mandag 23. juni 2008

Loppisgal ja.. Haha ;)

Hei Jenter!
Hvordan står det til med dere? Håper at alt er fint med dere, og at dere koser dere med sommeren, tross det dårlige været om dagen. Vi har iallefall skikkelig regnvær og det har holdt på en god stund nå! Får bare krysse fingrene for at det ikke blir det samme elendige været som i fjor sommer!
Vel, den siste tiden har jeg vært en god del på loppis, har kun vært på den samme loppisen som jeg er året rundt, på svenskegrensa. Hadde med meg kameraet opp dit sist for å ta bilder og legge ut et innlegg om loppisen, men da var det strømbrudd der og svært dårlig lys. Men jeg skal straks ta det igjen! ;) Tenkte kanskje at noen av dere kunne tenke dere å ta dere en tur dit om dere var i nærheten i sommer! Det er iallefall vel verdt turen! Søsteren min er jo endelig tilbake fra Nederland, og vi hadde en kjempeherlig tur på loppisen på fredag! Vi fikk oss begge to mange funn, og tenkte jeg skulle vise litt av det i dag. Jeg har kjøpt utrolig mye i det siste, så fare for at innlegget skulle bli aaaaaaalt for langt, så får jeg heller dele det litt opp ;)


Bilde 1: Fant disse nydelige engelske koppene. De er av merket Staffordshire. De er av samme merket som de to fatene jeg kjøpte for en liten stund tilbake. Synes de var så nydelige. Inni koppene er det også motiv, rundt kanten og i bunnene. Deilige store kopper å nyte te eller kakao av. Må nesten ta med prisen her, kun 25 kr!Bilde 2: Disse 3 små bollene er også engelske, og er av merket Wedgwood. Virkelig nydelig motiv på disse.Bilde 3: Jeg har funnet en del gamle bokser i det siste. Denne er yndig, med lokk og hank og har et skjønnt motiv. Den er ganske gammel, så en del av motivet er dessverre vekk, men det har i allefall en herlig sjarm over seg.


Bilde 4: Her er det også en gammel boks jeg har kjøpt, med et hestemotiv på lokket.

Bilde 5: Denne gamle boksen må være yndlingsboksen! Er ikke motivet bare helt fortryllende? Synes den er utrolig vakker! Motivet minner meg om gamle kort! Den er i ganske god stand uten så mye rust og slitte motiv.


Bilde6: Endelig fant jeg meg en gammel kaffekvern! De har hatt massevis av gamle kaffekverner på loppisen, men fargen har liksom ikke vært helt rett for meg. Denne synes jeg var kjempefin og passet godt på hylla på kjøkkenet!


Bilde 7: Synes disse gamle puddingformene var så sjarmerende! Lurte på om jeg kanskje rett og slett skulle henge de opp på veggen!


Bilde 8: En krukke av ny årgang. Jeg kan bare ikke forstå at noen leverer en Sia krukke på et loppemarked?? Jeg synes iallefall den var nydelig!

Bilde 9: Denne "lykten" har en liten historie. Ja for du tror vel det er en lykt? Det trodde iallefall jeg. Synes den var kjempefin og tok den ned av hyllen. Når jeg løftet den opp, så begynte den å spille en herlig melodi. Ikke kunne jeg finne noen åpning til å sette noe lys i heller. Jeg spurte hun som jobber der, hva dette var for noe? Og det viste seg at det var noe helt annet enn en lykt. På toppen så er det en kork, denne tas av og du fyller på den drikke du ønsker. Hver gang noen skjenker i glasset og du tar den opp fra bordet, så begynner den å spille. Slik kan alle høre når du fyller på i glasset ;)
Bilde 10 (puh...): Har kjøpt slike gamle flasker, 3 stk, synes de er så kose ;)


Bilde 11: Slike ting i emalje har jeg falt helt for! Var så heldig å finne et helt sett. Så nå har jeg 2 bøtter, 3 fat, en potte og en krukke! Mangler bare en mugge i samme stil nå!
Bilde 12: Her er den gamle tisse-potta og krukken med lokk. Synes det er så sjarmerende. Det er også i veldig god forfattning!
Bilde 13: Denne fant søsteren min først. Men siden hun ombestemte seg, eller lettere sagt; Så at den hadde jeg veeeeldig lyst på, så ble det min skatt ;) En kjempegammel såpeskål i sølv! Skulle vært morsomt å visst akkurat hvor gammel den er! Den passet iallefall veldig fint på badet mitt ;) Har ikke pusset den da, synes den hadde sånn sjarm slik den var ;)


