lørdag 10. januar 2009

En minnerik samling..

Hei alle sammen!
Først av alt så vil jeg ønske dere alle sammen et riktig godt nytt år! Håper at julefeiring og nyttårsfeiring har vært noen minnerike dager sammen med familie og gode venner!
Jeg har hatt det urolig koselig selv, og sitter igjen med mange gode minner!
Et av mine nyttårsforsetter i år, er å blogge mer enn i fjor :) Jeg vet at det har vært veldig lite blogging fra min side, men nå føler jeg at mer tid og inspirasjon har endelig kommet tilbake :)
I dag ønsker jeg å dele et av mine mer langvarige proskjekter med dere! Jeg elsker gamle rammer, og så fort jeg er på loppis, er det vel rammer jeg først er ute etter! Og min iver etter å lete etter gamle rammer, har gitt resultater! Jeg har veldig mange, noen har jeg måtte restaurert litt, og noen har jeg måtte bytte ut glass på. En stor samling har blitt til og jeg ønsket å bruke store deler av samlingen i stua mi. Jeg har innhentet mange gamle bilder fra min og Roys famile. Nå har de satt et stort og minneverdig preg i stuen min!
Bilde 1: Jeg har samlet 11 bilder sammen. Noen av bildene har vært utrolig små, og jeg har forstørret dem slik at de passet bedre til rammen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, synes dette er en god måte å bevare minner på!


Bilde 2: Rammene er litt ulike, med de fleste har det samme designet som du ser her.Bilde 3: Jeg har bilder av svigerforeldene mine som barn, oldeforeldre, mormor og besteforeldre, min mor og gamle brudebilder. En liten unik samling!

Det har tatt litt tid å samle inn bildene, og det har blitt litt leting og snoking og tørking av støv, og det er det som er sjarmen over det hele! Det har blitt en god del mimring når vi har funnet dem frem!!
Ønsker dere alle sammen en fortsatt god helg!
Og nå tør jeg å forsøke å love dere at det skal komme mer i fra meg fremover ;) Takk for alle hyggelige meldinger, mailer og etterlysninger! Dere er ikke glemt :)
Med vennlig hilsen fra Beth

21 kommentarer:

Anita sa...

Så koselig at du er tilbake med ett lite innlegg! Håper det blir oftere nå! Så fine bildevegg! Koselig med gamle bilder og rammer! Nå skal jeg på aftenvakt og dagvakt i morgen! Ha en flott helg fortsatt, kjære du! Klemmer fra Anita!

Akkurat passe Frø sa...

Så flott det vart med gamle rammer hengt opp på den måten! Inspirerande - nytt mål for meg i 2009! Håpar postsendinga har komme fram... Ha ei strålande helg!

Elisabeth sa...

Så koselig med en slik mimrevegg. Har samlet slike bilder selv i åresvis , og laget en slik vegg selv. Kjempegøy å titte på innimellom, og alltid et samtaleemne når familie er på besøk :)

Helene sa...

Hei Beth
Lenge siden sist;o)
Du hadde en periode da du ikke blogget så mye, så jeg trodde du hadde sluttet. Ble derfor veldig glad da jeg leste kommentaren inne hos meg.Koselig at du har funnet frem til min "nye" blogg.
Håper vi blogges snart igjen.

Klem fra Helene

Moderncountry sa...

Hei vennen, er det du som sitter og blogger!

Leste akkurat en hilsen fra deg på en blogg :) Hyggelig å se deg tilbake!!
Trodde nesten du hadde gitt opp.

Du har tatt noen flotte bilder av samlingen, helt nydelig var det siste. Moro at du har funnet så mange fine rammer, misunner deg dem litt ;) Ja, det er ikke så ofte å finne lenger. Minner for livet og vel verdt å henge opp en så fin samling.

Håper du har hatt en god dag og at det ikke var for mye for deg. Tenker ofte på det!
Håper vi treffes til helgen, det hadde vært kos!

Klem Aina

Mona. sa...

Hei Beth,GODT NYTT ÅR,og så utrolig kos at du er tilbake !!! Tusen takk for fine ord,inne hos meg :) Hadde tenkt å etterlyse deg,men så ville jeg liksom ikke mase heller,da.......skal jo ikke være stress,å blogge...! Var bare redd for at du ikke hadde det bra...

Flotte rammer du funnet,og nydelig ble det jo på veggen din ! Er så langt mellom loppisene her i Bodø,at jeg får abstinenser......drømmer stadig om Sverige,vettu.......jeg bare MÅ dit,til sommeren... Kos deg masse,så gleder jeg meg til neste innlegg fra deg vennen :)

Prinsessa sa...

