tirsdag 29. april 2008

Min nye spisestue

Hei alle mine gode bloggevenner! ;)
Først av alt i dag, må jeg takke dere alle sammen så utrolig mye for den overveldende responsen jeg fikk på mitt forrige innlegg! Dere er jo helt utrolige, og noen knupper alle sammen! Er det rart man blir glad?? Det betyr veldig mye for meg å få så positiv respons på noe man har brukt så mye tid og krefter på. Ikke minst for Roy, han synes det er like koselig å lese kommentarene som det jeg gjør! Han er jo så flink den gutten, flislegger og ordner alt mulig her hjemme ;)
~~TUSEN TAKK ALLE SAMMEN~~
I dag skal jeg vise dere spisestua mi! Jeg har nemlig endelig funnet meg spisestue, og jeg er veldig fornøyd! Jeg kjøpte den faktisk på finn.no, og selv om den er brukt og litt slitt så gjør det meg ikke noe. Synes bare det er litt sjarmerende jeg ;)
Spisestua er en del år gammel, hun jeg kjøpte den av hadde selv hatt den i 15 år og dette var en spisestue som hadde gått i arv.Bilde 1: Her er spisestua mi, det er en Gustaviansk spisestue med 8 stoler.Bilde 2: Speilet dere ser i bakrunn, er et speil jeg har vært så heldig å få gratis. Det var opprinnelig i gull, så jeg malte det.Bilde 3: Litt kveldsstemmning fra spisestuen min.


Bilde 4: Er det ikke nydelige roser? Elsker fargen på disse!Bilde 5: Stolene var nydelige, jeg likte trekket så godt! I annonsen så det ut som trekket var grønn-stripete. Jeg ble så glad når jeg så det var blått! Liker den fargen mye bedre!
Bilde 6: Med spisestua følgte også denne skjenken, så nå har jeg plass til å samle servise i ;)
Jeg synes det er veldig morsomt å kunne vise dere litt mer her hjemmefra! Endelig har vi kommet litt mer i ordning og kjøpt inn litt mer møbler så det blir litt koseligere! Nå minner det mer om et hjem enn en byggeplass ;) Deilig å bli kvitt malingsspannene, penslene, støvet og rotet! Nå om dagene har jeg vært mye på loppis og kjøpt inn så mange ting at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne.. hihi.. Har enda en del ting jeg har lovt å vise dere som jeg rett og slett ikke har hatt tid til enda, men det kommer, jeg har ikke glemt det ;) Ønsker dere alle sammen en herlig uke med massevis av vårsol og varmegrader! Klemmer fra Beth
Eng: Hello my lovely bloggfriends! First of all I am going to thank you all for that fantastic respons that I had on my last post! It means a lot to me, and I am so thankfull! It has been so much hard work, so to see that so many liked it, bring warm feelings to my heart! Today I am showing you my dining room! I have bought a dining table and chairs. It is not new, I have bought it on internett. But I think its just a lot of charm that it is worn. It is a Gustavian dining table and with eight chairs. I think the fabric on the chairs was so lovely, I like the blue colours and the flowers. I also got a Gustavian sideboard together with the chairs and the table. It is so lovely, now I have something to put my dinner set and coffee service in. I hope you all doing fine these lovely days of spring! It is a wonderfull time, and I have gone to a lot flea-markeds and have bought a lot! Now I have so much to show you, so I dont know where to start.. hihi ;) I wish you all a lovely week with some sunshine and a lot degrees above zero ;) Hugs from Beth

mandag 21. april 2008

Mitt nye vaskerom

Hei igjen alle sammen!
Nå er det jaggu lenge siden, og det har sine grunner! Her har det gått i hundre de siste ukene for å bli ferdig til ny verdivurdering. Vi har holdt på hele dagen og til langt på natt i flere dager nå, men nå er vi endelig i MÅL!!
Dessuten holder jeg på å boble over av hvor mye jeg har lyst å fortelle hihi ;) Har så mye nytt å si, og nå har jeg endelig tid til litt blogging igjen! og det har jeg lengta lenge etter!!
I dag skal jeg vise dere det ferdige vaskerommet vårt!

Bilde 1: Har laget en liten tegning så dere skulle få et inntrykk av hva vi har gjort. Vaskerommet var nesten like stort som kjøkkenet, og så stort vaskerom trengte jeg ikke i det hele tatt. Derfor valgte vi å sette opp en vegg, få litt mindre vaskerom, men større kjøkken. Jeg skulle ha vist dere kjøkkenkroken for en stund siden, men jeg venter på møbler til det først ;) Jeg har ikke så mange før-bilder, men for å friske opp minnet deres, kan dere jo ta en titt i et innlegg lenger ned ;) (klikk på bildene for større utgave)Bilde 2: Og slik har det blitt ;) Jeg har valgt kun lyse farger, siden rommet ikke er så stort og det er heller ingen vinduer der.