Vel, loppisgal ja, det er sikkert og visst! Når de som jobber på loppisen kjenner deg ved navn, og du blir bedt på midtsommarsafton kake og kaffe, da er man vel en smule mye på loppis? haha.. Kaka var iallefall kjempegod!! Nam nam.. Skikkelig deilig jordbærkake! ;) Håper dere har hatt gleden av alle funnene mine! Jeg har mange igjen på lager, men de skal jeg spare til neste gang ;) Ønsker dere alle sammen en kjempefin uke! Mange klemmer fra Beth
Eng: Hello my friends! This girl have went to the flea market this last weeks. I have found the most fantastic items! The most lovely items must be the lovely box in picture 3 and 5. I love this boxes, it is really old, and rustic. I am also happy that I found the soap dish in picture 13. It is an old soap dish in silver. The tea-cups in picture 1 is made in England - Staffordshire, and the tree bowls is made of Wedgwood, also in England. The motif of the cups and bowls is so lovely. I hope you have enjoyed my treasures from the flea market! I have found a lot more items, but I will show you later, or this would be a really long post ;) I hope you all are having a nice summer! The weather is really bad here now, it rain almost every day! But my fingers are crossed for a warm and sunny summer! Hugs from Beth

28 kommentarer:

Lene sa...

Heeeei, kjære, savndede Beth :))

Nåja, skal jo ikke påstå at jeg renner ned bloggen selv, heller. Har ikke tid til det nå om sommerene - solskinn eller regnvær ;)

Sååå masse flotte saker du har funnet deg. Og jeg er grønn av misunnelse, både over sjenke/spilledåselykta ;)) - og over alle de emaljerte tingene dine. Burdte begynne å samle på slikt selv. Jeg ønsker meg med tid og stunder et aneks nede i hagen. Kan tenke meg vi kommer til å legge inn strøm der nede, men ikke vann. Drar eventuelt bare ned hageslangen - men da er det greit å ha et litt koselig vaskebaljesett til gjestene - og selvfølgelig ei lita potte :))

Hihiiii - jasså, så du er såpass velkjent på loppissen ;)) Moro, da Beth! Og så sååå moro at Aina har kommet hjem!! Har ikke fått vært innom og hilst på henne på lange tider... Hmmm - blir sånn når man blogger så lite. Masse å ta igjen til høsten visst :)

Kose deg masse, Beth! Her titter solen frem i skrivende stund! Juhuuu!!!

Solskinnsklem fra Drammen :)

Nyperosa sa...

Hei,

likte fooorferdelig
Godt de to koppene,
+ pluss, den "musikk
lykta", og det motivet
av den gutten har jeg
da sett en plass...

Legger meg på
lur ute i buskene
dine, for jeg vil
være med på neste
loppetur, om det
så er ved Lopphavet ; )

Au revoir.

Blå-hvit samlemani sa...

Uff, nå ble jeg fryktelig missunnelig!.Så mye fint du har fått tak i! Synd jeg bor så langt fra svenskegrensen...

Ute regner og blåser det... regelrett høst er det blitt!

Synnøve sa...

Åh, så mye fint!! Hvor er denne loppisen om jeg må spørre...? Hihi, der ser det ut som de har mye lekkert ja. Liker så godt gammelt porselen i hvitt og rødt :) Og nydelige flasker, og ikke minst de flotte tingene i emalje da...! Du har vært riktig heldig der ja :) Ha en fin dag! Synnøve

MiaMaria sa...

Hej!

Visst är det så kul med loppisar och så mycket vackert man kan fynda...så himla kul!

Ser att du fått med dig en hel del läckra ting!

HA´det så gott denna vecka!
Längtar efter solen!!!!!!!

MiaMaria

Tulip sa...

kjempemye flott du har funnet. Likte de emaljerte fatene og den hvite kaffekverna godt.
I tillegg alle de fine boksene du har...kjempefine og sjarmerende.

Men du; kan du sende meg adr. di? Tror ikke jeg har fått den.
Du var med på min pay-it-forward for en god stund siden...og er en av tre som skal få pakke i posten!Nå skal jeg få sendt noe avgårde snart;)
Send adr til: grobob@gmail.com

Beklager hvis du har sendt adr. før, men kunne ikke finne den i mailboksen min..
klem

Anita sa...

Hallo!! Der var du igjen!!! har sanvet deg, og din søster!! Blir halvveis med blogging omdagen på de fleste, men trøster meg med at det kommer høst og vinter igjen og da.... Så masse flott du igjen har funnet!! De emalje tingene var veldig fine!! Og alt det andre:o)
Her er alt bra, bortsett fra at de to minste har feber og kaster litt opp idag! Og at jeg har noen problemer med nett tilgangen!! Men gjør ikke sååå ,ye akkurat det siden det iallefall på kalenderen er SOMMER!! I går koste vi oss her sammen med et vennepar og deres to barn!! Helt stille og rolig kveld!! Reker og god drikke og hyggelig selskap:o)
Duken min har jeg kjøpt på Hansen og Dysvik, men jeg vet at de har flere andre steder også!! Det er en absolutt må ha duk!! Idag skal jeg på aften vakt! Er litt godt det også innimellom, særlig når ungene er syke;o)! Kos deg videre i sommeren!

Drømmefangeren sa...

så mye flott du har kjøpt, misunner deg skikkelig de emaljerte tingene :)
hvor er du på loppis i sverige ?

Miriam sa...

