden sa...

Heisan! Det er bare å plante epletre eller hvis det er langt til neste - to sykker. Ellers blir det ikke epler, de må pollineres med andre som passer sammen med dem. Epler kommer med en gang nesten, så du trenger ikke vente i flere år. De første årene plukket jeg av den del, så de ikke skulle bære for mye. Da kan tre dø, tror jeg. Regner med at været er like vakkert hos som hos meg, nå. Ha en flott uke!

Therese sa...

Hei igjen! Beklager at jeg maser, men jeg leiter meg ihjel etter den baderomsinnredninga di, men finner den ingensteder....skal straks gå igang med oppussing av badet, og ønsker meg den så veldig...Kunne du fortalt meg hvor du har kjøpt den? Hadde vært kjempefint å fått svar.... Veldig fin blogg du har forresten og kjempefin stil!! Hilsen Therese

chatrine sa...

Heihei!
Gratulerer så masse med flott award!
Gøy med disse utfordringene, så får man vite litt mer om dama bak bloggen;)
For en nydelig hage du har!!! Ble ganske misunnelig her, med tanke på hvordan min ser ut... ikke en grønn flekk. Å nå er det kaldt å regn igjen, så det tar nok en stund enda før det blir grønt å kommer planter ut...
Vet du, i det siste har jeg vært så opptatt selv, ikke tid å blogge engang, men til neste uke blir det bedre. Mot neste helg, ja om en 10 dager har det foreløpig meldt hele 18 grader, så varmt har det ikke vært siden i fjor. Da skal jeg kose meg ute da!!!! Å ta masse bilder
Ha en fin fin kveld!
klem fra chatrine:)

Anita sa...

Så koselig å lese litt om deg!! Awarden var vel fortjent!!! Her er alt flott om enn veeeldig travelt med alle avslutninger og jobbing! men masse kos også! ha en flott uke videre!

Lene sa...

Heiiii, Bethymor!! Sååå koselig å ha deg innom igjen!!! Og FOR en jobb du har gjort!! Jeg er virkelig imponert!!! Duuu, det er bare å ta med deg dine grønne fingre o komme deg til Drammen fortere enn flint!!! Her tar vi det bedagelig. Litt etter litt. Men så har vi også en tilsynelatende uoverkommelig arbeidsmengde som skal ferdigstilles etterhvert. Hehe, her er det bare å smøre seg med tålmodighet og leve med det halvferdige i noen år fremover. Man merker faktisk veldig godt at man ikke er 20 lengre. Dengangen.... Og herlige heten som jeg sto på for å bli ferdig med prosjekter. Nå må jeg bare leve og slappe av innimellom ett og tt steg av gangen. Derfor, Beth - er jeg veeeldig glad du skal til Drammen etterhvert, hihi, med din iver og ditt pågangsmot. La iallefall bittegrann smitte over på meg ;)

Nåja - har vært flink i går og i dag, da. Begynte på en skikkelig opprydning i kjelleren her i går. Kast, kast, kast!! Og i dag har vi hatt besøk, grillet og kosa oss. Senere på kvelden gikk jeg løs på en hagebenk med pussemaskin og høyttrykkspyker. I morgen skal den males - og så får vi se om det får være nok agenda for den dagen. Har jo meldt strålende sommervær, og jeg trenger litt sol på kroppen :)¨

Sitter forresten og tenker litt på at det kanskje hadde vært moro med bloggdamebesøk under elvefestivalen i August - Kose oss med litt god mat og vin her, og så trippe ned til byen en tur, og fått vist Drammen på sitt flotteste. Vi får se :)

Ha en finfin kveld, Beth. Hehe, ja nå er det vel natten ;)

Goood gjensynsklem :)

Aina sa...

Gratulerer med awarden, velfortjent den, kreativ som du er i hus og hage.

Tenkte at du skulle få litt mer å gjøre hehe...jeg har tagget deg/en utfordring på siden min, om du har tid og lyst;0)

Klem fra Aina.

Anemone sa...

Gratulerer med award og spennede lesning dette med ufordringen su har svart på. En ser noen mye sider av en medblogger ved slike spørsmål. Spennende.

Håper du har kjempefine vårdager

thea sa...

Så kjekt at du fikk en award.. er deg vel fortjent:)!!! Morsomt å lese litt sånn om andre.. ser jo at vi begge liker å sove lenge, og ikke får fred før ting er gjort hehe.. ting MÅ gjøres, så blir det sent og så trenger man å sove lenge.. hihi.. en sirkel det der..:) Ha en flott dag videre:) Klem Thea

Landstil sa...

Gratulerer med awarden din!!!
Ha en flott Dag!

Klem :)

borghild sa...

Det er nok noe i det Kristine Koht sier om kjedelig og koselig, når jeg får tenkt meg om...:-) Nå har vi peiset på med bark, og det som kommer opp imellom er bare flotte blomster og planter:-)
Vi hadde jordbæråker da jeg var liten, og da var det jeg og broren min som måtte ut og plukke. Åkeren var ganske så stor, så vi hadde jordbær til dessert hver dag på seinsommeren:-) Ble faktisk litt lei av jordbær til slutt, og det er kun de siste årene jeg har begynt å kose meg med jordbær og fløte igjen:-)
Ha en super helg! Klem B:-)

Synnøve sa...

Hei hei! Ser du har tatt en utfordring på strak arm her, og jeg har enda en til deg på bloggen min :) Som du kan ta når du får tid så klart ;) Ha en fin helg! Synnøve

Annettenett sa...

Grattis med awarden, vel fortjent!
Du har også vepsefobi ja:)
Jeg skjønner meg ikke på folk som klarer å sitte stille og se på at vepsen kryper på dem??? Ekkelt!!!
Uansett...ha ei fin helg:) Uten en eneste veps!

Albertines verden sa...

Heisan. Det ligger en utfordring til deg på bloggen min. Ha en fortsatt fin uke!

Lykke sa...

Gratulerer med award. Skulle bare si at du har blitt tagget av meg. Titt innom bliggen min så får du se..
Klem:)

Lovise sa...

Hei hei. Er bare innom en tur for å hilse på.

Mona. sa...

Er det bra med deg ? Håper det......blir littegranne bekymra,vettu.....håper du bare har hatt mye og gjøre,og ikke prioritert bloggen :) Klem fra meg :)

Anemone sa...

Tenker på deg, og håper du har det bra ? Så bekymret ble jeg plutselig i kveld, som om en indre stemme fortalte meg noe annet...

Håper du har lort under fingrene og solskinn i ditt hjerte i alle fall. Om så ikke gråter jeg med deg min venn....

Varm klem herfra Beth.

~♥~Diana sa...

Heia:)
Her he de skjedd mykje du, nytt vaskerom å ordna i hagen:) Må sei dokke e bra flinke!!!
Lenge sida ej he blogga men no trur ej de at de teke sej opp igjen.
Du fe ha en fine tirsdagskveld:)
Klem