Bilde 3: Jeg har satt opp to store hyller, det er godt å ha. I de hvite "bøttene" har jeg vaskepulver ;)


Bilde 4: En stor og god benk er deilig å ha! Den har min kjære laget ;) Forhenget har jeg sydd av et gamelt pyntelaken jeg har kjøpt på loppis.Bilde 5: Jeg har kjøpt en liten krakk som jeg synes var så kos. Kjekk å ha om jeg ikke rekker opp på hyllene ;)


Bilde 6: Roy har støpt en forhøyning som vaskemaskin og tørketrommelen står på. Slik unngår man at hele huset rister når sentrifuga går.. hihi ;) Flisene vi har brukt, er de samme som vi har på kjøkkengulvet.Bilde 7: Jeg ble ikke så fornøyd med dette bildet jenter, men hvor pent kan et bilde av vaskemaskin og en vask bli? hihi.. Jeg er iallefall veldig fornøyd med å ha en slik vask! Flisene bak vasken og vaskemaskinen er de flisene som var der fra før.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Det er utrolig stor forandring fra hvordan det så ut fra før. Veggene var ikke gjort noe med på 40 år, hadde en grønn tapet som var revet i stykker både her og der, og gulvet var blå linolium. Så det var skikkelig stygt! Nå gleder jeg meg til å vise dere resten av huset også, vi har fått mye nytt her! I kveld skal jeg kose meg med blogging og nyte solen resten av dagen. Det er bare så utrolig herlig og skikkelig vår, nesten sommer! I dag har det vært så nydelig at jeg har bare gått i singlett, så det er virkelig skjønt! Jeg må si jeg gleder meg til å besøke bloggene deres også, jeg har nok kjempemye og ta igjen nå! Takk for alle koselige kommentarer i det siste, utrolig koselig! Ønsker dere alle sammen en fantastisk uke!
Klemmer fra Beth

Eng: Hello my friends! It is a while ago since I had a new post! It has happend a lot here at home, and we have worked from the early in the morning until late at night. But now we are finished! Today I am showing you how my laundry room has become! I just love it!! It was a lot and hard work, but it doesn`t matter now, now we have a beautiful laundry room! It is a lot more who has happend here at home, and I am going to show you in my next post! Take care my friends, I hope you enjoy the spring! Lot of hugs from Beth

torsdag 10. april 2008

En gammel kiste

Hei alle sammen!
Ja, nå har jeg fått litt tid til overs for å si hei iallfall ;) Vi har snart kommet oss igjennom alle oppussings-punktene våre, og er snart i mål! Endelig sier jeg bare, synes det er utrolig godt! Vi holder fortsatt på med vaskerommet, men det tar jo tid når man skal legge fliser og slikt! Men, jeg tror iallefall det kommer til å bli veldig bra! I dag tenkte jeg å vise dere en gammel kiste som jeg kjøpte på loppisen for en stund tilbake. Jeg kjøpte den i høst, og har nå malt den. Den var opprinnelig rød, men jeg er ikke så glad i rød farge i min innredning, derfor bestemte jeg meg for å male den.Bilde 1: Slik så den ut før. Bildet er litt dårlig, fordi jeg glemte å ta bilde av den før jeg malte. Dette bildet er nemlig tatt med mobilen min ;)Bilde 2: Og slik ser den ut nå ;) Kisten er veldig stor, tror den er over en meter lang.


Bilde 3: Jeg har beholdt de gamle, rustene beslagene, synes det er slik sjarm over de!


Bilde 4: Slik ser den ut oppi kisten, med en liten hylle på høyre side.Bilde 5: Jeg er ikke helt fornøyd med malingen, og kommer til å ta et strøk til utvendig ;)

Ellers så håper jeg at alt står bra til med dere alle sammen! Nå er det mest rydding, vasking, sying og dekorering som gjenstår for meg, så da håper jeg å få litt tid til overs for å besøke dere alle sammen! Ønsker dere en kjempefin førstkommende helg! Ukene bare raser av gårde, og snart er det tid for hagearbeid! ;)
Klemmer fra Beth

Hello! My work here at home is soon finished! And I am so happy for it! Today I am showing you an old chest I bought on the flea-marked in september. It is a big chest, over a metre long and I have painted it white. I hope you will have some lovely days rest of this week! I will now decorating my home, sew some curtains and do the washing of my home ;) Hugs from Beth


lørdag 5. april 2008

OPPDRAG; Takstmann ;)