NÅ FORSVINNER DU IKKE FOR MEG IGJEN!!! he he Godt at du er tilbake. Har savnet deg kjempemasse:O)

Mona. sa...

Hei igjen,så koselig at du skal friste oss med loppis-bilder......men da må jeg sikkert ta noen beroligende midler......hihiiii :) Tror du ikke....??? Sitter jo tross allt noen mil unna..... Skal forhåpentligvis nedover i juli/august,men er ikke sikker....det er jo lov å håpe :) Masse klemmer fra meg :)

Hulda sa...

Koselig å se at du har lagt inn noe nytt her. :) Håper du har hatt ei fin jul og ei god nyttårsfeiring. Vi har kosa oss masse.

Likte veggen med bilder, det tok seg godt ut. Flott det øverste bildet ditt her, med den hvite engelen i forgrunnen, mot den hvite veggen, og veggen med bildene i bakgrunnen. :)

Berit sa...

Hei Beth,nå ble jeg glad!!!!!
Faktisk så stod jeg og tenkte på deg da jeg stod og strøk klær, lurte på hva som hadde gjort at du ikke var på bloggen.... Men nå er du her...telepati, og jeg er glad.

Så fint du har laget med bildene dine og de gamle rammene. Et sted som en stopper opp og beundrer, ser etter likheter med den ene og andre. Koselig.

Gleder meg å følge deg videre min venn.

Mange klemmer.

Anne-Berit sa...

Så koselig med et innlegg fra deg igjen,begynte å tro du hadde gitt opp hele bloggingen.Artig med familievegg,og rammene er jo nydelige alle sammen.Håper vi "ser" mer til deg framover.Klem fra meg!

Miriam - Glimt i hverdagen sa...

Så flott blogg du har.. Nydelige gamle rammer du har fått tak i. Synest også det er så flott med gamle svart\hvit bilder fra slekta. Så jeg drømmer også om en sånn vegg når jeg får meg hus. Kanskje jeg skulle begynt å lete etter rammer jeg også?!;)

Skjønner at du har vært borte en stund, men jeg dumpet over bloggen din, og liker den;) Nydelige ting du har funnet på loppis i sommer også;) Skulle ønske det var mer av det i Bergen;(

Ønsker deg en fortsettende herlig uke;)
Smil fra Miriam

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

Så flott det ble,og for en flott måte å oppbevare de gamle bildene.

Dette er min nye blogg,min gamle var Landlig Idyll

Klem Tonje

Anemone sa...

ÅÅåå SÅ glad jeg er for at du er tilbake min venn :-)))))
Skal tro du har vært savnet her inne, og hverdagen har ikke vært helt den samme uten. Blir litt bekymra jeg vet du når folk plutselig blir bare litt borte, men NÅ, NÅ er du her, og denne damen jubler!!

Varm klem i dag også.

Størhuset sa...

Det ble skikkelig fint, så flotte rammer på fine bilder.

liven sa...

Heisann og takk for kommentar!!
Så kjekt at du har tenkt å blogge mer nå.......liker så godt bloggen din jeg:o)
Kjempefine rammer!!
Så heldig du er med slike funn da!
Leter jeg også.....men resultatet er dårlig!
Koselig med gamle bilder:o)

Ha en fin dag :o)

Thea sa...

Kjempegod ide, og flotte bilder i flotte rammer... Skkert vel verdt leitingen og samlingen...:) Blir et blikkfang i rommet:)

Akkurat passe Frø sa...

Takk for koselig kommentar! Kjekt at du likte pakken!!
-og GRATULERE med dagen som var!...litt seint kanskje?!!! Godt å ha deg "på nett" igjen. Liker å lese bloggen din!!!!

Sea Angels sa...

Hello dear Beth..I'm so sorry I did not visit sooner...the week has run away with me.:-( xx
These pictures are really gorgeous, I like the way you have arranged them together, yet all the frames are beautiful and individual..it must have taken you ages to frame them, then to put them up. These jobs look easy but eat time ha, ha.
I hope you are having a lovely weekend, thinking of you
Lynn x

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Så koselig å se at du er tilbake igjen... nydelige bilder du viser her, det er jo så koselig å samle fammen slik som du har gjort...

Ha en koselig kveld og uke...

Katrine sa...

Kjempe fint! har planer om å lage en slik bilde collage på en stor vegg vi har i leiligheten, og nå ble jeg enda mer inspirtert. Takk! :)