Oi, så mange fine ting du har funnet på loppis. Det er tydeligvis til Sverige man må ta turen for å finne godsakene. Såå fine de emaljetingene - ja alt sammen egentlig. Gøy å se :)
Ha en fin dag :)

Anemone sa...

Hei du snuppa. Vært savnet har du vært !! Lengter jo etter din blogging vet du, solstrålen som du er blant oss her inne.

Massevis av flotte ting du har funnet da, virkelige skatter vil jeg si. Likte alt sammen jeg, uten unntak.

Været gidder jeg ikke snakke om i det hele tatt, men det begynner å bli som irriterende ugress, og det går utover humøret og kreativiteten her i gården.
Heldigvis reiser vi på en lang ferie til Frankriket da, så sommer og sol får vi garantert, uten dette å se frem til, hadde jeg virkelig tørnet. Noen uker til ennå det da, men den som lengter etter noe godt osv osv...

Flotte fine dager ønskes deg i alle fall herfra.

Varm klem.

Landstil sa...

Så masse fin ting du har fått deg! Likte også den såpeholderen veldig godt ja :)

har ikke hatt tid til ett eneste loppis i år..DEt savner jeg virkelig!!

Stor klem

Elaine sa...

Nej men oj vad mycket fint....!!!!!
Vilken härlig tur ni måste ha haft. Satt och kikade på nätet för att hitta loppisar i närheten. Är så nyfiken, var ligger den ni har varit på?
Ha en fin helg!
Klem!

Jorun sa...

En slik lykteflaske har jeg også,den er superpopulær når vi går julebukk :-)

Gratulerer med mange flotte loppisfunn!

Berit sa...

Hei på deg Beth.
Så heldig du har vært med loppisfulla dine. Og vi skal bortover i juli, og lurte virkelig på hvor dette var, om det er oppe hver dag og slik??? Hadde jo vært artig å tatt en kikk vet du, og kanske vært heldig å fulle noe kjekt å ha saker!

Ha en fin søndagskveld videre.

Forgjengelige ting sa...

For en kjempefangst!! Flotte ting altså!! Lekkert!!

~♥~Diana sa...

Hei:)
Ser du finne mykje fint..Kjekt på loppis men de e mange år sida ej va der sist. Her e de 1. gang i åre å då e folk heilt galne...Å ej hata å stå i kø... Litt bedre når de e litt oftare so slepp en å "slost" når enn teke sej en tur:)
Ha ei flott veke!! :O)

HildeS. sa...

Hei hei.
Åååå så masse fint du har fått tak i på loppemarkedet:)
Dei gamle boksane er så nydelege, og eg elskar alt med lokk,hehe.
Flotte emaljeting også, ja alt var heilt supert:)
Ha ein fortsatt fin sommar:)

Aina sa...

Hei i finværet(det er vertfall det her..)
Så mye fint du fant, skal si det er bedre utvalg i loppis og hva de har der enn her-heldig du!

Håper du også får en finfin uke:0)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Jammen har du vært heldig som har fått tak i så masse flott...

Ha en koselig kveld og uke...

mali-mo sa...

Hei! Så mange flotte ting du hadde handlet deg! Sånne emalje ting som du viste tilslutt her har jeg også fått noen av etterhvert, er så svak for emalje jeg også ;) Fargen på kaffikvernen var helt nydelig.

Venter i spenning på bildene av restev av kuppene dine! Den loppisen skulle jeg jammen vært på du!

Elisabeth sa...

Wow , så mange skatter du har funnet. Loppis er jo bare så utrolig gøy, og jeg er en svoren tilhenger av slike ting selv. Ingenting er som å bare finne den tingen som treffer deg midt i hjerte, stående på et loppisbord til en billig penge. Det er lykkerus det *ler*

Håper du har herlige sommerdager nå, det har hverfall undertegnede. Jeg er jo som kjent et sommermenneske ;)

Aina sa...

Hei igjen, bare innom for å se om det var noe nytt.
Du nyter vel ferien og sommerdagene.
Ha en fin ny uke!

Klem fra Aina:0)

tinemor sa...

Så masse flotte skatter du har funnet!
Jeg likte spesilet de engelske røde koppene og fatene, - lekkert!!!
Ønsker deg en strålende uke!

Sea Angels sa...

I just cannot believe all the lovely items you have bought, how wonderful...
You have mail xx

krinkelkroken sa...

Så masse flott du har funnet på loppis;)
Elsker loppis, synd det er så sjeldent her i vest....Likte veldig godt alt du hadde funnet i emalje!

Ønsker deg en fortsatt god sommer:)

Berit sa...

Nå lurer jeg virkelig hvor du er.... saver deg og din koselige blogging!!!!!!
Klem fra meg.

Anita sa...

Hmmm! Hvor er du i verden da tro?? Håper alt er bra hos dere!! Ved anledning kunne jeg tenkt meg noen av de fine monogrammene dine:o)) Blir såå inspirert avalle som syr sånne nydelige ting!! Kos deg i sommeren!

Hulda sa...

Så mange flotte ting du har fått tak i. :) Det er så artig å finne slikt. Den boksen med motiv på er nydelig.