Hei alle mine bloggevenner!
Ja du så riktig; oppdrag takstmann er vårt nye proskjekt! Vi har nemlig vært en tur i banken, og banken ønsker en ny takst på huset allerede til uken! Og hva betyr det? Jo vi må pusse opp og bli ferdige!! Lister må ferdigmales, trappen må bli ferdig, vaskerom, utskifting av utgangsdør(Endelig!!! ;) ), absolutt ALT må gjøres ferdig! Så mine kjære venner, derfor har jeg ikke hatt så mye tid til overs for å blogge og besøke dere alle. Jeg er innom dere og titter, men tiden rekker ikke visst til om dagen. Skal forsøke å få til litt blogging i kveld ;)Takker for alle som har vært innom meg, og alle de koselige kommentarene som dere legger igjen! Dere skal virkelig vite at jeg setter stor pris på dere alle! At takstmann kommer, er en utfordring for oss begge to, og jeg har satt opp en liste med 25 punkter som helst skal være ferdig i helga.. Så nå er det å stå opp tidlig, og legge seg sent, for ferdige skal vi bli!En liten sniktitt på vaskerommet og hvordan det så ut for 10 min siden... Alt skal selvfølgelig gjøres, fra å rive tapet, sette opp vegg, male, listing, legge fliser på gulv. Det blir litt av en jobb på en helg! I tillegg til resten av huset da ;) Godt jeg har en handyman ;)

Med disse vårlige bildene jeg tok fra min hage i går, ønsker jeg dere alle sammen en
HERLIG HELG!!Eng; Hello everyone! Today I want to tell you what we are doing at home. This week we went to the bank, and they want a new sales value at my house. And they want it the next week!! So this weekend, we have to put the house in order, and I have 25 items we have to do! So this will be a hard weekend! The biggest job, will be the laundry room, that the first picture shows that it is a lot of work! With the picture of flowers from my garden that I took yesterday, I want to wish you all a
LOVELY WEEKEND!

tirsdag 1. april 2008

A beautiful gift for me!

Hei alle sammen!
Håper alt står bra til med dere! ;) Her har ENDELIG våren dukket opp! Det er bare så utrolig nydelig ute! Solen skinner, himmelen er blå og det er også mange plussgrader! Rett og slett herlig er det! Så nå krysser jeg fingrene for at det ikke vil komme mer snø og surt vær ;) I dag ønsker jeg å vise dere noe som jeg har fått i gave, og noe som jeg har kjøpt selv.
Da jeg begynte å blogge, var det en blogger jeg straks fikk god kontakt med. Bloggeren er Lynn fra bloggen Sea Angel. Hun har vært så vennlig å sende meg en gave i posten, noe som er utrolig snillt gjort! Ønsker å vise dere hva jeg fikk!

Bilde 1: Denne nydelige puten har hun sydd til meg, en virkelig vakker pute! Nå har jeg plasert den i gyngestolen min, synes den passet fint der ;)Bilde 2: Dette monogrammet har hun sydd selv, og stammer fra monogrammene jeg sendte henne i posten for en stund siden.


Bilde 3: I tillegg har hun sydd denne. Noe hun selv kaller en gryteklut. For min del er den alt for fin til å bruke som det, og jeg hadde mest lyst til å henge den til pynt på veggen. Roy har allerede vært så "lur" at han har brukt den *kremt*..Bilde 4: Disse fikk jeg også. Påskeharene kan henges i litt bjørkeris i en vase sammen med påskeegg. Og de tre sjokoladene har jeg vært flink og ikke spist enda! *Stolt* hihi... Synes papiret på dem var så nydelig ;)Bilde 5: Denne har jeg nylig kjøpt på Anna`s rom. Synes den var så fin! Så nå pryder den veggen i inngangen mellom stuen og entreen.Bilde 6: I tillegg måtte jeg nesten bare vise dere denne, som jeg kjøpte på interiørbutikken her i byen. Synes det var en så utrolig sjarmerende paraply ;) Paraplyen er av merket Lisbeth Dahl.

Ønsker dere alle sammen en herlig uke! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det gjør meg så utrolig glad! Og jeg setter stor pris på dere alle som titter innom meg! Klemmer fra Beth

Eng: Hello everyone! How are you? I hope you all ar fine! I have to tell you, that the spring is FINALLY here! It is so lovely! The sun is shining, the sky is blue, and it is some degrees above zero! I just hope that the weather is here to stay! I do not hope it will become eny more snow now! Today I will show you some beutifull things that I have got, and something that I have bought.

When I started this blogg, I immediately come in contact with a lovely person. This is Lynn who has the blogg Sea Angel. She have send me some lovely gifts! The gifts is on picture 1-4. The pillow is so fantastic beautiful! The embroidery is from some monograms that I send her in the post for a while ago. Now, the pillow is in my new rocking chair on my bedroom. I think it fits very nicely there. In the picture n. 3 you can see she have sewed a ovencloth, but I think it is too lovely to use as a ovencloth. ( But I see Roy have done that hmmm.. ;( ) Thank you so much for your lovely gift Lynn ;)

I also want to show you two thing that I bought. A lovely picture, and a umbrella who looks so old. I think this umbrella had a touch of charm! Wish you all a lovely week! And I hope I can say this for the very last time; I hope the spring has come to you all! Hugs from Beth